11230
-
#1471 Nem neked valo lesz... -
#1470 papírrepülőgép-hajtogatós...
-
#1469 Esz mijen játék lesssz.ű -
High end PC #1468 Ilyen nem fog megtörténni, mert csak én mehetek vele, mindenki másnak más autót kell választani! Ez ott lesz a játék tokjának a hátulján figyelmeztetésként kisbetűvel szedve! -
bgabor #1467 Minek teszik be a játékba egyáltalán azt az autót? Összesen 20 darab készült belőle! Nagyon realisztikus lesz, amikor egyszerre öt darab, a teljes legyártott mennyiség negyede versenyzik majd egy pályán. -
#1466 Najah sajna... :/ -
High end PC #1465 Engem leginkább a belső kidolgozása érdekel, én -only- onnan fogok vezetni. Nehogy elbasszák a Reventón belesjét, mert kitépem a hajam. -
#1464 A képeket elnézve,komoly kidolgozást fordítottak az autókra! -
#1463 Homályról én írtam :) A GRID egy homályfos, nincs egy éles kontúr benne. 4xAA mellett egyszerűen nem látni a "felbontást", annyira sz*r. Vagy épp jó, ha valaki szereti az ilyen látványvilágot ...
Én akkor már inkább egy picit statikusabb, de élesebb grafikát preferálnám. SHIFT egyelőre élesnek tűnik, viszont itt meg a blur látszik eltúlzottnak :( Minden kigyorsításnál, kanyarban, fékezésnél, ütközéskor ... :( -
High end PC #1462 Nem tudom, én nem írtam semmiféle homályról.
-
#1461 Én hiszek neki. Kivéve homálygrid (tudom, anno én is váltogattam a pécé és a 360as képét és SEMMI difit nem láttam... ). -
#1460 Nemtom mit nem hisztek neki. Egy über PC-n az egekbe fel lehet tolni a felbontást, meg adni nekei annyi AA-t meg AF-t,amennyit nem szégyel. Teljesen egyértelmű, hogy agyonveri akármelyik konzolt. Más kérdés nyilván, hogy ár/érték arányban köszönőviszonyban sincs a kettő. -
High end PC #1459 Most ez egy teljesen egyértelmű dolog, ezen mi bizonyítani való van? X360-ról egyébként sem tudok screenshoot-ot csinálni, fotómódban meg feljavítja a képminőséget, PC-nél a screenshoot meg lerontja... -
#1458 képet:D -
High end PC #1457 Nem hiszem, a célegyenes vonalakra fel volt osztva, tökéletesen be lehetett állítani a távolságot... -
#1456 Képzelődsz :) -
High end PC #1455 Hát, csináltam az előbb egy tesztet.
Ugyanazon Spanyol versenypálya, ugyanazon BMW 320SI autó. Beálltam a célegyenesben, és ugyanazon távról ahol még a PC verziónál tisztán lehetett leolvasni a tábláról a szöveget, az X360 verziónál közelebb kellett menni jó pár méterrel. Ezen kívül a fenti domboldalon a korlát ahol az X360 verziónál már nagyon pixeles, a PC verziónál egyáltalán nem. Ilyen apróságokból szerintem lehet következtetni. De egyébként is szebb minden részletben, autó külseje-belseje, tereptárgyak, mint ahogyan ez el is várható... -
#1454 GRID olyan homályfos, h sose mondod meg a felbontást :) (a textura mod pedig nem létezik, egyszerüen egy kisfelbontásu modder skinpackrol van szo, nézd csak meg a könyvtárszerkezetet ;) )
sárgaság viszont tényleg eltüntethető PC-n, ez óriási előny -
High end PC #1453 Azért nem bírja mert nem erősebb, a Cellt nem tudják kihasználni, mert nem erre való, meg amúgyis rossz programozni, nem túl fejlesztőbarát.
Hát ez marha vicces, a bivaly játékkonzol, és nem erre lett kitalálva.
Ezt legközelebb mindenképp odaköpöm a PS3-at preferálók szemébe, amikor a PC-ét szidják majd.
Pl GRID, az valami szörnyű PS3on, 360on pedig röccenet nélkül 4*AAval folyik ), amig 360on 720p addig PS3on nem egy esetben kevesebb
Hmm, a demóját én is X360-on próbáltam, PS3-on nem láttam még, de mikor megláttam, hogy kapható PC-re, nem hezitáltam, sokkal szebb PC-én 1200p-ben 16x AA-val, DX10 moddal, feljavított autó textúra moddal, egyszóval nálam megint ezen platform fölényt mutatta ez a történet is. -
#1452 Azért nem bírja mert nem erősebb, a Cellt nem tudják kihasználni, mert nem erre való, meg amúgyis rossz programozni, nem túl fejlesztőbarát. A PS3 grafikusi csipe is gyengébb, ez sokkal inkább gond. Csak az a pár belsős Sony fejlesztő tud rá kifogsátalan dolgokat csinálni, a multiplatformosok nem tudnak, azok Xen szinte kivétel nélkül szebbek, pl egy Resident Evil 5 is ami Capcom és nem amatőrük a Sony felé sem, ami Xen tökéletes minden szempontból, PS3on rosszabb minőség. A GTA4 kisebb felbontás, no AA, szörnyű frém ( stabilan tolja a 25 fpst, össze vissza ingadozik, 20ra is leesik.. Xen naggyából tartja a 30at vagy afelett, persze esések ott is akadnak 30 alá nem egy két helyen... )
és lehetne sorlni több száz játékkal a példákat, amig 360on van AA egy multiplatform játékon PS3on nincs, amíg 360on nem Vsyncel PS3on igen ( pl GRID, az valami szörnyű PS3on, 360on pedig röccenet nélkül 4*AAval folyik ), amig 360on 720p addig PS3on nem egy esetben kevesebb ( fordított példák is vannak pl Tomb Raider U 360on kevesebb felbontás, viszont AA miatt nem lehet észrevenni )
szóval szép és a jó a PS3, de nem multiplatformra, arra az x360 a nyerő
-
High end PC #1451 De olyan furcsa, hogy a PS3 egy évvel újabb és erősebb hardverekkel jött, mint az X360, mégis a PS3-on csúnyábbak ezek szerint a multiplatform játékok? Érdekes. -
#1450 ps3-ra? normális vagy? subhd szutyok ps3-on... -
#1449 Bye! -
Pisty15 #1448 NFS Shift Nemsokára elővételben kapható!
http://virtualcomputer.hu/ -
#1447 elsősorban olyan játékokra gondoltam ami pécére nem jön ki mint pl MCLA, de igen te vedd pécére a Shiftet:) -
High end PC #1446 ha számít neked a minőség, ami látszik hogy nagyon is:) és te szerencsés helyzetetben vagy, hogy arra veszed amire akarod, akkor válaszd a legjobbat
Ok.
Akkor ezek szerint majd a Shift-et PC-re szerezzem be?
Bocs, nembírtam kihagyni. :DD -
#1445 PS3 jó az exluzívokra meg neked a GT5re majd, de multiplatform játékokat 360ra vegyed mert azon jobbak, ha számít neked a minőség, ami látszik hogy nagyon is:) és te szerencsés helyzetetben vagy, hogy arra veszed amire akarod, akkor válaszd a legjobbat -
High end PC #1444 Mindent én se tudhatok, nem néztem utána, elkapott a hév, gyorsan döntöttem, talán ezért, nem tudom.
Mondjuk nekem is jobban bejön az X360, mint a PS3, BF Bad Company-t is arra vettem, hezitáltam eleinte, de nem bántam meg, a box kontrollere sokkal kézreállóbb. -
#1443 olvass utána, hátha többet megtudsz róla, az biztos hogy mindaz megvan benne ami az utóbbi NFSkből hiányzott, ami nem más mint maga a profizmus, a hatalmas város, a fix 30 fps, a szép grafika az élvezetes versenyek, egyedül a története nem túl eredeti, arra már nem marad elég energia
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=281&article -
#1442 GTA4 X360-on tényleg gyönyörű. -
#1441 Mármint milyen téren? -
#1440 szerinted? GTA4 PS3on nem 640p ( xbox 720p ), 0AA ( xbox 2*AA ), ez alatt is ugyan az a motor van, persze autósjátékra optimalizálva, és gyönyörű -
High end PC #1439 az NFS-nek szeintem a Hot Pursuit 2 utántól ebben az irányban kéne mozognia, mint a MC LA-nak...
-
#1438 Tény, hogy nem láttam MC:LA-t, csak most képen, igy tetszik, lehet hogy játékban más, nem tudom. Viszont PGR4et is és NFS:UC-t szemrevételeztem, és hát tényleg nem ócsárolni akarok, mert szeretem (szerettem) a NFS sorozatot, de UC-nek ritkaszar grafikája van, PGR-től messze elmarad. -
High end PC #1437 Miért , ha boxra veszem, az mennyiben jobb?Nemtudom, nem láttam még azon... -
#1436 Áruld már el hogy ha neked a minőség számít akkor mi a francért vetted meg pl ezt PS3ra, ahol a GTA4is egy moslék? miért? miért? miért? -
#1435 MC-okról sok jót eddig nem hallottam, de grafikailag szép darab ahogy elnézem. -
High end PC #1434 Ez is megvan, múlt hónapban vettem meg PS3-ra, na, hogy ennek mennyire ramaty a grafikája, a belső nézet totál nem így néz ki a játékban, mint itt a képen, hanem kisfelbontású, recés, áhh, már falra mászok, hogy konzolon az ingame képek nem a valóságot mutatják :D
-
#1433 illene is lenne neki 2 évvel a PGR4 után:)
ajnlom ezt is neked, ez is veri az NFSt:))) sőt ez az igazán NFS verő minden téren
-
High end PC #1432 Gondolom a Boss Car Bundle update hozta magával ezt a kasztnit, mivel az autó festése is megváltozott azóta, nem tudom milyen karosszéria felépítést akartak vele modellezni.