29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #3997
    Urak, jó kis csaták voltak!! Köszi mindenkinek!! :)
  • DummyBoy
    Köszöntem mindenkinek! Az elmúlt pár hét legeredménytelenebb, ellenben legizgalmasabb-érdekesebb röpenése volt a mai!

Köszi mindenkinek!
  • Papa01 #3995
    Wooow, köszi, megnézzük! :)
  • Papa01 #3994
    Persze, sima ügy, majd legközelebb! :)
  • LeonSilver
    Persze hogy kár, készültem rá de hát nem mondhatom a mutteromnak, öcsémnek, sógoromnak, hogy ne jöjjenek mert röppenés van ;)
  • Sanyo
    Fokker Dr.I, elkészült a nagy mű. Ha hibát találtok benne, szóljatok. :)
  • sakkay
    Az alap gépek közül a fokker hihetetlen jó. Vagy csak nekem tűnik így? Akik itt fórumoznak általában, mindenki vett plusz gépet?!
  • sakkay
    Húú..köszi már görcsölök rajta pár órát de a két Fokker hihetetlen jó..bár az egyik megvolt-igaz ütközéses rásegítéssel.
  • Papa01 #3989
    :( Kár, nagyon nagy fordulózások mennek.. :) És rázuhanások! :)
  • LeonSilver
    Bocs srácok de még a tegnapi események utózöngéi vannak ( vendégsereg ) és nem biztos, hogy tudok jönni :(
  • Papa01 #3987
    Én még nem hallottam, hogy azt valaki megrepülte... :)
  • sakkay
    Hm ..hát így kezdőként a tréning misszió 6. küldetése is nehéz, az alba. hamar megvan de a második párosból csak az első megy..valami tanács van esetleg?
  • Papa01 #3985
    Szeró is megy! :)
  • Papa01 #3984
    TS-en vagyunk! :)
  • RedRiot
    A következőkép csinálom:
    -template ps-ben megnyit, dróthálós layer bekapcsol.
    -flatten image, aztán mentek belőle egy jpeget
    -ezt beimportálom Corelbe, és erre szerkesztem rá a mintákat. Kézzel, de vektorosan.
    -a mintákat részenként kiexportálom eps-be
    -ezeket beimportálom PS-be, és elhelyezem és színezem őket

A drótháló használata sokat segít, jobban látni hogy melyik része a képnek hova kerül a gépen.

A psd-k amik képződtek ma délután a gépemen enyhén kaotikusak a sok layerrel, de majd átfésülöm a terepszínűt és felrakom neked vhova. :)
  • Papa01 #3982
    Állat, szedem lefelé!! :) Kösziii! :)
  • DummyBoy
    A lényeg az egyforma xD Gondolni kell az újakra is, egyszer már volt kérés, hogy pl: a Spad kerüljön vissza és ilyenek ...

Legtöbben Pfalz - Fokker x - SeVa - Camel gépekkel repülünk ... a maradék csak ráadás :)

@Redriot: a terepmintát kézzel rajzolod, vagy van valamilyen template-ed? Ha van akkor elkérhetem? xD De jók ezek a Pfalz-ok :)
  • VO101 tvr
    Khmmm.. Amit írtál lentebb, ott nem egyformák.
  • RedRiot
    Engem nem zavarnak az ikonok, de ha engedélyezve is vannak, játékon belül asszem alapesetben i-vel ki lehet kapcsolni őket.

Délután rajzolgattam. Készítettem négy antant skint a Pfalz D.III-hoz: egy általános angol és egy általános francia, és két egyedi angol. Friss, ropogós, innen tölthető:
    Pfalz D.IIIa Entente skinpack

• DummyBoy
    Tényleg ... Legyen olyan misszió, ahol egyformák a gépek mindkét oldalon?
    Valami ilyesmi:

Central:
    2 Camel
    2 SeVa
    2 Pflaz DIII
    2 Fokker DVIII
    Alba DIII
    Alba DV
    Fokker DVII
    Fokker DR1

Allied:
    2 Camel
    2 SeVa
    2 Pflaz DIII
    2 Fokker DVIII
    SPAD
    Nieuport 28
    Fokker DVII
    Fokker DR1

Hmm?

Ikonokra visszatérve: Mivel ma nagy nap van, elvileg leszünk páran, így lehet lesz mizéria a gépekből, de általában ez nem szokott problémát jelenteni ...
    Ha kell, szivesen segítünk saját skineket csinálni, de a ROF gépeit megjegyezni nem nagy kunszt szerintem, alig van pár, és ráadául elég jellegzetesek is ...

Ráadául amíg ki vannak egyenlítve az oldalak, addig ezzel sincs gond ...

Meg tudjuk oldani ezt szerintem ...
  • VO101 tvr
    Nem gondolom, hogy az ikonok bekapcsolása a megfelelő irány a realizmus felé. Az sokkal inkább a céllövölde felé mutat.
  • Papa01 #3976
    Esetleg ha Friendly-t kapcsoljuk be?
  • Papa01 #3975
    Háát nem tudom... :) Azzal nekem mindig az volt a gondom, hogy piros háromszögeket kerget az ember...,
    De ha akarjátok, akkor benyomhatjuk.. :)
  • Fokker
    nem szabad feladni. nem könnyű, mert nagyon realisztikus az egész. én a helyedben addig repülnék orosz rulettet(Free Fly/1 vs. 1/Russian Roulette), amíg el nem érek 7-8 légigyőzelmet. utána lehet multizni. kezdetnek érdemes német géppel próbálkozni. 1 gép 7.92 dollár, ami kb. 1300 Ft; ez sztem bőven vállalható kategória. nem kell az összeset megvenni, olyan 2-3 hónap repülés után alakul ki az emberben a kép, hogy milyen jellegű gépet szeretne. ahogy írtam korábban is, ez a játék nem a gyors sikerekről szól.
  • LeonSilver
    Igen, ez is megoldás lehet!
  • Fokker
    egyszerű a megoldás: vissza kell kapcsolni az enemy icont.
  • DummyBoy
    No, megvannak a skinjeim egyelőre:

Ide kell őket bemásolni:

x:\xxx\Rise of Flight\data\graphics\skins\sopcamel\

http://www.mediafire.com/?jkq3ggzhout

• kokos
    Ok!
  • VO101 tvr
    Én évek óta TrackIR nélkül nyomom. Megy ez így is, nem esélytelen.
    Eleinte, amíg a gépek azonosításával gondjaid vannak, kapcsold be az ikonokat.
    A részletesen kidolgozott grafika, a magas poligonszámú gépek és a fizikai modellezés számításigénye fogják intenzív munkára a gépet.
    A SPAD és a Fokkor D.VII nem esélytelen gép. Meg kell tanulod repülni őket! Hidd el a Dr.I 10-szer nehezebben repülhető gép.
  • VO101 tvr
    Köszi!
  • kokos
    Hali!Nekem valahogy nem megy ez a játék!!!!!!
    Egyszerűen számomra játszhatatlan!Ki próbáltam a multit......kb 3percig kergettem valakit mire kiderült,hogy csapattárs..jaaaaaj!
    Meg nem látom honnan jönnek.Azthiszem a TracklR az nagyon fontos kiegészítő ehhez a játékhoz!Nélküle esélyed sincs!Meg be-beakad csata közben(singlében is).Ennyire azért ne legyen már optimalizálatlan!
    Aztán meg ha valaki nem tudja megvenni az új gépeket teljesen hátrányba kerül.
    Arra azért kiváncsi lennék mi a fészkes fene eszi ennyire a procit ebben a játékban....ennél komolyabb játékok nem eszik ennyire mint ez!Vagy van valami megoldás rá?
    Még egy pár hetet adok magamnak hátha megtanulom!!
  • Sanyo
    Ha készen lesz akkor a flyhun. :) A "hogyan repülj" pedig a Squadron-Signal Fokker Dr.I - In action c. könyvben van.
  • Sanyo
    Le Rhone motorral.
  • VO101 tvr
    Merre lehet elolvasni?
  • RedRiot
    Forgómotoros replika? Link plz!
  • Papa01 #3962
    Jaja, ez tök jó ötlet! :)
  • Sanyo
    Találtam egy írást, hogyan kell repülni a replika Dr.I-el. Az eddigi cikkek 3-4 oldalasak voltak, a mostani már most 7 és még Werner Voss utolsó légiharca nincs is benne...
  • RedRiot
    "Valamilyen rendszert lehet érdemes lenne belevinni a dologba ... Lehet az lenne a legjobb, ha fent lennének a gépeken a kezdőbetűink ... Akkor mondjuk tudnánk, hogy a "P" betűs Pflaz (Papa) vagy a "F" (Fokker) van velünk :)"

Nem rossz, de szerintem jobb lenne, ha lenne egy "keresztes", meg egy "kokárdás" oldal. Ezen belül lehetnek egyéni jelzések, de érdemes lenne minden egyéni skint angol és német jelzésekkel is elkészíteni.
  • RedRiot
    Reggel én is elgondolkoztam ezen a felségjelzés, barát-ellenség dolgon, ezért elkészítem a skinem trikoloros változatát is. Így oldaltól függően a megfelelő felségjelzések lesznek a gépen.

Sőt, ha lesz időm, elkészítem német gépek antant jelzéses festéseit, és szövi gépekhez is csinálok német stílusú festéseket keresztekkel. Így lesz egy "kokárdás" és egy "keresztes" oldal, azon belül a géptípusok teljesen vegyesen. Szerintem jövő hét végére össze tudok rakni egy skinpacket.
  • LeonSilver
    Én is leszedtem, úgyhogy ezt lesztek szívesek betenni a megfelelő helyre ;)