11230
-
Irónia volt, de biztosan tudod te is. Nekem konzolon a játékok többet nyújtanak, mint PC-n, maradjunk ennyiben. Én nem adatokat meg számokat akarok a képernyőn látni, hanem olyat, ami élvezetes. -
High end PC #1871 Oké, padawan, most már azt hiszem jedi-vé értél, megkapod a lézerkardod, innentől kezdve rám már nem lesz szükséged, csak hirdesd tovább az eszmét az Erőről. :DD -
High end PC #1870 Ezt nem tudom olvastátok e már:
Állítólag egy héttel korábbra tették a Shift megjelenési dátumát. -
PC-n ezerszer szebb lesz, majd rakok rá 64*AA-t meg minden jót, konzolon meg szar lesz akkoris. -
High end PC #1868 :DD -
Jaa, szar konzolos képek pfuj! -
High end PC #1866 Egyébként nem tudom feltűnt e, de ezek a képek (is) 1280x720 felbontásúak.
Ez nem igazán tipikus PC felbontás, de abszolút tipikus current gen konzol felbontás. Ez is csak egy aprócska árulkodó jel lehet a képek hovatartozását illetően, azt hiszem. -
a képre értettem azt h a modell rendben van, viszont a fények, színek nagyon nincsenek, ahogy eddig az összes képen ez volt a helyzet -
ok innentől -fav :D
ez a topik a többi nfs-éhez képest flame-ben szar :D -
High end PC #1863 Ilyet senki nem mondott. -
Jah szóval minden kép és videó konzolos? Akkor AZÉRT olyan SZAR!! :O -
High end PC #1861 Ha már a Porsche Unleashed árkádos hangulatát hozza az irányítás, pár valós elemmel ötvözve, én örülni fogok. Végtére is NFS, ez nem lesz egy GTR Evo szint sem, abban biztosan vagyok. De hát az NFS rajongóknak sem hiszem, hogy ilyen szintű hc szim kéne, biztosan megpróbálják jól belőni az egyensúlyt. -
High end PC #1860 Egyébként is, a gameplay videókat is csak konzolon mutogatták eddig, ahogy gondolom az országba is azon hozzák a kipróbálható tesztverziót a hó végén, hiszen "állószimulátorról" adtak hírt. Fail.
Nem tudom miért olyan elképzelhetetlen számodra, hogy ez nem PC-és képcsokor. Én gondolkozok, te meg csak szimplán hülyének nézel. -
a modellel van a legkevesebb baj... -
High end PC #1858 -
-
Jaj ne, ez is csak egy fos konzolos kép lehet, sok a cikk-cakk, ráadásul ilyen ótvar szögletes lámpákat is rég láttam.... -
High end PC #1855 Nem, mobiltelefonon. -
High end PC #1854
Egszerűen tényleg nem tudok megbékélni ezekkel a jó öreg GTR2-őt idéző autómodellekkel, amik a legutóbbi képcsokorral érkeztek. -
Szóval szerinted is konzolon? -
High end PC #1852 Miért, ez valaki számára is kérdéses volt?
Mindenki tudja, hogy az NFS Shift min lesz a legszebb. -
az lehet, de azt boncolgattátok, hogy konzolon vagy PC-n szebbek-e a játékok. -
High end PC #1850 Forza Motorsport 3 tényleg szebb, mint jelenleg a Shift
Nem igazán vágom, neked hol sikerült olyat olvasnod, ahol ezt valaha is boncolgattuk volna. Még csak szóba se hoztunk hasonlót. Köszi. -
Istenem ennyit veszekedni. -
Nem akarok belemerülni a vitába, de High End PC... ennyire ne legyél elvakult. PC se tökéletes épp úgy mint a konzol. Nem szeretem a konzolt, de valljuk be a a Forza Motorsport 3 tényleg szebb, mint jelenleg a Shift. Azok a kis recék meg szögletességek, fel se fognak tűnni a játék során, mert "vezetsz" és nem a tájat fogod nézni. -
Mozgás közben úgy sem fog látszani - és senki sem fél kézzel nagyítóval fog játszani...
-
Poligonokból áll a grafika... XD -
High end PC #1845 Mindegy, majd úgyis kormánynézetből gurulok, meg nem matricázom majd fel a vasat. -
De az eddigi képek nem csúnyák az NFS:Shiftből! Nem tűélesek a texturák, látszik, hogy továbbra is poligonokból áll a grafika, de melyik játékban nincsenek ezek meg??
És ha ilyen kinézet mellett jól elfut majd egy átlag pécén, akkor a küldetést teljesítették. Nem techdemot akarnak készíteni, hogy mire képes egy mai csúcspc, hanem sok példányt értékesítve bevételre szert tenni, lehetőleg egy jó játék által. -
Most komolyan, szokott ez máshogy lenni ? :D
Amúgy ne csodálkozz, ha valaki kiírja milyen gépe van, arra statisztikailag is, az emberek 70%-nak kinyílik a zsebében a bicska.
Peace! -
High end PC #1842 Számomra meg a minőségi autókázást az LFS S3 hozza majd. Igen, annak is gáz a grafija (mai szemmel nézve), de ott nem is ez a lényeg.
Az NFS már 1994-ben is az egyik legszebb grafijú autóverseny játék miatt hívta fel a nagyközönség figyelmét. Legalábbis részben. A grafika terén akkor se kéne néhány részletben ennyire aláadni a Shiftben. :(
De mindegy, majd úgyis belső nézetből gurulok. -
konzolon ott az MC:LA, nincs szükség NFSUra, de mint mondtam konzolon egy katasztrófa a játék, aki tényleg játszani akar vele valamilyen normálisnak mondható szinten az póverpécén tegye... -
Nem értem miért zöldség,mikor ezek tények. Nade mindegy fejezzük be! -
Szó sincs erről,csak olyan dolgokat követelsz meg egy tömegjátéktól amik ugyan megvalósíthatóak. Viszont feleslegesek. -
Attól még gázok az NFS Shift képek 90%a, tele van ronda megvalósítással, de ha a játékélmény jó és valamennyire optimalizált lesz konzolra és a demó hangulatos akkor megvettek, de a minőségi ótókázást majd a Forza 3 hozza számomra. -
High end PC #1837 Ez nem érv hanem hülyeség
Amit mondtam, mind igaz, te mondasz zöldségeket, istenem... Ezek szerint te még a NASA-nál is jártál, és megnézted a gépeit is, hogy ennyire képben vagy róluk. -
Nem csak ma ;) -
High end PC #1835 mi a tököm van, ma mindenkinek ÉN nem tetszek???
-
High end PC #1834 de most evvel mit akarsz bizonyítani?
konzolon hányszor rosszabb az NFS UC autó külseje? -
Ez nem érv hanem hülyeség. Másrészről meg a lenti képek konzol képek,ott nem tök mindegy,hogy mennyire jó minőségű a seggbecsürt matrica ha egyszer a tv-n nem azt fogja nézegetni a 10 éves kisgyerek az Xboxán vagy PS3-án?! Csak te vagy ennyire elvakult ezzel a témával kapcsolatban. Hol nem szarja le egy átlagos játékos azt,hogy a kerék nem kör alakú és a matrica nem olyan éles,hogy kivágja a szemét?! Őszintén szólva engem sem érdekel,csak az,hogy játszható legyen és kikapcsolhassam magam fél órára vele. És mint már mondtam: Nem lesz különb semmivel a PC változat a konzolétól grafikában.