11230
-
#1431 De tetszik, szép, de szerinted ilyen krómozása van a kocsinak ott a képen? Engem nem az zavar, hogy mennyire reflektiv az autó festése, hanem hogy milyen ótvarul néz ki. -
High end PC #1430 Akkor gondolom neked az életben ez az autó már nem is tetszik, és nem találod szépnek. -
#1429 Hát ez a tükröződés ritkaszar, mi baja van a szemednek? És azt mondod, hogy ez szebb, mint ami a PGR4-ben van? -
High end PC #1428 Na, majd a Shift kíváncsi vagyok fogja e űberelni ezt a szintet, hasonló környezetben fog játszódni, hasonló kocsikkal, belső nézettel. Már alig várom :D -
#1427 azt is nézhetsz, csak itt az autó körül megy a kamera ami még vizes is, persze valszeg ez nem ingame hanem renderivdeó, agy valami más...:DD -
#1426 inkább nézek egy gametraileres review-t, az legalább télleg ingame és tényleg hd :) -
#1425 http://www.youtube.com/watch?v=BsjjR54yPP4 ( nyomd rá a HQt ) -
High end PC #1424 Mindegy, úgysem tudjuk meggyőzni egymást... -
#1423 Van rajta + AA de ugyan ilyen, sőt szebb mozgásban, de mindegy látom neked az NFS felé húz a szíved:) -
#1422 úristen, ezek így néznek ki ? :DDDDddd -
High end PC #1421 Aha, kár, hogy a játékban nem így néz ki.
Ezek utólag feljavított képek. -
#1420 nemigazán tudom mi a bajod a PGR autóival, de ha nem tetszik hát nem tetszik, ott van az NFS játsz azzal:)
-
#1419 Mindegyik auto csavarra pontosan megegyezik az eredetivel, de mind ugy mozog, mint egy szappantarto:) -
High end PC #1418 Hát ez az, legfőképp az autó kidolgozottsága a lényeg egy unreal autós játékban, nem pedig a környező épületek kidolgozottsága, én is ezen a véleményen vagyok. -
#1417 Tényleg az a lényege egy autós játéknak, hogy a tábla csavar alatti anyája is kivehető legyen... -
High end PC #1416 Vagy nézd meg az autó hátsó lámpájának a prizmáját, mennyire részletes. -
High end PC #1415 Akkor nem nézted meg teljes nagyításban a második képem, ha teljesen kinagyítod, az útszéli táblának még a csavar alatti anyáját is ki lehet venni, a tetején lévő villogónak pedig a pár milliméterenként felosztott prizmája is kivehető.
De a környező épületek mint mondtam, tényleg szebbek a PGR4-ben, de az autók egyáltalán nem néznek ki ennyire szépen. -
#1414 Akkor láthatnád hogy az üzletek kirakatában szinte az árcédulákat is látni annyira éles és aprólékos és persze realisztikus modelezés, egyszerűen nem létezik másik olyan játék amiben szebben kidolgozott pályák vannak, szebben kidolgozott időjárási effektek, az összes ami létezik ( eső, hó, vihar, naplemente, szitálás, éjszaka + eső, hó + napsütés stb... ), egyszerűen nem hiszem el hogy ezek mellett egy ocsmány NFSt szebbnek vélsz... a fizikáról már nem is beszélve, ami világlelső az árkédok közt. -
High end PC #1413 Most vettem ki a konzolból, és tettem vissza a polcra, másképp hogyan néztem volna utána? De még a PGR3 is megvan, még nem adtam el :o) -
#1412 nem játszottál még a PGR4el? óriási hiba... -
High end PC #1411 Utánanéztem, az épületek néhol tényleg kidolgozatabbak a PGR4-ben, de az autók az Undercover-ben sokkal szebbek, tehát túl nagy butaságot nem állítottam. De majd a pár hónap múlva jövő Shift-ben biztosan a környezet épületek kidolgozása is a PGR4 felé fog emelkedni, és nem ennyire összecsapott munka lesz. -
#1410 Jaja. :)
Tegyél rá AF-et driverből, mégszebb lesz. :) -
#1409 Épp erről beszélek bazki, hogy ha az ember nem a tech-et nézi, hanem az összhatás.. -
#1408 ezzel nemtudok vitázni, ezt nézegesd, vagy próbáld ki ha teheted...
http://www.youtube.com/watch?v=9br1MxB0iJ8 -
#1407 És ezen a képen ha jól látom még AF sincs. :) -
High end PC #1406 TDU is jó példa, megvan a teljes PC-re, X360-ra meg a demója, ugyanavval a verdával ugyanazon a pályarészen az autó és a pálya szebb PC-én... ház ez van. -
High end PC #1405 Nehogy már ugyanolyan legyen a két platformon a látvány, amikor már a MostWanted-nél is ordítanak a különbségek, ha mindkét masinába beteszem a lemezt, pedig az évekkel ezelőtti rész. :o) -
#1404 Nem mindegy, hogy a techet, vagy az összhatást veti össze az ember.. Képeken a már x éves TDU is csodásan tud kinézni, közben már réges régen elavult az engine..
(saját kép..) -
#1403 Csak kiváncsi voltam hogy én emlékszek e rosszul arra borús szörnyű napra, amikor a gépembe merészteltem tenni ezt a szemetet, vagy 360on egy másik verziót adtak ki és te egy 100szor jobbal rendelkezel Pécén, de sajnos ugyan az... hát ez van. -
High end PC #1402 Ettől még szebb, még ha selejt is, meg elő és eltűnnek dolgok az útról.
Meg nem tudom mi számít fotoreal-nak, az, hogy mikor lemented a képedet PGR4-ben, akkor olyan dícsfényben tündököl, ahogyan a játékban nem látni? És ettől lesz fotoreal? :o)
Mellesleg ezt a paramuci PGR4 összehasonlítást te erőltetted.
De már bánom, hogy az Undercover-t hoztam fel, jobb lett volna a ProStreet. -
#1401 azon kívül hogy van rajta AA, ugyan olyan szartömb mint amit 360on láttam, csak ott szaggatott is mellé mint a rosseb, popuppoltak a felhőkarcolók és még ki is fagyott:DDD a PGR4hez ennek semmi köze, az gyönyörű és tökéletesen optimalizált, ez meg egy selejt, az a tükröződés az autón pedig botrányos, a pályák kidolgozottságe PS2s korszakot idézik, hol van ez a PGR4 fotoreal látványától? -
High end PC #1400 Na, Ctrl+PrintScreen-el átkopiztam a Paint-be, és lementettem png-be, talán nem romlott a minőség közben.
Ha a távolabbi épületekben nincs is nagyon különbség, nézd meg az autó kidolgozását, a féklámpáit, rendszámtábláját, tükröződését, textúráit, ráver a PGR4-re, az biztos, ott még az autót is recésen lehet látni ha megállok és körbeforgatom a kamerát, meg ilyen gyönyörűnek ott nem hat az autó.
Majd mindeképp nagyítsd ki teljesen a nagyítóval a weboldalon!!! mert akkor lesz a legszebb, és azt látod, amit én is láttam játék közben. És ez nem egy utólag effektezett, AA-zott kép, hanem egy PrintScreen-ezett. Várom a véleményed.
-
#1399 tinypic.com, ha már annyira bizonyítani van kedve ma mindenkinek... -
High end PC #1398 kepfeltoltes.hu-t meg nem engedélyezni a fórum, ó, hogy halnának már be... -
High end PC #1397 Max 2 MB-ot engedélyeznek, kezdhetem elölről valahová máshová -
High end PC #1396 Oda megy, de már percek óta tölti... -
#1395 efrud.com -
High end PC #1394 A blur tényleg ocsmány lett benne... De most azt akarom igazolni, hogy grafikában ráver a PGR4-re. Már keresem hová lehetne feltölteni a képeket. -
#1393 Nagyon finoman akad, figyeld csak a tájat melletted (már ha látod az ocsmányan eltulzott blurtol). -
High end PC #1392 Kívánságodnak eleget teszek.