94802
-
RYO21 #5422 Nekem kb igy. -
#5421 nem -
#5420 Egyébként nektek is ilyen bénán nézz ki a launcher?
-
#5419 Szerintem meg szarabb csak a körítés jobb. Ugye ha azt nézzük hogy ez egy multi akkor az ember elvárná hogy egyenlő esélyekkel induljon mindenki a versenyen. De van egy jó kis bug nevezetesen hogy valaki mindig hamarabb indul ergo neki gyorsabban visszaszámol a startnál. Egy verseny nem volt még nekem hogy én vagy valaki más nem indult volna hamarabb. De legalább a ready gombot megtanulta mindenki használni. A rendőrözés is bugos mert sokszor csinálja azt a játék hogy lerak egy rendőrt de mire oda érnék vagy ütköznék vele, eltűnik. Ráadásul az üldözés is piszok nehéz sőt vicces mikor egyszerre 10 SUV lökdös de nem ám finoman, hanem erőböl nekedjön de úgy hogy oda-vissza szállsz a pályán. Volt olyan hogy már jobban röhögtem rajta mint egy vígjátékon. Egyszer már felveszem videóra hogy mi folyik ebben a játékban. Főleg ez akkor jön elő hogy ha belementél már egy szögesbe ami nem nehéz mert néha olyan szemét helyre teszik vagy csak egyszerűen nem veszed észre. Volt hogy az autópályán repesztek és csak úgy magában ott volt egy szöges. Se zsaru se kordon a környéken. Néha már úgy vezetek mintha részeg lennék. Kerülgetni kell ezeket a szarokat 30-al.
-
#5418 Mennyivel nyújt kevesebb élményt a játék ha nem veszek SeedBoost pontokat?
-
angel308 #5417 Ha figyelitek a fórumot már számtalanszor mondtam hogy verem a Silviával az Elise-t meg a Tier 2 és 3-at is. ime néhány bizonyíték is bár nem én lettem az első hanem egy másik Silviás
Elgondolkodtató nemgondoljátok?
Szerintem felesleges a T3, autópályára jó máshova nemhiszem. -
#5416 Szerintem jobb. -
USAMEN POWER #5415 Értem, és köszi a válaszokat. :) Összességében szarabb, vagy jobb lett a game ? -
#5414 És még annyi hogy minél nagyobb szinten vagy annál több a nyomorék 50es szinttel bejön a 15ös szintű versenyre arcoskodni (nem a játék dobja direkt jön és 1-nek se jut eszébe megnyomni a leave gombot)A poén hogy még azt se látod hogy mivel jön ellened mivel nem jelenik meg az autója hibát ír ki.)
(mondjuk ez lehet hogy a frissítések előtt is így volt:D)
-
#5413 Ja igen, a lényeg kimaradt. Különböző teljesítmény tuning cuccokat lehet a kocsira tenni. Külön motor, turbó, váltó, felfüggesztés, fék és gumi. Ilyeneket, vagy jobbakat lehet nyerni verseny végén kártyából. -
#5412 - Minden verseny és rendőrözés után javítani kell a kocsikat, fix 50-150-250 dolcsi Tier 1-2-3 függvényben
- Sok autónak más lett az ára, irányíthatósága
- Lehet jó autókat venni akár a játék legelején, valós pénzért
- Kicsit más grafika, éjszakai mód
- Golfpálya síparadicsom lett
- Idegesítő sync hiba ( úgy látod hogy sokan a falon mennek, meg össze-vissza kanyarodnak, vagy lagolnak, fennakadhatsz bennük)
- Verseny indítás el lett b**szva, nem számol vissza úgy mint azelőtt (bug)
- Rendőrözés sokkal nehezebb, össze-vissza szögesdrótok meg Rhinók
- Versenyek után max pénzt, nitrót vagy rep-et kapsz, ha mákos vagy akkor meg tuning cuccot
Kb. ennyi hirtelen. Ha nem lenne bugosabb, mint előtte akkor jobban tetszene. -
High end PC #5411 a max tuningot mekkora lvl-nél lehet feltenni a kocsikra? -
Robi546 #5410 Hello All!
Lenne egy kérdésem az hogy hogyan tudnám a játékban elindítani a versenyt mert bele megyek abba a körbe versenynél és a térképen is rá kattintok a "Join" gombra és állok a körbe és nem történik semmi valaki le tudná írni valaki hogy hogy tudok csatlakozni a versenybe ??? Előre is thx! -
Szabi1991 #5409 jobb :D
(bár a sérülés engem idegesít, semmi értelme, csak azt a kevéske pénzt veszik el ) -
USAMEN POWER #5408 Üdv mindenkinek ! Már jóideje nem olvastam a topikot, ahogy látom a topik is változott kicsit. Összefoglalja nekem valaki, hogy mi változott meg a játékban, jobb lett -e vagy rosszabb, stb.. Nagyon hálás lennék érte, köszönöm ! :) -
#5407 Nah megvan a lvl 30 :) -
#5406 Mondhattad volna hangosabban is/ vagy korábban :P mivel én 600 kilót toltam el rá :P 0 tuning...szal asszem gyűjtök egy m3as bmwre :P(Asszem az a legjobb t3as kocsi jelenleg:P) -
angel308 #5405 mondtam hogy ne vegyél 50ezerért mysterit -
#5404 Szerintem is mivel én kb az utolsó 100 futamot megnyertem :D Most nézem hogy azokkal együtt amik a kocsikon vannak össz 40-et nyertem:)
El lehet őket adni de nagyon alacsony áron 200-600 dolcsi:D -
#5403 Én asszem naggyábó' rájöttem hogyan lehet sok tuningot kapni. Sorozatban nyerjél versenyeket, lehetőleg olyanokat amik hosszúak (Nem feltétlenül kőrversenyt) kb olyan szintű tuningot fogsz kapni amilyen szintű a verseny.
Nekem ma vagy 6 tuningot adott sajna egyik se kellett :S 8Jólenne ha lenne valamiféle bolt vagy ilyesmi hogy a játékosok egymás között tudjanak csereberélni eladni...stb stb...nem csak tuningot de kocsit is akár :P -
#5402 Hát akkor nem szóltam:D tier1ből kb:20tuning cucc (alap,tuned,sport)van ami +8%ot
tier2ből meg:8-10 (alap,sport) -
Mikeee89 #5401 Nekem kettőt adott már. Fék, váltó. -
RYO21 #5400 Nekem semmilyen tuningot se ad. Pedig eléggé sokat játszom a játékkal. -
#5399 Vettem mystery card packot 10nitró 20sling 3000rep 10 jugger 500cash-t adott:D Nem érte meg....
A tuning cuccokat meg ritka szarul adja be forced inductionból 1-et se akar adni suspensionból meg van 6 az invertoryba meg egy sport a kocsimon:D
Meg azt se értem hogy miért minden 3. t2-es a többi t1es???? -
High end PC #5398 Egyébként level up volt, meg kocsiváltás, please update it, thanks. :D -
High end PC #5397 Ez a játék tagadhatatlanul egyre jobb lesz, ez a napszakváltás sokat dobott rajta, ha ilyen ütemben fejlődik, kb tavaszra egész tűrhető lesz :D
Csoportos menekülési lehetőséget még, esőt és havazást, meg bill.kiosztás változtatást, élsimítást, meg T4 kocsikat, és Undergound 2 és Undercover városrészeket még, és ultimate game lesz! :D
Én folyamatosan támogatom a fejlődését (boost-ok vásárlása). -
RYO21 #5396 Be kell lépni a garázsba és vissza. Amúgy nálam össze vissza vannak a napszakok. Van hogy megyek 250-el és egyik pillanatról a másikra reggel lesz. -
#5395 függetlenül -
#5394 faszt szeretnének :P -
#5393 Mi az a /police? Mert mindenki ezt írja a cset ablakba. -
High end PC #5392 és 4-5 óránként függetlenül hogy bent vagyok e, vagy 4-5 óránként játékidőben? -
#5391 nemisfog ilyen 4-5-6óránként vált kb -
High end PC #5390 Updateltem, fél órája játszom és nem ment le a nap... -
angel308 #5389 am én gondolkozok egy Rx-7-esen is hogy vegyek. most van egy Silviám amivel versenyzek, egy Subaru egy Supra és egy Cayman. -
#5388 ha már van éjszaka lehet kéne egy éjszakai fejléckép nem?:D -
#5387 Városban mászkálva tényleg sok egyéb kocsi is van, de versenyen szinte csak Elise-ek, meg Silviák vannak. És ez tényleg szar, mert Lotust elverni nemigen lehet mással csak Lotussal. Tegnap estére lejött nagy nehezen a patch, mentem egy Lotus ellen, össze-vissza bénázott az arc (nem sync hiba!), minden bénázásakor megelőztem, a verseny végén nyomott egy nitrót és otthagyott, pedig hiba nélkül mentem.
Illetve közeledve a 40-es szinthez egyre többször rak olyan mezőnybe a játék ahol M3-ak is vannak, amiket aztán tényleg nem lehet Z4-el elverni. -
#5386 Azért nincs mindenkinek Elise...
Jóval több EVO-t meg egyébb kocsit látni a játékban.. -
angel308 #5385 am meg csakazért sem veszem Elise-t mert mindenkinek olyan van és nefeledjétek lesz még 25 autó lesz még a Lotus is szar kocsi inkább olyan kocsikat veszek ami tetszik... -
angel308 #5384 mysteri pack nem éri meg az 5 kártyát... szerintem nekem van subarum nem tudom szerintem nem jobb mint az Rx-7 de kinek mi... ha van egyedi alkatrészed akkor jó kocsi de ha nincs nem valami jó sztem Mazda jobb én is akartam venni de már vettem egy Suprát ami ritka szarul kanyarodik, de autópályán jól megy.. megtartom majd x év múlva hátha lesz Drift-re meg vettem egy Cayman-t ami szerintem jó lesz am meg Silviával lenyomom a T2-öt meg 3-at is. ha elég kanyaros a pálya. Komolyan már nem is érdemes T3-at venni esküszöm alázom öket Silviával. -
#5383 Hali!
Lenne 2 kérdésem:
1:
A Mistery card packs-ot érdemes megvenni?
Pontosan mit tartalmaz? (Gondolom tuning cuccokat de mennyit? És hogy kapom meg? )
2:
Level 15ön érdemes lecserélni az rx7-est subarura? Vagy vegyem meg a mysteri packot és majd csak 20as szinten cseréljek autót?