94802
-
#5221 Újabb patchnek hála még ritkábban lehet rendőrt találni (felszívódik mind mielőtt nekimennék), plusz versenyek után nem mindig ad pénzt a játék.
-
#5220 50 -
#5219 nincs különbség a fizetős és az ingyenes közt -
Gyuszopapa #5218 Ingyenesen mennyi a max elérhető level szint? -
#5217 Ez a ciki nem a faláb!
-
CptXecutor #5216 -
#5215 Ha innen vesz az illető kocsit - pénzért, akkor ugyebár nem 30 napos kocsiról van szó, igaz? Na meg ezeket a kocsikat bármelyik pályán lehet használni, vagy hogy van...csak mert nem látok ilyen kocsikkal furikázni senkit. -
#5214 Első helyen álltam, 1 km se a célig...persze már
-
HUN BECSEHELY #5213 Valaki leirná nekem hogy kapom meg az R8-t,ha megveszem a HP-t? -
CptXecutor #5212 Az ilyen nickeknél már csak az a jobb ahol pl IllIIIllllIIlIll és társai. :) Jaj a szerverünkön is szerettem az ilyen neveket (átírogatni, vagy törölni a karaktert) :) -
RYO21 #5211 Mivel eléggé gyakran alkalmazom a l33t írásmódot, ezért nekem nem is olyan nehéz azt a nevet leírni. Bár engem is szidnak a nickem miatt (TCMRYO21X). :D -
#5210 hazucc -
CptXecutor #5209 Ez mind sajnos a kapkodás, és a sietség, illetve a hanyag tesztelés eredménye...tudom jól, mert már én is csináltam ilyet sajnos, igaz más MMORPG-ben szerver oldalon, meg is bántam, átkoztak is rendesen. :) Jobb rendesen letesztelni az újításokat a régi dolgokkal együtt, és CSAK akkor kidobni az uj verziót, ha a régi dolgok is 100%-osan és az újak is leglább 90%-osan működnek. -
CptXecutor #5208 Az biztos, hogy jelenlegi állapotában nekem egy Beta verziónak tűnik az NFS World...lehet össze szedem magam és beírok nekik pár javaslatot, amiket ha meg tudnának csinálni, szerintem sokat lendítene a játékon... -
CptXecutor #5207 Igazad lehet sync hiba, ami majdnem olyan mint a lag, és legalább olyan idegesítő is tud lenni. Most hogy mondod, valóban patch 5 előtt én sem tapasztaltam ilyet, habár csupán 1 héttel előtte kezdtem játszani, de akkor még emlékszem hogy mosolyogtam a versenyek végén, és nem káromkodtam mint manapság. :D A másik dolog is okos észrevétel, nekem is feltűnt, hogy az acceleration, max speed, handling értékek nem a valós dolgokat mutatják, és rossz a % számítás is, én is láttam már olyat, hogy egy Nissan Silvia állva hagyott a Mazda RX-7-esemmel, és pislogtam cseppet, meg 400 feletti értékei voltak, alapból meg kb 200... Ez valószínűleg azért van, mert nem a valós értékeket adják meg, úgy értem nem azt az értéket írja ki nekünk max speednek, amivel a játék is dolgozik, hanem egy átszámított értéket, ami miatt az egész megkavarodik, mert biztosan van egy max speed értéke minden autónak alapból az adatbázisban, mondjuk 220, amit módosítanak a tuningok bizonyos %-okkal, és mondjuk a végén az Rx-7 esemnek kijön kb 245, azt hiszem ez a max amit ki tudok hozni belőle vízszintes talajon, de a statisztikánál mégis valami 368 van, vagy a körüli érték....nem értem miért nem azt az értéket íratják ki amivel a játék motorja is dolgozik? Sokkal egyszerűbb, logikusabb lenne, ehhez még programozó tudás sem kell, csak józan ész... -
#5206 Jah hát T1 es silviával megyek lvl 21-en :P (A legmagasabb értéke valahol 24 körül van...) és alázok szinte mindenkit :P Ma lettem lvl 21 és kaptam egy fasza rövidke 5 km-es sprintet. Kibaszott jó sok Xp+zsé. ÉS nálam ma jól jött ez a hiba a játékban...szinte mindig a mezőny végén kullogtam aztán mire beértem hiphop első voltam :) -
Psychedelic #5205 Itt egy Link a forumrol ami ezzel foglalkozik, 2 nem olyan szar jatekos vette fel, hogy mi is történik, az egyik videoban teljesen jol megy az ember, a masik pedig mögötte azt latja hogy tör zúz. -
#5204 Megelőztél, kb én is ezt akartam írni csak hamarabb :) -
#5203 Jaja, ez tényleg nem cheat, a játék a szar. Én is így látok verseny közben elég sok autót.
Ami viszont marhára idegesítő az az, hogy az ember úgy löki meg a másikat hogy észre sem veszi. Pár honfitárssal mentünk néhány versenyt nemrég, utána meg mindenki panaszkodik a másikra, hogy itt lökte meg, ott lökte meg valójában meg hozzá sem ért!!! Ami tényleg igaz. Én direkt úgy vezetek hogy még véletlenül se megyek közel senkihez, mégis sokan mondták hogy hányszor meglöktem vagy falra kentem őket. Pedig az én nézetemben fel se tűnt hogy valakihez hozzáértem volna. Teljesen szemétség, hogy megyek mint a kisangyal a pályán, többiek meg úgy látják török zúzok mindent és falra kenek szándékosan mindenkit. De engem is lökdöstek már úgy, hogy a verseny végén azt se értette az ellenfelem hogy mi bajom van vele. :D
Ez most lag lehet vagy a játék szívat minket? Kb 5-ös patch óta van ez is. -
Psychedelic #5202 Amikor a falat kaparja az ellenfél meg dönt fel minden és nem lassul, az elvileg sync hiba, van pár topic ami erröl szól hivatalos oldalon, illetve videok. Az uj patchel jött be a dolog, lehet tévedek, akkor javitson ki vki ha akar, de ugye patch elött ha ütköztél multiban pattogtál mint a flipper golyó, most azt megcsinaltak jók az ütközések, de elszarták vele ezt. Nem látod rendesen mi történik az ellenféllel, ö tökéletesen halad a pályán, közben pedig te azt látod hogy felborit mindent. Rohadt bosszantó a dolog és azthiszem én is jegelem a játékot amig nem javitjak, ma is csak felhuztam magam.
Nem lehet ugy versenyezni, hogy vki a legelsö kanyarban nekicsattan az oszlopnak, legalábbis te ezt látod, közben pedig ö simán megy a pályán, és végigmész ugy, hogy azthiszed elsö vagy és amikor beérsz derül ki hogy nagy francokat. Ezt a bugot azonnal javitaniuk kellett volna, hogy gyözöl le vkit, akiröl fogalmad sincs hol van, vagy hogy ö megy elötted és neki minden autonak, ami persze repked eléd, megéred kerülgetni és csattansz, közben pedig ö semminek se megy neki. Egyszerüen az esetek nagy részében, fogalmad sincs mi történik körülötted, ez egy ilyen játékban a legnagyobb fail ami létezik.
A szomoru az hogy még nem láttam rá normális választ, illetve az ezzel foglalkozó topicok is folyton felszivódnak, meg olyan hülyeséggel jönnek páran, hogy ez kliens oldali hiba, mert szar a gépünk, meg lag stb, de persze patch elött nem volt ilyen, de az nemszámit.
Szóval, ha ezt látod, hogy vki mindennek nekimegy mégse éred utol, vagy csak hirtelen megjelenik elötted, beérsz elsöként de nem is te leszel az elsö, az nem hack vagy cheat, ö sajnos tökéletesen megy a pályán nem megy neki semminek, nem lök föl semmit, csak te látod ezt, és nagy esélyel mások meg azt látják, hogy te mész neki mindennek, szimplan elbasztak vmit az uj patchel, amit azota se sikerült kijavitaniuk.
A másik dolog, ami cheatnek hacknek tünik, de szintén nem az, hogy t1-es kocsival gyorsabb mint a t3-as, kocsi, az uj tuning rendszer teljesen átalakitotta, a játékot, és most már a csikok és számok annyit se jelentenek mint eddig, ha egy silvianak 300-at mutat a top speedje, akkor az siman fog 300 km/h ora fölött menni, mig mondjuk egy t2-es lotusnak 470-es top speed érték kell ugyanehez a sebességhez, egy t3-as autonak meg mondjuk 600, szoval teljesen értelmetlen ez a csik rendszer ami mutatja, hogy mi mennyit tud, egy fullra tuningolt t1-es kocsi, siman jobban gyorsul, több a max speedje és jobban kanyarodik, mint egy alap t3-as kocsi, attol függetlenül, hogy a statjai még fele akkorák sincsenek.
-
CptXecutor #5201 cheat? Akkor elég szar cheat, mert nagyon látványos, és egy cheatnek mindig az a lényege, hogy úgy tudj csalni, hogy azt senki se vegye észre. :) Én csak akkor szoktam ilyet látni ha lagolok, viszont olyankor van hogy egész nap így versenyzek, és valahogy kizártnak tartom, hogy az nfsworld 90%-a cheat-el...és mivel ez látványos, könnyű kiszúrni, ergó sok sok playert bannolnának, törölnének, nem érné meg ezt használni szerintem, főleg azért mert sok ilyen (szerintem lagoló) playert lehagytam már...nem tudom, nekem a cheat nagyon valószínűtlen. Utána néztem mindenféle cheat oldalnak, mindegyik fake volt, a legjobb azaz nfscheats.org vagy mi volt :D Valaki okosan kitalálta, hogy az NFS World-höz biztosan sokan akarnak majd cheat-et, és csinált egy fake reklámoldalt, aminek a lényege hogy a hiszékeny ember odamegy, ott egy szöveg azt mondja hogy kattints erre a 3 linkre (amik mind reklámok és az oldal tulajdonosa pénzt kap minden egyes látogatóért aki rákattint és megnézi) és utána megnézheted a cheat videót, de ezek után egy ügyes flash animáció, vagy javascriptes kép azt mondja hogy nemjó, még nem kattintottál rá mind a 3 linkre, de hiába kattolsz rá mind a 3 ra, mindíg ugyanide visz hogy: nem jó még nem kattoltál rá a 3 linkre. :) A hiszékeny player azt hiszi szar az oldal, és megunja, megy vissza játszani, pedig az az oldal nagyon is jól működik, és tulajdon képpen zseniális. :) Sok buta tudatlan emberen halálra keresi magát a tulaj... :) -
#5200 "lv név avatar mutatós logófejléc" - szépen megfogalmaztad a megfogalmazhatatlant :P -
#5199 Értem, thx.
ITT az én stat oldalam, kérek szépen én is egy ilyen lv név avatar mutatós logófejlécet, köszönöm.
-
Csokis #5198 Az a cheat, amit látsz. Ez nem a lag miatt van, hanem csalnak! -
CptXecutor #5197 Szerintem ez lag miatt van, vagy te lagolsz, vagy a faszi, vagy a szerver, de például van hogy ótvaros a netem, olyankor még ugrálnak is nálam a versenytársak. :) -
#5196 Most kezdtem en is, vagyis tegnap, de maris sok sok erdekes es furcsa dolgot lattam...pl az nyilvan valami bug, vagy hack, hogy megy elottem a faszi es folyton a fal mellet szal szinte vegig belemegy a falba es latszodik a szikra is, de persze gyorsabb nalam es vegig elottem van..ezt a muveletet nekem nem sikerult megcsinalnom, mert ha koccanok a fallal alapbol lemegy a sebessegem, logikus...csak az nem amit lattam... -
#5195 Szevasztok!Valaki nem jön most privátra? Nevem GERI11 :D -
CptXecutor #5194 -
#5193 és ő nyert. -
#5192 1 embernek sikerült
már játszottunk:P -
Szabi1991 #5191 -
CptXecutor #5190 Hát aki ezt a nevet be tudja gépelni hibátlanul 5 sec alatt, az megérdemelne 1000 boost pontot :D -
#5189 Hali ! Ha valaki úgy érzi társaság kell esetleg "tanítana":D az vegyen fel barátnak :P3RF3CTC3LL a nevem.
-
CptXecutor #5188 Igen szoktam, mert úgy vettem észre, hogy mindegy hogy egy pálya 30 kilométeres, vagy 5, ugyanannyi xp-t ad érte, és ezért inkább egy gyorsabb rövidebb pályán megyek, úgy gyorsabban megleszek 25. :) Ha már 40-es leszek akkor valószínűleg le fogom tojni a fejlődést, de addig ez a tervem. Eddig jól bevált. :) -
Szabi1991 #5187 -
Darkspell #5186 Miért, te úgy válogatsz? :D Én benyomom a keresést, aztán ami jön az jön. -
Qrush #5185 Szerintem nem direkt baszták el, csak nem figyeltek oda... :S -
zetor proxima #5184 Mért van az amikor elindítom fekete képernyő és hibaüzenet vár ?? a gépemnek elvileg bírni kéne -
CptXecutor #5183 Szerintetek mi a picsáért butították le a map-ot? Eddig tök jó volt, hogy szépen elhalványította az alacsonyabb szintű versenyeket, és kiemelte a szintemnek megfelelőket, könnyen tudtam válogatni, de most meg kell tanulnom névről, hogy pl melyikek az lvl 20 asok és hol vannak, arról nem is beszélve, hogy már nem írja ki azt sem a patch óta, hogy mennyire nagy a forgalom az egyes versenyeken...hülyék ezek teljesen?! Még a maradék kicsi jót is kiszedik belőle, meg elszarják? -.- -
Darkspell #5182
Legújabb szerzemény :)