11230
-
légyszives csinálj pár saját képet, most már tényleg kiváncsivá teszel, mert az biztos hogy az utobbi évek egyik legrondább legótvarabb játéka az Undercover, de ha nálad a PGR4et is alázza, akkor azt én látni szeretném:) -
High end PC #1390 Hát ja, nálam mondjuk a legnagyobb baki, hogy pár száz méterről néha előtűnik egy-egy autó-épület, de olyan, hogy az út eltűnt volna alólam, még nem tapasztaltam. :D
De ettől függetlenül tényleg kaka lett, de ha az autó kidolgozását megnézed kívülről, akkor simán ráver a PGR4-re. -
High end PC #1389 Akkor lehet hazugnak fogsz nevezni, mert hogy nekem az eredeti verzió még a patcek felrakása előtt sem akadozott, az is biztos. -
áááh még tesztben is eltünt az undercover-ben az út, és az épületek XD -
Undercover :))) az a finoman akado gyöngyszem? van vagy 80fps-em és látni a tájon, h mégis akadozik ... (az x360 változat is akad, a ps3 változat pedig kimondottan szaggat)
SHIFT elvileg uj motort kap, remélem nem szenved majd az előző 5 NFS gyermekbetegségeitől és siklik majd mint a vaj minden platformon :) -
High end PC #1386 ha multiplatformot akarsz hasonlítgatni akkor 360al tedd, de semmit esetben sem PS3a
Megtettem azt is, mint lentebb láthatod, az NFS Most Wanted-nél, az élmény ugyanaz volt, szemetszúróan kisebb felbontás, minimális élsimítás, elmosódott textúrák jellemezték azt az összehasonlítást is. Nem kis különbségekről volt ott sem szó, hanem egyből rá lehetett mutatni ezekre a különbségekre.
Egyik NFS még a közelébe sincs egy PGR4nek
Őőő. Hát, ha mondjuk az NFS Undercover-t nem X360-on nézed meg, hanem PC-én mindent fullra húzva, akkor az szerintem ráver a PGR4-re grafikában, ami meg ugye X360 only, így azt nemigazán lehet összehasonlítani más platformmal. -
PS3ra? annál rosszabb verziót nem tudtál volna találni, ha multiplatformot akarsz hasonlítgatni akkor 360al tedd, de semmit esetben sem PS3a, főleg nem egy EA játéknál ahol a PS3verzióban sosincs AA.
Egyik NFS még a közelébe sincs egy PGR4nek, azt nézegesd konzolon, ne az elfuserált NFSeket... -
High end PC #1384 Értem.
Kíváncsiság képp ma megvettem meg PS3-ra az NFS Carbon-t hazafele jövet, ezt is összehasonlítás képp a PC verzióval, ez az a rész, abban az évben jött ki, mint a PS3.
Hát, a PC verzóhoz képest itt is ramaty a grafika. Látni, hogy a felbontás fele akkora, mint a PC-nél, élsimítást nem nagyon lehet felfedezni, kis látótávolság, elmosódott textúrák, szemetszúró ezen platformon is a különbség.
Bár akkor nyilván itt is az lehet, mint az X360 esetében, teljesen új platformra programoztak.
Mondjuk akkor azt nem értem, hogy a PC-és videókártyák, ami a játék előtt jöttek ki, akkor azokra nem mint vadonat új hardverekre programoztak? :o)
Mert hát az NFS Pro Street demója rajt csücsül az X360-amon és a PS3-amon is, és az már nem az első EA tapasztalat a konzolokra, mégis a fent említett grafikai eltérések tapasztalhatóak a PC verziós Pro Street-hez képest.
Részben ezek miatt marad a favorit nálam a PC. -
"meglepően már 2005 novemberben az NFS Most Wanted is szebb volt PC-én, mint X360-on"
nem volt az olyan meglepő, hiszen együtt jelent meg a játék és a konzol: kb. zéró ismerete volt a programozóknak, hogyan is kellene használni a hardvert + eladásokra se számithattak, ergo 0 időt fordítottak rá külön :)
(carbont nem láttam 360on, de az összes többi NFS szaggatott, minőségi EA produktum mind, szal én is tuti kihagyom a tesztet) -
High end PC #1382 Én biztosan nem megyek kipróbálni, még ha nagy NFS gyűjtő is vagyok, akkor sem.
1. Legnagyobb eséllyel X360-on fogják majd kitenni, 720p-ben HDTV-re kinyomva, valami komolytalan kormánnyal, én pedig egyértelműen PC-re veszem majd, ott lesz a legszebb a grafika, meg legjobb az irányítás, meglepően már 2005 novemberben az NFS Most Wanted is szebb volt PC-én, mint X360-on.
2. Meg aztán nem is a végleges verzó lesz, azért menjek fel Budapestre, álljak sorba a legforróbb nyári napokon órákat, hogy pár percet nyomulhassak egy beta verzióval, melybe amúgy se lesz semmi beleszólásom? Inkább kihagyom, pár hónap, és úgy is jön, addig úgy is van meló mint a nyű, meg aztán amennyi NFS fog jönni 2011-ig...
Egyszóval részemről nem látom értelmét elmenni, na. -
:)
Oksza| -
Gozom sincs;) Majd a demobol kiderul... -
Imádom mikor vramot adnak meg gépigénynek. Mi köze a vramnak a vga teljesítményéhez? Van 512MB-os GDDR2-es 8500GT is, és van HD4870 512MB GDDR5-tel lol. -
Jujdejó!
Nekem akkor fog menni az alábbi konfiggommal :D
Az alsó lécemben ottvan.(vagy min)
Alex!
Nekem tuti menne?
Mert más gamenál is így voltam :| -
A "Minimum" atz jelenti, hogy azon mar elindul (de hasznalhatatlan):)
A "Recommended" pedig azt, hogy azon mar hasznalhato, kisebb kompromisszumokkal, atlag 25-30 fps-sel;) -
Csak hiszed öcsipók!!44 -
Akkor el fog menni fullon. -
Gepigeny:
Minimum Requirements:
# Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz for Vista)
# 1GB RAM (2GB for Vista)
# Graphics card with 256MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive
Recommended Requirements:
# Intel Core 2 Duo 2.5 GHz or AMD 64 X2 2 GHz
# 2GB RAM (3GB for Vista)
# Graphics card with 512MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive -
High end PC #1373 Akkor nem tudom. :(
-
Sajnos az NFS1 nem támogatott 3D gyorsítást, csak a CPU erejére támaszkodhatott :( -
High end PC #1371 Lehet az abban lévő VGA kártya nem volt elég hozzá?
1996-ban, mikor kijött az I SE, lehetett már kapni Voodoo-t is, bár az még sok is lett volna alá, hiszen az a II SE-t is el tudta vinni 3dfx-el. -
High end PC #1370 Lehetek a barátod? :) -
ldavid #1369 igazából a PC is csak akkor lenne egységes platform, ha mindegyikben azonos hardver lenne
de nem így van, szóval akár kezelhető több platformként is
(mondjuk ettől függetlenül tényleg fasság a vs. dolog) -
ezzel a nick-el egy ilyen hozzászólás elég visszás, nemgondolod? :D -
csak azt nem értjük, hogy kivel akartál itt vitázni mert a konzol és a pécé fikázást te kezdted és folytattad... -
KillTheKonzol #1366 Egyébként pedig a Cirax Kft.-nél dolgoztam, és az NFS Hungary szerkesztője voltam két és fél évig.
Na cső. -
:DDDD
van benne igazság. -
KillTheKonzol #1364 Mondod te, de érv az nincs.
Ez a magyar SG magában egy röhej fórum, itt mindig ez a PC vs konzol hülyeség megy, azt se tudván megkülönböztetve, hogy a PC egy platform, a konzol pedig egy rakat platform gyűjtőneve. Magyarán mindig többb platformot hasonítotok itt egyhez, konzol vs PC, röhely, ahogyan a PC-és játékoknak leáldozott topik is egy kész vicc, megmutatnátok valahol egy játékfejlesztő stúdiónál, röhögve kifutnának az épületből, de hát ez itt magyar színvonal.
Én meg nyitok egy számítógépek vs PS3 topikot, kb ilyen szintű ami az SG-én megy, még a játékosok fórumból is kiváltak, és konzolosok fórumban különböztetitek meg magatok, mintha a konzolosok nem a játékosokhoz tartoznának. Hát vazze... Inkább visszamegyek az EA USA fórumaira, ti meg csinálhatjátok tovább a nevetséges faszságaitokat a nagymamátoknak leáldozott valagvakaró topikban. -
Belinkleltem az interjut, erdemes (lenne) vegigolvasni, mert sok ilyen es hasonlo megjegyzesekre megadja a valaszt;) -
Ezeket ("è") honnanvarazsolod elo?!?!:)))) -
"ès kivette a mûszerfal nèzetet, hogy rendesen lássák a tèvètöl messzebb ülö konzolosok is a játèkot kisebb felbontásban"
best of sg szakértői hsz:) -
KillTheKonzol #1360 Nincs tartalmi tèvedès, csak te vagy tudatlan NFS ügyileg, már bocsáss meg, ès mèg így is te oltottál le, korosztályba menekülèssel dobálózva
Pedig a törtènet a köetkezö: TNFS a 3DO debütálását követve felújított grafikával ès kezelhetösèggel jött PC-re a SpeecialEdition-kènt. Ugyan így volt az NFS II esetèben is. A III-Porsche rèszek idelyèn pedig a PS már annyira lavult volt, hogy má összehasonlítani is felesleges, nèzz ingame videókat. Ès a III-Porsche rèszek csak PS-re jöttek PC-èn kívül.
Aztán 2002-ben az NFS-ek fejlesztèse átkerült a BlackBox-hoz, akik elöször az NFS törtènetèben a NFS-t, a HP2-öt PS2-re optimalizálták leginkább, ott volt a legszebb a grafika (persze m már felbontás hack-el ès új pálya ès autó textúrákkal szebbè tehetö a PC verzió) ha meglett volna neked mindkèt platformra, tudnád, a több száz oldalas nagy NFS Guide-ban is le van írva, hogy a kritikusok szerint is a PS2 verzió sikeredett 2002-ben a legjobbra, hiába, a BalckBox konzolra optimalizált, ès ez ekkor nyomta rá elöször a bèlyegèt a sorozatra, ès kivette a mûszerfal nèzetet, hogy rendesen lássák a tèvètöl messzebb ülö konzolosok is a játèkot kisebb felbontásban, hiszen akkoriban ment èrte a nyavajgás az EA NFS fórumain. Aztán ez a tendencia megmaradt a BalcBox-nál, hiába jöttek nagyobb felbontású tèvèk nagyobb kèpernyövel, újabb konzolok, ez a motorháztetö nèzet már a sorozat rèszèvè vált. Most is csak azèrt törtènt váltás, mert új fejlesztöhöz került már a Shift, új elvekkel, ez tèny. Olvasgasd a EA NFS fórumait, NFS guide-okat, aztán állítsd, hogy tèvedek, ès aztán oltogass, addig nincs mondandónk egymásnak. -
Értelmeztem mondandódat, csak sajnos érveid tartalmi tévedésen alapultak. Tudod, furcsa a "konzolos tömegcikké vált" kijelentést hallani egy konzolon indult sorozat esetén...
(tömegcikké pedig a játékok maguk váltak, nem konkrétan az NFS) -
ertem en azert kerdeztem:) volt nekem is:) sima Voodoo, meg Banshee, meg Voodoo2 aztan jott emg egy 3-as utanna veget ert a palyafutasuk nalam:) -
Szesztek srácom most mertem megnézni az uj traillereket a shift röl csoka minimum 5 x men falnak vagy200Km/h val és még mindig menta kocsi tom hogy arcade game meg minden de azért kicsit lehetne reállisabra venni a dolgokat szerintem nah de mind 1 mikor belső nézetböl tolják a gamet kicsit Grid koppintásnak tünik a game de azé reméllyük jó lessz
-
EK1TEP #1356 Nem tom mit szenvedtek itt ennyit régi részek stb.
Ratyi játék lesz kész ennyi! -
Kezd olyan szokasos NFS-style lenni a topic:) -
KillTheKonzol #1354 Szar duma, tanulj meg èrtelmezni. -
ezt kizárnám, mivel '96-ban a voodoo1-em került 31 ezerbe és én voltam a város császára vele :DDD (viccelek)
---
high end pc: és min futott az NFS1 jol 640x480-ban? Én az akkori legerősebb p166oson is "szaggatni" láttam(értsd 20fps), 320x200-ban viszont már nagyon kellemesen futott - igy viszont a 3DO-s lehet szebb volt, konkrétan nem emlékszem, csak feltételezés (3do wikipedián upscale 480p-ről ír, 320x200-ról ... :D )
---
KillTheKonzol: kisszivem, máskor mielőtt tájékozatlanságodról adnál tanúbiznyságot, olvasgass, ha már - korod okán - tapasztalataid nincsenek. -
High end PC #1352 Igazad van, keverem, az NFS II-ben jött be a 3dfx PC-én (trükkel egy mai konfigon is előhozható a II SE-ben), ami látványosan odavert akkor a PlayStation verziónak grafban, de már a TNFS SE is javított graffal jött a 3DO verzióhoz képest... Tudom, mert a kezdetektől gyűjtöm a sorozatot PC-re, de összehasonlításképp egyéb platformokra is megvettem hébe-hóba: pl Macintosh, PlayStation, Xbox...