11230
-
#1311 Egy jo kis interju Ian Bell-lel, amibol szinte minden fontosat megtudhatunk! Erdemes vegigolvasni! Ha mar csak a fele igaz, mar akkoris hasznalhato lesz;) Van egy-ket negativum is benne, de ez megiscsak elsosorban egy konzolos tomegcikk:)))))
http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=software&id=93 -
#1310 Dehogynem.
STAGE 1, STAGE 2... :DDDDDDDD -
High end PC #1309 Szóval nem :( -
High end PC #1308 Tényleg, arról lehet tudni valamit, hogy ebben lehet majd motortuningot eszközölni? Azért egy motorikusan enyhén megpöckölt Lamborghini Reventón-t szívesen körbeterelgetnék majd a pályán. :) -
#1307 szerencsére szo sincs, hogy erre optimalizálták volna (gridet) :)
én sosem használom, inkább az egész versenyt ujrainditom ... (ami szintén gondolom problémás fícsör itt a "vérszimeseknek" :) - de anélkül már feladtam volna az egészet. márpedig ez játék, szórakoztatnia kellene, nem pedig frusztráltságot okoznia. a nehézséget meg mindenki beállítja magának, használ/nemhaszná X segítséget)
most ott tartok, ha a GRID szintét eléri, én már elégedett leszek a shiftel: délután nagyon jót grideztem. (sajnos a momom ismét pedálbugos lett :(((((((((((((((((((((((((((( ) -
#1306 Amig nem kotelezo hasznalni a jatekban, nem szerves resze a jatekmenetnek, addig lenyegtelen. Olyan szolgaltatas, mint az oszes tobbi segitseg. Akkor lenne gond, ha a jatekmenetet ugy optimalizalnak, ugy allitanak be, hogy csak ugy lenne hasznalhato, ha hasznalni kellene a segitsegeket, a kulsonezeteket, a visszporgetest stb.
Es eppen ez a legproblemasabb resze a programnak, mivel szimulatorosabb, normalisabb vezetest, autokezelest igertek, amihez fontos lenne, hogy a jatekmenetet, es az esetleges online lehetosegeket is hozzaskalazzak. -
#1305 Adtam nektek témát ezzel a visszapörgető cuccal? :)
(ami számomra nem teljesen okés, nem kéne eröltetni ennyire minden játékban) -
#1304 De bazzki. Ez egy tök jó fícsör. Nekem pont ezért tetszett a GRID (alapvetően nem szeretem a körpályás cuccokat..), pl tök jó, hogy midnight touge közben beláthatatlan kanyarban elkaptam valami mazsolát aki jött szembe, vissza tudtam tekerni, és nem kellett elölről kezdenem. Sokkörös versenyen meg egyenesen halál, amikor megyek má 15 perce, és az uccsó körben elkúrok valamit kezdhetem elölről.. Ill. ad még egy olyan pluszt a játékmenethez, hogy ha tudod, hogy van ilyen lehetőséged sokkal aberráltabb manőverekbe is belemegyek, max nem sikerül oszt rewind.. Ha viszont összejön, akkor kurva jó :DDD -
#1303 az NFS széria indult valaha szimulátor kategoriában?
_RÁD_ kényszerit bármit is egy ilyen funkcio?
hogy egy játék a tömegeknek is meg akar felelni, miközben téged is kiszolgál, az miért gond? el kell fogadnod, hogy nincs elég szimes, aki eltart egy minőségi, AAA játékot. vagy szép grafikával, Ferrarival körözöl vagy Furrarival, 10 éves graf mellett - de visszatekerési funkcion nélkül. neked az utobbi a vonzobb?
nincsen realitása a mondanivalodnak: senkit nem fog átnevelni egy visszatekerési funckio nélküli szimulátor, egyszerűen szar eladásai lesznek egy nehéz játéknak és következő évben készül inkább egy lebutitott UG3, ami számodra esetleg egyáltalán nem felel majd meg!
üdv a való világban amugy ;) -
#1302 Érdekes, hogy a Forza3ban is benne lesz, pedig az inkébb a HCknek készül, ahogy az előző részek is, de ez csak egy opció, nem fogok tőle kardomba borulni sőt, egy La Mansi pályán ha elrontok valamit akkor használni is fogom, már ha a HC beállítások mellett lehet, de 100% hogy nem lehet majd, mert minden bekapcsolt segítség kevesebb pénzjutalmat jelent egy egy verseny végén, ahogy most sem használom az FM2ben a ideális ívet, a kanyar kijelzőt, az ABS, TC stb segítségeket.
De akkor ujra mondom hogy az F1cben, rfactorban olyan segítségek vannak hogy magától fékez az autó, vagy kormény rásegítés ahol csak az ideális szögig engedi tekerni + rásegít, pedig ezek szimek, de aki akarja használhatja, ettől még a játék nem lesz semmivel sem roszabb, gondolni kell a mindenkire, az már más kérdés hogy a mindenkibe beletartozik az is aki valósabb élményt akar, de neki a "szim" modban sem az...
NFS nem szimulátor, sosem volt az egy másodpercre sem. Az NFS fanok az elmult részeket is örömmel játszották, az más kérdés hogy ők vannak rá kiakadva a legjobban, de könyörgöm ha nem tetszik akkor ne játszák, keressenek mást, mert van més alternatíva ebben a kategóriában is...
-
bgabor #1301 Nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, mert a GRID-ben is nehézségi szintől fügött, hányszor lehet alkalmazni a visszatekerést. Easyn például négyszer, és mondanom sem kell hogy a legnehezebb fokozaton ez a funkció ki volt kapcsolva, ahogyan az összes többi vezetési segédlet is.
Ez se más mint a többi kasszikus vezetési segédlet pl:kanyar,fékrásegítés stb.
Multiban pedig természtesen az idővisszatekerés eleve nem játszik. -
#1300 Természetesen, a magára valamit is adó fejlesztők - és persze, főképp a SZIMULÁTOROK kategóriában - ennek a visszatekerésnek egyetlen kód bitjére sem néznek...
-
#1299 Látom, megint offenzívan reagálnak egy általános kijelentés(em)re...
Kérdezz már meg a mai játékosok közül 10-et, hogy melyik NFS tetszik neki?
90%-uk (azaz 10-ből 9) az Underground (1.)-tól méri a sorozatot...
S tudjuk, hogy az Underground az IQ-fighter játékosokat vette célba, akiknek az autós filmek etalonja az überszar Fast and Serious...
S akkor térjünk a lényegre. Hipotetizálás:
az elkövetkező időszakban MINDEN pénzügyi sikerre ácsingózó kis és közepes fejlesztő cég implamntálja a vissztekerés opciót, mert látják, és felmérik, hogy a mai tiniknek erre van szükségük a sikerélmény érdekében...
Érted már?
-
#1298 a te játékodat ledegradálta?
"ferike" játékát, aki csak a sikerélmény miatt játszott vele, ledegradálta? (ferike eddig utálta az autosjáékokat, mert ha rontott, kezdhette előről, itt végre nem végzetes a bénasága)
minden játékban lehet cheatet is használni. akkor tehát nem létezik normális játék, hiszen mindegyiket ledegradálták _LEHETŐSÉGGEL_ ? -
#1297 Hú de okosat mondtatok... és ezen gondolom sokat is gondolkodtatok.
Írtam, hogy 2x használtam a 3 hónap alatt, míg végig tudtam nyomni - idő hiány stb. - az egész játékot.
Arra gondoltam a "szánalmassá teszivel", hogy az opció beépítésével az emberkék mindennemű kihívás-érzés helyett azonnal ESC és visszatekerés mozdulattal reagálnak olyan esetekben, amikben - más, a funkcióval nem rendelkező játékok esetében - egy normális játékos inkább időveszteséggel (pl.) visszatér a pályára, visszaküzdi magát az élbolyba stb. Capishi?
Azaz, legyen bármilyen jó egy játék, ez az opció ledegradálja az egészet egy egyszerű "üsd vágd nem apád" autóversenyzéssé, amiben semmilyen vezetési hiba nem jár következményekkel...
S a lámák így is szidják a Fejlesztők felmenőit.
-
#1296 mi kényszerít rá, hogy használd? -
#1295 Miért tenné szánalmassá? Nem kötelező használni.. -
#1294 A visszapörgetés funkció - sajnos - LÁMABIZTOS megoldás. S ebből adódóan szánalmassá teszi a játékmenetet.
A GRID-ben ha 2x használtam teljes végigjátszás során - egyet (emlékszem) a Le Mans futam alatt, amikor megpróbáltam a maximális 420 km/h fölé csúszni a hosszú egyenesben, és belerongyoltam a lassítóban lévő palánkokba...
-
#1293 Ez igaz. -
#1292 (ráadásul a konzolos forza3 is "visszapörgetési" lehetőséggel jön oktoberben, szal elég sztenderd segítséggé válik ez a játékelem. olyan lesz, mint az ideális ívet mutató vonal.) -
#1291 SCAR -> GRID-> NFS
Ha azt veszem alapul, amit te mondasz, akkor COD az pofátlan wolfenstein koppintás (nem.) -
#1290 TD és NFS1 viszonyáról beszélt szerintem. -
#1289 ugyérted ültettek át az alfából a gridbe? -
High end PC #1288 Az más, ott nem volt ötletlopás.
Nemár. A mondhatni elég egyedi alapkoncepciót egy az egyben lemásolták akkoriban: egzotikus sportkocsikkal suhanni, a közúton a természet lágy ölén, rendőri üldözéssel a nyakunkban.
Mindezt 4 évvel az 1990-es Test Drive III kiadása után, 1994-ben, újabb grafikai köntösbe burkolva, és The Need For Speed-nek nevezve.
De nem mondom, ettől még nagyon jóra sikeredett a The Need For Speed is, sőt, mérföldkőnek számított akkoriban a kategóriájában. -
#1287 Az más, ott nem volt ötletlopás. Autós - autós, kb ennyi volt a közös. De itt konkrét játékmechanikát ültetnek át egy-az-egyben.. -
High end PC #1286 Tehát elmondhatjuk, hogy bár látszólag a GRID-et koppintják, lopnak sokkal kevésbé mainstream játékokból is
Nézd, ha úgy vesszük, már 1994-ben a legelső TNFS rész is egy koppintás volt, az 1987-es évektől sikeres, addigra már 3 részt is megélt Test Drive sorozat alapkoncepcióját vitte kissé - mondhatni - újabb vizekre. -
#1285 Én ennél a játéknál láttam először. Ráadásul ugye itt van karakterfejlődés is. Tehát elmondhatjuk, hogy bár látszólag a GRID-et koppintják, lopnak sokkal kevésbé mainstream játékokból is :DDD -
#1284 dehogy... -
#1283 Akkor ki? Forza alkotói? ezt nem tudom, én náluk láttam előszőr ezt. -
#1282 A visszatekerést jó ha tudod, hogy nem a codemasters találta ki :P -
Szabi1991 #1281 látom te se láttál még zártkasztnis autóversenyt -
High end PC #1280 Olvass vissza jobban, mert ez így értelmetlen hozzászólás volt. -
RYO21 #1279 WOW! -
#1278 nem ők a hülyék, nézz meg pár képet a neten, például, vagy. és a többi amit találsz -
#1277 pl. aki lakott területen kívül megy:D
Bár ez a veszély, ebben a játékban nem fenyeget :D -
RYO21 #1276 Fényes nappal ki használja a fényszórót? Hülyék ezek az íjések. -
#1275 skyline -
RYO21 #1274 mien c10-es?
-
#1273 *miatt -
#1272 na a C10 már érdemes lesz beszerezni ezt a kópiát