29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#1677 Jó munkához idő kell ;)
Az enyém teljességgel történelmietlen, unreális lesz.Viszont tetszeni fog nekem marhára.A pilóta mögötti rész nagyjából ilyen lesz.
-
#1676 ígérik már egy ideje ... kiváncsi vagyok ... Bár most abbahagytam egy időre a festegetést, elakadtam a pöttyös álcafestéssel, ugyanis azon gondolkodom, hogy az első világháború idején vajon hogyan oldották ezt meg ... sablonokkal?
Mert valszeg festékszórókkal nem nagyon ... korai volt még :) -
#1675 Ahogy nézem lesz itt majd
template -
#1674 Olyan dogfight lenne a jó, hogy mindenki mindenki ellen, bármilyen géppel :)
Vagy valami, ezt mondjuk megtudjuk beszélni és akár egy "menetrendet" is lehet csinálni, hogy mikor - mi menjen.
Véleményem szerint abszolut nem sürgős.Megvárjuk amíg lesz a 7m-nél és akkor majd meglátjuk mennyien leszünk rá. -
#1673 Köszi Sanyo!
Most nézem, 6k lesz a sevenm-nél a dobozos ... 7,5k a letöltős ... Csak attól függ milyen sürgős a dolog ... Ezekkel az összegekkel lehet számolni ... (Emellett, mint említettem, én szivesen kivásárolom a dobozos verzióból a "hardver" részt xD szóval anyival csökkenhetne ez a költség ...)
2-en már lennénk rá :)
Más: esetleg azt is meg tudjuk csinálni, hogy csinálunk olyan multi mission-t, amiben mindenki kedvenc gépei szerepelnek, mondjuk mindből 2 ... És mindkét oldalra rakunk AI-t meg player gépeket is ...
Ennek utána kell néznem majd otthon, de tuti hogy lehetséges ... így biztos nem lenne az hogy valaki olyan gépre kényszerülne, amit nem szeret vagy nem ismer ... -
#1672 Minden segítség jól jön, én adom a gépet meg a netet, 2-3 hónap alatt csak kiderül, hogy van-e igény rá vagy sem. -
#1671 Én teljes mellszélességgel támogatom az ötletet!!!
Ha fejenként ( aki akar persze ) bedobunk 1000-1500forintot akkor meglenne a gém és jutna belőle Sanyonak is erre-arra.
Egyébként én is megfogom venni a dobozost a sevenm-nél.A letöltős kulcsa meg legalább a fiamé lesz ;) -
#1670 :-) Nincs meg a SE5, így nem tudom ,de feltételezem ,azért fordulatszámmérő van benne, az alapján lehet állítani. Szerény véleményem egyébként, hogy nem kell túlspilázni ezt a keverék állítást. Szerencsére ezek a gépek nem rendelkeznek olyan erővel, lendülettel és szilárdsággal, hogy hamar nagy magasságváltoztatásra legyenek képesek, így pl. légiharc közben a keverék állítása nem igényel fokozott odafigyelést. Engem jobban zavar, hogy a DR1-en is szétpörög a motor egy pillanat alatt.:-) -
RedRiot #1669 Keverék: SE5-el repülök leggyakrabban, annál meg a propeller és a menetszél zaja eléggé elnyomja a motorhangot, így fülre nehéz megállapítani hogy mi a pálya. Ráadásul elég könnyű túlpörgetni a motort, viszonylag enyhe süllyedésnél is vissza kell venni a gázt. Egyszer free flightban azért lehet hogy megtanulom az adott magasságokhoz megfelelő keverékállásokat, de egyelőre lusta vagyok rá. :) -
#1668 a DVII-esnél nem kell mixturával bíbelődni, mert gyárilag automatikus; a radiátor meg légiharc közben végig nyitva van. még zuhanóban is, mondjuk nem szoktam több km-t egyben zuhanni. egyedül a careernél kell egy kicsit zárni rajta a célhoz repülésnél. én már jó ideje csak padlock-ot használok segítségnek, minden más kikapcs. elég jól lehet navigálni térkép és iránytű alapján. -
#1667 Én is a gőzt figyelem, 75%-ban zárt radiátorokkal repkedek ... De egyszer csak elkezdett köhögni a moci és megállt ... De gőz nem volt ... én a motorra tippeltem, mert nem hallottam, hogy elataláltak volna ... De most azon gyúrok, hogy kitapasztaljam ...
Mixture-re jó lesz a Camel, radiátora meg az Alba ... utánna meg előveszem a SEVa-t :) -
#1666 A keverék se gáz, csak a motorhangot, vagy a fordulaszámmérőt kell figyelni, ahogy Leonsilver leírta. Egyetlen bibi talán az, hogy túl gyorsan mozog a kar, így nagyon finom beállításra nincs mód és így lehet az automatikus állítás sokkal pengébben használja a motort.:-)
Egyszer én is megfőztem az albát, de az véletlen volt. A mocsok oroszrulett mindig zárt zsaluval indul és megesett, hogy elfelejtettem kinyitni. :-D -
RedRiot #1665 Én egyszer főztem Albatrost, de az szándékos volt. Meg akartam nézni hogy milyen. :) A hűtő tetején lévő nyomáskiegyenlítő szelepen jött a gőz ezerrel, jól nézett ki. :) Egyébként a legtöbb gépnél nálam működik a következő: emelkedésnél full nyitott hűtő, csata közben szintén, hazafelé krúzolásnál kb. kétharmadig nyitott. A keveréket viszont egyelőre még automatán hagyom. -
#1664 Az orosz rulettben korábban sokat Albáztam, de sosem sikerült megfőzni a motort, se megfagyasztani a motort. Légiharc közben, fullra nyitott állásnál vígan elvolt a motor. Küldetés közben süllyedésnél érdemes visszacsukni és kész. Nem kell úgy ki-be csukogatni, ahogy automatikus esetben csinálja.
Tegnap kipróbáltam ezt a dogfight generátort, beállítottam 15 DR1-et (random képességekkel) és 15 Camelt (szintén random). Eléggé elképedtem a Camelek viselkedésén. Az összecsapás elején a 15 gépből 15 esett dugóba. :-O Aztán volt amelyik földig pörgött, volt ami korábban kivette, mindenesetre nagyon érdekesen viselkedtek.:O -
#1663 Szerintem ez megér egy külön postot:
Szerver téma:
Nem tudom ki, hogy van vele, és nem akarok más nevében beszélni, de nekem megérne egy kis pluszpénzt, hogy legyen szerverünk ... Ezt úgy értem, hogy ha Sanyo mesternek van kapacitása rá, akkor én benne lennék, hogy dobjunk össze egy játékra valót ... Ez nem olyan nagy összeg, és ha Sanyo lesz olyan kedves, hogy egy ideig segít nekünk ebben, akkor legalább kiderülne hogy van-e értelme egy szerver üzemeltetésének ...
Ugyanis egy ilyen szervernek (Esetleg még egy TS szervernek mellette ...) vannak költségei (BF-es időkből tudom ...) szóval lehet hogy Sanyo mesternek később esetleg nem lesz már szabad kapacitása, vagy nem csak a két szép szemünkért üzemeltetne, akkor ki lehetne deríteni, hogy milyen havi költségei lehetnek egy ilyen mókának, és hogy lennénk-e annyian, hogy beleinvesztálnánk, vagy megérné-e ez egyáltatlán ...
Remélem érthető a gondolatmenetem ...
Szóval össze lehetne dobni egy játékra, hogy próbaképp legyen egy szerverünk ...
És akkor most nyerészkednék is egy kicsit xD
Ha minden jól megy akkor a sevenm-nél megjelenik a dobozos változat 5k-ért ... én meg szerettem volna venni a doboz és a CD miatt (Dísz a polcon xD), hogy a kulcsot meg majd eladom belőle ...
Csak ki kellene találni, azt az összeget, amit így ér a kulcs, összedobni, és akkor még olcsóbban tudnánk kulcshoz jutni ... (Nekem meg lenne dobozom xD)
Mit gondoltok? -
#1662 Nos, nálam a motor management jelenleg auto-n vann még, ugyanis én rendszeresen megfőzöm a mocit xD De pl: Alba-val mikor repülök, akkor már gyakorolgatom a Radiator állítást ...
Kipróbáltam a Camel-t tegnap ... rájöttem miért dugózok be olyan gyakran (Gyors fordulóknál előszeretettel viszem túlzásba a magassági kormány használatát segítségnek ...) ezt leredukálva tök élvezeteset repültem a tevével és a delfinnel is ... Bár a delfin megint földhöz vágta magát, ráadásul békeidőben, mikor semmi hirtelen nem történt ...
Ellenben a Camel-t imádom ... Bejön nagyon ... 5 dugóból az este 3-szor kijöttem, kis magasságon, szóval király :) -
#1661 Jaja.Bár én amikor indulok szoktam variálni a mixel.Fullra rátekeri az ember aztán kicsit vissza.A fordulatszámmérőn lehet figyelni, hogy így a legjobb a motor, aztán hajrá ;)
A tőttény már kicsit más.Abban igazad van, hogy így esetleg ugye hamar újra kell tölteni a gémet viszont így megszokja az ember, hogy takarékoskodjon a tőttínnye. -
#1660 Hát a motor menedzselés ebben a progiban csak két dologból áll, a hűtőradiátor állításából és a keverékszabályzó állításából. Na most az első nincs a DR1-ben, az utóbbi pedig van, de az orosz rulettben olyan kicsi a magasságváltozás, hogy nem kell állítani. Nálam amúgy csak a végtelen lőszer van beállítva, mert minek töltsem x gépenként újra a gémet az orosz rulettben a lőszer kifogyása miatt, ha csak azért kéne újrakezdenem? :-) -
Képzeljétek el, Leon kolléga beállításait (Minden kikapcsolva kivéve az Enemy icon) feledékenységből úgy hagytam.. (Akkor tűnt fel amikor elfogyott a lőszer.. :) )
És semmi különbséget nem éreztem..leginkább a motor menedzselésre gondolok. (Nekem minden motor segítség be volt kapcsolva.)
Szerintetek ez így rendben van? A gép a Dr1-es.
Köszönöm a válaszokat! :)
Papa01 -
#1658 Az alábbi kép tárult elém az előbb :) Épp elkaptam xD
Szóval a kép orosz rulett alatt készült ... Az egyik gép egy zuhanó Brequet, az érkező pedig egy DFW ... Mi ebben a kakukktojás ? Megoldás
a kép alatt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkora mákom volt, érkezett a Brequet, épp egy kis sorozatot kapott, kanyarodnék utána, mikor meglátom, hogy eltűnik mellőle a felirat és épp szemben vele érkezik egy SPAD ... Egy rövid sorozattal simán kiszedtem ap iótát, a pilóta nélküli gép meg elkezdett körözni ... De közben lelőttem a SPAD-ot is és mikor kanyarodtam akkor láttam meg az érkező DFW-t ... 3 ellenséges gép volt a levegőben egszerre :) -
#1657 Az aláírásod igencsak hasonlít:))
Plágium!:D -
#1656 Na őróbából azért linkelem az egyiket. Nagyot szólt az alba.:-)
-
#1655 Oks, próbálom nem elfelejteni, hogy kell csinálni, de ha tudtam volna se lett volna kedvem a 12 videót így linkelni. :-) Egyszerűbb volt ahogy csináltam.:-) Majd legközelebb, ha csak egy videó lesz. -
#1654 hopsz, most nézem, az "Overall rating" listán a 406. vagyok. a nickem elég beszédes: beginner_HUN :) remélem be tudok kúszni az első 100 közé. ha ritkábban fagy, akkor talán lesz esélyem. -
#1653 én ma délután próbáltam ki az új peccset, tényleg sokkal barátibb lett az AI. vmikor a héten meveszem a camelt meg a dr1-et is, bár pár napja elkezdtem egy careert a DVII-essel. ez a gép eddig a favorit nálam, egyedül a gyenge motor ami negatívum. ami viszont a lényeg: nem fagyott le 1.5 óra után, hanem 2.5 órányi játék után kilépéskor szarta össze magát. ez is haladás, remélem nem a véletlen műve. -
#1652 Óóóó fukk.
Szóval [ f l a s h ] [/ f l a s h ] szpészek nélkül ;)
Tényleg kellene már egy házigarázda aki esetleg tudna takarítani.Én a multkor írtam egy emilt de a fülük botját sem mozdították. -
#1651 Zacsi.A következő módon szúrj be youtubeos videót.
Az eredeti link így néz ugye ki : http://www.youtube.com/watch?v=33G2ztdtUOE
Ki kell törölni a watch? és a v -t a linkből.Így kell kinéznie : http://www.youtube.com/v/33G2ztdtUOE és ezt aközé kell tenni.
-
#1650 Tettel fel (illetve még
tölt) egy adag Fokker dr1-gyel elkövetett légiharcot.
Ez a balra fordulás dolog, csak eleinte gáz, mostmár fel sem tűnik, automatikusan lépek mellé (ha nem is pont jó mértékben) és így kis gyakorlás után már nem okoz gondot a gép.:-) Csak a felső szárny ne lenne olyan gyenge.:-( -
#1649 Na igen.A Camel.A AimHQ-n sokan / sokat panaszkodnak rá.Azért kíváncsi lennék rá, hogy milyen. -
#1648 A Dophinnal simán kiszoktam lőni tízből legalább öt-hatszor a bombázók hátsó lövészét.A Delfin egy qrvajó gép csak okosan kell felhúzni mert ha dugóba esik szinte lehetetlen kivenni.Egyszer - kétszer sikerült ugyan de akkor mindig magasabban voltam.
A Dr1-hez szerintem rengeteg idő kell mert ha az ember megtanulja vezetni elég jo kis gép az biztos.Ezek a majdnem egyhelyben történő fordulgatások nagyon faszák. -
RedRiot #1647 ".Ez a Dr1 olyan mint egy bekábítózott nikkelbolha.Ilyen izgága egy bizbaszt ..."
A Camelhez képest a Dr1 egy beváliumozott ámbráscet. :)))))) -
#1646 Leon, Dolphin az Isten!
Volt hogy a pilótát kilőttem a gépből!!! (mármint egy lövésem halálra sebezte, a gép 1x csak a hátára fordult és lezuhant. (Tudom, nem szép.. )
Baromi pilóta barát főleg a dr1-hez képest, nagyon jól lehet vele célozni, gyors....
Komolyan, egy géppel sem tudtam úgy mögötte maradni az ellenek mint a Dolphin-al... Volt, hogy egy sorozattal lekaptam, az égről, vagy egyszerűen felrobbant a másik gépet...
Mondjuk a géppuskái szerintem hamar beragadnak.. (Vagy engem kapott el a harci láz.. :) )
Nekem az a gép kell!! :)
A dr1 nem csoda h ezek után nem tetszett, de hidd el, az sem rossz, csak nagyon "munkás" a vezetése, a gépet folyamatosan vezetni kell...
A bal forduló is szépen megy vele, ha keményen használod a balra lépést a pedállal.. hidd el, ha megveszed és sokat repülsz vele megszereted (és továbbra is utálni fogod.. :D )de a Dolphin jobb gép az tény! Kell kell és kell!! :)
Én is kiléptem az Acc-odból és én is állítgattam benne, bocsika! :)
És persze én is köszönöm a lehetőséget!
Papa -
#1645 Papa bakker.Ez a Dr1 olyan mint egy bekábítózott nikkelbolha.Ilyen izgága egy bizbaszt ... Ez a balra fordulás egyenesen katasztrófa.Kicsit jobb a blippel de akkor is.Az eszem megáll.. Az biztos, hogy egyelőre pénzt nem adok érte, szerencsére ( ezer köszönet érte ) kitudtam próbálni.Ez valahogy nem az én gépem :) Vissza is adom az accot Papa, kicsit elállítgattam az izéket az elején ( mix, hűző, stb .. ) Bocs érte Papa!
**--**
Szóval akkor a szerverhez kell a játék is ?Ez mekkora köcsögség már.
A faxért nemlehet külön kiadni a szervert ? -
otiq #1644 Én meg várok a jövő heti fizetésre mert lenulláztam a számlám, majd akkor kipróbálom. :) -
#1643 :) -
#1642 Leon, megy minden jól? :)
Én egy kör után eldöntöttem: Ezt is megveszem! Nagyon jól lehet vele célozni! -
#1641 De van, ha valakitől kapok egy új sorozatszámot. :) -
#1640 Oké, jó röppenést Neked is! Küldtem ami kell! :) -
#1639 PM-ben küldöm az én accomat meg a passt.
Egy óra szerintem elég lesz próbálni a cuccot. -
#1638 Szia Leon,
Vagyok, ha ki szereznéd próbálni a dr1-et szólj! :)