29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
kokos #3877 Hy!
Sajnos én nem tudtam felcsatlakozni mert nem volt a multi listában a teszt szerver!Esetleg még be kell állítani valamit?De ahogy néztem nem is lehet szervert keresni!A hasznos infót elolvastam!Pffff!Passz! -
#3876 Én akkor rá fogok érni ha semmi nem jön közbe,de kb. Márciusig nem lesz mikrofonom ha így is jó akkor jövök:) -
#3875 Igazán nincs mit! :)
Urak, a weboldalon frissítettem a TS csatlakozás változásait (www.klanok.hu), és menüpontba kitettem a ROF rendszerkövetelményeit, mert már többen is kérdezték...
Aki még úgy gondolja, hogy a skin-jét a letöltések közé kitegyük, az küldje el bátran!:) -
#3874 Oké, és nagyon köszi az invitálást! ;-) -
#3873 Urak, aki tudja, jelezze már, hogy a jelzett időpontban van e kedve röppenni, és ha igen, milyen típussal!
[/szin]Köszönöm! :)[/szin][/nagy] -
#3872 Jó party volt szerintem is, ez a ROF egyszerűen szuper!! :)
Dummy, a legnokedlibb akkor is én vagyok! :) -
#3871 Köszöntemi mindekinek! Jó repülés volt ... egyre gyengébb vagyok asszem xD -
#3870 Oké, várunk majd! :) -
#3869 Nálam sajna nem fut jól a gém olyan grafikai beállitásokkal, amire azt mondom hogy elfogadható lenne. :( Az IL2 grafikájának szintjére meg csak nem szeretnék már visszasüllyedni. Úgyhogy várok egy újabb peccsre, hátha optimalizálnak valamit még... -
#3868 Urak, a szeró megy, TS-en vagyunk! :) -
#3867 Oké, gratulálok Neki és persze Neked is a Szalagtűzéshez! :) -
#3866 köszönöm! -
#3865 A server adress-nél -
#3864 Meg.A szerver ip helyére a klanok.hu kell.
Papa.Én a háten max vasárnap érek majd rá, a fiam szalagavatója lezs szombaton és most itt őrüttekháza van :D -
#3863 Azért, mert ne Ip-ét adj meg, hanem ezt: www.klanok.hu :) -
#3862 megváltozott az ip-cím esetleg? -
#3861 még nagyon az elején vagyok vele, de Willenbrock kolléga nagyon mesterien bánik vele. -
#3860 valami zűr van a TS-el, nem enged felcsatlakozni. ezt írja ki:
No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
megváltozott valami úgy 2-3 hete? -
#3859 Clidey... elgépeltem, bocsika! :) -
kokos #3858 ok
-
#3857 Leon, Dummy, Riot, Rlidey, és a Többiek Ti csatlakoztok a mai röppenéshez? :) -
#3856 Nekem a legnagyobb ( tömörítés után ) 500-600 mega körül volt.Nem iz a baj hanem az, hogy ezt ~2 óra alatt töltöttem fel.Papa a netjével sokkal könnyebb helyzetben lenne. -
#3855 Igen. -
#3854 Úgy emlékszem hogy olyan 8-10 giga körül volt. De sokat kellet vágnom belőle mert az eredeti 16 perc volt, de a tecső csak 10 percig engedélyez. :( -
VO101 tvr #3853 Persze hogy OK. -
VO101 tvr #3852 Majd tudósíts, hogy haladsz a Dr.I-el. Én attol tartok kevés leszek hozzá. Nagyon nagyon sok gyakorlás árán tudnék én ebből értékelhető eredményt kihozni. Teljesen érdekes, sajátos stílust kíván, ami mellesleg harcászatilag nem is hatékony. Az energiaharccal szemben abszolút defenzív szerepre kényszerül. Lehet meg sem érné a fáradtságot. -
#3851 Urak!
Akkor ma: 20:00 oké? :) -
sakkay #3850 Talán egy előnye van a kemény szimes kis magnak a világon..(üzleti értelemben) az átlag életkor jó pár évvel több(nem kell apunak könyörögni, max apu anyunak-persze nem azt mondom , hogy csak 30 fölöttiek játszanak szimulátorral) mint a többi stílus esetében ,és a feltörésre sincs olyan kemény inger(mivel nem ordibálnak tömegek). ARÁNYÁBAN jóval többen veszik meg előbb utóbb, és talán van valami biztos alap eladás is amire számítanak. Még egy szempontból áll a zászló szerintem nekünk a jövőben, a gépek és a szoftverek is keményen fejlődnek, így ha kijön egy szim' akár szép is lehet és ha van arkade' rész a tömeg is megveszi. -
#3849 #kokos: a fórum fejlécére kattintva mindent megtalálsz, ami a multival kapcsolatos. alapból 4 gép van a játékban, eleinte bőven elég lesz. érdemes eleinte csak úgy röpködni ellenség nélkül, hogy megtanuld az irányítást(FreeFly/Takeoff). a 900 mega frissítés az összes eddigi egyben, egy patch átlag 150-200 mega(van amikor kevesebb). érdemes a DV-ös Albatrossal kezdeni, nagyon jóindulatú gép. a joy beállításoknál mindig ments el mindent, különben elfelejti. plusz kiegészítők nincsenek a játékhoz, csak a hivatalos cuccokat lehet leszedni. érdemes gyakorolni offline, és ha már érzed a gépet, feljönni multizni. előre mondom, kőkemény szimulátor, a sikerek lassan jönnek majd; de kitartással óriási örömet okoz.
#Papa: ma este ráérek. úgy 19.30-tól. -
kokos #3848 Én holnapután reggelig ráérek!
-
#3847 Nekem fél órán belül húznom kell ,mert kénytelen vagyok mosni:(Aztán fürdés,szerződésírás-talán holnap:) -
#3846 Időpontot persze egyeztetnénk.... :) -
#3845 A hidasat én is kipróbáltam a Dr.I-el a RoF-ban,kőhíd egyik város tele van hidakkal:D -
#3844 Urak! :)
Kéne egyet röppeni! :)
Elég régen repültünk már közösen!
Kinek lenne kedve? -
#3843 Pontosan nem tudom, hány gép van alapból a játékban kb 4-5..
A többit megveheted ha tetszik. kb 1600ft/gép -
#3842 Ja akartam kérdezni hogy a valóságban is repülsz-e? -
#3841 Szép repülés volt szerintem.Ilyen hosszú videó hány gigát foglalhat nyersen tömörítetlenül?Nálam egy sokkal rövidebb is több gigát-ezért is csak 1 videóm van összesen az és az FSX-ről csak.A demót én sem töltöttem le,mert páran árkádnak mondják,mások meg majdnem olyannak tartják a fizikáját mint az IL-2-é.Meg shitbe nem ülök-ez olyan megszokás lett nálam:D Viszont ezt is meg fogom venni úgy érzem,nem fogom tudni megállni:)Márcsak a hangulata és szép kidolgozása miatt is. -
kokos #3840 Hali!A ROF-al kapcsolatossan kérdezek!Hozzájutottam a játékhoz és meglepetésemre csak 4 repülőgép játszható????
A játék tetszene de valahogy vannak dolgok amiket nem értek!
A multirészre akarok csatlakozni de nem megy...............mert nincs olyan repülőgép a birtokomba amit a szerver enged!!!!Meg néha nincs is hova!Vagy valamit nem jól csinálok?
Az elején letöltött kb 900 mb frissitést...az mi volt?Oké hogy frissítés ,és csak azért kérdezem,hogy esetleg elkerüli valami a figyelmemet.Beállitás,új opció...stb.
Honnan lehet letölteni a játékhoz kiegészítőket?Azt nem tudom,hogy most mire is gondolok.....valamit a játékhoz!
Jó lenne ha valaki ellátna a tapasztalataival,mert kezdek rázizzeni a játékra.Meg van a Wings of Prey-is de valamiért erre nyulok rá!
Ja még csak annyit :3 óra intenzív játék után leszedtem egy fokkert,leszedett vagy 6x.....de igen megcsináltam....lol! -
#3839 a WOP-ról nekem a Playstation-ös GranTurismo4 ugrott be. annak is gyönyörű volt a grafikája, és annyira eltalálták az arcade/szim elemek arányát, hogy az is szívesen játszott, aki NFS-en nőtt fel, meg az is, aki az élethű dolgokat kereste. biztos hogy lesz sikere, én is remélem, hogy ez a siker majd kamatozni fog a SOW fejlesztésében(magyarul még több pénz lesz fejlesztésre).
a hidakat én is mindig letesztelem. :)
elkezdtem a dr1-gyel ismerkedni, még elég esetlen vagyok vele. jó a pfalz, de nem eléggé ;) -
#3838 Ez tény ... sajna ezért nem repülök az IL-2-vel ... elég nekem harcolni a Tevével ... Nekem pont az jött be a ROF-ban, hogy az első 4 gép után sorban csordogáltak a gépek, szépen megismertem őket, meg tudom őket különböztetni, tudom melyiknek mi az erőssége, gyengéje ... Ez szerintem elengedhetetlen egy szimhez ... Na ha most akarnék nekiállni az IL-2nek, a szemöldököm befonnám ...
De mire kijön a SOW, addigra szeretnék kicsit képbe kerülni ... erre jó lesz ez is :)
Lehet az lesz a vége, hogy mégis nekiesek az IL-2-nek, de sajnos nagyon kevés időm van repkedni, és így 2 szim komolyabban nem fére bele ...
Elrepkedek néha a Lockonnal, Black Sharkkal, WOP-al, de komolyabban még a ROF-ra sincs időm ... És teljesen noobként beülni az IL-2be nem hozna sok sikerélményt nekem :) Emiatt is hagyom ...
Teljesen igazat adok neked ebben, én sem állnék le vele szórakozni, hiába szép, ha egyszer van a számomra jobb! És ez a lényeg ...