11230
-
#2154 ja.
mind1 én holnap megyek fel pestre majd vetek rá egy pillantást, de gép elé nem fogok kerülni a sor miatt az biztos. -
Szabi1991 #2153 a lényeg már ott is megfogalmazódott..
"Szerintetek hány óra alatt kerül ki egy ilyen helyről az iso?" -
#2152 megy valaki? -
RYO21 #2151 szerintem uncsi... -
-
#2149 "meg torrentoldalon se találtam" -
#2148 Mert árkéd játék, viszont illik hozzá és tökéletes a feeling és habár irreális mégis az egyik legjobb árkéd fizika és átjárja az autós illegális száguldzás a különböző sportautókkal és minimális esztétikei tuningokkal. Belső nézetből is jól játszható, szóval annyra nem elvetemült, viszont hosszú és nehéz és tartalmas. Pistikák szvzsz sikítva kikapcsolták fél óra után, de ha valaki beleveti magát akkor nagyon sokáig ( pont 50 óránál értem a karrier végére, bár sokmindent nemcsináltam meg:( ). -
#2147 lóvé.
feltehetően. -
#2146 Nem, konzol only... amit csak azért nemértek, mert az első két rész anno pc-n is volt és a maga idejében nemvolt rossz... -
#2145 Jah jut eszemeb szarintem szarjáték, UC is übereli a fizikáját.
-
#2144 MC:LA PC-re is van? Youtubeon csak PS-re láttam videókat, meg torrentoldalon se találtam. -
Bagoly81 #2143 mikor jön ki a játék? -
#2142 MC-nek sajnos viszont így a 4ik résznél is még mindig pocsék a fizikája... még árkádhoz képest is... :S Bár erre van igény kivagy én, hogy ezt megkérdőjelezzem... :) -
#2141 van a piacon egy olyan, a R* MC:LA, felesleges több, jobb meg nagyon nem is lenne -
#2140 Mondom, NFS furcsa dolgokat tud produkálni.
De én egy illegális verseny a szabad városban-nak jobban örülnék, ami tényleg visszanyúl a gyökerekhez. UC-nak ez nemjött össze. -
Szabi1991 #2139 "bukarestring" se lehet jobb.. :D -
#2138 Ha eljonnek egyaltalan;) Ugy tudom, tavaly sem volt itt mindenki, mert a palya "alkalmatlan" az ilyen versenyekre?! -
Szabi1991 #2137 hónap végén mind2-t láthatjuk a Hungaroringen -
High end PC #2136 Ezek milyen jók is lettek volna a játékba:
Reiter Lamborghini Murciélago LP670 R-SV GT1
Reiter Lamborghini Gallardo LP560-4 GT2
Ezek most a legújabb Lamborghini modellek versenyváltozatai. Jobban illenének az NFS Shift-be, mint a Reventón... Az elég lett volna az NFS Nitro-ban... -
#2135 A remeny hal meg utoljara, es sikerult is neki;) Ez a Driver Experience nem burkolt demo (bar lehetett tudni), hanem ilyen latvanyos parasztvakitas videok;) Poen meg hangulatos, de az elejere nem kellene az a full arkad szaguldozos rombolas a jatekbol. -
#2134 Passion - Chris Rado -
#2133 Ebben a videóban,ami a versenyzőt mutassa 10 mp volt
Akokr minek csinálnak 1 perces videót? -
High end PC #2132 Hűű, ezen a kommenten én is átsiklottam, kurvajó, hogy NFS-ben lesz ez a pálya, wááááá, kedvencem lesz :DDD -
bgabor #2131 Ez egy nagyon durva pálya, GTR Evolutionban órákig el bírtam körözgetni rajta. Jó ötlet hogy beleteszik.
Kicsit visszaolvasgattam. Tényleg eredetileg úgy volt hogy ezen a hétvégén kijön a demó? És aztán mi történt, elhalasztották? -
#2130 "felhoztam néhány kiválló példát magyarország kőgazdag(és kőbunkó) elitjére"
Na ez meg téged minősít. -
#2129 Pedig ez tisztan bunko politizalas, nem is kerdeses hova tartozol;) Szamodra teljesen ismeretlen embereket minositesz. -
#2128 Miert, szerinted rad hanyan kivancsiak?!:) -
#2127 ,^^
Go on. -
bgabor #2126 Mellesleg neked meg a úgy tűnik a politizálással kapcsolatban vannak komoly komplexusaid. Ugyanis nem poltizáltam, csak felhoztam néhány kiválló példát magyarország kőgazdag(és kőbunkó) elitjére. Az a tény, hogy egyben ők vezetik az országot is, az kizárólag az országot és a szavazóit minősíti. -
bgabor #2125 Hát én például a te véleményedre nagyon nem vagyok kíváncsi, kedves barom, úgyhogy tartsd csak meg magadnak. -
High end PC #2124 Az nem LP640 SuperVeloce, tehh. :)
Hanem LP 670-4 SuperVeloce.
A 640-es széria 2006-ból való! :) -
High end PC #2123 A tisztánlátás végett: a Lamborghini Revetón minden példánya már azelőtt elkelt a törzsvásárlók körében, mielőtt összeszerelték volna Sant'Agata Bolognesében a Murciélago ideiglenesen átszervezett gyártósorán azt a bizonyos 20 példányt: pontosan már a prototípús bemutatójakor 2007-ben, a Frankfurti IAA Motor Show idején.
Törzsvásárló alatt értsd a következőt: hiába ment volna oda titulálásod szerint akármelyik "kőgazdag köcsög", akinek olyan autó kellett, ami a legtöbb embernek hozzáférhetetlen, az Automobili Lamborghini SpA gyár értékesítési részlegén nem tudott volna vásárolni ebből a típúsból. Pályázni lehetett rá a hű törzsvásárlók köréből, a már meglévő Lamborghini típúsaid alapján, ha régóta márkahű törzsvásárló voltál (pl volt már Diablo-ód, Murcélago-ód, etc), nagyobb eséllyel bizakodhattál, hogy hozzád kerül az egyik példány, mintha nemrég vettél volna egy Gallardo-ót. Dijóhélyban ennyi a történet.
A korrektség kedvéért persze megemlíthető, hogy volt olyan vásárló is tudomásom szerint, aki megvásárlás után egyből eladósorba bocsájtotta a példányát online aukció formájában: messze az új árán felül, evvel is pénzt keresve, hiszen nem mindenki juthatott hozzá ehhez a típúshoz.
Valamint ha jól tudom, volt, aki már össze is törte a 20 példány egyikét.
A jövőbeli tervek között szerepel pedig a nyitott tetős Reventón Roadster gyártása is, a lambocars.com értesülései szerint, amit ha jól emlékszem, ismételten 20 példány körülire szeretnének limitálni. -
#2122 Ez lesz a bónusz autó :) -
#2121 Komoly komplexusaid vannak, ha a gazdag és exkluzív vásárlókról egyből az ugrik be, hogy "köcsög".. Másrészt meg miért kellet felhozni itt (is) a magyar politikát? Ki a f@szom kíváncsi az ezzel kapcsolatos véleményedre >itt< ??? Vannak megfelelő fórumok, ahol elfröcsöghetsz a témáról a pajtásaiddal.. -
bgabor #2120 "A Reventónt csak a leg-exklúzívabb vásárlóknak gyártotta a Lamborghini gyár, nempedig a véleményed szerint mindenféle köcsögnek, azoknak akik ijen jelentősebb ősszeget is kiadnak a fanatizmusukból adódóan. "
Szerinted az exkluzív vásárló és a kőgazdag köcsög kizárja egymást? Nem éppen, inkább egymást kiegészítő fogalmak. Vagy szerinted attól hogy valaki milliárdos, rögtön az emberi jellem szobra lesz? Nem éppen, nézz meg néhány magyar milliárdost (pl:gyurcsány, kóka, bajnai stb). Egy csótányba is több emberi érték szorult mint beléjük.
Mellesleg egymillió euró egy kocsiért nem sok egy nyugati milliomosnak, nem kell ahhoz bilgécnek lennie hogy megvegye. És főleg nem lesz intelligens, művelt úriember attól hogy megvette. És nem megfizethetetlenül drága, a nyugati gazdagok szemszögéből nézve.
"Kicsitis megeröltetnéd az agyad, és a legszembetűnőbb tényezőt figyelembeveszed, hogy ez hivatalos versenyekről fog szólni, nempedig underground racing, teljesen egyértelmű hogy nem fogsz kocsikat nyerni."
Ja, annyira a hivatalos versenyekről, hogy Reventónok és Veyronok fognak benne körözni a pályákon, amikkel egy igazi versenyistálló sosem foglalkozna. Ha ehhez még hozzávesszük a beígért szép tájakon futó pályákat, nagyon nem egy hivatalos versenyekről szóló szimulátort láthatunk. Ennek ellenére én nagyon várom a játékot, mert az már most látszik hogy nagyságrendekkel jobb lesz mint az utóbbi évek mostwanted/carbon/undercover szenvedése. -
Szabi1991 #2119 "Kicsitis megeröltetnéd az agyad, és a legszembetűnőbb tényezőt figyelembeveszed, hogy ez hivatalos versenyekről fog szólni, nempedig underground racing, teljesen egyértelmű hogy nem fogsz kocsikat nyerni."
nem 1 versenyen voltam Hungaroringen, ahol a futamgyőztes kapott 1 új autót.. :DD -
#2118 Ez a jatek elsosorban nem a realitasrol szol, ide szep, csillogo dobozok kellenek, jol hangzo nevekkel. -
#2117 da. -
#2116 Utolsó 2 bekezdés Nyilvánvaló, ezért nem értem énse.
A Veyronrol meg is feledkeztem ^^
Most az hogy, egyből sértegetsz, és igazán végigse gondolod hogy mien információkkal gazdálkodhatunk "Nem vall túl nagy észre"...
Az eddigi NFS-kben reális árak voltak, dollárban.
Ez nemhiszem hogy változni fogna. A nyerés abszolút logikátlan. Kicsitis megeröltetnéd az agyad, és a legszembetűnőbb tényezőt figyelembeveszed, hogy ez hivatalos versenyekről fog szólni, nempedig underground racing, teljesen egyértelmű hogy nem fogsz kocsikat nyerni.
Max a szponzoraidtól kaphatsz. Sőt, elvileg nem te válogathatsz a kocsik közül, hanem azzal kell menned amit a manufaktúrától kapsz, hiszen te csak egy jólfizetett versenyzőt alakítassz. De ki tudja... a NFS játékokban mindig vannak érthetetlen dolgok.
Főleg az hogy totál egzotikus kocsikat ijen GT versenyekre beraknak, amire még nemvolt példa a valóságban se (Reventón, Veyron)
A Reventónt csak a leg-exklúzívabb vásárlóknak gyártotta a Lamborghini gyár, nempedig a véleményed szerint mindenféle köcsögnek, azoknak akik ijen jelentősebb ősszeget is kiadnak a fanatizmusukból adódóan. A Veyront pedig fullextrás luxussportautónak a Bugatti. Ősszehasonlítani pedig nemlehet és nem szabad a 2 autót. Főleg úgy hogy nagyon valószínű, hogy a közelébe nemleszel egy ijen autónak életed során.
Jah és a Reventón telejsítménye és aerodinamikája rosszabb a Murciélagó LP640-nnél, amit több lóerővel pótolnak.
Személyszeritn az LP640 SuperVeloce -t beleraknám a játékba, mert annak legalább értelme lenne. Azt meg nemtudom, hogy miértnem akarnak belerakni egy pár Ferrari-t, amit én személyszerint nemkedvelek,de a gyárnak jelentős versenyzői múltja és jelene van...
De majd poénként megyek pár kört driftelni a 2 drágasággal ^^ -
Szabi1991 #2115 ja