29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #4999
    Remélem, nem veszed zokon, ha azért szorítok, hogy bulizzon egy jót!! :)
  • Solt
    Csinálj kb 2-300 méter magasan egy képet, amin a távolba nézel... megmutatjuk miről van szó... :))

@Papa: Én már itt ülök, csak várom, hogy asszony pajti megy bulizni, vagy nem... ha megy, akkor szabad vagyok! :D
  • Papa01 #4997
    Jó estét, Uraim! :) remélem, már mindenki a gépe felé battyog... :))
  • Gascan #4996
    nekem is az van de még nem vettem észre :)
  • DummyBoy
    Globálisan ... ATI kártyákon recés a táj a ROF-ban ... Mellesleg MSI 4870 ...

@Herr Von Adalbert Laca úr: Megfelel ez?

http://www.mediafire.com/?qzq2i3viqzh

Ez pedig az én új skinem, köszönöm RedRiot, kicsit átfestettem, de imádom a kopott-koszos kinézetét ... sokkal komolyabb mint az előző, vadiúj Camel :)

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Innen tölthető :)
    http://www.mediafire.com/?ikhmvifflgg

Még lehet szórakozom vele, de ma már nem xD
  • Gascan #4994
    miért van az, hogy prónálok csatlakozni egy multi szerverhez... elkezdi tölteni a térképet.. aztán amikor indulnia kéne vissza dob a menübe
  • Solt
    Tipikus... és így már belém is belém verted az ideget! :D Még szerencse, hogy más játékoknál nem csinálja... IL2-ben picit recés a szárazföld széle messziről, de közel sem ilyen durva...
  • Gascan #4992
    milyen vga-rol van szo es mi a hiba?
  • DummyBoy
    Engem szétver miatta az ideg ... qrva jó ez a VGA, csendes, gyors, stabil, de hogy ilyen bagatell szar miatt pont a kedvenc játékom alatt baszakszik :(
  • Solt
    Az szuper lenne... nyakukra járunk, hátha...

Pedig a dog-ot nagyon vártam... :( De, végül is az jogos, hogy inkább várunk és jó legyen, mint összecsapják...
  • DummyBoy
    Megnézem, szerintem van ... de rákukkantok :)

Viszont most hogy hazaértem (újra ...), elolvastam mit is tartalmaz az új update ...

Nos az utolsó mondatok úgy hangzanak: És most folytatjuk a munkát az új multiplayer módon ... Ebbem sem lesz dogfight ...

Mindegy, inkébb mégegy hónap minthogy összecsapják :(
  • Sanyo
    Köszönöm, a képeket külön fel tudnád rakni?
  • Solt
    Már azt hittem ittenvan az új pecs... :)

Más:

Dummy... ahogy látom, te elég jól böszélsz ezen a csúnya új latin nyelven... a problémánknak nyithatnál egy totyikot a hivatalos ATI fórumon... ha sokan reagálnának rá, hátha történne valami...
  • Her Laca
    Ez mi?
  • DummyBoy
    Update 1.011 ...

• LeonSilver
    Én csak akkor töltök újra ha

a) elakadt valamelyik fegyver
    b) kivégeztem az ellent és jön a következő

;)
  • Zair #4983
    Bocsánat, ordító sajtóhibával kezdődik, remélem senki nem vette észre...
    Íme a javított pdf. változat
    Javított skin készítés Magyarul
  • Her Laca
    Il2 ben mondta egy srác annó ,hogy ne túrjuk a levegőt a gép orrával.
    Itt is igaz ez a megállapítás. Finomabb ,nagyobb ívű de a sebességet megtartó manőverek szerintem kifizetődőbbek.
  • Solt
    Igen erre én is gondoltam, és volt is már, hogy kifogytam teljesen... de ez még mindig jobb, mint amikor azt látom, hogy egy jó tüzelő pozícióban csak az egyik kütyü kerepel... :D

Majd megszokom melyik mit tud... illetve én mit tudok... :))
  • DummyBoy
    Egy jó tanács ... ne rángasd a fegyvereket minden sorozat után, mert akkor is fogy a lőszer :) Bár multiban még sosem jutottam el odáig hogy elfogyjon a lőszerem :)

És mégegy :) Földközelben, kis sebességen a Camel stabilabb mint a német gépek :) Csak balfasz az AI xD A német gépeknek könnyebben elkopik a sebessége alacson magasságon fordulózáskor ... Akkor van gáz, ha kapkod a pilóta, és túltapossa a ruddert ... mert akkor mindig lezuhanok xD
  • Her Laca
    Én csak azért nem próbáltam mert nem vettem meg. Igazság szerint ,engem zavar ez a gépvásárlás, de ez van.
    Talán egy,két gépet veszek az is a Pfalz lesz meg a másik Alba.
  • Solt
    Én tőlem hőkövető rakéta, és sugárhajtómű is lehet rajta, akkor sem érdekel! :) Maradok a keresztnél... persze, azért egy próbát megér majd... :)
  • VO101 tvr
    Én is így voltam először. Aztán kipróbáltam a Seva-t (csak mert gyermekkoromban megkaptam makettben) és olyan, mintha Messzerrel repülnék il2-ben.
  • Solt
    Most komolyan akkor állítsam a hűtést, ha már sípol a teafőző? :D Ha állandóan nyitva hagyom nem hűl túl?

Az elakadást már úgy próbálom kivédeni, hogy minden sorozat után egyből rárántok... :D

Végül azért csak levakartam a tevét az égről, csak kellett hozzá jó pár perc... van hova fejlődnöm, ez tuti... :))

@Laca:

Nekem is az alba a legszimpatikusabb az alap gépek közül... én úgy tudtam picit eredményes lenni vele, hogy lecsalogattam földközelbe a tevét, meg a delfint is, és ott átesés körüli sebességen lefordulgattam őket... amikor nem bírja a fordulót, mindig felhúzza egy kicsit, és próbál lendületet venni... persze mindig ugyanabba az irányba így szépen oda lehet érni, és van pár másodperc megsorozni... 4-5 ilyen sorozat után már igencsak romlanak a repülési képességei... utána már sikerül beülni mögéjük...

Egy dolog biztos... kokárdás gépbe tuti nem ülök... inkább küzdök mint malac a jégen... :D
  • Papa01 #4975
    Nem tudom volt e már, szerintem nagyon pazar kis oldal...
    Link
  • Gascan #4974
    a joystickomon van egy ilyen kis joystick szeru bigyo... amivel eddig a camerat iranyithattam ugy mint az egerrel, most viszont az van, hogy ha elbillentem egy iranyba es elveszem a kezem rola akkor automatikusan visszaugrik a kozeppont szerinti nezetbe viszont nem arra a zoom szintre amit korabban hasznaltam

tudja valaki mit alithattam at amit nem kellett volna?

a padlocknal ha az ellenseges gepet akarom beallitani egy masik billre, akkor melyik kell nekem... a dangerous enemy aircraft vagy csak a sima enemy aircraft?
  • Papa01 #4973
    Én is igen izgatottan várom.. :) De félek, csúszni fog.
  • LeonSilver
    Még két nap és vége a hónapnak.Jöhetne a pecccssss...
  • Papa01 #4971
    Jaja, még most a 2-es kéne, hétvégén akarok átállni a 3-asra.
    @VO101 tvr: Fokker megvette, neki nem jött be, ha jól emlékszem...
    @Zair: Köszii! :)
  • DummyBoy
    Azoknak jó, akinek nincs TIR vagy FT :)

@TVR: Nekem megvan a DXII ... nagyon kevesen dicsérik a ROF fórumon, de ők szeretik ... de majdnem mindegyikük aláírásában szerepel, hogy javítsák ki a FM-jét ...

Hogy milyen a DVII-hez képest? Kb mint a SPAD :) Az alapján lett csinálva ... gyorsabb mint az átlag gépek, de nem fordul :( Ráadásul könnyen dugózik is ...

Nekem megvan ... de kár volt megvenni ...
  • Zair #4969
    Sziasztok srácok, elkészült a "mű".
    Skining manual HUN

RedRiotnak külön köszönet a korrektúráért és a végére írt jótanácsokért! Mivel én magyar PS-t használok, az angol kifejezések feltüntetésére őt kértem meg.

Sanyo, a zip. fájlban benne hagytam az eredeti Word állományt, a pdf.-et azonban pofásabbra csináltam, a képek is szebbek, meg a félregépelések is alaposabban át lettek nézve.

Bármelyik is szimpatikusabb, köszi, ha kirakod!

A leírtaknál légyszi vegyétek figyelembe, hogy jobbára autodidakta módon tanultuk a Photoshop alkalmazást, így szakmai merevebb szabályok, megoldások helyett az adott munkafolyamathoz illő, kipróbált, általunk kikísérletezett módszereket használjuk, illetve javasoljuk. Ezek nem feltétlenül úgy néznek ki, mint ami a nagy könyvben le vagyon írva...:-)))))

Remélem mindezeken túl egy használható anyaggal lettünk gazdagabbak, és sokan kedvet kapnak majd az egyedi textúrák, esteleg történelmi skinek elkészítésére.

Várom a visszajelzéseket!
  • Gascan #4968
    3-mas TS-em van, igen... meg headsettem is.. de nulla perc alatt beszerezheto a kettes is
  • Her Laca
    Ezt a pad lock ot miért használjátok? Szerintem sokkal jobb ha állandóan kémleli az ember a légteret,főleg akiknek TR je is van. Én soha nem használtam,és mivel nem szoktam rá így asszem abszolút nem is hiányzik.
  • VO101 tvr
    A Pfalz DXII-őt próbálgatta már vki? Kíváncsi volnék milyen a F DVII-hez képest. Esetleg kipróbálhatnánk...
  • Papa01 #4965
    Úgy érzem ezt a hsz-t is kiteszem majd.. :)
    Talán még annyi, hogy a Dolphin szárnyai elég könnyen leszakadnak.
  • DummyBoy
    Nagy általánosságban elmondható, hogy a német gépek lassabbak, de sokkal stabilabbak és jobban fordulnak mint a szövetségesek (Kivéve Pfalz DXII mert az inkább BnZ és DR1, mert az meg minden csak nem stabil :) )

Ellenben a Szöveséges gépek gyorsabbak, jobbak a zuhanásban (SPAD, SeVa, Dolphin ...) BnZ gépek leginkább, viszont nem szabad fordulóharcba keveredni a német gépekkel, mert megesznek reggelire ...

Raádásul a Szövetséges gépek instabilabbak kis sebességnél ... emiatt sem olyan egyszerű a Loop velük :)

Itt is van kivétel, a Camel, az űberfordulékony, gyors is meg minden ... De mint mindennek ennek is van negatívuma ... Nem véletlenül hívták a Camel-t kadétgyilkosnak ... Az Első világháború egyik legjobb vadászgépe több pilótát ölt meg mint amennyit az ellenséges pilóták lelőttek.

A Camel a forgómotor miatt irgalmatlan fordulékony (Csak a DR1 fordulékonyabb nála ...) gyors, viszont a magassági kormány nagyon érzékeny, a felső szárny sokat takar (Ez rengeteget számít harcban ... bár engem jobban idegesít a SPAD vagy a Fokker DVIII ...) valamint nem tolerálja a hibákat, egy rossz mozdulatra dugózik, és nehéz belőle kihozni, nagyobb magasságon nem olyan gáz, de földközelben instant halál ...

Mondjuk nekem sikerült már 1500 méterről is földhözvernem magam vele ...

Olyan gépet válassz, ami jobban fekszik ... Ha a fordulózás, a horizontális energiaharc jobban bejön, akkor német gépek ... Fokker DVII, Albák, Pflaz DIII ... Ha a vertikális energiaharc, akkor SPAD, SeVa, Dolphin ...

Ha bátor vagy és elég idegzeted van akkor pedig Camel vagy DR1 :)
  • Papa01 #4963
    Persze, gyere csak bátran! :) TS-ed van?
  • Gascan #4962
    ok...

ha lehet este jönnék én is... sok gyakorlatom még nincs, szóval ha ezt elnézitek akkor :)
  • Papa01 #4961

Beteszem majd bill. kombinációt a leírásba is! :)
  • VO101 tvr
    Német oldalon a Pfalz DIII. nagyon jó pilótabarát gép. Fordulóharcra a legjobb. Angol oldalon a SeVa. Ez is könnyen vezethető békés gép, de nem fordulóharcra, hanem BnZ-ra való, ami némi harcászati jártasságot feltételez.
    Tűzerőben gyakorlatilag minden gép ugyanazt tudja. Két géppuska a fegyverzet.
    Az alap gépeken túl, én a fenti két típust javasolnám kipróbálni/megvenni.
    A forgómotoros "szörnyek" (Camel, DrI., F DVIII.) csak rengeteg gyakorlással repülhetők eredményesen és biztosan. Az intenzív pedálhasználat miatt sajátos repülési technikát követelnek.