29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • LeonSilver
    Pont erről beszéltünk.Jó lenne ha a neoqb csinálna egy oylan lehetőséget, hogy vásárlás előtt az ember kipróbálja a cuccot.Teszem azt amikor megakarod venni akkor előtte kapnál egy órát tesztre.Ha tetszik az ember megveszi ha meg nem akkor törlik az accról a gépet és jónapot.
  • Papa01 #1596
    Köszi a linket! :) A Dr1-et megvettem, sajnos számorma teljesen vezethetetlen... :((
    Imbolyog, ha fordulóban megpróbálok szűkíteni akarok, pillanatok alatt feladja az orrát... csúszkál...

Nem jön be... :(((
    De hozzá kell tenni, én elég fakezű vagyok és félórát reppentem vele, másnak lehet jobban fog menni.. :)
  • LeonSilver
    Itt van néhány video a Delfinnel, tekintsd meg őket.

Mondjuk egyre jobban izgat ez a Dr1 engem is.
  • LeonSilver
    Én imádom a Dolphint, szerintem jó kis gép.Viszont eléggé kesztyűs kézzel kell vele bánni.Az ember secperc alatt simán kifilézi aztán meg csal néz, hogy milyen qrva gyorsan jön a főd.Aztán meg kicsit lassan fordul ( ez gondolom a tömegének is betudható, majd' 1000kg üzemanyaggal együtt míg a Dr1 alig 500..).De összességében nekem nagyon bejön.
  • Papa01 #1593
    Az új gépek közül nektek melyik tetszik a legjobban?
    A Dr1-en gondolkodom, de a Sopwith Dolphin is nagyon izgat.. :)

Köszönöm a válaszokat!
  • LeonSilver
    Ja.f10-el meg alappá is lehet tenni csak akkor meg a célzás necces.
    Mondjuk nekem jó így ahogy van.

Lehet véletlen volt ( ááá dehogy ) de a tevét kb. 20 másodperc volt leszedni.
    Már mondtam ugyan de megint mondom, a Fokker D.VII a peccs óta ( nem menekül az AI ) félelmetesen jó lett!!!!
  • RedRiot
    A képen látható bácsi helyzetét is fel lehet venni a RoFban, ki lehet kuksizni a szárnyak felett. A fotón is úgy látszik, mintha kicsit nyújtózkodna. Annyi a gond, hogy nem ez az alaphelyzet, az alap "fejmagasság" a játékban. A keret közé csak akkor kellett behúzni a fejet, ha a gép landolás közben átfordult - ne kelljen nyakizommal tartani a gépet. :)
  • LeonSilver
    Ohhh fukk, hogy nem rakta be azt a nyomorult képet..

• LeonSilver
    SimHQ-n találtam.Írja a srác, hogy a pilóták rendesen kiláttak hátulra nem úgy mint a RoF-ban.

• LeonSilver
    Én is írtam, hogy qrva jó lett az AI.A kis mezei Fokker is tök élvezetes lett mert a csira AI nem menekül és hát a Fokker nagyon tud szopatni.Delfinnel is a Fokkert szedem le a legnehezebben.
    A Spad meg még mindig szopatja magát.Ma 2 / 1 aránnyal tette bele magát a vakondtúrásba :D
  • DummyBoy
    Jaja, a zöld szín a pöttyös rajta, de annyira profi még nem vagyok xD
  • RedRiot
    Nem rossz, de mintha az eredetin lett volna vmi pöttyös álcázófestés is.

A "Fly Now"-t próbáltátok már egyébként? Egész jó. A Dr.I-es kezd egyre jobban bejönni. Néha még nem azt csinálja amit akarok, de nagyon jó. Ja, és már külön gombra lehet állítania blip switch-t. Jobb, mint a motor ki-be, mert csak a gomb nyomva tartásáig veszi el a gyújtást, ahogy felengedem, újból jár a motor. A háromfedelűvel ha szűken balra fordulok, akkor blippelgetve irányíthatóbb marad.

Egy valamit nem tudok még a Dreideckerrel: leszállni. Annyi felhajtóerő képződik a rengeteg szárnyon, hogy az istennek sem akar süllyedni. :) Hiába, ennek a gépnek a levegő a természetes közege, nem csoda, hogy ragaszkodik hozzá. :)

Hány méter után száll fel vajon?
  • DummyBoy
    Szerintem csináld azt amit az előző peccs alatt az AI ... Ronts neki, sorozd meg aztán tűnés előle ... eltávolodsz, magasságot gyűjtesz, aztán megint vissza ...

Ki kell próbálni ... Én viszont nagyon élveztem tegnap este a Rulettet ... Pedig a gyárit használtam ... Ugyanis az AI nem menekül, hanem harcol :)
  • LeonSilver
    Hát ez qrvajó fater!Drakulálok!

**--**

Szomorú vagyok.Egyelőre nem sikerül hatásos tekknikát kidolgoznom a Dr1 ellen.Akármit is csinálok, mire megfordulok a delfinnel a Dr1 tizennyóccó röhögve körberepül.Nemtudom mitévő legyek.
  • DummyBoy
  • LeonSilver
    Itt egy .ini amit bekell másolni ( felül írni ) a RoF DogFight genbe és lehet csinálni Dr1 ill. Camel missionokat is.
  • otiq
    Én is router mögül játszok de én nem állítottam semmit rajta. Az viszont érdekelne, hogy valakinek mutatja az online szervereknél, hogy milyen a connention. Van három szín, poor, average és good. Na nekem soha nem mutatja ezeket a jeleket akkor sem ha rá tudok egy szerverre jelentkezni.
  • LeonSilver
    A a szar az egészben, hogy mivel nem csatlakozik valamiért a szerverhez nekem fel sem tölti az eredményeket.A játékban is van egy stat, ott sem számol semmit.A faxom bele.Lehet leszedem és felteszem megint.
  • otiq
    Nekem 2 napig nem számolta de ma reggel megnéztem és updatelték a pontjaimat.
  • LeonSilver
    Te srácok.Vajon a routeren nem kell valamit bazirgálni?
    Új profilt akartam csinálni mert szemlátomást valamiért nem számolja nekem a pontokat ez a szar és amikor megcsinálom a profilt ezt kapom az arcomba, mindig.

• DummyBoy
    Ez lesz a következő amit megcsinálok ...

Király az új peccs, végre ... DR1-et leteszteltem ... Csak lestem ... mit össze pörög ez itt nekem :)

És üröm az örömben ... eltört a pedálom
  • RedRiot
    Találtam még egy képet Kiss József egyik Albatrosáról:

KJ Alba

Ez alapján +amit korábban belinkeltél már össze tudnék hozni vmit. Már csak egy jó template kéne...
  • DummyBoy
  • Drachoo
    Sziasztok!

Most vettem meg a DR1-t. Nagyon jó kis gép, iszonyat fordulékony. Sajna a sebessége nem a legnagyobb... :) De nagyon jól használható légiharcban! :)
  • DummyBoy
    Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ...

Hogy mitől fehér a textúra? Mert túl hosszú a filenév és van benne SPACE ... Nem hagyott nyugodni ... flik24.dds néven szépen megy ...
  • DummyBoy
    Nemtom ... megnyitottam mégegszer, elmentettem mégegyszer, most meg jó ...
  • DummyBoy
    Nem valami nagy durranás, de mivel 3 napja használok egyáltalán Photoshop-ot :)

Mellesleg elég tré screenshotot csinál így, hogy driverből van belőve az AA ...

• RedRiot
    "Sokat filóztam rajta és asszem egyelőre hagyom mind a két gépet.Jelenleg nagyon jól elvagyok a delfinnel.Kellően gyors, jók a fegyverei és ha vigyáz rá az ember akkor lehet, hogy fent is marad vele :D"

A Dr.I-el fogok gyakorolni, a teve elég brutális. Ahhoz már tényleg vmi komolyabb joy + pedálok kellenek. Az előbb Alb.III-al repültem SE5-ösök ellen. Kifigyeltem a taktikájukat, aztán beültem egy SE5-be és kipróbáltam.

D.VII-re lecsaptam, nem jött össze. Nem álltam le fordulózni vele, inkább elkezdtem menekülni, de nem csak úgy egyenesen hanem enyhén balra kanyarodva, és határozottan emelkedve. Full gázon, sebesség 90mph. A Fokker elkezdett lemaradni, de próbált célon tartani végig. A magasságkülönbség egyre nőtt, és lassan megérkeztem mögé Tudom hogy alapmanőver, de most nagyon szépen kiadta magát. :)
  • LeonSilver
    Valamit csináltak a peccsben mert nekem is fehér a gép.Szarjanak sünt..
  • RedRiot
    Halvány tipp, de nem lehet hogy túl nagy lett a file mérete? (Hangárban még elég a mem a textúrádhoz, de a full mappal együtt már kevés.) Hasonlítsd össze az eredeti textúra méretekkel, ha a te műved nagyobb, akkor a dds opciói közt kell vmit gyúrni.
  • DummyBoy
    Váááá ... qrva élet ... kész lett 2 skin is ...

Hangar-ban még ok, de a játékban meg fehér minden ... vááá :(
  • LeonSilver
    Végre sikerült felvennem egy robbanást!Üröm az örömben, hogy a motorom megsérült a roncsoktól :(

• LeonSilver
    Egyébként ez a forgómotor szerintem egyszerre a világ hetedik, nyolcadik, kilencedik és tizedik csodája.Eszméletlen, hogy mit ki nem talál az ember.

**--**

Sokat filóztam rajta és asszem egyelőre hagyom mind a két gépet.Jelenleg nagyon jól elvagyok a delfinnel.Kellően gyors, jók a fegyverei és ha vigyáz rá az ember akkor lehet, hogy fent is marad vele :D

**--**

Az új peccs óta nemláttam még de az 1.007-ben a Spad 10-ből 7* halálra szopatta magát.Tolta neki az AI mint a süket a csengőt, aztán a móka végén nembírta kivenni és tuti padlótfogott :D ( eredeti orosz rulettben )
  • RedRiot
    Nekem úgy jött le az innen-onnan olvasottakból, hogy nem volt annyira rosszindulatú a Dr.I. A simhq fórumon van egy emberke, aki állítólag repült egy replikával (asszem írta hogy nem forgómotoros) és könnyebb volt attól mint amire számított.

Egyébként mikor tervezték még az ellenfélnek sem voltak gyors gépei. A jó emelkedőképességnek nagyobb volt a prioritása. Állítólag az is közrejátszott a híres Fokker születésében, hogy a német repülőgépgyártók kaptak elsősorban az erős Mercedes motorokból, a holland Fokkernek nem szívesen szállítottak belőle. Így maradt neki az Oberursel forgó, ami a francia Gnóme licence volt. A gyenge motor is a könnyű, jól manőverező gépek tervezésére ösztönözte Fokkert.

A szárnytöréseket állítólag a gyengén rögzített, így leszakadó csűrők okozták: ahogy a csűrő leszakadt, a szárny borítása is sérült, ezután már gyorsan szétpergett a gép. Ki is vonták egy időre a szolgálatból a típust.

• Sanyo
    Az angol nyelvű jóval bőbeszédűbb, de ott is csak a szárnyproblémákat írja.
  • LeonSilver
    A wikike ezt írja róla :

Az első világháború talán legismertebb repülőgépe a Fokker Dreidecker. 1917-ben jelentek meg a fronton a Nieuport Scout és a Sopwith Triplane típusok, amelyekkel a szövetségeseknek légifölényt sikerült kivívniuk a németek ellen, ezért a német repülésügyi minisztérium (Luftfahrtministerium) ennek a két típusnak a másolására kérte a gyártókat. Anthony Fokker főkonstruktőre, Reinhold Platz az angol Sopwith Triplane mintájára készítette egy együléses, háromfedelű gépet, amit egy Le Rhone motor hajtott. Platz azonban nem rendelkezett elég információval a Sopwith Triplane-ről ahhoz, hogy azt másolni tudja, ezért egy eredeti tervet készített. Az első 4 prototípusból kettőt von Richthofen alakulata kapott meg 1917 augusztusában, és ezeket sikeresen tesztelték bevetés közben. 320 szériagyártású repülőgép leszállítására kapott Fokker megrendelést, amelyeket 1917 október közepétől a Jagdgeschwader I-nak kellett leszállítani. Nem sokkal később azonban a tervezési hiányosságok is nyilvánvalóvá váltak, különösen a felső szárnyat illetően, és ezek a problémák halálos áldozatot is követeltek. Von Richthofen felülvizsgálatot rendelt el, ami arra a következtetésre jutott, hogy a probléma forrása rossz minőségű munkavégzés és a minőségellenőrzés hiánya volt a gyártás során. A hibák kijavítása után a Dr.I a legnevesebb vadászpilóták által repült vadászrepülőgéppé vált. Manfred von Richthofen is tűzpiros Dr I-esének köszönhetően kapta a "Vörös Báró" becenevet, illetve 1918. április 21-én a 425/17-es számú Dr.I-essel vesztette életét, miután már 80 légicsatában aratott győzelmet korábban.

A Dreidecker rendkívül szűk fordulókra volt képes, és kiváló volt emelkedő repülésben. A többi mutatójában, sebességében, megbízhatóságában erősen közepes gépnél voltak jobbak is mindkét táborban. Azonban bármilyen nagyszerű pilóták is repülték, a típus jobbára csak védekező harcokra volt alkalmas és már 1917 végén elavultnak számított.

Igazából valami olyan lenne jó mint RedRiot #1434 hsze.
  • Sanyo
    Én már csak a fizu után veszem meg őket, úgy rémlik, hogy a Dr.I nem volt éppen kezes és csak a legnagyobbak voltak oda érte (pl. Richthofen).
  • LeonSilver
    Hát igen.Ugye a DR1 arrol volt híres, hogy jól fordulózott és emelkedett.Viszont lassú volt.Lehet most megint átestek a ló másik felére a készítők?Ha hinni lehet annak amit olvas az ember akkor 17 év végére már elavult volt.
  • otiq
    Nem vettem még meg az új gépeket csak repültem ellenük online. Hát azt kell mondanom, hogy aki megvette mind dr1-el repül mert egyszerűen lehetetlen lefordulni de még el se tudtam húzni előle n28-al. Nem tudom honnan veszi a sebességét de hihetetlen, ha tényleg így repültek volna akkor felesleges lett volna tovább fejleszteni a németeknek a háború folyamán. Miután lelőttek figyeltem egy camelt amint 3 percig repült jobb szárnyak nélkül, csak a balok voltak meg és a lábkormányt tökig balra húzva végül letette. Vicces. :)
  • RedRiot
    Kíváncsian várom! :)