11230
-
nála a grafika 1080p++ 16*AA + mindenféle szűröknél kezdődik, lehet hogy maga a játék ocsmány ronda mint pl az Undercover, de nála az szebb mindennél, ez van neki ez számít, már megszokhattuk:) -
Minden mondatodban benne kell lennie, hogy PC-buzi vagy? Persze, szived joga, csak kissé irritáló már. -
Viszont öröm az ürömben,hogy benne lesz Nordschleife,ami személyszerint a kedvenc pályám:) -
High end PC #1508 Remélem ez valami konzolos képcsomag, és PC-én nem lesznek ennyire pixelesek az autó külsején a feliratok, meg nem lesz ennyire recés a műszerfal... PC-én szebb lesz remélem. -
Új képek:
-
bgabor #1506 Tekintve, hogy az utcai-verseny-tuningolósdi vonal legutolsó darabja, az undercover akkorát bukott mint még egyik NFS rész se a sorozat történelme során, hülyék lesznek ezt megismételni egy újabb hasonló résszel. Az undercover fogadtatása világosan jelezte, hogy erre a tuningolós rágógumiízű gyíkságra nincsen többé igény. Nagyon nincs.
-
High end PC #1505 Nézd, hiába mondod, hogy szerinted Most Wanted klón kéne, az lenne a nyerő. Mert hát nem lenne. Lásd: Undercover... Ami nem más, mint egy Most Wanted klón, akár Most Wanted 2-nek is lehetne nevezni... Fogadtatása? Az eddigi legjobban lehurrogott NFS lett az NFS történetében. A népnek már nem kell. A legtöbbőnknek nem. Jó, hogy feldarabolódott a sorozat, így többen megkapják a magukét NFS cím alatt. Nekem az első részek hangulata kell, meg egy szimulátorosabb rész (meg is kapom a Shift és a jövőre érkező rész személyében), a többieknek meg ott a Nitro árkád tuningolósdi hangulata meg a World Online feelingje ami a MotorCityOnlinet viszi tovább. Persze én is kipróbálom majd ezeket is, de annyira nem várom őket, mint a Shift-et, meg a jövőre jövő "Vissza a gyökerekhez" részt. -
bevételkiesés* omg. -
Méltó lenne az igaz, de akkor akkora óriási piaci rést teremtenének, ami nekik óriási bevétel lenne.
A NFS már erről szól, egyéni tuning és versenyek, de legyenek azok az utcán, és igényesen megcsinálva. A Statisztikák nemsokat mondanak, mert egyre jobban bejönnek a torrentek, így az eladás egyre rosszabb papíron, de ha megnézel egy torrentrátát, látod hogy ottvan még 50k letöltés csak 1 torrentoldalon. Így egész más lesz a helyzet, sőt, javul is.
Én nem akarok régi NFS-hez hasonló játékokat, mert akkor sem jöttek be, most se fognak, és a NFS tényleg a tuningról szólt az utóbbi évtizedben, amit én nemengednék el. Alkossanak 2 játékot, ne 4 szart.
1et Nosztalgiából, 1et rendes folytatásaként a sorozatnak. -
High end PC #1502 GRID, GT4 mellett hogy akarnak labdába rugni ebben az ágban?
Először is. A GT4 egy szimulátor autóverseny videójáték, míg a Grid egy árkád autóverseny játékprogram. A kettő nincs egy ágban.
Vissza az utcai versennyel, szép jó régi Most Wanted féle világhoz
A legtöbben már nem kérnek belőle. Ha megnézed a statisztikákat, az Underground részek végétől csúszik lefele a lejtőn a sorozat.
Más: épp a napokban jelentették be a Criterion-osok, hogy a 2010-ben debütáló, mostanság bejelentett negyedik NFS vissza fog térni a legelső 1994-es 3DO-ós TNFS részhez! Vagyis ezalatt gondolom a következőt értették: tuningolás nélkül alap egzotikus szupersportkocsikkal suhanni gyönyörű tájakon, pl havas alföldön, erdőség mellett, és szimesebb fizikával, ahogy a legelső részben volt. Épp ezeket vesézzük most a játék topikjában itt az sg-én is: Need For Speed Criterion Games
Én ezt várom a leginkább, méltó lesz az NFS névhez! -
Persze, hisz NFS lesz... :))))
-
Még ki se jött, de már szidjátok... ;) -
A csalás 1000% megmarad - csak enyhén fognsk finomítani rajta: "véletlenszerű lesz", mintha az AI megtanulna minket... persze.
-
Nem értem miért erőltetik ezt a stílust az EA-s arcok. Pro Street bukott, mert kalap szar a fizikája azzal a nagy realizmusukkal, ami egy álom marad mindörökké... GRID, GT4 mellett hogy akarnak labdába rugni ebben az ágban? Jah persze megitn azlesz hogy csal a játék hogy kihívás legyen, mi? Ebből nemkérünk! Vissza az utcai versennyel, szép jó régi Most Wanted féle világhoz, pl DX10 éjjel/nappal módban.
Egyre szánalmasabb az egész, komolyan. -
Nem hinnem, hogy ilyenekkel gagyiznanak, hogy kitalalt cockpitetek csinalnak. -
Szabi1991 #1496 20.-án kiderül a Budai várba :D -
A belsőnézetben csak a Nissan GT-R-nek van jobb oldalt a kormány? Mert tudtommal gyárilag is az, de akkor a McLaren F1-ben középen lesz elvileg? -
High end PC #1494 Engem is idegesítene, hogy bár jobban tudnék kigyorsítani, a pilóta a skill 2-es minősítése miatt viszont nem akar :D -
pontosan emiatt volt inkább idegesítő a SCAR, nem pedig élvezetes (számomra)
de ezekszerint van akinek az ilyesmi bejön :) -
A gáz ezzel az, hogy nem rpg-ről beszélünk hanem autóversenyről, és mivel a pilóta gyakorlatilag te vagy, és a "skilljeid" az életben fejlődnek, így az a bizonyos "alap" pilóta a te tudásodat blokkolja leginkább, nem az autóét... -
A SCAR-ban sztem pengén oldották meg. Ahogy fejlődött a pilóta, úgy ment egyre jobban az autó, de nem úgy kell elképzelni, hogy jobban tapadt, meg ilyenek. Alap pilótával például nem gyorsult olyan jól, míg egy LVL akárhányassal már sokkal gyorsabban váltott például, és csak akkor hozta azt a gyorsulási adatot, amit tudott az autó. Jobban fékezett (nem blokkolt), ilyesmi. Ez így most kicsit hülyén hangzik, de szerintem nem volt rossz. A legviccesebb skill a megfélelmítés volt :DD Ha elég ideig autóztál valakinek a seggében, akkor egy idő után hibázott valamit (lecsúszott az ívről, benézte a féktávot, ilyesmi), és ezt magas szintre fejlesztve elég mókás lett a játékmenet :DDDDD -
jaértem :)
ha nem viszik el RPG irányba (mint az egykori SCAR Alfa játékban), ez akár tényleg lehet jó is! de ha a kocsid 10es szinten jobban kanyarodik majd, akkor ez egy hulladék játék lesz ... -
Figy, én ilyet még nem láttam autós játékba, így engem leginkább az rpg-kre emlékeztet, és nekem így a kettő azért nem fér össze... Ha normális megvalósítása lesz akkor nemgáz érted... -
nyilván a kerriermodot akarják vele szinesíteni ... adott szint után elérhető tuningalkatrészek, árengedmény, stb
mennyivel jobb, mint amikor első második harmadik ligában indulhatsz?
vagy A B C D E R stb osztályok vannak?
én ebben nem látok problémát: forzában is volt/van szintlépés, de annyit számit h adott versenyekhez adott szint kell, szintet a pontok alapján lépsz, amit pedig egy jol lefutott versenyért kapsz! miért gond, ha a vezetődet jutalmazzál pl egy fair, nem levágos győzelemért? -
Azert kell ilyen bele, mert a celkozonsegnek ilyen kell, telefonra, konzolra, PC-re, gombokkal es banannal tologatva. Az hogy a volt SimBin/Blimey! (is) csinalja es lesz ProMod, azert elony, mert talan a szimesek is el tudnak majd szorakozni vele kormannyal. -
Nem tudom pontosan mit is akarnak ezzel, de lesd meg GSO-n a videót... Valamiféle fejlődési rendszer akar lenni, mert van több ilyen is, de nagyon úgy érzem, hogy van valami köze a te elképzelésedhez is... Meg egyébként is mi fasznak ilyen egy autós játékba?? :S -
High end PC #1485 Grrr, nemá, lóerő helyett level egységbeosztás lesz? -
Nem tudom láttátok e ezt a Driver Profile videót a game-ből, de ezek a level up cuccok nagyon elbasszák a játékot... Mi az, hogy machine level 10??? Olyan erős az autó? Ááááhh, tudtam, hogy még ebben is eltudnak cseszni valamit... -
High end PC #1483 Na, a múltkori vitához visszatérően megcsináltam az összehasonlítást. Habár nem az Undercover volt az alany, annak nincs demója X360-ra, sem pedig a Pro Street-nek, így egészen a 2006-os Carbon-ig nyúltam vissza, talán ez még előnyösebb is az X360-nak, hiszen akkor még kisebb volt a fokozatosan felépülő különbség a PC-vel szemben.
S valóban, X360-on a Carbon tényleg szebb, mint PS3-on, egyáltalán nem olyan recés, a felbontásban alig észrevehető a különbség, de összességében szebb, már a menüben is egyből észrevehető az autók kinézeténél.
Aztán jött a nagy compare, elő a PC verzióval, ugyanaz az autó és pálya választása, mint az X360 demóban, és azonnal észlelhetőek a különbségek: már a startnál egyből látni, hogy a felbontás nem 720p, hanem több mint a kétszerese, 1200p, ezt már a rajtvonalnál látni a tereptárgyakon, a hídon, a távolabbi épületeken, hogy nem homályosak, és az AA is több, 4x, míg az X360 verziónál a Gallardo hűtőrácsai, és hátsó spoilere eléggé recés, akárcsak a hátsó lámpák, a PC verziónál semmi ilyesmit nem látni. De nem is csak a felbontásról, és az élsimításról van szó, hanem hogy egyszerűen a tükröződések, effektek szebbek a PC verziónál, nem is kicsit.
Tényleg minden multiplatform játékom, ami van, szebb PC-én, még a koraiak is, amik nem sokkal az X360 debütálása utánra datálhatóak.
És akkor a Pro Street, és az Undercover-nél még több különbségnek kell látszódnia, hiszen minden évben egyre újabb videókártyák, és egyre feljebb vett gépigény jellemezte az NFS-t. Evvel lezártnak tekintem az Undercover vitát. :) Jó, hogy megcsináltam ezt az összehasonlítást, legalább azt a szenny Undercovert nem kellett megvenni más platformra is emiatt. -
Köszi az infót!
De mikorra várható?
Úgy mint a többi NFS rész?
November körül? -
Héeder #1481 Csáó
Szeretnék hozzá tenni egy kicsit a topikhoz.
Az Shift hivatalos oldalán olvastam, hogy sokan panaszkodnak, hogy pinball ra hajaz a játék.De a Slightly Mad Studio megcáfolta,ugyanis "Pro mod"-ban
Nem csak látványosan törhetjük össze az autót, de falhoz való csapódásunk kihatásal lesz a felfügesztésre, a motora, és a kormányzásra, de akár egy kör alatt totál károsra is vághatjuk a verdát, ha nem a úgy zajlik a verseny ahogy mi szeretnénk. KB enyit tudtam kivenni az alapfokú angol tudásmmal a interjúból.
Elnézést a helyes írási hibákért, és ha már leírta volna valaki.
Remélem hozzá tudtam valamit tenni a topik hoz. -
Eszt mosdt nem érdtem miérdt mondod... -
High end PC #1479 Azért a szemét kifejezés túlzás.
http://www.youtube.com/watch?v=d0Fg9pTUaRM
Így néz ki az iPhone-os Undercover, a PocketPC-és se sokkal rosszabb, szerintem erről portolták, még nem láttam PSP-én az Undercover-t, pedig tervben van, de a youtube-os videók alapján az se szebb ennél semmivel, sőőőt! :)
-
High end PC #1478 Hű, most nézem a hivatalos weboldalon, készítenek mobiltelefonos, és iPhone-os verziókat is a Shift-ből, így a PocketPC talán egy iPhone port nyomán csak várható lesz... Remélem. -
ha nem nagygépi NFS kell akkor PSP a többi egy szemét:), amúgy az NFS U Rivals egész kellemes kis játék, sőt nagyon is tetszik -
High end PC #1476 Nekem az Undercover-ben az tetszett, hogy az évek óta készített mobiltelefonos változatok mellett most csináltak belőle egy PocketPC optimalizált verziót is, eddig ilyen az NFS története során még nem történt tudomásom szerint, és épp arra a PPC-re optimalizálták a leginkább, ami nekem is van, a HTC Touch HD-ra 800x480 felbontásra és hardveres gyorsítással fut, mozgásérzékelővel.
Csak reménykedni tudok, hogy kiadnak egy ilyen PPC verziót a Shift-ből is... Bár, lehez az is kétséges, hogy mobiltelefonra kiadják, hiszen a hivatalos weboldalon ilyet sem láttam feltüntetve. :( -
Valami 0 humor arcé. Karcsi4life. -.- -
Es kinek vagy az alregje?:) -
Nema bimbin kellene még ülnöd? -
Petik már ellmúldtam 9 évessű