11230
-
EK1TEP #1711 De kom. nem érted még mindig?
Oké!belinkeltetek minden eddigi hírt, képet a Shift-ről!Ennyi kész kitárgyaltátok!Írj máshová biztos máshol van téma dögivel ezt meg hanyagold!Majd ha lesz vmi új hír vagy egyéb shift-es kitárgyalni való jössz azt beszélsz megint!De nem akarok itt csak rád kitérni...
-
High end PC #1710 Már minden létező Shift képet belinkeltünk. -
EK1TEP #1709 Kormányról kormány topicban beszélj!
Nem kell dumálgatni itt másról nem azért van, ez nem általános beszélgetős topic!
De most komolyan ezt csak én látom így?? -
High end PC #1708 Ha megnézed, innen én írtam a legtöbb NFS-hez kapcsolódó hsz.-t, és alig pár görgetéssel lejjebb még egy legújabban kiszivárogtatott képet is linkeltem a Shift-ből, valamint még ezen az oldalon tegnap kitárgyaltuk a Shift előzetes tesztjét. Szóval ha lusta vagy, és szelektálva olvasol vissza, akkor sajnállak.
Vagy nem tudom mit vártál, egyszer csak megjelenik a játék július közepén, és lesz miről olvasnod?
Pedig a Shift-et is koránnyal kell játszani, így nincs miről nagyon dumálni addig. De ha te be tudsz számolni a játékélményről, várjuk tapasztalatod! Addig is, hello, szia! -
EK1TEP #1707 Igen?
És ezért már egyből másról kell beszélni?Nincs Shift téma kész ne írj ide!
-
High end PC #1706 NFS Shift legújabb hír: délelőtt óta nincs újabb, kérlek nézz vissza később. Megértésedet köszönjük. -
EK1TEP #1705 Hú basszátok meg...
És shiftről mi a helyzet?Arról nem is beszéltek?Minek írogattok ide a kormányról meg mifaszomról?Nem muszáj írni ide attól hogy nincs hír meg ilyenek más topic is van így hogy nincs semmi hír de attól még nem szemetelik tele!
Mindig visszanézek hátha van vmi új hír erre mit olvasok... high end pc meg mittom ki kormányról beszélnek meg szétfikázzák az összes nfs résztAtom kocka itt 1-2 ember be vagytok fosva szaros játék kormányoktól atyaúristen!
Kéne már egy kis takarítás! -
High end PC #1704 Má úgyis kéne egy gépújítás így nyárra, most lenne is rá cash megint, mert tavasszal downgrade volt, eladtam ezt azt, meg elcseréltem, és most rosszabb gépem van, mint fél éve, kb ott vagyok, mint tavaly nyáron. :(
Újból akarok egy HD 4870 X2-őt, kurva jó volt, nem kellett volna megválnom tőle, meg kijöhetne már végre az Auzentech Home Theather HD hangkari is, ahhoz meg, hogy vegyek egy ilyen Fanatech GT3 RS Wheelt, el kéne adnom előbb a G25-öm vkinek, mert még a MOMO is a garázsban "rohad". -
#1703 Ha telik rá, szerintem felesleges várnod a G27-re ... bár 100 körül/felett már nem csak "szar" fanatec van, határ a csillagos ég - vegyél mindent külön, legjobb kormány+legjobb pedál+ legjobb váltó :)
-
#1702 Nem csak a G25 tud 900 fokos elfordulást, a Driving Force GT/PRO is! -
#1701 Ez tény, viszont a GT és a Forza kihasználja kormány lehetőségeit, sajnos normális támogatás híján mondjuk egy FFBt nem tudsz ugy beállítani ahogy te akarod, mert az van amit a fejlesztők jónak gondolnak, nem mondom hogy ez rossz, de ezért jó dolog amikor ez erősségeket én állíthatom be drájverben vagy a játékban, de lehet velük HCskedni mert inkább szimek és erre vannak kitalálva, főleg a Forza. Forza kb olyan szintű szim mint mondjuk a Simbin játékok pécén, persze a Forzánál van karrier, sok sok tartalom, hogy mégis nagyobb tömegeket vonzon, de lényegében azt nyujtja. Az iracing meg már egy más kategória, egy játékost különösebben nem mozgat meg, mert drága, nem játékos barát és tényleg csak HC szimfanatikusnak van. -
High end PC #1700 A nagy Shift várakozás közepette ma sikerült beszereznem a rég kihalt "NFS" Motor City Online garázsprojekt átiratát, a Motor City Offline-t, egy fanatikus rajongótól megvéve, aki átkonvertált az eredeti MCO-ból 34 autót, és az NFS HS motorját felhasználva átalakított jó pár pályát hozzá, amit több útvonalon is lehet teljesíteni. Olvassátok el ezen fórum utolsó néhány kommentjét, és minden világos lesz:
SG fórum - Motor City Online
LOL, a fórumot 7 év távlatból hoztam vissza, sőt, a fórumoldal lap alján lévő hozzászólások 2001-ből valóak, amikor még nem lőtték le a szervereket! :) -
#1699 Mondjuk számomra nyilvánvaló, hogy a legkomolyabb sim hardwert PC-hez csinálják, mivel konzolon nincs is igazi HC szim.
BTW nekem a legtöbb kormánnyal az a bajom, hogy sokkal kevesebbet fordul, mint egy autóé, és emiatt inkább van joystick, mintsem kormány érzete az embernek. Emiatt szimpi a G25 (meg a kuplung miatt)..
Majd ha egyszer megszalad, beruházok valamire :) -
High end PC #1698 Ok. Én sem vagyok G25 buzi, lehet jobb a GT3 RS wheel, mivel vadi új, semmi ismeretem nincs jóformán róla. De ha jobb, én csak örülök, hogy megint egy űber szimes kormány jött pécéhez, mert akkor megint az jön le számomra, hogy a Fanatech is erre a platformra csinálta a legűberebb kormányát. Remélem egyszer kipróbálhatom azt is a közeljövőben. -
#1697 Félreértettetek, nekem nincs Fanatec kormányom !!! Iszonyat drága, G25 a max, amit megengedhetnék magamnak. Box támogatást meg kénytelen vagyok feladni, nincs 100+ ezrem, hogy mindennel kompatibilis kormányt vegyek. Sajnos. Ettől még be kell lássam a forumokat olvasva, hogy a G25 más ligában versenyez, mint a komolyabb cuccok - ahova a Fanatec kormányait, pedáljait is sorolják. Lehet, hogy a legalapabb szettje gagyibb, de 100k körül már kapsz valamit a pénzedért, amit a logi sosem fog tudni adni a kommersz "játékaival".
Sötétbarom: van egy opelastrám és eddig 3 kormányom volt, az FFB egyikkel sem hasonlított a valósághoz (najo, néhány alap ellentartó erő igen, de az astrával ugye nem versenyzek... ;) ), de ettől még mindegyikkel nagyon élvezetes volt menni - minél drágább kormány, annál élvezetesebb sajna :( Egy drágább modell erősebb motort kap, jobb anyagok, precizebb az FFB.
A kedvencem a MOMO volt, nagyon a szívemhez nőtt, remek cucc. A pedáljáért kár, ha nem lett volna vele folyamatos cumi, ma is meglenne.
Jacek: mármint a piros MOMO max... a fekete pedálbugja szvsz a legismertebb kormány-szériahiba a világon :( -
High end PC #1696 még megvan az is, 2002 óta bírja a gyűrődést :D
ez elárul vmit a logitechről... -
#1695 jo a G25 de nem anniyra mint te szeretned(sajna) utolso uber kormanya a Loginak a MOMO Force volt na az birja:) -
High end PC #1694 Akkor nem érted itt miről volt szó. Itt a pécé kormány vs box kormány felhozatalról volt szó, csak nem olvastál vissza. És akkor megint ott vagyunk, hogy egy opcio van, a Turbo S wheel, nincs itt szó semmi féle legalja, meg legteteje cuccról, mert csak ez az egy Fan. cucc kompatibilis vele. De hagyjuk már ezt az egészet, nem tudom miért erőlteted, már hatszor lezártuk a témát, a Turbo S wheel nem hasonlítható egy G25-höz.
Az a vadiúj csúcsmodell GT3 RS kormányod (nem igazán vágom mibel különbözik a Turbo S wheeltől sem) pedig kevesebbe fáj, mint a G25 megjelenésekor, ha már neked az ár szabja meg a csúcsmodellséget, de az RS-t egyáltalán nem ismerem, fingom sincs milyen a Logitechez képest, a pedálsora minden esetre minőségibbnek néz ki, mint a G25-é. De könyörgöm, a G25 2006-os, az RS-ed meg 2009-es... De itt akkor sem pécé kormány vs pécé kormányról volt szó. -
#1693 Autód van? Mennyire reális a FFB meg a kuplung? Tényleg nagyon érdekel, még tavaly filozofáltam egy ilyen kormányon, de ahhoz kurva drága, hogy ne legyen kurva jó :DD -
#1692 gondolom az olyan apróságok, hogy 190EUR-ért még nem kapsz se váltót, se pedált nem zavarnak ... az xbox360 támogatás pedig extra, felesleges ezt felhozni, hiszen a G25 sem kompatibilis a mikrofos lehuzos szabványával :)
g25 52-57ezer ft a webshopokban
legolcsobb porsche kormány: 190EUR + 50EUR a legegyszerűbb pedál + 50EUR a válto = 290EUR = 80ezer ft
viszont ez a fanatec legalja cucca, a logitechnél pedig a g25 a csúcs ... nézd meg a csucs fanatec-et: drága, de a logi cuccok piti, müanyag, komolytalan játékszerek mellette! a logitechenk is vannak egyszerűbb termékei, talán nem a csucsmodellt kell a másik legalja cuccával összevetni!
igazából, ha lenne fanatecre pénzem, vszeg még annál is jobbra is lenne, de épelméjű halandoként marad a g25. annyira nem vagyok szimfan .. -
#1691 Semmi nem adja vissza ezt a feelinget '95ből :D -
High end PC #1690 Itt a feelinget nem a modernizált játékélmény adja. Hanem a nosztalgia. Ehhez ott kellett lenni, akkor, '94-ben, gyermek fejjel, különben az ember manapság már nem éli át annyira. Akkoriban nagyon nagy cím volt, még a korabeli PC-X magazin tesztem is megvan róla, akárcsak a II. részről. :) -
#1689 PGR4:) csak abba nincsen forgalom, de ugyan ezt a feelinget megkapod. -
High end PC #1688
Hjajj, azok a régi szép idők. :D
Hétvégén nyomtam egy TNFS maratont a nagy Shift várakozásban. Alanyok sorra: 3DO emulált TNFS verzió, PS emulált TNFS verzió, Sega Saturn-os TNFS verziót még nem tudtam belőni :( , majd végül jött a PC-és a TNFS SE... Jó volt, na. -
High end PC #1687 Ja, de ezt is belinkelték, na mindegy :D -
High end PC #1686 És akkor most vissza a Shift-hez. Ez a kép még azt hiszem nem volt.
-
High end PC #1685 Ha kijön az utóda, eladom, ha kell. :D -
#1684 láttam, sokan panaszkodnak hogy beszart nekik + voltak valahol képek a belsejéről, gagyi feeling, de tudom neked a legjobb van, felesleges ezen vitázni, ha nekem lenne G25öm, biztos én is imádnám, majd talán egyszer lesz, vagy Fantec:) -
High end PC #1683 Fanetech-hez képest? Abszolút de. -
#1682 G25 váltója minőség neked? Lol:D -
High end PC #1681 "a gagyi kínai minőségű váltó"
Jéézus, ez épp a Fanatech-re vonatkozik. Ha neked a G25 gagyi kínai minőségű váltóval rendelkeziuk, akkor a Fanatech ezen a skálán hol helyezkedik el, kidobni való bóvli? Láttad már a Fanatech váltójának kidolgozását? A G25 váltóját láttad e, kezeted e már? A lefele és oldalra kapcsolható hátramenet, a forgókapcsolóval 6 sebességes "H" váltót szekvenciálissá alakítható opció, a varrott bőrborítás, ez a minőség és az átgondoltság. Ez nem az a kétoldalról összeillesztett műanyag merevítésű, nagy belső súrlódású Fanatech váltókar. Ez már megmosolyogtató.
A két képpel meg nem tudom mit akarsz bizonyítani. Egyáltalán nem is hasonlítanak. :DD
Ez az egész csak egy nagy reklám. -
#1680 Annyira kipróbálnék már egy G25-öt.. Bár gondolom hatalmasat csalódnék, és köze sem lenne egy igazi autóhoz.. -
#1679 A G25 is jó kormány, a minőségről annyit hogy annak is vannak bajai pl a gagyi kínai minőségű váltó. A Fantec kormánya is ugyan azt tudja mint a G25, de mégis van egy kis luxus érzete az embernek tőle, mert nem olyan tömegtermék mint a G25, nomeg egy Porsche kormányt fog a kezébe, azért ez nem mindegy, ezt meg kell fizetni...
-
High end PC #1678 Na hát ez meg a másik. Úgyis ki szoktam kapcsolni minden segédletet a játékokban. :D -
#1677 Teljesen jogos :DDDD -
#1676 "Vibration motor on brake pedal to indicate blocking tires
Ha blokkolnak a kerekek nem vibrál a fékpedál. Ha az ABS dolgozik, na akkor viszont.. -
#1675 Hagyd, teljesen elvakult... -
High end PC #1674 Hmm, egyetlen finomságot találtam ebben a Limited Edition Fanatech kormányban, amit nem tud a Logitech.
" Vibration motor on brake pedal to indicate blocking tires (only in games which support this feature) "
Persze itt is hozzáteszik, hogy a G25 pedálszettje is csatlakoztatható a kormányhoz. Ez a mondat sok mindent elárul. Lehet mégsem sikeredett olyan jóra ez a pedálsor? :D
Ez előny, és ötletes, tényleg jó lenne nekem is ilyen, de hát mégis csak kb két évvel a G25 után adták ki, így nem lehetett nehéz olyat kitalálni, amit a G25 nyüstölés után ne érezne az ember, hogy, na, ez kimarad a kormány tudásából. De ha igazak a pletykák, és idén jön a G27, akkor úgyis vérfrissítésre kerül végre sor, és nem fogok gondolkodni egy percig sem, hogy melyiket vegyem. -
High end PC #1673 Na, akkor lássuk ezt a nagy árcédula összehasonlítást is, nem mintha a drágább automatikusan a jobb vétellel volna egyenlő.
Egy féle kormányt kínálnak boxhoz, méghozzá a Porsche 911 Turbo S Wheel-t. A hivatalos weboldalon magyarországot kiválasztva a webshopban az szerepel, hogy 189 euró.
Hát ez épp annyi, mint a legolcsóbb itthoni nagykerben a Logitech G25 (azt is tegyük hozzá, hogy 2006 végén 2007 elején a G25 kétszer ennyibe volt, azóta nagyot esett az ára, persze a Fanatech-nek is esett a tavalyi debüt óta, de nem ennyire jelentősen).
A korrektség kedvéért megemlítendő, hogy ennek a Porsche 911 Turbo S Wheel-nek létezik egy űberdrága 100 e HUF feletti verziója is, ami azért ilyen drága, mert -ismét- parasztvakításból mindössze 2000 db-ot gyártanak belőle, így LimitedEdition, és hozzá lehet kötni a hivatalos oldal szerint PC-hez és PS3-hoz is.
Persze biztosan élmény lehet egy szép Porsche dobozos, Porsche emblémás, ránézésre G25-höz képest sok helyen nem túl minőségin kimunkált-átgondolt, konzolon finomhangolási lehetőség nélküli kormány a szobában, kétségtelen, ékesség lehet, főleg a LimitedEdition címke a haverok előtt, de, ettől még nem érzem, hogy elérné a Logitech G25 szintjét.
Meg aztán, ilyen alapon egy custom átalakított G25 lenne ennek a vetélytársa (persze szerintem itt is csak árban). -
Laci82 #1672 Na ha már témánál vagyunk valaki nem tudja hánykor fog menni a Coulthard gyerek?