11230
-
Az első 3D gyorsított NFS a második rész "special edition"-je volt. ^^ -
Nekem 16 MB-os volt.
Nem kevered a gyorsító kártyával?
[ez utóbbi volt olyan, hogy egy 2D-s vagy gyenge VGA - általában S3 Trio 3D/DX - mellé tették, és amikor játszani kezdett az ember a Voodoo vette át a munkát]
-
Csokis #1349 Nem, 8/16MB-os. Neki 16MB-os volt. Ez már 2D/3D volt, de multitextúrázást használó játékoknál lassabb volt a Voodoo 2-nél. -
marmint a Banshee:) -
az 12 megas volt nem? -
Teljesen újonnan, 22.000 komoly Forintért vettem. Pécsett, a Mistral Computers-ben.
-
Nekem 1996-ban volt Voodoo Banshee 3D 16 MB-os VGA-m...
-
na a szokásos NFS topik flémelés kezdetét vette :D -
ezaz flame, végre valami jót is lehet itt olvsni -
Milyen Voodoo D3D? 95-ben max tervben volt.. -
KillTheKonzol #1341 figyelj kisszivem, ettöl mèg ez az igazság, olvass utána te, ellenben te semmi újjat nem mondtál nekem
-
Csokis #1340 "Megjelenés előtt kipróbálható az új Need for Speed
Már jóval a megjelenés előtt, július végén kipróbálható lesz a Need for Speed: Shift, ehhez mindössze ki kell látogatni a Budai Várba, a Hungaroring Fest-re. A Hungaroring Fest július 23. és 26. között kerül megrendezésre, a szervezők jóvoltából pedig bárki kipróbálhatja majd a Need for Speed új részét. A tervek szerint húsz szimulátort állítanak fel a rendezvény Boxutcájában, ahol egész nap versenyezhetnek a játékosok - nagy lehetőség ez, hiszen a bolti verzió megjelenéséig szeptember 17-ig várni kell. Ott találkozunk!"
Forrás: gamekapocs.hu -
High end PC #1339 Pedig PC-èn szebb volt a TNFS SE akkoriban, vagyis másfèl èvre rá, mint 3DO-ón a TNFS. Win95 alatt már kihasználta a VodooD3D-èt, vagy mi a fenèt, ez van, feljavitott grafot kapott, ezèrt jött csak PC-re, a plusz pálya ès autó csak mellèkes ráadás volt. Ráadásul 3DO-ón az irányítás is rosszabb volt, mint a PC+wheel optimalizáció (wheel joy kalibrálással indult a játèk). -
azért az még rémlik, hogy nem éppen lehelletfinoman futott az NFS a cuccon :)) (bár később az nfs1 se a pécémen) -
de jo volt:) -
mert a Pana gyartotta sajat neven is a gepet.. -
én valami kiállításon a panasonic(?) standján láttam 3DO-t és pont az NFS ment rajta ... játéktermi minőségnek hatott, akkoriban pécén még csak hosonló sem volt :) -
jaja, csak 700$ volt az ára
-
nagyon jo cucc volt a 3DO a maga idejeben.. -
LOHOHOHOL :DDD
Nem is tudtam, hogy ezt a szart így hívták. Én a kiadóra gondoltam:
-
Sorry, de rosszul tudod:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Need_for_Speed_%28video_game%29
Eredetileg egy 3DO játék volt... később jött minden másra. (A TNFS:SE pc exkluzív volt) -
Tévedsz. PC-re jött először :P -
"a GRID kormánykezelése konzolon is hulladék" az nem kifejezés, de ott szerintem a fizikával ven a legfőbb baj, egyszerűen egyenesen nem tudtam vele menni:) ( konzolon, kormánnyal ) aztán hanyagoltam is. -
a GRID kormánykezelése konzolon is hulladék, ill. pécén, gamepaddal perfektül irányithato
ne mosd egybe a konzolt és a gamepadot ;)
(a gamepadra optimalizálás pedig a könnyed, árkádos stilusból adódik. de inkább ez legyen, mint a 4 nyílra optimalizált "mégárkádabb hulladékok", ld: utóbbi enefesek, melyek BÁRMILYEN analog irányitással szörnyűek és az "árkád" fogalmát ujra/régire definiálják) -
ahelyett, hogy ontod a konzolellenes ostobaságaidat, olvass utána, hogy mire is jött ki ELŐSZÖR az NFS1! (hint: konzolra)
aztán olvass CSENDBEN tovább a folytatásokról ... -
Hellótok.
Mostantól énis követem a topikot,amíg ki nem jön a játék.
Még nem láttam semmi trailer,képet a játékról,majd most körólnézek,de szerintem Nagyo jó lesz!
A grafika az borzasztóanjó!
Na mindeggy.
BB -
nem baj hogy nincsenek benne ezek a dolgok mert van eleg sim, de egy gyors csapatasra uber graffal jo lenne a grid is csak az a buta iranyitas pff.... nem baj majd egszercsak kijon a GT5 az jo lesz pihenteto racekra:) -
A Codies egyertelmuen konzolra, kontrollerre optimalizal, pedig az az engine sem lenne rossz.
A Shift-ben valamiert jobban bizok, mar csak a SimBin-Blimey!-RBR-DR "reszvetel" miatt is;) Persze, az O kezuk is meg van kotve, mivel megis csak, elsosorban a nagykozonsegnek* kell eloallitani a termeket, de azert ott van Bell, aki bele tud szolni ebbe-abba.
*"This is big budget and mass market." Pl. nincs gumikopas, korlatozott visszajatszas es online lehetoseg, jatekelmenyhez igazitott toresmodell, egyszerusitett setup stb. Termeszetesen nincs modolas, template, autofestes (kulso), ulsepozicio es/vagy FOV allitasi lehetoseg. -
Tudom hogy nem ide kellett volna, de erről ment a vita! -
High end PC #1322 Én tudom a megoldást a láma kérdésedre: irány a Grid topik!
Egyébként sem tudom... -
Szevasztok! Láma kérdésem lenne! Melyikkel kell visszatekerni GRID-ben az időt?:D Mert az opciókba nem látom, vagy csak vaksi vagyok!:D -
mivel hany esellyel ezek lattak mar kormanyt az eletben esetleg hasznaltak is:) mar jobb mint a grid mert az hogy a codemastersnel nem lattak meg az tuti.... kurvara nem ertem mi a nehez ebben:DDDD 10 eves jatekokban rendesen lehet kormannyal menni a grid meg eg rakat szar.... es nem jojjenek a konzolos banannal mert ott is van kormany. -
High end PC #1319 Én meg fagyis kocsit!
Meg WC bódét, mint az NFS II-ben, cheat-el előhozva :DDD -
Héeder #1318 ÉN Skodát akarok!!! -
High end PC #1317 Lesz az is, de Murciélago-ból LP640 lesz csak... Pedig illett volna a legújabbat, az SV-ét beletenni helyette... -
Én ugy tudom,hogy Reventón lesz Murciélago helyett. -
High end PC #1315 Engem csak az zavar, hogy Maserati MC12-ből is a GT1 verziót teszik be, meg a Pagani Zonda-ból is az R változatot, a versenyre vadított változatokat, akkor a Lamborghini Murciélago-ból miért nem tettek be R-GT-ét? Vagy legalább egy LP670 SV-ét... Csak az LP640 van, ami eddig is volt a Carbon-ban, Pro Street-ben, meg az Undercover-ben is... Már 4 éve ugyanazt a Murciélago-t nézegetem a játékban. FUCK EA!
Remélem a Criterion Games majd az ő NFS verziójukba beleteszi a Murciélago SV-ét... -
KillTheKonzol #1314 Frászt, a Hot Pursuit 2-től lett konzolos "tömegcikk" a sorozat, akkor vették ki a belső műszerfalnézetet is, hogy pistike a foteljából rendesen lássa a kis felbontású textúrákat a tévéjén.
Egészen addig számítógépre jöttek a legspécibb kiadások, a Special Edition-ok is, meg a legjobb grafikájúak is (Porsche Unleashed olyan PC vs PS összehasonlításban, mint a Svájci tájak az gettó mellett, az első gyönyörű szép, a második hányadék). -
igaz, de azért 1ben szomorú is.
-
"de ez megiscsak elsosorban egy konzolos tomegcikk:)))))"
miért kell a hülyeségeket mondani? még ha viccnek is szántad, akkor is... NFS melyik része nem volt tömegcikk? ugyan úgy tömegcikk telefonra, mint kézi konzolra, nagy konzolra és Pécére, tömegeknek készül, a casual rétegnek elsősorban.