11230
-
Hoppá! Bocsánat!
-
High end PC #2233 "Nem álmodozik, ez a rideg valóság... "
Biztosan marhára van összehasonlítási alapod, tapasztalatod ez ügyben. Akkor milyen rideg tényekről hadoválsz? Rideg tényeket inkább csak akkor állíts, ha van is tapasztalatod iránta.
NFS Pro Street PC version látványra már elverte a GT4-et, ez a rideg valóság barátom. -
Gran Turismo-ról van szó bazki nem Grand Theft Auto... :S -
GT
Gran Turismo.
;) -
High end PC #2230 :D
Ez nem igaz, a GT4 2004 decemberében jött ki, EU-ban meg 2005 eleje körül. De látványra már a 2007-es NFS Pro Street (PC version) is elpicsázta, ez tény. -
Nem álmodozik, ez a rideg valóság... A GT sorozat egyébként is veri az nfs sorozatot, és nem attól lesz jobb egy játék, hogy naponta jön az újabb és újabb rész(ami valójában ugyanaz mint az előző, csak más tálalásban)... Már a GT 1-2-ben is megvolt minden ami kell ezért nemkellett új rész, mert többet nemlehetett kihozni a PSX-ből.. Aztán kijött a PS2 arra kijött a GT3-4, tökéletes volt, s most az új generációs ps is kap saját GT-t amiben szerintem, úgyszint meg lesz minden ami kell, ahogy eddig is... Sajna most nincs pénzem konzolra, de a későbbiekben tervezem vagy box vagy ps3 beszerzését... PS3 azért szimpibb mert imádom az LBP-t... XD -
Valamit elnéztél.
GTA4 kiadási időpont
====================
PlayStation 3, Xbox 360: 2008. április 29.
Windows (EU): 2008. december 3.
Windows (US): 2008. december 2.
-
High end PC #2227 Ja, persze, lehet álmodozni, azért ilyen hajmeresztő dolgokat nem kéne állítani... -
"olyan NFS, ami ne verné el simán látványra a mostani GranTurismo-t"
úgy beszélsz, mintha nem ismernéd az EA-t aS?:AS?:D?:ASDS?:D
A GT4(!) simán elveri az utóbbi nfs-eket. pedig az mikori is? 2004-es. és ki lehet tenni 1080i-be is a hozzád hasonló graphwhore-k kedvéért ;) -
High end PC #2225 Ja, persze, soha... Te mindig olyanokat mondasz, hogy a székről leesek. :DD
Mennyi időközönként jön ki egy újabb Gran Turismo? 4 évente? Honnan tudod, hogy 2 év múlva, vagy akár 3 év múlva nem lesz már olyan NFS, ami ne verné el simán látványra a mostani GranTurismo-t? Hiszen NFS minden évben jön, és egyre gépigényesebb modellekkel... Vagy te jós vagy, hogy látod a jövőt, hogy szerinted soha semmi nem fogja fogja verni látványra a GranTurismo 5-öt? Ha igen, elárulhatnád az én jövőmet is, mondd, mit látsz? :DDD -
RYO21 #2224 Most már értem, hogy te miért nem játszod GTA IV-et. -
balika16 #2223 Lehet kikerült egy konzolos verzio!:( -
ték enyém -
Ilyen lesz nincs mit ezen szépteni, de neked GT5 vagy Forza 3 kell ha a modellek kidolgozása ennyire lényeges, mert annál jobbat nem fogsz találni sehol és soha. -
High end PC #2220 Igaz. Kinagyítva tényleg ugyanolyan. Túl elhamarkodottan linkeltem be. -
semmivel szebb ez a kép mint az eddigiek, csak bebeszéled magadnak -
Más pálya nekem nem is kell:DD Ez elég is:) -
"figyelj, h.lyének születni kell, alig pár hsz-el alább toltam be képet, szerintem tedd vissza magad a következő 2 hónapra is passzív olvasó üzemmódba,"
Te meg nézz még lejjebb.
"mert te eddig még semmit se tettél hozzá a topikhoz."
Hát te se sokat, az íráskényszer nem érték, csak balansz.
"egy nfs esetében ez történhet másképp is? az utolsó 6 rész is dögunalom volt."
Már tudom is hogy miért nem volt benne 128×AA. :D
"miért, szerinted mi mást lehet beállítani még egy játékban? a billentyűkiosztást?"
Miért szerinted abból áll egy játék, hogy frankón beállítod.
vicces fiú vagy :)
-
High end PC #2216 "Téged az AA-n, Very high-n, 2560×1600-n, pixeleken, recéken, kívül érdekel más is?"
miért, szerinted mi mást lehet beállítani még egy játékban? a billentyűkiosztást?
"Vagy ha ezek mind frankon megvannak, akkor áll a bré, kiverjük rá oszt mehet a polcra a game?"
egy nfs esetében ez történhet másképp is? az utolsó 6 rész is dögunalom volt.
"Lassan két hónapja olvasom ezt a topikot, de te képtelen vagy elszakadni ettől a témától, ráadású dög unalmas is. Tegyél be képet, hozz új infót a játékról, úgy ahogy mindenki más. "
figyelj, h.lyének születni kell, alig pár hsz-el alább toltam be képet, szerintem tedd vissza magad a következő 2 hónapra is passzív olvasó üzemmódba, mert te eddig még semmit se tettél hozzá a topikhoz. -
Téged az AA-n, Very high-n, 2560×1600-n, pixeleken, recéken, kívül érdekel más is?
Vagy ha ezek mind frankon megvannak, akkor áll a bré, kiverjük rá oszt mehet a polcra a game?
Lassan két hónapja olvasom ezt a topikot, de te képtelen vagy elszakadni ettől a témától, ráadású dög unalmas is. Tegyél be képet, hozz új infót a játékról, úgy ahogy mindenki más. -
High end PC #2214 A remény hal meg útoljára.
De sztem akkor is biztos, hogy ez nem a max, ennél feljebb lehet tolni a felbontást és az AA-t is. Ezekből kiindulva, az effektek sem hiszem, hogy mind Very High-on lennének.
-
Azt mutogatjak folyamatosan, csak te nem akarod elhinni hogy ez a max:) -
High end PC #2212 Mindegy, az utolsó heteken csak mutatnak majd valami csúcs beállítást is a játékból. -
High end PC #2211 Az az A oszlop elülső rúdja elég érdekesen jön fel :D -
High end PC #2210 Ja, mondjuk most így teljesen kinagyítva ez se olyan túl szép :DDD -
High end PC #2209 Ja, ennél majd még négyszer is feljebb lehet tolni az AA-t, mert hogy ez nem 16x-os, az is fix, talán 4x-es. -
High end PC #2208 Figyelj ide, az eddigi boxos képeknél nagyságrendekkel szebb, az a kipuffogóban begyulladt üzemanyag csóva is elég szép lett, aztán ezt még tovább is lehet majd húzni, mert ez nem a max. -
Bár szerintem te ezen se látsz szögleteket meg recéket... XD -
Ja, kurvaszép.. XD
-
High end PC #2205 És akkor ez még nem is egy maximális beállítás, majd megnézzük minden Very High-on milyen lesz. -
High end PC #2204 Na, ez végre már egy "normálisabb" PC screenshoot, ez már biztosan nem X360-as kép, mert 1625x914 felbontáson készült, és az autó oldalán a feliratok egyáltalán nem maszatosak mint az eddigi képeken, és szebb a tükröződés is az oldalsó ablakon, meg a kasztnin is. -
Ez nem lehet PÉCÉ hisz látom a RECÉKET!! :O :O -
Felesleges. Én már látom előre az összehasonlitásod végeredményét. -
High end PC #2201 Ha lesz elég zsém addigra, PC-én kívül meg fogom venni X360-ra is az NFS Shift-et, csak hogy megbizonyosodhassak, aztán majd kiderül. -
Porsche Cayman S -
Szerintem a háttér lehetett volna világos színű:D
-
Meg nem jelent meg, igy minden kerdes passz:) -
Szvsz párhuzamosan csinálják, mert mégiscsak konzolon lett bemutatva a játék, mint minden manapság. az undercovert konzolrl portolták? akkor a pécés port remek lett! mert nálam 360on egy akadós, szaggatós, popuppolós, recés volt, ráadásul a 3. lóding képnél kifagyott az egész, konzolon ahol a fagyás ritkaszámba megy, mert 1 évben ha 1-2szer lefagyás van akkor az már sok... -
RYO21 #2196 Nem, idén PC-ről portolnak konzolra, és ez NEM VICC!!! -
Más volt az a generáció és más a mostani. Sokkel kisebb most a különbség mint eddig valaha is, szóval nem nem lesz nagy különbség, ahogy most sincs. Ott a Batman 99% ugyan az minden platformon és minden ami most idén jön szinte ugyan az lesz, lényegében csak a felbontás és az +AA ami pécén többlet, meg egy kicsivel élesebb textúrák, de ez már játékfüggő, minden más ugyan az ( 1-2 kivétel lehet, mert mindig van ), arról nem is beszélve, hogy a most megjelenő játékok lesznek a legszebbek. Hiába lesz év végen 4 éves ( 3 a ps3 ) az xbox, most jönnek rá a legszebb a játékok, ahogy pécére is.