11230
  • Alexease
    "20 álló és ülő szimulátor"
  • Szabi1991
    "A Need For Speed Shift játékbemutatóján 20 álló és ülő szimulátor segítségével száguldozhatnak ingyenesen.."

szal nem letölthető, de ott helyben kipróbálható.. :D
  • SLICK
    azigen, még hamar :o
  • Szabi1991
    július 23-26 link
  • Willi Betz
    Lehet tudni mikor jön a demó vagy mélyen kussolnak róla?
  • High end PC #1626
    Egyébként tegnap óta az ePSX emulátor már segített rajta, feltoltam a felbontást 720p-re, egy kis texture filtering játszadozás, és a textúrák már sokkal szebbek lettek, mint az original PS version. Viszont így néha olyan bugok keletkeznek, hogy az autók karosszériája kissé egymásba hatol oldalról, de a minőségért ez az áldozatot meghozható. :D
  • High end PC #1625
    Agyalágyult. Menj inkább malmozni.
  • Totti5
    ugycsinálsz mint ha nemtudnád mik a PS korlátai, igen 10szer rosszabb rajta, mert akkoriban annyit tudott, mi ezen a meglepő?
  • Alexease
    Nincs a hozzaszolasokkal semmi baj. Ez egy NFS topic...
  • eightmiles
    Beraktam Xbox360-ba az előbb az Undercover-t, hát baromi szép grafja van, öcsém, minden kis szar tartócsavart látni lehet, sőt még a fikát is a sofőr orrában, hábakker, leesett az állam. Utána, "csak úgy összehasonlitásképp", mimásért ugye, elinditottam PC-n is, ugyanazt a kocsit, ugyanazon a pályán, fullgraf minden.. fuvaze, beszarsz..! Decsunya! Mekkorát csalódtam...! De azért jók benne az oszlopok..

És mivel én ezt irtam, igy ez az igazság.

Lényeget fogtad?
  • High end PC #1621
    Nem tudom mit vársz. Beesel ide naponta párszor, és minden alkalommal új információ szivárog ki addigra? Vagy szerinted naponta? Vagy talán hetente adnak ki újabb infót? Nem, talán még ennyi időnként sem.
    Addig miről beszélgessünk? Ma is leírtuk, várjuk, kész, kifújt.
    Amíg nem jön ki, nem lehet minden nap csak azt irogatni folyamatosan, hogy hűűű de várjuk, hűű csak nem basszák el, hűűűű csak elbasszák, hhűűűű vajon milyen lesz. Érted. Mi másról mehetne addig a téma, mint az előző NFS részekről. Aztán legközelebbi nap megint beírjuk, hogy csak ez meg az legyen a Shift-ben, de akkor sem lehet a végletekig húzni a nagy semmit.
  • eightmiles
    Végigolvastam, de a "... jött a pofára esés. ..." résznél kezdett elég lenni. "Azt írtam, ami az igazság." - jól van, okos vagy.. De nem érdekel, ez akkor is Shift topik, és nekem sincs kedvem szétoffolni szóval tényleg, B2T.
  • High end PC #1619
    Ember, valami nem oké?
    Azt írtam, ami az igazság.
    Felsoroltam a pozitívumait és a negatívumait is.
    Vagy te szelektálva olvasol?
  • eightmiles
    Akárhányszor bejövök ide infokat lelni, mindig ezt a szemetet kell itt látnom? Hagyd már a konzolok ócsárlását vagy tedd meg máshol, back to topic please!
  • High end PC #1617
    Jah, és a split screen mód odabasz, annak idején mennyire hiányoltam a számítógépen, hogy a Porsche-ban már nem volt split screen, PSX verzióban van !! :)
  • High end PC #1616
    Gyerekek. Porsche Unleashed-oztam. Nem is akárhogy. PC-én szoktam. Na de most valamely indíttatásból úgy döntöttem, hogy beröffentem a még soha nem látott PlayStation verziót is, így letöltöttem az iso-t, emulátorral belőttem felbontásnöveléssel és textúraszűréssel megspékeltve, eztáán jött a pofára esés. Kéremszépen, ennek a PlayStation verziónak semmi köze sincs a mindenki által ismert PC verzióhoz. Az irányítás hót lebutított, fékezni is alig kell, többször elég, ha a kanyar előtt elveszem a kázt, és becsúsztatom az autót. Nos, belső kormány nézet az nincs. Ez is negatívum. A következő pedig, hogy a grafika még így is jóindulattal egy PC-és NFS II-vel vetekszik, nem is értem. Az égbolt egyenesen a TNFS-t idézi.
    Pozitívuma: a pályák is teljesen mások, mint a PC verziónál, így gyakorlatilag egy új játékkal lettem gazdagabb, új élmények, érdemes lesz kijátszani factory driver-ban, egyáltalán nem ismerem ezeket a pályákat.
    Szóval ennyi év távlatából még a régi NFS-ek is tudnak újat nyújtani, ha egy másik platform átiratot vesz kézbe az ember. :)
  • bertino
    én még nem ásom el a játéktól, de azért túl sokat nem is kell várni tőle.
    talán egyszer jol lesz vele elbarmulni, de ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    Utóbbi kijelentésem ellenkezőjét csak képekkel - textúrákkal - vagyok hajlandó elfogadni.
  • IMYke2.0.0.0
    4-5 évvel ezelőtt is volt már 5.1-es hang...
    2048x2048-as textúrákat pedig egyetlen játék sem használ, még ma sem.
  • Magnum PI
    4-5 évvel ezelőtt nem használtak 3-4 réteges (specular, diffuse, normalmap) texturázást akár 2048x2048-as tömörítés nélküli textúrákkal, a hangokról meg már nem is beszélve.
  • High end PC #1611
    Utoljára nekem is akkor volt ilyen. :D
    Csak jöjjön má. :D
  • Szabi1991
    ennyi.. :DDDD
  • Csabesz6
    AE86 belső nézet miatt megéri:)
  • bgabor
    Azóta nagyon megváltozott a helyzet. Emlékszem, a 2000-es évek elején a Hitman2 egyetlen CD volt. Ma meg a kedvenc játékom, a Medieval 2 Total War+Kingdoms kieg négy DVD, és telepítéskor felpakol 15 gigát.

Én inkább azon csodálkozom hogy az EA végre rájött(szintén a GRID példájából), hogy a "piacon kapható legjobb gépre optimalizálunk" stílusa nagyon nem nyerő. Főleg miután az ezzel a mentalitással készült Pro Street és Undercover akkorát bukott a GRID-el szemben. Most úgy tűnik összeszedik a tudásukat, és végre elkezdik normálisan optimalizálni a játékaikat.

Mindent összevetve az eddigi információk alapján én nagyon várom a NFS:Shift-et, ilyen pedig utoljára az NFS6 idején volt. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenek előtt:
    * Tudom, hogy 1 Terabyte (sőt, akár 2-est is) HDD-t is lehet (jó drágán) vásárolni, és az "átlag gamer" PC-jében 1-2 db winchesterrel simán megvan ugyanez
    * Tudom, hogy bizonyos technikai dolgokra fogják a fejlesztők
    * Tudom, hogy manapság nem divat optimalizálni semmit (lásd 1 pont miatt, meg a középszintű hardverek/PC-k teljesítménye okán sem)
    DE!

Lemezterület: 10 GB
    Az ilyesmiken MINDEN játék esetében elcsodálkozom és elmerengek kicsit.
    Gondoljunk EGYÜTT bele, hogy ezelőtt 4-5 évvel 1-2 CD-ken mi el nem fért!

Természetesen, az egész felvetés csak költői volt - főképp a "filléres DVD-kkel warezelők", a Blue Ray / SSD / és a rohadt olcsó HDD-k korában...
  • High end PC #1606
    Ajánlott:
    Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
    Processzor: Intel Core 2 Duo 2,5GHz vagy AMD 64 X2 2,0 GHz
    Memória: 2GB RAM (Vista esetén 3GB)
    Lemezterület: 10 GB
    Videokártya: 512 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetőleg PCI-Ex)
    Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
    DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
    Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges.

Fullon fog menni elég sokmindenkinek.
  • LeWyTy
    De ha ő azt mondja hogy jó akkor lehet hogy jó.
    Bár bárki véleményét meg lehet venni.
  • Alexease
    Jaj, jaj:)
    Lehet hogy egy drfit vilagbajnokkal reklamozzak, csak az a baj, hogy o is kontrollert nyomogat a videon:/
  • IMYke2.0.0.0
    Reméljük, hogy tényleg szétválasztják ennyire a stílusokat...
  • High end PC #1602
    Arra ott lesz az NFS Nitro.
  • Héeder
    Ha a driftelés jobb lesz mint a Grid-ben, akkor nálam ez már egy nagy piros pont!
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, NEM dobozokat fogunk terelgetni...
  • SötétBarom
    Legyen igazad.

Mellesleg a TNFS üti az összeset ,^^
  • High end PC #1598
    Szerintem meg az NFS történetének egyik dobogós helyezése (másik két helyen szerény véleményem szerint a TNFS SE, és a Porsche Unleashed lenne). Szerintem jó lesz, új fejlesztő gárda, új stílus, nekem tetszenki fog.
  • SötétBarom
    Szar lesz úgyis -.-

:DDD
  • Héeder
    Nagyon kirááály!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Persze.
  • RYO21
    Lesz benne drift:
  • CamelX
    Na takarodj, ez szétbüntet annyira jó :D
  • High end PC #1592