11230
-
RYO21 #1231 Dargos mod. -
#1230 *hányad = hányadék -
#1229 Na, ez azért messze van a hányad graftól...
-
RYO21 #1228 Emlékszem a grid első ingame képei mien szépek voltak. Mintha a valóságban lettek volna.Azt gondoltam, hogy kivették azt a szar HDR-t. De végül visszatették. Így most úgy néz ki mintha minden le lennne hányva. -
tomcsa4 #1227 Az az egy matrica tényleg az. De itt menyire elfogult mindenki a Griddel. Nekem egyáltalán nem tetszett, unalmas. Amúgy a Grid sem egy szépség. -
RYO21 #1226 Remélem akkor alacsony lesz a rendszerkövetelménye! -
#1225 pedig ez promókép, ingame még ilyen SEM lesz :)) -
#1224 nem csak az, a modell is -
#1223 egen, Dirthez is voltak ilyen pecsek, de akkor meg a karriert nem lehetett játszani: leg-easybb módban is 18. voltam, hiszen a gép "csal" :( -
#1222 Elég csúnya a matrica:S
-
#1221 A GRID-ben lehetett "jatszani" a tapadasokkal, ugy mar "jobb" volt, de a kormanykezelesen nem javitott... -
#1220 minimálisan szimesebb fizikát: hosszabb fékutakat, picit gyengébb tapadás mellett. nekem már elég lenne ... -
#1219 nem kommentálnám az UG1-et, nekem nem jött be, de elhiszem, hogy sokaknak igen. de nem passzolt az NFS vonalba, ezért UTÁLOM, elvette tőlem a need for speed-et :( a 12 éves tuningmester vérpistike meg egy uj frencsjázal is el lett volna én pedig játszhattam volna a régi vonal új részeivel ... ennek semmi köze az idő szépítő hatásához.
a porsche fizikája szerintem gyengébb, mint az UG1-é: pár hónapja kiprobáltam a porsche-t, iszonyat - rosszabb, mint az NFS4 :))) (máshogy szar, mint az UG, de akkor is borzalom _MAI_ szemmel - nem, nem a grafikáról beszélek: falrol mesteribben lehet pattanni, mint bármelyik részben, iszonyuan érezni h mennyire "szkript" nézi, hogy meddig tekerted a "kormányt", szapantarto/dobozirányitás feel, brrrr. javaslom az "élmény" felelevenítését mindenkinek) -
#1218 Igen abban volt. NFS6-tól UCig viszont nem. -
High end PC #1217 3-ban is volt belsö nèzet.
-
High end PC #1216 Ez igaz, tekintve, hogy a GTR-ben is volt arcade mód, nem csak szimuáció. -
#1215 Jó akkor nem kellett, az 5-ben biztosan kellett, és legalább volt belső nézet. 10 év eltelt a két játék között, azért valami újat várna az ember. Vagy szerinted ez így jól van?:D -
High end PC #1214 NFS III-ban kellett fèket használni? Most csak ugye viccelsz? 550 Maranello-val a nyolcvan fokos kanyart be lehet venni 200 kph felett egy kis gázpedál felengedèssel :D -
EK1TEP #1213 GRiD is olyan GTR meg egyéb sim játékot másolja de nem olyan szimulátor vezetés móddal ami esetleg a kevésbé hozzáértőknek és szórakozni vágyóknak jól jöhet!Most ez a Shift meg lemásolja a GRiD-et csak azt nem tudom mit tudnak még új dolgot beletenni a más grafikus motoron kívül?Mert ahogy elnéztem semmi látványos törés és fizika még jókat borulni sem lehet! -
EK1TEP #1212 De amúgy mindig ez van!
Olvasgattam az utóbbi években mindig az NFS topicokat megjelenés előtt is és a nagy többség bizakodik hogy jaj jó lesz meg jobban néz ki meg ilyenek és amikor kipróbálják/kipróbáljuk olyat csalódunk...UC sem nézett ki olyan szörnyűnek eleinte még a gameplay sem volt rossz...aztán kipróbáltam azt mehet a kukába mert csak lestem hogy ez mi?!!
Ez a Shift meg azért nem tetszik MÁR most mert egyik nagy kedvencemet másolja a GRiD-et és nekem nem tűnik jobbnak annál és nem is értem miért kell elmenni ilyen irányba egy NFS sorozatnak!
Valaki esetleg pár pozitívumot ha felsorolna akkor azt megköszönném!Nem akarok itt vitázni meg veszekedni... -
#1211 Még a PS elment csak unalmas volt. A carbon rövid volt, az MW sem volt annyira rossz. UG2 jó volt (ha nem számítjuk a fizikát, de ez igaz a többire is), UG1 szerintem vicces volt hogy az összes tuning az összes autóra jó volt. UC egy rakás trágyadomb volt. A GRID tetszett úgyhogy ez még egészen jó lehet, végre kell fékezni. :D -
EK1TEP #1210 Lassan már minden autós játék veri az nfs-t NFS-nek semmi eredeti ötlete nincs vagy ha van is akkor az is fos!
Na sorry hogy én mindig fikázom az nfs-t de el lett cseszve utóbbi részek óta nagyon megutáltam!UC-t épp hogy csak kipróbáltam hányadék volt de már az MW,carbon,PS se lett végigtolva... szutyok mind!! -
#1209 Szerintem jó a helyszín. De hova tennéd a helyszínt egy ekkora területre? Még így is veri az összes nfs-t szerintem. -
#1208 UG hozta a porsche fizikáját?:DDDDDDD
Ez a hét poénja volt.
Lehet hogy ugyanolyan sínautó volt a második rész (A 3.-4.ben legalább kellett használni a féket, ami az UGről nem monható el, nem lassulsz csak pattogsz a falon), de a kettő között eltelt 10 év. -
RYO21 #1207 Egyet értek veled. -
#1206 TDU legnagyobb baklövése szerintem a helyszín volt :) Én személy szerint nagyon hamar ráuntam, hiába free roam, szinte ugyan olyan az egész sziget. -
LMNO #1205 "Az UG remek volt, hozta a porsche fizikáját"
ne viccelj :) -
#1204 :DDDDD
Semmivel sem sínautóbb, mint az NFS második, harmadik, negyedik része. A porsche volt kicsit szimesebb, azt a fizikát örökölte egy hangyányit egyszerűsítve. -
#1203 Szerintem a TDU népszerűségén látszik igazán, hogy bizony lenne igény egy klasszikus NFSre (1-6) modern köntösben. -
#1202 Az hogy:
- Köze nincs az nfs szériához már
- Nagyon arcade szar, sínautó
- Ugyanez igaz az összes többi utánalévőre is. -
#1201 Kontroller rulz. Kormánnyal amúgy sem lehet a kanapéról tolni :) -
#1200 Az idő szépít. Az UG remek volt, hozta a porsche fizikáját, meg az új divatot. A kettő, az kb akkora rókabőr volt, mint az NFS4 a háromhoz képest. Az MW még tetszett, mert áthozta félig meddig a börnáut fílinget a PC-re. A carbon volt az első igazán hulladék rész, a PS komoly javulás volt ahhoz képest. Az UC-ről nem nyilatkoznék. -
#1199 Kontrolerrel is lehet normálisan játszani mnden segítség nélkül, sőt csak azal lehet a kormányon kívül, mert alkalmas rá egy bizonyos kereket közt.
Én egy percig sem hittem el hogy ez szim lesz. Nekem elég lesz hogy ha az autó kipörög, vagy a kanyarba normális sebességek lesznek, kormánnyal használható, de kontrollerrel sem lesz rossz, van remek belsőnézet, jó hangok, versenyfeeling. Demo utén kiderül, hogy mennyire használható.
A Grid is hasonlóan festett videókon, persze ott a törés kiváló, ztán amikor nekikezdtem jöttem rá hogy a fizika ugyan olyan szar mint a Dirtben, és kormánnyal használhatatlan. -
#1198 Az elsodleges celkozonseg az, aki hasonloan jatszik, mint ahogy a videokon latni. Kontroller, kulso nezet, padlo gaz, padlo fek, tores-zuzas... Csillogo, efektes grafika kell, aztan annyi. Lathatod/olvashatod mar ranezesre megmondjak melyik a jobb autos jatek;) -
#1197 hogy mekkorát ütött, az izlés kérdése, mindenesetre nem az előtte kijött 6 NFS után egy teljesen más irány volt
mintha a COD sorozat következő része a marson játszodna, 2079-ben ... -
#1196 az összes videón olyanok játszanak akik vagy vakok és fogyatékkal élnek vagy ennyire bénák, normális gémpléjt eddig még én sem láttam a játékból -
#1195 Underground 1 anno nagyon ütött, de elég lett volna egy kitérés aztán vissza a klasszikus sorozathoz, ámbár itt főleg nem az volt a gond hogy milyen a stílusa és hogy átment a tunning és az illegális versenyek világába, mert ez is lehetett volna jó, ha normális minőségű játékokat adnak ki mint pl egy Midnight Club LA.
amúgy az új trélerbe van egy képkocka egy nem utcai pályáról, inkább valami hegyi kanyargós pályának tünik -
#1194 külön frencsájz kellett volna neki, pl Fast and the Furious: Undergound néven nem zavart volna ... és akkor a "régi" vonalon azóta is jönnének a "normális" NFS-ek -
#1193 UG1-el mi a probléma? -