11230
-
High end PC #1832 ja, közben észrevettem én is. -
#1831 semmi sincs felnagyítva -
#1829 Miről beszélsz, ez gyönyörű grafika, hisz PC. Ha konzol lenne persze szar lenne.. ;) -
#1828 ez a Te képedből van:
Így néz ki egy high end pécén. 2008-ban. De ugye hogy nem ettől volt szar játék? -
#1827 Látod:D -
High end PC #1826 Ó, érvet akarsz? Megkapod: az a kör alakú felni már 3 évvel ezelőtti NFS Carbonban is jobban hasonlított a körhöz, mint a lentebb boncolgatott képen.
A matricákhoz: méghogy nem volnának elegendőek még a NASA szuperszámítógépei sem, ezek vicces kijelentések, de remélem te sem gondolod ezeket komolyan. Már a 4 évvel ezelőtti NFS Underground 2-ben is magasabb minőségűek voltak ezek a kasztni matricák, nagyobb távolságból is, mint a lent látható közelebbi képeken.
Ennyi érv elég? Vagy adjak képeket is? -
#1825 Tényleg ma itt tartunk? Jó grafika nélkül nem tudja egy kölyök élvezni a játékot? Titeket is a TV nevelt fel ? Fantázia, kreativitás, önállóság nulla? És még meg se jelent a játék... ne legyetek primitívek. -
#1824 Látom nem nagyon van érved,de ez várható is volt. -
#1823 Bekeretezzem neked? :) -
High end PC #1822 Egyedül vagyok, mert úgy néz ki, még itt, a Játékosok fórumán is mindenki konzolfanboy, és ha megemlítem, hogy a játékban 1 m-re látszódó autó seggén a felirat olyan mértékben kockás, hogy az már fáj, már egyből célpont vagyok, hogy: az csak nálam gáz, egyébként tök rendben van... -
High end PC #1821 Szóval te is elvakult konzolfanboy vagy. Nem csodálom a tárgyi tévedéseket. -
#1820 Pont nem szidlak, csak nemértem miért kell felhozni mindig ezt a témát neked, amikor egyedül vagy a meglátásoddal. PGR4 autói korrektek és szépek, én nem látom hogy hol szebb az UC autója, csak egy ocsmány színvilágot, a valaha legótvarabb és legundorítóbb tükröződést és egy visszamaradott grafikai színvonalat látok, az lehet hogy ami alatta van nem rossz, de hol érdekel engemet, ha az összkép ocsmány és taszító? -
#1819 Ja és még annyit,hogy tudhatnád a PC elsősorban nem játékra való,arra ott vannak a konzolok. Ugyhogy semmit nem fog változni PC-n a matrica és a kerekek. Inkább örülni kéne annak,hogy nem a már mindenki számára dög unalmas utcai verseny témájú játékot adtak ki NFS néven,hanem képek és videók alapján egy tisztességes játékot. Vitát itt befejezem. -
High end PC #1818 Szemüveg viseletét ajánlom, de minimum egy szemészeti vizsgálatot. -
#1817 Úristen! XD XD -
#1816 Nagy tévedés! Nekem is modern PC-m van,de akkor sem kéne elvárni azt,hogy mindenkinek az legyen. Ha a recés matricák nem lennének recések akkor valószínűleg megizzasztaná még a NASA gépeit is,pedig azok nem kispályások. Nem beszélve a több szögű kerék témáról,de ezt tudhatnád,hogy egy kör sok kis egyenesből áll. Namár most ez számítógépen ugy nézne ki,hogy több poligonból állna a kerék vagy kormány díszítőgyűrű vagy tökmindegy milyen kör alakú dolgot hozok most fel. Ergo ez is tenne még egy lapáttal arra,hogy megdolgoztassa a PC-t. Most itt ugyan fogsz jönni az optimalizálással meg hasonló semmit mondó ellenérvekkel,de sokat nem fogsz vele érni. -
#1815 Nem is az oszlopokon kell keresni, hanem a kocsin, és az a gond, hogy mindenki látja a cikk-cakkokat, csak te nem -
High end PC #1814 Forza3? Hahh, ha lenne PC-én az is szebb lenne, most mit akarsz evvel a Forza 3-al bizonyítani az NFS Shift topikban??? Akkor Crysis Warhead-ból most meg én szúrjak be képeket, és akkor csöndbe maradsz?
-
High end PC #1813 Meg miket beszélsz itt össze-vissza? Ne hazudozz már, ilyeneket sosem mondtam. Ezt áttárgyaltuk multkor is, besültél az NFS UC vs PGR4 autókülsőkkel, nem volt semmivel se KIDOLGOZATABB az autókülső, akkor is hangsúlyoztam, hogy nem az AA-ról van szó, akkor se jutott el a tudatodig, szidj csak tovább... -
High end PC #1812 Te maradj csöndbe. Ha szerinted rendben van az NFS Shift képeken a többszögletű felni, meg a kockás feliratok, akkor nem tudok többet hozzáfűzni, elvakult konzolfanboy vagy, mint ahogyan az utóbbi három hozzászóló is. -
#1811 Újra előjött a szokásos.
High end PC arra hejt hogy mindenen temérdek AA legyen, neki az tetszik hogy a táblán egy rece sincs, ettől számára egy NFS Undercover is sokkal szebb mint egy Forza, GT, PGR vagy bármi más konzolon, mert az tény hogy konzolon nincs 16*AA, hanem 2-4*AA, viszont az említett játékok egy NFShez képest egy generációval előrébb járnak technikai szinten, de ez már más kérdés...
MFS multinak készül, konzolon az előző két résszel egy kicsit játszottam, de csak annyi marad meg hogy recés, akadós, kifagyos, bugos szemét volt, olyan amit eddig konzolon nem láttam, ezért maradok a konzolons minőségi autós játékoknál. Shift jónak tünik ebből a szempontból, bár látványba azért messze nem hozza azt amit kellene, elég csak erre a belsőre nézni, ami elég harmatos kidolgozás, de majd High end PC tesz rá 16*AAt és a lewgszebb autós játék lesz nála:) ( nem mint ha ez segítene majd rajta ), de neki ez a lényeg, igaz neki sem kellene egyfolytában ezt bizonygatni mert ezzel kb egyedül van, de én elfogadtam hogy neki ez számít...
Forza 3 belső kimunkálás, persze ez fotómod, de a részletek a lekerekításek látszanak, hol van ehhez egy NFS?
-
High end PC #1810 Ez az Undercover. Te is tudod, hogy összecsapott game.
Másrészről, egyébként is valótlanságot állítasz, nincs itt semmiféle, a lentiekhez hasonló cikcakkos oszloprúd, meg autófelirat. -
#1809 Én itt több cikk-cakkot meg recét látok, pedig ez max grafika pc-n, nem azt mondtad? -
High end PC #1808 Még hogy én nem értem?
Mi ez a -összeszarná magát egy modern PC, ha nem hót kockás matricákat és nem hatszögletű felniket kellene megjeleníteni- szöveg?
Ne haragudj, igazán nem akarlak megbántani, de te melyik korból csöppentél ide? Azt hittem 2009-et írunk. Vagy én tudnám rosszul? -
#1807 Látom nem érted...de most nincs kedvem rágni a szám fölöslegesen. Ha ennyire nem tetszik amit látsz,akkor nem kell majd vele játszani. Már eleve az haladás,hogy van belsőnézet. -
High end PC #1806 -
#1805 hacsak nem az a célod, hogy ingame-nek tűnjön az egyébként itt-ott feljavitott képed :) -
#1804 Ha az általad említett kör ténylegesen kör alakú lenne és a matricák is HQ minőségűek,akkor egy mai modern pc összeszarná magát a játéktól,annyira enné. Nekem ez a véleményem. -
High end PC #1803 2009 második felében, űberbeszarás videókarikkal miért is mutogatnának AA nélküli promóképeket, saját maguk ellenségei volnának? :DD
Nem tudom, ha én valamit el akarnék adni, nem a legelőnytelenebb beállítású fényképeket mutogatnám az általam eladni kívánt termékről.
Tehát ez a lehetőség azt hiszem elvethető. -
#1802 jajistenem, szal "pécén" AA nélkül nem lehet játékot futtatni? :)
és konzolon mindenen ezekszerint 32xAA lesz, kivéve a lámpaoszlopokat, amin egyáltalán nem lesz?
(a képeken az xbox logo az oldalé...)
-
High end PC #1801
Ezt a belsőt gyakran fogom vezetni. :D
De jéézus, itt is hány szögletű a kör alakú kormánykeréken az airbag határoló? A nagyon hajmeresztő részletek mégis távolabb figyelnek: az egyenes vonal alakú utcai lámpa oszlopa és a zászlórudak egyszerűen cikk-cakk alakúak. Nem kicsit, nagyon. Ez nem platform független promókép, ez konzolos promókép. PC-én ilyet nagyon sok éve nem lehetett NFS-ben látni. -
High end PC #1800 Mivel ezek mind promoképek, a platform nem igazán értelmezhető szvsz ...
Jah, promóképek az Xbox változathoz. Még az Xbox felirat is kint figyel a képen. Ha amolyan platform független promó kép volna, miért is követnének el olyan bakikat a reklámot képzező promóképeknél, hogy a kör alakú felni többszögletű? Vagy, hogy a feliratok az autón kockásak, mint az állat? -
High end PC #1799 Ha azt gondolod, hogy a pécés változathoz külön részletesebb modelleket gyártanak, akkor nagyon tévúton jársz :)
Itt nem erről van szó, te is jól tudod. -
#1798 -
#1797 Bármelyik NFS vicc bármelyik forzához képest :) (szimes szempontból)
High End PC:
"Abból ítélve, hogy elég sokszögletű a felni (LOL), meg pixelesek az autó feliratok, ez is csak egy konzolos kép"
Ha azt gondolod, hogy a pécés változathoz külön részletesebb modelleket gyártanak, akkor nagyon tévúton jársz :) (a textúrafelbontás viszont lehet h jobb lesz, bár az NFS ugye a tömegeknek készül)
Mivel ezek mind promoképek, a platform nem igazán értelmezhető szvsz ... (értsd: ingame nem igy fog kinézni pécén sem) -
#1796 Ez majd mennyibe fog kerülni.Vagy itt nem kell venni autókat? -
#1795 Én is a pc-re leszek kíváncsi -
#1794 Véégre egy kép:D -
High end PC #1793 Jah, itt még az Xbox feliratok is kint vannak a kép tetején. :DDD -
High end PC #1792 Abból ítélve, hogy elég sokszögletű a felni (LOL), meg pixelesek az autó feliratok, ez is csak egy konzolos kép, én a PC-és grafikára leszek majd kíváncsi.