11230
-
High end PC #1912 Ki jön egy idei 2009-es játél és alapból a high-al egyenértűkű beállításon van minden a 2005-ös Xbox360-nál? :DDD
Amikor pl egy a boxban lévőnél legalább kétszer erősebb 2008-as 9800 GTX vagy GTX260 sem viszi el teljesen a high-ot mindennél? De az X360 alaból elviszi? Nemáár.
Ugye ez most nem komoly? Még ha jobban is optimalizálnak rá, akkor se hiszem ezt el! -
#1911 "Akkor az a sok effekt, amit High-ra húzom az autónál, meg a környezetnél, mire szolgálnak? :))"
mi mire? vedd úgy hogy konzolon alapból highon van, pécén meg sokaknak gyengébb a hardwere és butítani kell, de ismétlem hogy ne a szemét NFSből indulj ki hanem mondjuk nézz meg egy ACt pécén és konzolon, teljesen ugyan az -
High end PC #1910 Nem tudom. Akkor az a sok effekt, amit High-ra húzok az autónál, meg a környezetnél, mire szolgálnak? :))
Azt hittem azok plusz effekteket adnak. Pl autó fényezése: low, medium, high. Autó részletessége: low, medium, high. Környezet részletessége: low, medium, high. Égbolt effekt: low, medium, high... (attól függően, milyen videókarit használ az ember).
-
#1909 a játékban található effektet, modellek minősége ugyan az, szinte csak felbontásbeli különbség szokott lenni a pécé javára, annak aki ezt megteheti... -
High end PC #1908 bocs, kijavítottam, a 720p és 1600p közt a különbség több mint NÉGYSZERES felbontásban. -
#1907 attól füg, milyen felbontású kijelzőn nézed ;) namost, ha valaki hdready tévén nyomja vagy 1440x900as monitoron, akkor nem lesz olyan ordító ám! (a pécés nativ hajthatóság persze itt is előny, méghozzá nem kicsi)
és még1x: térj vissza a földre, nézd meg az NFS-t játszók átlagos konfigját! az EA nem neked, vagy a többi NASA gépesnek fejleszt (a Te szempontodból persze sajnos) :) -
High end PC #1906 De ilyen alapon akkor miért volt szükség HD 720p felbontásra a current gen konzoloknál? Ha a nem lehet különbséget látni a játékban 99%-ba. Miért nem volt jó az előző generációs konzol kisebb felbontása? Nemáár... Te sem gondolhatod komolyan. -
High end PC #1905 99% ?? Ezt a statisztikát honna vetted?
Lehet kis felbontáskülönbségeket nem lehet észrevenni, na de egy 720p vs 1600p között? Több mint NÉGYSZERES a felbontás különbsége. Nemár, hogy ne lehetne észrevenni 99%-ban. LOL -
#1904 sok minden másnál lehet, és 99%ban semmiben nincs eltérés, csak a nagyobb felbontás és a több AA lehetősége... -
High end PC #1903 Itt a mondandóm arra fókuszált, hogy EGYAZON JÁTÉKOKNÁL a beállítási különbségek mennyit vetnek a lantba. :D
Hiszen ott lehet igazán összehasonlítani a felbontás különbséget, élsimítás különbséget, adott beállitás vs High effekt különbségeket, kontrasztot, etc.
-
#1902 Egy NFSből kell kiindúlni ki nem szarja le hogy hogy néz ki konzolon? van ezerszer szebb, jobb, minőségi ótós konzolon, vagyis mondhatnám úgyis hogy A legszebb, A legjobb, de ezt te is tudod. -
High end PC #1901 Medium vs High tesztet egyébként még tényleg nem csináltam, bevallom. -
High end PC #1900 Bocs, félreolvastam :DDDDD
Hiába, kevés alvással néha félreovasom a dolgokat :DDD
At olvastam hogy nincs köztük (játékok közt) különbség, nem pedig hogy köztünk (tehát mi köztünk) :DDD
Na mindegy, az előző 2 kommentem tekintsd tárgytalannak, kitörölni már nem tudom :DD -
High end PC #1899 Akkor is az volt, hogy kis látótávolság és homályosabb távolabbi objektumok jellemezték a gyengébb verziót. Hiába is tagadod, tény. A közelebbi objektumokkal meg a szokásos szövegem volt, de hát le se írom, mert a sok konzolfanboy betámad megint, hogy hülye vagyok, azok a dolgok nem számítanak... Persze...
Szeritem zárjuk le a dolgot. -
High end PC #1898 Nemár. Nem tudom miért tagadod le a tényeket. Legjobb példa a nemrég PS3-ra megvett NFS Carbon játékom. Ott 720p és noAA (legalábbis azt hiszem nincs) és mivel nem lehet az effekteket piszkálni, adott effektek VS 1200p 8xAA és High-ra tolva mindent olyan különbségek vannak, hogy el se hinnéd. 2006-os játéknál... De hát hiába mondom, szkeptikus vagy. Gyere ki hozzám, megnézed, és meglátod. Egymásmellé tettem a két megjelenítőt. Ide is leírtam pár hete. Ez van. Te szerinted nincs különbség, szerintem meg két másodpercen belül rámutatnál és sorolnád a különbségeket. -
#1897 "Egyébként is, jelenleg szarabb hardvereim vannak, mint egy éve, most csak egy GTX280-at használok egy 1200p-és monitorral"
Te szegény, hogy sajnállak. -
#1896 a felbontás és AA tekintetében nincs köztünk véleménykülönbség... a high vs. medium viszont egyelőre nem eldönthető :) -
High end PC #1895 Jaj, most miért kell ezt megint felhozni? Tegnap lezártuk már. Nem lesz nagyságrendekkel szebb, nem lesz más, de mégis észrevehető lesz a különbség.
Egyébként is, jelenleg szarabb hardvereim vannak, mint egy éve, most csak egy GTX280-at használok egy 1200p-és monitorral, a kép, amit az Undercoverből nyomtam be pár hete, és te is mutattál tegnap, ezeken a hardvereken készült, 1200p-ben, mindössze 6xAA-val...
Ha meg lenne még a 2560x1600 monitorom meg a HD 4870 X2-őm, max felbontáson 16xAA+ simítással minden High-on jobban odabaszott volna az Undercoveres képem is, amit it annyira meglovagoltatot többen is...
Te is egyből rámutatnál a különbségekre pl egy (720p 2xAA mediumon) VS (1600p 16xAA High-on minden effekt) között, ha egymás mellett lenne a két megjelenítő egyazon játéknál. Ezt kár letagadnod, ez tény. -
#1894 De a felbontástól és extra AA-tól nem lesz nagyságrendekkel szebb! Nem lesz "más" játék, nem lesznek jobbak az automodellek! Közeledik a megjelenés, jönnek az egyre szarabb képek ... szokásos trend. -
Szabi1991 #1893 passz :D -
#1892 és az már biztos hogy nem lesz chockpit? -
High end PC #1891 Epic Fail! -
#1890 #1889:) -
Szabi1991 #1889 amit az oldalukon írnak.. "A Boxutcában szimulátorokat állítunk fel, melyek olyan élményt nyújtanak, mintha egy igazi versenyautóban ülnének." -
#1888 Mi ebben a lol?
Amúgy az EA javarészt PS3on demózik. -
Szabi1991 #1887 naja, ezért úgyse fizetek 2800Ft-ot.. xD
1990ért megvehetem a ProStreet-et ami még ért is vmit és tolhatom itthon kormánnyal, csak épp unalmas :/ -
#1886 Szerintem, teljesen mindegy, hogy melyik fut rajta:)))) -
High end PC #1885 Jah nem, ez tényleg az Undertróger. -
High end PC #1884 Nekem a jobboldali gépen olybá tűnik, mintha az NFS Carbon futna, de lehet rosszul látom. :D -
Szabi1991 #1883 5percet "játszottam" vele összesen, gyakorlatilag megnéztem az intrót amit nem lehet kinyomni.. és próbáltam kormányt beállítani majd delete.. xD
de ez nekem uc menűnek tűnik szal fail xD -
#1882 Szerintem az:DD -
Szabi1991 #1881 de amúgy ez nem az ándertróger ? o.0 -
Szabi1991 #1880 szal ps-ek lesznek, nem ikszbokszok
itt van nagyobba is
-
#1879 LOL! -
#1878 :D késssz -
High end PC #1877 Mennyiért csórná el valaki nekem a lemezt és futna el vele? :D
Vagy álljon oda egy rendszám nélküli furgonnal, egy sofőrrel, kiugrik hátul, elragadja az egész gépet, beugrik, elhozza hozzám, és majd itt kiműtöm a lemezt. :D
-
Szabi1991 #1876 ilyenek lesznek holnap a várba xD
-
#1875 ez is ugyanolyan arcade lesz mint a többi volt. -
#1874 X360, bár mostanában ritkán játszok bármit is. -
High end PC #1873 Ok. Egyébként milyen platformon tolod?