11230
  • belapeter
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚú deszép...
    Maseratiiiiiii
    Vazzekám.Ez a játék vagy nagyon ki van dolgozva,vagy nagyon erős gép kell majd hozzá,de már kezdhetek spórolni az biztos.
    De nagyon jó képek!
  • Szabi1991
    itt a lényeg.. :p

• Black Ghost
    Van pár új lambos kép.

Pl:

A többi itt!
  • pointer4
    NFS 1 is korszakalkotó volt :D Meg még az 5. is - a porsche - elég színvonalas. Igaz az uccsó 5-7 rész mind kalap szar volt, de attól még lehet ez jó, ha tényleg új szemlélet alapján csinálják, és új vevőket akarnak szerezni.
    Igaz hogy a remény hal meg utoljára, de csináltak már jót.
    Mondjuk ha ennyi reklám után, hogy ilyen meg olyan szimulátor, beégnek, akkor örökre eláshatják magukat :D
    A Forza egy vicc :D
  • arty
    "Hány percet toltad az új NFS el ? (Shift)"

semennyit. de csodák nincsenek, ez mégiscsak egy n. NFS lesz :)
  • Szabi1991
    csütörtökön a budai várba :D
  • norbi2fraktal
    szevasztok, mikorra is várható az állítólagos Demo?:
  • High end PC #1784
    Nekem nagyon tetszik, már most biztos vagyok benne, hogy a Porsche Unleashed óta megvett legjobb NFS részt tudhatom majd magaménak. Na jó, a Hot Pursuit 2 is teteszett, de az utániak...
  • RETROB0Y
    Végre csak összejöhet egy jó szinvonalas és élvezetes Need For Speed
  • SötétBarom
    Na, ezek alapján azt mondom egész jónak tűnik..
  • Black Ghost
    Ennek a GT-R-nek iszonyat szar hangja van, viszont a belsőkamera jó mozog, korántsem olyan statikus mint a Gridben.
  • Alexease
    http://www.virtualr.net/need-for-speed-shift-four-new-gameplay-videos/
  • SötétBarom
    Érdekes :)
  • arty
    passz, én nfs4-re céloztam :)
  • High end PC #1777
    Nem!
    Unokabátyjámnak kb 6 éves PC-je van, nem frissített azóta sem, nála a régi pompájában tündököl a játék!
    Nézz Google-ban képeket az autó belsőkről és külsőkről, milyen volt sok évvel ezelőtt. :(
  • Szabi1991
    igen, régen mintha szebb lett volna, de lehet csak az emlékek szépítették meg :p
  • High end PC #1775
    a gfx meg pont olyan, ill jobb, mint anno, ugyanis lehet használni az nfs porsche renderelőjét is + nagyobb felbontás

Na most ezt boncolgassuk egy kicsit. :D
    Ugyanis már évek óta próbálom belőni a grafikát olyanra, amilyen eredetileg volt. Hiába tolom fel a felbontást 1200p felé is, ugyan olyan ocsmány marad a mai kártyákon és oprendszernél. Egyszerűen még hack-et sem találtam tavaly nyáron az orvoslására, pedig nagyon feltúrtam mindent.
    Mutatok példa képeket, mi a gond a mai hardvereken és XP/Vista-nál.

Annó le lehetett olvasni a műszerfalról, mekkora fordulaton forog az autó, mamár csak egy szemcsés valami.
    Akár csak kivülről az autó, nézd meg az első lámpákat, elmosódott szétesett, akárcsak az autó körvonalait, az autó kockás és elmosódott kezelőszerveit, vagy a környező sziklák mosottságát néhol, és az égbolt effektek pár helyen. Sajnos régen nem ilyen volt.
    Persze ettől még elképzelhető, hogy te tudtad orvosolni a problémát, és én még örülnék is neki, ha valaki végre segíteni tudna. :)
    Szóval, csupa fül vagyok, min futtatod, hogy futtatod, hogy nálad még szebb is, mint annó volt. :D
  • arty
    képarány a gond csak :( (a gfx meg pont olyan, ill jobb, mint anno, ugyanis lehet használni az nfs porsche renderelőjét is + nagyobb felbontás)

• High end PC #1773
    Egyébként meg: én a mai napig elvagyok a TNFS-el is, hiába 15 éves game...
  • High end PC #1772
    Hű, vizuálisan behaluztam, úgy láttam, hogy a fizika helyett grafikát írt, nem tudom hogy néztem be, biztos ezek a minimális alvások :D
  • Totti5
    attól még gáz a fizikája, ami akkoriban jó volt mára már sehol sincs, de különsebben grafikai orgiát sem kell várni tőle, mai szemmel csúnya akárhogy is nézi az ember, persze ez nem ront a játékon, a maga idejében remek volt
  • High end PC #1770
    High Stakes-t is tudod nyomni 16:10-en is akár. A PSX emulált PC verzióval felteszed a felbontást, élsimítást olyanra, amilyet támogatnak a hardvereid (ePSX emulátorral tudod ezt megcsinálni, ott lehet ilyen finomhangolásokat csinálni minőségibb plugin-eknél).
    Az original PC verzióhoz pedig valóban csak 1600x1200 hack-et találtam eddig én is, ott ezen a felbontáson tolom.

A PC-és Porsche Unleashed pedig nem csak azért fest mai szemmel csúnyának, mert már elavult game, hanem azért is, mert mai hardvereken és oprendszernél lehetetlen belőni (értsd: még senkivel se találkoztam, akinek működött volna) úgy grafikailag, ahogy fénykorában működött. Ha minden igaz, megnézed az autóbelsőket, és kis felbontású textúrákat látsz majd, nagyon ronda műszerfallal, és kinti környezettel: csúnya égbolt effekt, hegyi sziklák, stb. Beszéltem egyszer egy sráccal, halom konfigon kipróbálta, nagy szenvedélye vol ez a játék, és azt találta, hogy Dx7-es kártya kell, hogy jól menjen. Legjobb hozzá a Geforce 4 mx440, és talán legjobb a 41.09-es detonator. Sajnos a mai kártyákon nem olyan, mint fénykorában, nézz a Google-ban képeket róla, hogyan festett régen, és nézd meg a játékban, hogyan fest most. :(
  • [HUN]FaTaL
    A szélesvásznú monitoromon még nem próbáltam. Kár érte. :(

Bár DVIal össze tudja nyomni és akkor kockában fog futni. :)
  • arty
    milyen kár, hogy szélesvásznú kijelzőn torz és nincs rá semmi hack :(

(tegnap mentem pár versenyt, de igy nem az igazi. a porsche megy szélesvásznon, de a "fizikája" mai "szemmel" teljesen értékelhetetlen, nem vagyok képes vele játszani)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a HS volt az örök kedvenc, az utánalévők annyira nem fogtak meg. :) A porsche is jó volt, de más volt, az utánalévőket mind utálom.
  • High end PC #1766
    Nekem akkoriban valahogy az NFS III volt a kedvencem, de a High Stakes is tetszett.
  • [HUN]FaTaL
    Jah, de kibővítették kétszer annyi pályával. Örök favorit az NFS4.
  • arty
    az nfs4 az egyetlen rész, amit megvettem, pont a fullos tartalom miatt :) (a játékmenet már a harmadikban is bejött)
  • SötétBarom
    KicsiT NFS4 érzésem van ettől, ott csinálták meg, hogy a pályák fele a harmadik részből lett átemelve :DDD
  • Black Ghost
  • Szabi1991
    tiszta pro street.. csak remélem ez nem lesz olyan unalmas :-/

• Black Ghost
    sorry ha volt már

• SLICK
    annyit sem
  • High end PC #1758
    Pedig az a játék minimum 15 percet ér! :D
  • Szabi1991
    azzal 5 percet toltam :D
  • IMYke2.0.0.0
    A bója a levegőben van :))))
  • modelcar
    Undercoverben is van:D
  • belapeter
    Szép:)
  • Szabi1991
    egyszerű matrica, pro street-be is van..
  • RYO21
    jaja