11230
  • Szabi1991
    ez a Gran Turismo 5
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt ugye viccnek szántad!? :D
  • arty
    ha ez ingame, akkor igencsak jól fog kinézni a shift!!!!!!!!!4444
  • gduck
    Pffff, akkor ennyit az NFS demóról :( Bár lehet hogy a fizetős részben van.
  • Alexease
    Pont ilyen (vagy hasonlo) feher Wiesmann-t lattam ma az utcan:)
  • Szabi1991
    eddig lehetett eljutni, tovább már belépőt kértek, de hogy mire ? o.0

(kép nem saját, mikor én voltam ott rengetegen járkáltak..)
  • Alexease
    Akkor Te sem "jutottal" be:)
  • Szabi1991
    egy darabig eljutottam, aztán mondták hogy 2800at kérnek.. mondom mire ? belépő.. lol.. bye.. -.-"
  • Alexease
    A fizetos reszen voltal bent? En oda terveztem bemenni, de nem jutottam odaig;)

Allitolag ki vannak allitva regi es uj sport kocsi, rally autok, es van valami F1-es box is. Azokat lattad? Hozzajuk lehet ferni, kozelebbrol nezni, fenykepezni? Vagy azok is korbe vannak keritve?!:) Ha nem lehet normalisan fenykepezni, akkor nem szivesen fizetek ki 2800-at, a 100 tagu ciganyzenekar meg nem erdekel:) Ennyi erovel utcan is nezelodhetek, naponta latok kozlekedni Ferrarit, Lamborghinit, Wiesmant, Lotust, Corvette-et stb.:)
  • Szabi1991
    voltam.. gagyi volt, nfs-t meg nem is találtam o.0
  • High end PC #1943
    A nyár legmelegebb napján tömegben nyomorogni és kerítés előtt topogni? :D
    Biztos vannak mazoisták. :D
  • Alexease
    Biztos jo volt kulonben, legalabbis igenytol, elvarastol fugg:) Aki szereti a tomeget, szeret tolakodni, kerites elott toporogni stb., annak biztos jo volt. De nekem se idom se kedvem az ilyenhez, raadasul fenykepezni szerettem volna, azt meg igy nem lehet.
  • High end PC #1941
    Selytettem, hogy ez lesz, többek közt ezért sem mentem el, bár nem ez volt a fő indok. :(
  • High end PC #1940
    Jó ötlet, lehetne a topik címe csak az én tiszteletemre NFS High end Shift :DDD
  • Alexease
    Most ertem haza:) Szerencsere csak 2 orat b*szt*m el:)
    En a Var-ba akartam menni, sot be a fizetos reszhez. A Clark Adam ter felol probalkoztam, feljutottam, le volt keritve minden, tele emberrel. Nezhettem volna emberek mogul, valak kozott, keritesen keresztul, esetleg keritesen keresztul X-szaz meterrol... vagyis passzoltam, hazajottem.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Most szombaton hogy lesz ez az autogram osztás a várban?
    13.330-tol időmérő a programban meg az van ,hogy találkozás a pilótákkal autogram osztás,és ez szombat 12.30 -ra is be van írva.
  • gduck
    Senki se volt a várban?
  • Szabi1991
    rtl-es ügyeskedés alapján egész jó lehet a gém, gondolom fullhelpel mentek, de így is faltól-falig.. :D
  • Alexease
    Szerintem, most nehanyan fellelegeztek: nah vegre!:))))

Lassan at lehetne keresztelni a topic-ot a Te nevedre, mert altalaban masrol sem szol, csak hogy milyen HighTech vagy, rohadt sok penzzel, csucs hardware-ekkel, mindent a legjobban tudsz, neked mindig igazad van, es minden pixelbol, recebol megallapitod a frankot:)))))

Nyugi, nem b*sz*g*t*s, igazabol leszarom:) Raadasul ez egy NFS topic, igy termeszetes, meg igy is sokkal magasabb a szinvonal az atlag NFS topicnal;) Majd ha megjelenik a demo (es foleg a vegleges a warez arradattal), es megjellennek a VerPistikek, akkor lesz csak gyokalatti a szinvonal:D
  • Szabi1991
    azt a 3soros linket másold be böngészősávba.. -.-
  • High end PC #1933
    Na, estig nem leszek, hali.
  • High end PC #1932
    Áruld már el, mit akarsz ennyire beszúrni?
  • High end PC #1931
  • Szabi1991
  • bertino
    uhhh, hát ezt nem kellett volna

"micsinálsz ? el se tudsz indulni..."

• High end PC #1928
    Igen, ez mi? :D
  • High end PC #1927
    Dirt-ről nem tudok nyilatkozni, sosem toltam semmilyen platformon.

De a Grid-et multkor összehasonlítottam pécé vs 360-on, bizonyára te is olvastad, azt hiszem ebben a topikban volt, hogy ugyanannyira álltam meg a célvonaltól meg a boxtoktól mindkét verzióban, és felsoroltam a látott különbségeket. Az a baj, hogy te úgy állítasz mindig valamit, hogy nem tapasztalatból, hanem csak mert úgy gondolod. Én megnéztem. Sőt, a pécé verzió grafját már meg is moddoltam azóta mégszebbre, sárgaságot kiszedve, autótextúra modokkal meg ilyenekkel. Ennyi. Gridben tényleg hangyafasznyiak voltak a különbségek, de voltak, olvass vissza, talán megtalálod a hsz.-em itt valahol pár hétről ezelőttről.

De itt az NFS Shift-ről lesz szó, ne offoljunk tovább.
  • Szabi1991
    mifene, linkelni se lehet ? o.0

na akkor így -.-"
    http://www.rtlklub.hu/flash/rtlplayer.php?fv=Z3c9aHR0cDovL3d3dy5ydGxoaXJlay5odS9saWJzL2FtZnBocC9nYXRld2F5LnBocCZ2PTYzNTY1JmM9ZmZmZmZm&w=700&h=524&bg=#333333" width="700" height="524"
  • Szabi1991
    az, pedig elméletileg jól írtam a kódot.. na mind1.. link...

RTL KLUB FAIL XD
    [URL=http://www.rtlklub.hu/flash/rtlplayer.php?fv=Z3c9aHR0cDovL3d3dy5ydGxoaXJlay5odS9saWJzL2FtZnBocC9nYXRld2F5LnBocCZ2PTYzNTY1JmM9ZmZmZmZm&w=700&h=524&bg=#333333" width="700" height="524"]"Milyen a forma1ben versenyezni?"[/URL]
  • bertino
    fail.
  • Szabi1991
  • Totti5
    Autós játékok terén még csak megközelítőleg sincsenek olyan alkotások pécén mint konzolon, ami meg van konzolra és pécére is és a legszebb az ugyan úgy néz ki DIRT, GRID és a DIRT 2 sem lesz máskép.
  • High end PC #1920
    A helyzet gyakorlatilag hasonló, csak egy példa volt a múltból, ugynúgy az NFS-nél, ugyanúgy 4 év hardverkülönbségekkel.
  • Totti5
    360 és Pécéről van szó, ne keverd bele a múltat...
  • High end PC #1918
    ezt feltudod tornászni 1080pre

1200p-re is, de páran 1600p-re is (én már nem :( de majd talán egyszer megint lesz olyan cuccom, ha lesz rá újból zseton).

de minden más ugyan olyan, vagyis semmi egetrengető különbség nincs

Ezt nem hiszem. Példának az NFS III-at hoznám fel. Akinek megvolt PC-re, és PS-re, azt tudja miről beszélek. Akkoriban a PS már ugyanúgy négy éves hardvernek számított, az akkori vga karikon pedig persze nagyobb felbontáson lehhetett futtatni, de nem is ez volt a lényeg, hanem a 3D effektek sokkal inkábbi kihasználtsága az autó fényszóróinál, féklámpáinál, sziklák megjelenítésénél és árnyékainál, az autó ablaküvegen való tükröződéseinél. Meg annyi effektet tudnák sorolni, ha elővenném mindkét verziót ismét. Vagy pl az Aquatica alagútja is jó példa demonstrációnak, milyen effektek is voltak ott a PC-és vga kariknál High beállításokon (megvilágítások, a víz, stb) és milyenek nem voltak az akkor már négy éves PS-nél.
  • Totti5
    Az elmúlt években nem volt semmi egetrengető fejlődés pécé fronton és ez jó, mert felesleges is, és így legalább mindenki betudja hozni a lemaradását. Akkor utoljára. Boxon a játék Highon megy 720p+2*AA társaságában, mert ez a standart. Pécén te ezt feltudod tornászni 1080pre és 16*AAra, ettől élesebb lesz a kép és valamivel élesebbek lesznek a texturák, de minden más ugyan olyan, vagyis semmi egetrengető különbség nincs, sok esetben pedig semmi sincs.
  • High end PC #1916
    OK, hagyjuk. De ezt a mai vitát te robbantottad ki, én visszalőttem, aztán becsatlakozott Totti is, és most kezd olyan szurkálódós lenni a hangulat, mint tegnap. :D
  • arty
    PC-n 1080p/4xAA-t vársz el a "négyszer gyorsabb szuperkártyádtól", nem 720p-t ("ingyen" 2xAA-val), ergo az előny máris olvad. Aztán ott van még a windows, a driver, az optimalizálatlanság - mind-mind elvesz a teljesítményből.

Szerintem hagyjuk ezt, mindenki megveszi arra, amin épp játszik - max grafhoz ez természetesen a pécés változat lesz!
  • High end PC #1914
    Persze, akkor ezek szerint egy idei videókari ha elvisz mindent Very highon egy idei játéknál, a 4 éves box videókártyája avval a Very high-al egyenértékűt jelenít meg (ugyanazon játéknál). Ez rohadt vicces, tudván azt is, hogy az informatikában 4 év mekkora fejlődésnek számít. Nem ez a szakmám, nem vagyok túl hozzáértő sem, de ezt még én se kajálom be, ez csak a Te saját megnyugtatásodra szajkózod.
  • Totti5
    A kétszer erősebb kártyádat te max arra használod hogy az optimalizálatlan pécés verziót tudd úgy futtatni mint a 360asat ( vagy jobban ) és a sebesség rovására a saját megnyugtatásodra rápakolhass 16*AAt és nemtudom mekkora felbontást, ennyit jelent a VGA kártyád a többit tudja a 360 is.