51658
  • Héeder
    Istenem már majdnem mindenki nek van csak nekem nincs nagyon kérem valaki segtsen.
  • buko20
    nekem már van,csak tesomnak is kéne:D amugy szerintem jo a game!
  • Héeder
    Hát ez nálam is így volt :)
  • Terawatt
    :D majd 20 órakkor próbálkozzunk :) hátha lessz olyan mákunk
  • danikarate
    Én ma egész nap próbálkoztam, hiába...
  • Héeder
    Buko20 mi is eszt szeretnénk egy fél órája :D.
  • buko20
    akinek van egy felesleges kulcsa küldhetne megköszönném egy torrent meghivovval
  • Magh
    Én nagyon remélem, hogy nem is lesz prone. Már a CoS-ban sem szerettem, vagy szart sem ér, vagy OP. Most a beta pályán képzeljétek el a behasaló csipát, a büdös életben nem szúrod ki. A map meg úgy lett megtervezve, hogy sima crouch elég legyen mindenhol, még a kis vacak gödrökbe is be lehet guggolni úgy, hogy a földről nem tudnak kilőni.
  • kigyi
    Elolvasnád a privit?
  • kigyi
    Lent találtam címet, de oda nem enged be, mert a szerver nem válaszol....
  • Terawatt
    nem lehet már kapni ott
  • Héeder
    Trident a te által küldött oldalon be vagyok regisztrálva és eszt írja : If you've participated in any of our beta programmes you will be able to find your key listed here, should you need to reinstall.
  • trident
    Itt nem lehet még regisztrálásért kapni? Regisztráció után az account/key&serials-ban értem el...
  • Terawatt
    ááááá hívjatok mentőt a beta kulcsot meg privibe kérem :P:P
  • berczely
    Hát azért nem mind1...
  • Héeder
    Hát igen szerintem hagyom és kész ezzel csak veszem az időmet mert így nem megyek semmire jó annak aki tud vele játszani :( ez nagyon nagy szemétség hogy nemtudnak mindig egy oldalon folyamatosan kulcsot írni nem értem mért jó ha regizni kel ez már egyszerüen fáj :( .
  • blackfire001
    Jah, mielőtt halál komolyan vennéd, szögezzük le, h csak vicceltem. :)

Vagy már későn szóltam? :O
    mind1...
  • blackfire001
    Ha kiveszed a szemed, és megveszed (videóban rögzíted), akkor megkapom a kulcsomat. XD
    Még 2 óra, amíg lejön... Nincs mit tenni, addíg Mass Effect 2-őzök. ;)
  • Terawatt
    Héeder énis így vagyok vele már kiesik a szemem, amit meg is ennék egy béta kulcsért :D
  • at16
    ezt rohadtul nem értem regisztráltam arra az oldalra, de semmi kölün menüpont nem jön be. ugyanolyan az oldal mint reg előtt. hogy 0 kulcs van stb stb...
    valaki magyarázza már el hogy mégis mit is kell csinálni
  • kigyi
    TS címet tud adni valaki? (TS direct link nem jó, mert nincs telepítve a ts-em)
  • Héeder
    Blackfire ölülnék mert elegem van :D egész nap a neten lógók kitartóan aztán mindig elvisik annyira szerencsétlen ez az egész dolog nálam már a játék is megvan a regisztráció úgy körülbelül 6 órája csak kód nincs anyira fárasztó és idegesítő . :(
  • TDC Geronimo
    Biztos hogy nem. Füstgránátokat elég egyszerű lenne így kiiktatni :D
  • Krinyo
    Nem lehet valahogy a füstöt kikapcsolni? Belassul néha tőle :/
  • blackfire001
    Hát eléggé lecsúsztam, mert a mailomat nézegettem... Most mondom már úgy sem kapom meg (a 18:55-kor kértem kb), erre nézem, új üzenet, és nini! :D
    Most már csak a klienst kell leszednem.

Szóval mükszik az az oldal skacok, csak 10 perccel előbb nézzétek meg az időeltolódás miatt. 360 kulcs van alapból, másodpercenként regiznek, szval eléggé gáz. 2 perc volt, míg beírtam az adatokat, addigra már csak 147 kulcs volt szabad, szval necces... :S

Lehet megpróbálok majd még szerezni, ha nem nézi az IP-t, és akkor "willis"-hez hasonlóan megjutalmazok valakit. Viszont félő, h csak 1x tudtam... :S
  • runcájsz
    Nekem is gondom volt az 576-ból rendelésemmel. Nem jött meg jan.8-i előrendelésemre a kulcs, de végül óriási szerencsével és persze kellő kitartással még aznap sikerült szereznem helyette egyet. Írtam a 576 webáruházas kontaktnak, aki készségesen válaszolt, állítólag kiküldték csak bizonyára valaki az éterben elcsaklizta előlem (persze e utóbbit csak én tettem hozzá ).
  • Bator92
    Az a baj, hogy fáradt vok és be vagyok lassulva.:D
  • berczely
    Ha szerzek kulcsot az a tiéd!
  • Bator92
    A klienst innen is le lehet szedni: Beta kliens
  • Bator92
    Ne már. Oda is beregiztél és még erre is lecsaptál:D
  • berczely
    És esetleg más hely ahonnan le lehetne szedni?
  • Bator92
    LoL. Ezt nem hiszem el:D
  • willis
    előrendeltem tegnap este az 576-ról és miután megjött a visszaigazolás kb. 5 percre rá megírtam a lemondását a rendelésnek.
    ennek ellenére ma megküldték

hát ennyi
  • BaLeeX
    Azt szerintem várhatod. Ha nem jön meg 2 percen belül már nem is fog.
  • BaLeeX
    Olvass már vissza, az elmúlt 1 oldal erről szól.

Mondjuk itt a http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php ahol 2 óránként osztanak, mondjuk már annyian nézik, hogy elég esélytelen szerezni.

Következő próba 20:00kor.
  • willis
    Ez lett a sorrend:

8. Bator92
    7. blackfire001
    6. Terawatt
    5. at16
    4. danikarate
    3. BaLeeX
    2. Bator92
    1. berczely
  • berczely

Most már csak a játék kéne!
    Valaki tud adni egy direkt linket mert én már lassan 1 órája várom a regisztrációs visszajelzést az i3D-től!
  • Bator92
    Hát ez nem jön össze.
  • Héeder
    DE például leírhatná valaki legyen szíves hogyan szerzett kulcsot vagy mit csinált vagy hol volt . mert már nagyon (kiszeretnénk) próbálni a játékot. :(
  • at16
    én hanyadik lettem?