29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
kokos #5119 Oké!Tehát 1440x990, 2xAA,és a post effect ki.Az Af az nincs benne azt csak a driverből tudom állítani....ugye? -
Solt #5118 Akkor ne kapcsold ki... passz... most segítséget kérsz, vagy kötöd az ebet a karóhoz? :D
@Papa: Bosszantó tud lenni ez a bejelentkezősdi, de így legalább nincs warez... -
kokos #5117 De tegnap meg multiztam és nem akadt! -
Solt #5116 Kapcsold ki a post effekteket... 4xAA + 8xAF mellett a 4870-m is megeszi a post effekt... ráadásul pár effekt bugos is... -
#5115 Ma Tvr kollégának is volt kapcsolódási problémája.. :) -
kokos #5114 Minden high,(a landscape az med) 2x AA,1440x990.A másik oszlopban minden bepipálva....és igy 56 %!
Én arra gondoltam,hogy ez szerintem folyamatosan kapcsolatban van a szerójával,és olyan lehet mintha a singlit is multiba játszanám! -
Solt #5113 Hát először is higgadj le!
Ha megvan, akkor a "Post effects"-t kapcsold ki, majd úgy állítsd be a többit, hogy 100% alatt legyen a memória használat...
Egyébként milyen géped van? -
kokos #5112 Nagyon szeretem a repülő szimulátorokat de ez nagyon felidegesített!
Nem akarom elhinni,hogy ez ennyire nehézkes!
-
Solt #5111 #5077!
Nekem ma nem jó sajna... :( -
kokos #5110 Valaki segítsen már mert szétvet az ideg!
Ma indítom a játékot, kezdem a singleplayer missiót és olyan mint a diavetítés!
A másik, kergetek 4 bombázót az igaz sokáig,de egyszer csak hip-hop eltünnek!!!......Mi a rák ez!
Aki ezt a játékot csinálta(bocsi) de iszonyú bénák lehetnek!
Ennek a játéknak az optimalizáltsága =0
A következő:mi a b.dös,....-ért kell single játék során internetkapcsolat???Biztos ,hogy ezért akad....de szarrá!Tegnap nem akadt volt 15 gép a levegőben!!!Érdekes!És még ezek árulják a repülőiket+pénzér?Még az alapjáték sincs kész!!!!
Vagy esetleg mit rontok el(azon kívül,hogy megvettem)
Beállításnál?Valami?
A gépem meg nagy az nem lehet a gond!Vagy offline indítás nincs? -
VO101 tvr #5109 Ha az Alba fekszik neked és kicsit gyorsabbat szeretnél, akkor válthatsz F DVII-re. Ingyen. Ha pedig tudsz várni a patch-ig, abban már megvásárolható gépként benne lesz a F DVIIF, ami a legjobb (német) gépnek ígérkezik.
Ha a gépvásárlásra szánt pénz nem számít, akkor vedd meg a F DVIII-at, mert jelenleg az a legjobb német gép összességében. Viszont forgómotorja miatt sajátos repüléstechnikát igényel, ami nem biztos, hogy az Alba után tetszeni fog. A motor kezelése mint a N28-ban. -
#5108 oks, nekem is egy 10 perc. -
VO101 tvr #5107 Fut egy magyar szerver HU_ROB néven a multiplayerben. Jelszavazva sajnos. -
#5106 Pill ... "felépítem" a cockpit-omat és tőlem kerülhetünk párat ...
Felmegyek TS-re ... De ma nem maradok olyan sokáig ... fáj a fejem ... :( -
#5105 Dummy, mikor kezdjünk? :) -
#5104 Riot Mester, ez csodaszép!!!!!!!!!
Köszönöm szépen!!!!
Szedem is le!!!! :) -
#5103 Banner: Végül is amiatt módosult, mert sokszor megkérdezték azokat a dolgokat amiket az oldalra kitettem, és kicsit unalmas, mindig ugyanazokat a válaszokat begépelni.. :)
Őszintén bevallom a repülés közbeni chat is bosszantó, mert csak annyin múlna, hogy felrakná a TS-t és legalább hallaná a dolgokat az illető, és max. ő gépelne. :) Egy mikrofon meg max 800 - 1000 Ft :)
@Zair:
@Gascan:
Kb, valami hasonló volt eleinte... :)
@Dummy: -
RedRiot #5102 Én a családi béke érdekében hamarosan kikapcsolom a gépet, de még gyorsan belinkelek ide valamit. :)) Remélem jó lesz így Papa!
[URL=http://www.mediafire.com/?knyu2jlkkqz]Pfalz D.III "Vérnyúl" skin Papának :)[/URL]
-
#5101 Én ráérek :) -
#5100 Urak, ma repülünk? :) -
#5099 Azt kell csinálni mint anno BF2 topikban ...
Ki kell írni hogy "FREE XXX!!!"
xD -
Gascan #5098 Szerintem a Gyakran Ismételt Kérdések elég lenne .. - aki meg nem tudja hogy ide lehet kattintani annak nemhiszem hogy sok keresni valoja van a RoFban :) -
Zair #5097 Nagyon király az új banner! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az a sor, hogy
<< OLVASD EL, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!! IGEN, EZ EGY LINK! >>
az egy link???????
Csak viccelek
-
Solt #5096 Bezony... szerencsére nem akadt el a géppuskám! :D :D -
Solt #5095 Kihívás! Én élvezem, de nem egyszerű... nagyon érzékeny a bot mozgatásra, ezért célozni nehéz vele... könnyen elveszti a szárnyát, nagyon kell figyelni a sebességre... de valahogy mégis jóóóóóó... nem tudom megfogalmazni miért! :D
Ha nem húzza túl az ember, akkor nagyon tartja a sebességét, és nagyon jól fordul... ha minden stimmel, akkor könnyen be lehet ülni az ellen hatosába... 500-s "tárral" 6 ai madarat leszedtem, majd hazarepültem... aztán volt olyan, hogy beleéltem magam, kicsit jobban megtéptem, és már zuhantam is a föld felé szárnyak nélkül! :D -
Gascan #5094 Na és milyen?
Szerinted ha nekem az Alba fexik csak egy picit gyorsabbra vagyok akkor jo valasztas lenne nekem? -
#5093 Oké, köszi szépen a segítséged! :) -
RedRiot #5092 Simán Papa mester, hamarosan küldöm a kész skint. Király ez a vérnyúl. :)) -
#5091 @Fokker: Reméljük azért, nem sűrűn.. :)
@Leon: És azok a lovagok, akik azt mondják: NI! :)
@Solt: Néztem, de én azon sem elmosódást, lehet majd szóban TS-en jobban megértem.. :)
UI2:
Akkor a repülés után, neked még volt egy bevetésed! :) -
Solt #5090 Ahol bekarikáztam... :)
A rece nem is igazán jó szó... elmosódik, vibrál az egész... jól látni, hogy a gépen kiváló az élsimítás, de a távoli részeknél elmosódik...
Itt még nem is vészes... téli tájon nagyon durva... nézd meg amit linkeltem arról a fórumról...
Ui: Asszony hazajött hajnalban, és kicsavart mint a citromot! :D -
#5089 Már csak az Antiokiai Szent Kézigránát hiányzik és kész is a WereRabbit ..
-
#5088 talán. bár sztem bárhogy szépítheted, mindig lesznek, akik játék közben chatelve kérdezik, hogy mi az a TS... -
#5087 Riot kolléga, megjött a logo, ezt fel tudnád tenni a gépem oldalára? :)
Köszönöm!
-
#5086 Lehet, hogy én vagyok idióta, de kb hol van a rece? :)))
ui:
Milyen volt a buli? :) -
Solt #5085 A folyópartot nézd meg... látni, hogy recés...
Egyébként téli tájon durvább... úgy próbáld, hogy "fly now", és válaszd a SPAD-ot... -
#5084 Remélem, ez jó kép! :)
Csak most el kell szaladnom, nemsoká leszek! :)
-
#5083 :D :D! Persze!
@Fokker: Így jó lesz szerinted a banner? :) -
Solt #5082 2-3 = 200-300... -
Solt #5081 Biztos akarod? Utána zavarni fog! :D Távoli képet csinálj, 2-3 méter magasan... -
#5080 Mindjárt beteszek egy képet, véleményezzétek már le, hogy rossz, oks? :)