29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Gascan #4959
    igen... olvastam az oldalon... ... na ötödszörre nézem a manualt a padlock név után

most vettem észre, hogy hol van... tök kis betűkkel van átkarolva a shift + F7, F8 és oda van irva hogy padlock cameras :D
  • Papa01 #4958
    Az oldalon van róla szó, a hasznos tudnivalók között, az alapértelmezésben hozzárendelt billentyű pedig gondolom a manual-ban megtalálható.. :)
  • Her Laca
    És ha előtte lefele nyomnád ,hogy némi sebesség többlettel rendelkezz?
    Csak mondom:)))
  • Gascan #4956
    megyek egyvonalba.. felgyorsulok mondjuk 180-ra de a loopnal stall lesz
  • Her Laca
    ""igen... annyira azért nem nagy a sebesség.. például egy loop-hoz már kevés :)""
    Ezt hogy érted?
    Miért nem elég a sebességed?
  • Gascan #4954
    beallitra* akart lenni :)
  • Gascan #4953
    még mondjátok meg nekem, hogy a Padlockot hogy kell használni... vagy milyen szöveggel találom meg a Control beállitásoknál?

Mert ki van pipálva csak fogalmam sincs defaultra melyik bill-re van beállitvan :)
  • Papa01 #4952
    Fordulóharcra, én a Pfalz DIIIa típust javaslom!
    Laca: Ezt a mondatot mondta: "kis sebesség halálos ,nagy sebesség hatásos" :)
    Meg ilyet is: Csűrő, láb, együtt jár! :)
  • Gascan #4951
    igen... annyira azért nem nagy a sebesség.. például egy loop-hoz már kevés :)

Milyen gépet ajánlanátok, ha nekem agilis, erős fegyverzetűre lenne szükségem? :)
  • Papa01 #4950
    Ezt a Góbé oktatóm is mondta,,,, :D
  • Her Laca
    Alant írtam ,hogy minden gép más tulajdonságokkal rendelkezik.
    Bár én Spad -al nem repültem még de az elmondásokból azt szűrtem le,hogy kevésbé fordul,mint a német vetélytársai ellenben sokkal gyorsabb.
    Már,már köz hely de olyn harcmodort kell választanod amiben a te géped előnyeit tudod kihasználni. A légi harc alapvető törvénye "kis sebesség halálos ,nagy sebesség hatásos"
    Ha belassítod a géped egy forduló harcban jobb gép mögé akkor neked már sanyi. Hacsak rögtön le nem lövöd.
    Rácsapásokkal kell operálnod,kihasználva a sebesség illetve magassági fölényedet,vigyázva arra ,hogy ne adj esélyt az ellenfeleidnek.
  • Papa01 #4948
    Ha nem gond, kiteszem én is majd az oldalra. :)
  • Papa01 #4947
    Jól érzed, a Spad nem egy jól forduló gép, inkább a BNZ -ben jó, de nekem az a gép nagyon nem jön be, az oldalkormánya is elég furcsa...
  • Gascan #4946
    Sok próbálkozás után sikerült megcsinálnom a training küldetéseket... az utolsónál elég nagy gondom volt a két fokkerrel

Szeretném megkérdezni, hogy az normális, hogy a SPAD-dal semmi esélyem olyan éles fordulatokat venni mint a fokkerek vagy az albatros? Vagy ez csak az én bénaságom miatt van?

Valaki elmondhatná nekem, hogy kell... mert eddig a sebbesség csökkentés, + yaw-val próbálkoztam de az albatros ennyi idő alatt kétszer is megfordult :)

az ucccsó trainin missziót is úgy sikerült befejeznem, hogy az albatroszt lelőttem, az egyik fokkernek meg letörött valahogy a szárnya.. vagy a másik találta el vagy ügyesen manőverezett :)
  • Sanyo
    Köszönöm, várom.
  • Her Laca
    Ez olyan arisztokratikus:))))
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Ha minden igaz ez a betűtípus volt.
  • DummyBoy
    Nos igen, én emiat estem neki anno a Mission editornak :)

Azóta folyamatosan bütykölgetem a különböző ruletteket, hogy ne váljon unalmassá :) Én szeretem, főleg mivel a Camel elég vehemens egy dög, és nehéz vele célozni, a hirtelen manőverek miatt is sokat kell gyakorolni ...

Bár most ez a Fun Contest-es mission ami bejön, van benne minden :)

Amint végre meglesz a respawn (remélem a single részben is meglesz!) már esek is neki a durvább rulett misszióknak ... több enemy, több irányból ... Sajnos állandó reload mellett ez nem olyan "izgalmas", ezért eddig neki sem álltam :)
  • Her Laca
    Bizony nagyon jó lenne már ha kijönne ez a dog.
    AI az kiszámítható és bizony egy idő után unalmassá válik.
    Én már nem is orosz rulettezem,mert meguntam. Inkább küldiket megyegetek,tetszik a kötelék repülés,és ott egyszerre több enemi is van.
    De az sem az igazi. Humán ellen tanul meg az ember jól repkedni,de persze ez is egyén függő,mert lássuk be nem vagyunk egyformák.
    Sok gyakorlás szükségeltetik ahhoz,hogy valaki magas szinten tudjon harcolni ,véleményem szerint a legfontosabb ,hogy a lőkészséget kell tökélyre fejleszteni. Itt is mint az IL2 ben egy meg sebzett gépnek már jóval kisebb az esélye,tehát ha hamar betalál az ember akkor előnyre tehet szert.
    A sik nagyon tetszik, remélem ha majd megismer az only társaság akkor csak elég lesz ha meglátják és nyomban megremeg a kezük.:D
    Avagy ! Csak azért is le akarnak lőni.:( Ez mondjuk nem annyira nekem tetsző gondolat:D
  • DummyBoy
    Ugyan, semmiség. Ha meglesz a betűtipus, elküldöm a PSD-t és a DDS-t is, utána azt változtatsz, amit akarsz :) Ha nem akkor is :) Hogy ha jösz este akkor használhasd :)

Az AI elleni repkedés sajna érdekes ... nehézségtől függetlenül vannak olyan gépek amiket az AI abszolút nem tud használni... Ilyen pl: a DR1 ... kegyetlenül forog meg pörög vele az AI, kihasználja a fordulékonyságát, de mire beülök mögé, addigra földhöz vágja magát ... már-már emberi (Én is így repülöm a Camel-t, csak kérdezd meg Papát vagy Fokkert xD)

De van olyan amivel jól repül.
    Mondjuk én nem igazán repülök szövetséges gépek ellen, de a legkeményebb AI ellenfelek: Pfalz DVIII, Fokker DVIII, Fokker DVII ... a DR1 megöli magát, az Alba-k mögé pedig túl könnyű beülni ...

Anno sokat mókoltak az AI-vel, a szövetséges gépek pl: régen úgy nyomták a BnZ-t, hogy qrva szar volt ellenük repülni ... jött lecsapott, majd elrepült 2-3 kilóméterre, magasságot gyűjtött majd visszajött ... Ahogy a valóságban is tette volna ... utáltam is mert akkor mindig Alba-val repültem, és sikáig tartott őket leszedni ... cserébe még sniper-ek is voltak :)

Most viszont leállnak fordulózni ... ezzel viszont az a baj, hogy ok, a Camel fordulózzon ... De a SeVa ne!

Szóval én alig várom, hogy egyre több multi legyen, egyre többen repüljünk, mert Single-ben nem igazán fordul elő, hogy fél percnél tovább kergessen egy AI ... (Ez nem menőzés akar lenni, eszerűen abbanagyja, és kiválik ... érthetelen ...)
    Ellenben multiban elég sokszor előfordul ... És sajna az AI hibái maitt nem ezt nem tudom otthon gyakorolni ... Multiban emiatt sokszor leesek :)

Sajnos mindképt oldal pilótáinak nehéz a gyakorlás ... Szóval remélem ma jön a peccs :)
  • Her Laca
    Dummy:))
    Köszönöm a munkádat ,és csak idézni tudom kedvenc hősömet Eric Cartman-t.
    "Istenkirály vagy:))
  • Her Laca
    Jól.
    Észrevettem:)
    Igen normális:)
    Én csak evvel repülök. Mint minden gépnek úgy ennek is vannak bizonyos tulajdonságai,amire ki kell dolgoznod egy harci alkalmazást.
    Jól fordul,ámde kissé gyenge a motorja,így pl én a tevét nem is üldözöm vele hiszen leemelkedik.Egy bizonyos magasságig követem majd hagyom had menjen.Folyamatosan figyelemmel kísérem majd amikor támad zuhanásban könnyűszerrel kifordulok előle lehetőleg úgy ,hogy a fordulóm vége egybeessen az ő kiemelésének irányával.
    Ott van egy pár másodperce az embernek ,hogy utána lőjön.
    Na most ha ezt párszor eljátssza az ember akkor elkopik a az ellen sebessége és ott már vége is a dalnak. Humán ellen még jobb a helyzet lévén a legtöbben nem türelmesek és mindenáron le akarnak lőni, evvel siettetik az elkerülhetetlent:) Mindennek van ellenszere és viszont.
    Ettől szép a légi harc ,folyamatosan improvizálni kell ,meg persze előre gondolkodni.
  • DummyBoy
    De van, csak ... khmm ... érdekes :)

- Vízhőfokmérő: Ha forr a víz, akkor kicsap a gőz a radiátorból a fejed felett xD
    - Van amikor mindkettő elalkad, érdemes kézre tenni a joy-on a felhúzógombot, mert általában akkor állnak be mikor tökéletes lövéspozícióban vagy, de ez majdnem minden gépnél ilyen ... csak van amelyiknél gyakrabban, van amelyiknél kevesebbszer ...
    - Nos, a Camel-es része érdekes ... a Camel AI nem valami világbajnok, de elképzelhető, hogy megviccel, a Camel az egyik legjobban manűverező gép a játékban ... Ráadásul gyorsabban emelkedik, gyorsabb és könnyebb mint az Alba DV ... Szóval ez előforulhat ... De emelkedésben egy SeVa vagy egy Dolphon még viccesebb, úgy otthagyja az embert, hogy öröm nézni ... mintha dróton húznák :)

De csak gyakorolni kell, nem olyan kemény ellenfél a Camel, ha jössz ma multizni, akkor majd meglátod :) Hiába jó gép az ha a pilóta béna xD

@RedRiot: Isten vagy!
  • Solt
    Picit repkedtem az alap albával... pár kérdés:

- Jól látom, hogy nincs rajta vízhőfok mérő?
    - Azt észrevettétek, hogy a két géppuska közül az egyik rendszeresen elakad?
    - Nem vagyok valami jó pilóta, de az normális, hogy alig bírtam a teve mögé beülni vele? Ha elkezdett emelkedni, akkor csak sasoltam... :D
  • Zair #4934
    Oké Sanyo, a holnapi nap folyamán kijavítom a többi "bőrdíszműves" javaslatai, ötletei alapján, és továbbítom neked. Most amúgy is lötyög a sör a pocimban, szóval nem merek nekiállni...:-)))))
  • LeonSilver
    Megpróbálom megkeresni fater, valami old english vagy germán izé volt a neve kb.
  • Her Laca
    Isten vagy:)
  • Papa01 #4931
    Én innen vettem:
    Condor
  • DummyBoy
    Akkor holnap keresek neked ilyen fontot ... Leon mester mi a Te fontodnak a neve?

• Her Laca
    Csak a lapátok.
    Herr Von Adalbert Laca:)))
    Ja kereszt az jöhet.
    Jó ez a skin ,nem kell mosni:D
  • Willenbrock
    Azt a Condor vitorlázós szimet lehet itthon kapni vagy okosan kell beszerezni?Kedvet kaptam a kipróbálásához:)
  • Willenbrock
    Ez amolyan huszáros megközelítés volt,biztos jól felnyomta az adrenalinját.
  • DummyBoy
    Akkor feladom mára xD Az otthoni gépemen nincs ilyen font ...

Azt döntsd még el, hogy hol legyen a név, mi legyen az (Herr Laca, vagy amit lentebb említettél xD) és hogy csak az oldalkormány lapátok legyenek piros fehér zöldek (Vízszintesen csinálom itt hülyén néz ki a függőleges ...) vagy az egész vezérsík :) Ja, és hogy kell-e bele a kereszt ...

Mostmár tényleg repülök egyet :)
  • Papa01 #4925
    soltész rizsa:
  • LeonSilver
    Annak idején amikor előadták az István a királyt ( bakeliten megvan )sokat beszélgettünk róla.
    Akkor is felmerült, milyen érdekes, hogy Koppányt nem Szikora énekli vagy hogy a táltos Bill és nem mondjuk a soltész rizsa ... :D
  • Papa01 #4923
    Ettől a skin-től, már most kandikál a barna maci..]
    Szép munka!! :)
    #Riot: Holnapra lesz kész a kép, remélhetőleg.. :)
  • Her Laca
    Király:)) Fehér betű ,olyan jó mint Leonnak:D Nagyon köszi! jövök egyel neked:D
    Talán ha az oldalkormány piros ,fehér ,zöld lenne ?
  • DummyBoy
    Ne is mondd ... ezért utálok pl: István a királyt nézni :)

Koppány vezér dalainál mindig könny szökik a szemembe xD
  • DummyBoy
    @Laca:

Nemtom ilyesmire gondoltál-e, de ha megfelel, akkor hova kéred a neved és milyen színnel/betűtipussal? (Jelzem, ez tényleg csak össze lett dobva, pár perc alatt, ha kell elküldöm a PSD file-t és azt változtatsz rajta amit csak akarsz :) )

@Papa: Huhh ... hajszál híja volt :)

@All: Nagyon jók ezek a zenék xD

Asszem megyek, reppenek egyet lassan :)