11230
-
#2114 Nürburring?:D -
bgabor #2113 Nyilvánvaló, néhány tízezer/százezer dollárért én is bármit elmondanék bárkinek az új játékukról. -
bgabor #2112 Inkább ne tetted volna. Nem vall túl nagy észre ez a gondolatmenet, tekintve hogy még semmit se láttunk magából a játékból. Nem fogsz tudni logikus következtetéseket levonni a szükséges információk ismerete nélkül, csak az idődet pazarlod.
(És ha nem pénzért kell vásárolni a kocsikat, hanem mondjuk nyered őket? Vagy ha minden versenyért 1 millát kapsz? Vagy ha nem lesz reális az ára? Ezek felmerültek már benned?)
Mellesleg ha így is lenne, miért is lenne ez a legdrágább kocsi a játékban? A Veyron ára kapásból 1.100.000 Euró, az Aston Martin DBR9-esé még ennél is jóval magasabb.
Szerintem egyébként se kellene belerakni a Reventónt a játékba, tekintve hogy összesen húsz darab készült belőle. Finoman szólva nem az a fajta típus amit bárki is versenyzésre használna.(pl ha totálkárosra törik egy versenyhétvégén, mégis honnan vesznek új kocsit? Totál életszerűtlen)
A Reventónnal egyébként a Lamborghini célja nem a meglévő termékpaletta(Gallardo/Mucielago) leváltása volt, csak némi pénz beszedése. Ez egy mindössze húsz darabban készülő, exkluzív, irtódrága autó néhány kőgazdag köcsögnek akik arra gerjednek hogy olyan autójuk van, ami a másik kőgazdag köcsögnek nincs. Ez volt a Reventón, semmi más. -
Szabi1991 #2111
-
Szabi1991 #2110 komoly :DD
-
#2109 Azon gondolkozom, hogy lesz ugyebár Lamborghini Reventón.
Persze annaksefog nyílni az oldalszárnya ellentétben sok-kis EVM és Flash játékkal szemben (...)
Nos, a kocsi a játékban is 1 millió Euró lesz?
Vagyis messze a legdrágább verda a játékban? -
#2108 Kedvencem, amikor az igazi pilotak kontrollerrel es full segitseggel probaljak ki az ilyeneket, kulsonezetbol, es a szajukba adnak valami irtozat gagyi reklamszoveget;) -
#2107 Szerintem csak a sofőrök kipróbálják a játékot és elmesélik a betanult szöveget, hogy mennyire élethű...blah-blah... -
#2106 lol :D -
EK1TEP #2105 üsd félre a ! jelet :) !!!4444néégy -
#2104 "!!!!444négy"-ez mit jelent? -
#2103 nézzétek meg az 2:19-nél, én nem tudtam hogy a Corvette.nek szögletes a lámpája -
Héeder #2102 Bár ha én egy ilyet meglátnák a visszapillantóba, akkor tuti félre állnék,
hogy mi a f*sz volt ez:D -
Szabi1991 #2101 és a legcsúnyább hogy mivel elsőkerekes, igy alázza a többi elsőkerekest ezzel a szpojlerrel :D -
Héeder #2100 Mekkora állat már -
Szabi1991 #2099 ez kell az nfsbe, grat ea
-
Szabi1991 #2098 0:27-nél ott a scion amin elől is van szpojler xDDDDD -
Csokis #2097 Felejtsük el a szombati demót, KATT!.
"We're about to release some of the coolest videos our guys have ever created but we're not quite ready to reveal them yet. I asked nicely so the video team created this very cool teaser video to show off just some of the great footage we've got planned. The videos will be going live at 12am Saturday, August 1st (EST) so be ready." -
#2096 Mild Violence az mi? :D -
#2095 Hát a videóból nem sok mindent látni, valóban a "vége" a legigéretesebb -
High end PC #2094 Szóval lehet, hogy pár nap múlva össze is hasonlíthatom a PC demót az X360 demóval, és végre lehurroghatom a látott különbségek miatt?
Remélem nem kamu!!!!!444négynégy -
Csokis #2093 Hááát, eddig minden videóban Xbox360-al demózták, szóval nem lennék meglepve. -
#2092 Leszmitva, hogy idetlenul nez ki, teljesen felesleges, elvetemult kocka szokas, mennyi munka lehet mindig begepelni, hogy: "!!!!444négy" -
#2091 Az mar uzletpolitika;)
De azzal, hogy szimeseknek is ajanlanak, erdekes lenne, ha eppen PC-n nem lenne demo:) -
Csokis #2090 Kérdés, hogy PC is vagy csak Xbox360/PS3. -
RYO21 #2089 Szombaton DEMO????????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FASZAAAA!!!!444négy -
#2088 A vege erdekesebb, lehet talalgatni:))))
-
#2087 Elvileg uj video, de ha nem, akkor nyugodtan hurrogjatok le;)
-
Héeder #2086 Jó kis videó!
De hogy dolgozik a kipörgésgátló.
De ígyse bírta megelőzni az ellent -
EK1TEP #2085 El tudok ne izgulj miattam! -
Csokis #2084 Visszaolvastam, de úgy látszik nem eleget. Elnézést! -
#2083 Azért remélem eltudsz még aludni majd éjjel, mert 2x lett linkelve a videó. :) Nem elfér? De, akkor meg? -
EK1TEP #2082 Olvastál volna kicsit vissza :)
Már linkelték de azért köszi! -
Csokis #2081 9 percnyi videó a játékból! :P
Első rész, KATT!
Második rész,
KATT! -
High end PC #2080 Sensitivityt lehet minden játékban
Erre nem vennék mérget!
rezgés meg vagy on vagy off
Hát ez édes kevés nekem. Sokszor idegesít, hogy mennyire rezeg akkor, ha pl lehajtok az útról, stb. -
#2079 Sensitivityt lehet minden játékban, rezgés meg vagy on vagy off. -
#2078 Nekem ez a Shift tetszik egelore ami latszik belole:) szigoruan arcade katban.... -
High end PC #2077 Pl analóg érzékenységet? Vagy pl a rezgés erősségét? Én ezeket állítgatnám első körben. Már ha használnám valamire is a gamepad-ot PC-én. :) (repülős és autós szimekhez, meg ókori-középkori stratégiákhoz nem igazán van rá szükségem) -
#2076 mire jon a GT5 megjon az arcsokkentes is, mert az tavasszal jon max:) -
#2075 mit kell azon állítani?