11230
  • arty
    Nem volt a kezemben még, de a reputációjával tisztában vagyok. De biztos csak véletlen és igazábol egy fröccsöntött szar ... nem is értem, hogy képesek eladni a G25 kétszereséért a szettjüket ...
  • arty
    nem baj, nekem is azvan :DDD
  • Szabi1991
    én uc-hez ilyen bill-t használok
  • SötétBarom

&

• Szabi1991
    mé ? teszkós kormány ? xD
  • SötétBarom
    Én szerencsére nem
  • Willi Betz
    Ugyanezt én is elmondhatom magamról XD
  • Szabi1991
    egy hszel lejjebbre akartam.. :p
  • Szabi1991
    logitechem és opelasztrám van.. baj ? xD
  • High end PC #1662
    Szóval te magad se tudod, csak úgy mondtál vmit. :D
    Még kinézetre se hasonlítható a G25 minőségéhez. Majd egyszer kipróbálom, ha lehetőség nyílik rá.
  • arty
    Érveket? Nézd meg a kinti szimes forumokon a Fanatec cuccoknak mekkora respektje van. (mármint ahol nem mindenkinek 300ezres custom cucca van...)

Arra céloztam, hogy ha hidraulikával játszol, vszeg a legkevesebb, hogy néz ki a játék :) (nyilván nem árt, ha szép, de jobban élveznék egy ilyen ülésben egy Undercovert is, mint mondjuk egy sima széken egy LFS-t)
  • Jacek
    elmesz a www.hsw.hu-ra es elolvasod a tesztet!!:)
  • High end PC #1659
    Teljesen más kategoria. Logitech = opelastra, fanatec = bmw

Miből gondolod? Mondj érveket. Tényleg nem próbáltam még.

De a lényeg a hidraulika...

Ilyen cucc PC-hez is kapható már elég rég óta.
  • arty
    "Fantec Porsche Steering Wheelt pedig nem hiszem, hogy hasonlítható egy Logiteh-hez. :)
    Habár még sosem próbáltam, ránézésre se túl minőségi kidolgozás,"

Teljesen más kategoria. Logitech = opelastra, fanatec = bmw

"Biztosan nagy élmény lehet, amikor az 1080p-ét húzzák szét három képernyőre. :)"

720p csak. És 3 xbox számolja a 3 képernyőt. De a lényeg a hidraulika...
  • Magnum PI
    Szerintem sokkal jobb lett volna ha körverseny helyett egy utcai verseny szimulátort fejlesztettek volna. Olyan úgysem nagyon van - vagy legalábbis nem jó - és jobban passzolt volna az NFS szériához is. Ez igy egy feltuningolt GRID amihez majd jön a GRID 2 vagy lebutitott GTR :) szebb grafikával. Nyakig leszünk a arcade körverseny játékokban. Azért várjuk...
  • modelcar
    Sziasztok
    Én már nagyon várom a játékot.
    Az autókat lehet is majd tuningolni,vagy csak kész versenyautókat fogunk kapni?
  • RYO21
    További képek:

• RYO21
    Ugyanaz a kocsi, külömböző (optikai) tuning:

• Szabi1991

de van autós események topik, inkább ott folytassuk :-)
  • Alexease
    Azert is fizetsz;) Kiveve ha gyalog mesz oda:)))))
  • Alexease
    Nincs pontositva, lehet hogy valoban free (azok a reszek, ahol nezegetheted a szep magyar himzett teritoket, hallhatod messzirol az autot, es nezheted a kivetitod a versenyt stb.), es csak a normalisabb helyekert, lehetosegekert kell fizetni (lelato - ahonnan latni is valamit, a kiallitott autok kozelsege stb.).
  • High end PC #1650
    Ingyen odamehetsz fizetni.
    Képzeld ha még azért is fizetned kéne, hogy odamehess fizetni! :DDD
  • Alexease
    Most nezegettem a terkepet, es ugy nez ki, csak fent a Var belso terulete (es a hatso setany) lesz lezarva. Ha ismet jo Magyar szervezes lesz, reklamozzak a TV-ben, de a belepodijat nem emlitik, es a belepoket FENT a kapunal szedik, akkor eleg nehez lesz feljutni, mert eleg sokan fognak visszafele jonni az uton:))
  • Szabi1991
    igen ezt én se értettem, mindenhol azt írják hogy free, erre a hív oldal szerint fizetős :/
  • High end PC #1647
    :DDDDDDD
  • SZilaJMaGGoT
    LOL XD
  • Alexease
    De van 50000 Ft/nap jegy is:)

Nehany szolgaltatas:
    - Találkozás ismert személyiségekkel
    Franko, talalkozhatok olyanokkal, akik belolem elnek nagyon jol:)

- Csodálatos panoráma az egész városra
    Eljen, ezt csak ilyenkor es csak ennyiert lathatom:)

- Élő TV közvetítés a Formula-1 ING Magyar Nagydíj eseményeiről
    Jobb mint otthon, es meg dragabb is;)

-Információk a rendezvényről több nyelven beszélő Hostess-ek segítségével
    Ha esetleg mar unnam a magyarnyelvet, akkor ennyi penzert, "kulfoldiul" is megkerdezhetem: mi tortenik eppen? ;)

• Alexease
    2800 HUF a napijegy, ha ez sokakat visszatart, es oda lehet majd ferni ertelmesen a dolgokhoz, akkor megyek. Csak az a gond, hogy a varhegy aljabol nem latni, mi van fent a tetejen:) Es gondolom, az aljan lesz a belepteto:)))
  • High end PC #1643
    Egyébként a viccet félretéve, közületek ki megy?
  • High end PC #1642
    Na, az má buli, menjünk! :D
  • Szabi1991
    én se nfsezni megyek, kíváncsi vagyok hogy töri össze palik az f1es gépet a macskakövön.. :DDD
  • EK1TEP
    jaj na ne mond már
    utána majd kipróbálod a véglegest is ennyi...
  • High end PC #1639
    Én nem megyek. Nem akarok csalódni a pre review game version miatt. Meg a hadonászós állószimulátor élmény miatt, a végén még negatív benyomást fog kelteni a teljes kompjútá verzió kijövete előtt.
  • High end PC #1638
    PS3ra minden ráköthető, mondjuk G25

Logitech G25 wheel PS3-on sajnos csak butítva üzemel, más kormányként (lol) kell felismertetni, és még konfigolni-finomhalgolni sem lehet. Nagy élmény. Inkább ne tették volna kompatibilissá.

viszont Fantec Porsche Steering Wheelt támogatja, ha valakinek komoly kormány kell mondjuk a Forzához

Fantec Porsche Steering Wheelt pedig nem hiszem, hogy hasonlítható egy Logiteh-hez. :)
    Habár még sosem próbáltam, ránézésre se túl minőségi kidolgozás, ehhez ha még hozzáveszi azt ember, hogy a Porsche névvel próbál a Fanatec nagyobb reklámot csinálni az autószim rajongók között, számomra az jön le, hogy nem alkottak olyan nagy durranást, hogy csak úgy piacra mernék dobni parasztvakítású reklám nélkül (persze biztosan nagyon szép a Porsche márkajel a közepén, meg a Porsche sportkocsik a dobozán). De több tapasztalatom tényleg nekem sincs vele kapcsolatban.

"E3on ezzel mutogatták a játékot, többképernyős, hidraulikás chockpitekben:)"

Biztosan nagy élmény lehet, amikor az 1080p-ét húzzák szét három képernyőre. :)
  • Szabi1991
    hát nemtom, Forza 2-vel eddig úgy 10 percet kockultam eddig, de nem voltam nagyon oda érte.. :D
  • Totti5
    PS3ra minden ráköthető, mondjuk G25. 360ra az MS kormány minden csak nem gagyi. Az szomorú hogy G25 nem köthető hozzá viszont Fantec Porsche Steering Wheelt támogatja, ha valakinek komoly kormány kell mondjuk a Forzához, amúgy az E3on ezzel mutogatták a játékot, többképernyős, hidraulikás chockpitekben:)
  • Szabi1991
    van konzolos kormány is.. :D
    az más kérdés hogy ritkán gagyi, de jobb mint a semmi.. :DD
  • Alexease
    Valszeg konzolos lesz, igy johet azzal egyutt;)
  • SötétBarom
    Valaki igazán kihozhatná floppyn :D
  • SZilaJMaGGoT
    Vajon ez mi takarhat??? Kontrollert mindenképp kapsz, de ha szerencséd van le is tudsz ülni vele?? :/