11230
  • PepsiMax
    WRC-vel ment Túrán frigyes,a várnál........azért votlak ott annyian :)
  • Szabi1991
    bogár meg transzporter nagyon komoly :DDD
  • SötétBarom
    Ez röhejes :D
  • Alexease
    Talan a keszitok egy reszenek a szimulatoros multja miatt, lesz lehetoseg erosen korlatozni a belepesi felteteleket.
    De ehez, eloszor a programnak kell "normalisnak" lennie, mert anelkul teljesen mindegy, milyen az online:)
  • arty
    sztem ebben is a gridre hasonlit majd: jelszavas szerveren páran lehet játszani, de "kint" publikon a szembejövők, a lökdösődők miatt eleve halott ügy :(
  • Alexease
    Ha normalis lesz a fizika, szimulacio, tores, serules, ha rendesen szet lehet valasztani az online csatlakozasokat (segitsegek, nezetek, kormany hasznalat stb.), akkor leszunk nehanyan:)

De ha ugy mint eddig, vegyesen lesznek full arkados VerPistikek es szimesek, semmi korlatozassal (eggyutt mennek a kulsonezetes, kontrolleres, arkados, es a szimes, kormanyos, belsonezetes emberek), akkor semmi jo nem varhato:P
  • modelcar
    Remélem majd sokan játszunk online.
  • Alexease
    Meg a SHIFT-tel is gondok vannak, hogy milyen lesz igazabol (mint autoverseny, autovezetes stb.), az a Nitro meg egyertelmuen vicc (raadasul Nintendo, gyerekeknek):) Legalabbis annak vicc, aki autot szeretne "vezetni", es nem gombokkal, hatulrol dobozokat tologatni:) Persze kell a Nitro is, talan kevesebb verpistike lesz SHIFT-ben (bar felo, hogy ugyis foss lesz az online...).
  • High end PC #1985
    Nem csak az NFS Shift hallat egyre többet magáról:
    NFS Niro információk.

(a kipuffogó mintha lángvágóként funkcionálna, meg csak tudnám mitől ég a keréknyom)
  • Encore
    Esetleg próbálkozz estfelé a szállodáknál (kempinski, boscolo, intercontinentál), mi tegnap este a kempinskinél voltunk és ott volt alonso, de nem adott autogrammot mert a sok hülye egyből úgy lerohanta, hogy szegény bemenkült inkább a szállóba...
  • Alexease
    Keleti - Var utvonal, gyalog kb. 1 ora;)

Egyszerubb, ha a Keletitol metroval elmesz a Moszkva terig, es onnan felsetalsz (10 perc).:) Oda vissza 2x280 Ft a jegy. Annyit meger.

De ha varost akarsz nezni gyalogosan, akkor a Keletitol erdemes atmenni az Andrassyra, es onnan vegig setalni (Keleti - Rottenbiller - Kodaly korond - Andrassy - Oktogon - Opera - Bajcsy - Jozsef Attila - Roosevelt ter - Lanc hid - Clark Adam ter - Var).
    Ez is tobb mint egy ora, de jobb mint a korut/Erzsebet hid.

De ha buszozni akarsz, akkor a Keletitol a 178-sal mehetsz a Dozsa Gyorgy terig (Var alja), vagy az Andrassy-rol a 105-sel a Clark Adam terig.
  • Alexease
    Termeszetesen nem tudom biztosra, barmi megtortenhet;) De furcsalanam, mert fontosabb a verseny, mint hogy az idomero es a verseny kozott kimenjenek a "nagykozonsegne" alairast osztogatni:) De ez elsosorban RedBull buli, toluk elofordulhat valaki.

Termeszetesen, azert vannak programjaik a ket nap kozott, de az elsosorban VIP rendezveny. A fonokom is volt mar vacsora partin Raikonnennel:) Pontosabban olyan bulin, ahol O es meg masok egyutt burkoltak, beszelgettek. De mondanom sem kell, hogy ehez kell egy bizonyos szint (hogy oda engedjenek) es/vagy bizonyos mennyisegu penz:)))

De ha ennyire fontos, akkor hivd fel a szervezoket (HungaroringFest - weboldal), en "beszeltem" veluk, erdeklodtem, normalisak voltak. Ok meg tudjak mondani, hogy mire, kire lehet szamitani majd.
  • Szabi1991
    holnap lehet kint lesz a várba, miután megnyeri a versenyt, kimegy fagyizni.. xD
  • Laci82
    keleti
  • Laci82
    És honnan tod hogy utána esetleg nem lesznek ott?
    Én remélem hogy csak kijönnek valamikor a nap folyamán,ha nem is mindenki...nem a mi 2800 ft-ért hanem amit kapnak lóvét a szervezőktől.
    Apropó...a Kelti púúútól kb mennyi idő gyalog a vár ,valaki nem tudja?
  • Alexease
    Szerinted mennyi eselye van az idomero es a verseny napjan, hogy valamelyik pilota ott ucsorogjon egesz nap, hogy talan jon nehany 2800 Ft-ot latogato alairatni valamit?!:))
    Szerintem autogrammot talan ma lehetett kapni nehanyuktol, kint a Ringgen, de valszeg csak tobb tizezres belepo elleneben, csak a kivalasztottaknak, nagy szerencsevel;)
  • Laci82
    Háááát.....körülnézek el leszek és remélem lesz ott több pilóta is .
    Muszáj Rájkőőnentől autógrammot kérnem...egy csaj igen jó képet ígért nekem érte cserébe megáról
  • Szabi1991
    és megér egy 2800ft-os belépőt ? xD
  • Laci82
    Nekem az is jó.
  • Szabi1991
    sztem pl. kultárd ad aláírást.. :D
  • Laci82
    Huu jó,hogy szét nem perget a bikáskocsi ezen a "sima" aszfaltcsíkon
  • Laci82
    Pl azt írják holnapra hogy autogramosztás 12:30-tól meg találkozhatsz a pilótákkal,de 13.30-tól meg időmére a ringen.
    Akkor ez most hogy van?
    Meg milyen autók vannak vagy látnivalók?
  • Szabi1991
    off: attól függ hogy mit vársz..
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ennyire gagyi ez a hungaroringfest?
  • arty
    xbox, istenem :D
  • Szabi1991
    alreg
  • High end PC #1967
    picsába, már megint a gumiszobás nickem maradt bejelentkezve :D
  • Lambo fan
    Szóval nem bírja a 40 fokot a box!!!
    Bezzeg egy profi vízhűtéses pécét még folyékony lávával is meg lehet locsolni, és még a Knight Rider elpusztíthatatlan páncéljával való ütközés során fellépő deformációs hőenergiát is bírja!!!
  • Totti5
    Akkor tűlmelegedtek ez is ritka dolog, de gondolom be voltak téve egy átlátszó plexi alá plusz még a dög meleg és a semmi levegő, nemcsodálom h nem bírták...
  • Bullitt
    Első játék után kicsit szétnéztünk és amikor visszaértünk már ki is kapcsolták őket. Addig mentek, csak... diavetítés volt.
  • Totti5
    vagy megy a gép vagy el sem indul, ilyen köztes állapottal még nem találkoztam:) bár Undercover volt amikor úgy szaggatott a tökéletes gépemen hogy nem tudtam bevenni a kanyart:)
  • Bullitt
    Igen, belül volt felállítva egy sátor, volt bent egy driftautó is, elfoglalva a sátor felét. Egyébként pont a kormányos gépek mentek gallyra... Megpróbáltam játszani az egyikkel de 5 fps mellett faltól-falig sikerült...
  • Totti5
    nem csodálom, nem 40 fokokba kell ezeket használni, ahogy látom ez valami felállított sátor volt? elolvastam, de semmi újdonság, amig kinem probálom saját kormánnyal minden segítség nélkül addig sokat nem ér egy videó és beszámoló sem, hiszen ti sem tudtákok normálisan tesztelni, ez valszeg majd csak a demo érkezésekor lesz esedékes
  • Szabi1991
    és akkor ugyanez a nagy parádén.. 1óra késéssel 10percenként ment 1 autó.. grat.. nagy dakaros különítmény kemény 2 autó.. a nagy régif1es autós felvonulás, egy 4éves redbull-os f1es gép.. meg turi a kis pőzsóval.. és ennyi.. :/
  • Szabi1991
    ja csak olvasd tovább.. 20at ígértek 8 volt. abból 4en underkóver.. 2shiftes meg behalt a melegbe..
  • Totti5
    mármint számodra rossz, mert amúgy az egyik legjobb kontroller a világon

amúgy végül voltak kormányok is ahogy látom a képeken
  • Bullitt
    Shift bent volt, az mondjuk igaz, hogy 20 helyett 8 gép volt, ebből 4-en UC, 4-en Shift ment, de csak 2-vel lehetett normálisan játszani mert a többi konzol megfőtt a melegben. Sajtósként bemehettünk és kipróbáltuk, írtunk is róla

Minden segítség be volt kapcsolva és így olyan volt, mintha ProStreeteztem volna. De milyen gusztustalan rossz az Xbox controller úristen.
  • High end PC #1956
    Frászt, ez is konzolos Shift kép!
    Látjátok azon a fehér Wiesmann-on, hogy mennyire kis felbontűsú textúrákból áll, meg hogy mennyire recés és homályos a háttérben a vár?A való életben tuti nem ilyen.
  • SZilaJMaGGoT
    Már megijedtem... XD
  • arty
    :D