659
King`s Bounty: Armored Princess
  • typhoon80
    hol lehet magyarosítást találni a játékhoz
  • Tibbor
    A főküldetés teljesítése során kapod meg automatikusan a repülés képességét és némi útmutatót a használatához.Ha jól emlékszem, akkor, mikor a Temple of Love-ban megkapod valamelyik követ.
  • Caius Julius
    Hogy lehet a lovat pegazussá alakítani?
  • Cobra.
    Közben az első sziget túloldalán találtam leverhető ellenfeleket, így tudtam már kicsit fejlődni.
  • Micsu
    fícsör
  • Cobra.
    Sziasztok, van egy kis gondom a játékkal (Skidrow verzió).
    Első szigetet kipucoltam, de Bolon vagy a másik 2 elérhető szigeten nagyrészt legyőzhetetlen ellenségek vannak. Warriorral vagyok, normál fokozat elvileg.
    Ez bug vagy "feature"?
  • Mahamoti

• 3P
    Köszi a linket és örülök, hogy haladtok. Van arra becslés, hogy mikorra lesz kb kész?
  • Jocisan
    Szia Hiperwolf!

Na végre. Jelentkezzél az oldalon is. THX!

Ja és küldjél fordítást, és olvasd el a leveleidet.
  • Nesfer
    Csaó!Királykígyó,fekete,ill vörös sárkány,koboldok de ilyen 1000-es nagyságrendben mert akkor zúzósak!XD(és K'Tahu jobb lábát támadd,mert bal kézzel csap,és nem sebez ha a jobb oldalon állsz,csak tipp);)
  • Hiperwolf
    Bocsi, bocsi, tehát most már vagyok, elnézést kérek! Nem voltam itthon. Itt van a fájlok állása: link Ezt mentsétek, le és Notepad++-szal nyílik meg rendesen.
  • Jocisan
  • joered80
    Hiperwolf! Adj jelet!! :-)
  • Jocisan
    Sajnos nem tudni!
    Hiperwolf talán válaszol hol tartunk.
  • Sheltem
    Baal előtti utolsó főboss(az a lizard) ellen milyen taktikát ajánlotok milyen csapattal? 54es mage vagyok eddig könnyű volt de ez a gyík megb*sz.
  • 3P
    Kb mikorra lesz meg? És köszi a munkát előre is.
  • Sheltem
    Mivel az eladóknál mindig más cuccok/lények vannak akárhányszor újrakreálod a játékot ilyen mapot nem fogsz találni valószínűleg. Aztán lehet,hogy tévedek.
  • tugyiti
    High Res. World Map-ról tud valaki, questek meg eladókkal együtt?
  • Hiperwolf
    Köszi!
  • Jocisan
    Hi Wolf!

Tehát a lényeg készül a magyarítás, és amint 100%, fent lesz az oldalon, a végigjátszással együtt.

Végigjátszás, és majd a magyarítás itt!
  • Hiperwolf
    Nem, én az oroszt és az angolt fordítom magyarra (a kettővel egyszerűbb dolgozni).
  • mnorbi
    bocsi , én abbol indultam ki , hogy az oroszt is ig foditottak le angolra , és én siman végig tudtam játszani.. vannak kivetni valók nyilvaén , de ez is szuper lenne már !
  • Hiperwolf
    E-mail-em a profillapomon ott van, de nekem az eredeti Steam-es (mivel máshonnan nem lehet beszerezni) angol verziónak kell az angol nyelvi fájlja, aminek a helyét le is írtam.
  • Evin
    Ezek szerint te nem nagyon használod. Fordítottam egy játékot, amihez ezt használtam, és 2különböző nem angol nyelv egyeztetésével fordítottam magyarra. És még így is az jött ki, hogy a feszítővas = disznóláb!
  • mnorbi
    nem elég ha ráereszted a google forditót ? szerintem siman játszahtó lenne vele, de adj plz egy email es küldöm a filet
  • Hiperwolf
    Hali! Valaki letöltötte Steam-ről az angol verziót? Ha igen, az legyen olyan kedves és töltse fel a nyelvi fájlt ami alapértelmezésben itt van: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\kings bounty armored princess\sessions\addon Tényleg sokat segítene. Köszi.
  • Hiperwolf
    Köszi, nem tudtam, hogy van ilyen topik. Már írtam is oda.
  • Gipsz75
    Szia! Én örülnék neki, mert nagyon tetszett az első rész, főleg mivel nem teljesen jól beszélem az angolt, így érthető volt a sztori is, ami nagyot dobott a játékon. Fordítás ügyben írj ide az sg-re a fordítós topikba, hátha ott tudnak neked segíteni. Sok sikert, és kitartást...én várom...
  • Hiperwolf
    Van. Ha majd segítenek nekem megcsinálni a fodítást, mert egyedül a egy év múlva se leszek kész. Egyébként írtam egy E-Mailt a Seven-M-nek és azt írták, hogy nem ők fogják kiadni, szal lehet, hogy itthon meg se fog jelenni vagy lehet, hogy angolul fog megjelenni, ezért kérném mindenkinek a segítségét, hogy hamar kész legyen a fordítás.
  • joered80
    Hali!
    Van valakinek infója arról, hogy magyarul mikor jelenik meg?
  • Hiperwolf
    Üdv! Kéne egy kis segítség a fordításhoz. Ez a Sheterre vagy Sheterra ki? Mert most egy Imp-pel való beszélgetést fordítok és itt tesz utalást rá. Köszi!
  • Hiperwolf
    Ok, mind1. Viszont sokaknak kell a magyar, mert nem tudnak angolul. Letöltöttem ezt a Skidrow-os angolt, most telepítem, de nem hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy ez nem hivatalos, mert még a telepítője se eredeti, na mind1, legalább van valami. Azért köszi az angol loc_ses.kfs-t.
  • kHares
    Többet nem tudok segíteni, magyarul meg nem érdekel, túl hozzászoktam már az angolhoz rpg-ben. Sok kifejezés, fogalom vagy akár szó van bennük ami egyszerűen sután hangzik magyarul
  • Hiperwolf
    Oké, köszi. Nem néztem meg, hogy mekkora a mérete... De az angol szöveges reklámot és a menüben a KB-AP logot meg tudom csinálni a demo-bol, viszont valszeg a térképen a szövegek is képek, ezért vagy le fogom tölteni az angol játékot, vagy ha leszel oly kedves, akkor megmondom, hogy mi kell és odaadod. Szeretnél ízelítő képeket a magyar játékból?
  • kHares
    Mágus feleannyi leadershipet kap szintlépésnél mint a warrior, a paladin a kettő között tehát nem lehet csak úgy összehasonlítani a classokat.
    Egyébként 32. szinten fogsz kapni 320 xp-t, 33.-on majd 330-at stb. kb. 52-es szintig, onnan csak 250-eket ad. Nekem 56. szinten minden leadership növelő tárgy nélkül 25,190 volt, majd a legvégén ezt egy +20% leadership scrollal meg lehet dobni.
    Xp-t minden szinten ua.-t kapsz, kiegészítőről még nem hallottam, de mire kész lenne meg kiadnák angolul lehet nem érdemes várni
  • kHares
    Nos a data mappa 1,3 giga környéke szóval nem fogom, de valami torrent oldalt javaslok, mondjuk btjunkie.org onnan biztos leszedhető
  • Sheltem
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem:
    Mágussal kezdtem el normálon a játékot, és 31. szinten van kb 9000leadershipem(holott az itemjeim között is van leadership növelő sőt a 2. ágról is megvan a 3 skillpont a leadership tulajdonságra, valamint a leadership "medálom" is már 3. szintű). Normális ez ? Azért kérdem , mert a Hőstáblázatba és az általatok berakott képeken 40-55. szinten fejezitek/fejeztétek be a játékot 27-35000 leadershippel szóval nagyon keveslem.
    Egyébként elkezdtem Impossible fokozaton Harcossal a játékot cél a no-loss játék, kíváncsi vagyok meddig jutok veszteség nélkül de érdekesebb sokkal így a játék az biztos. Egyébként Impossible fokozaton több xp jön a csaták végén vagy csak nehezítésként jelentkezik ?
    Olvastam, hogy elképzelhető egy 2. kiegészítő a játékhoz ez igaz vagy csak pletyka(mert akkor majd gyűjteményes csomagban veszem meg a 3at együtt)?
    Erre a 3 kérdésre keresem a választ fontossági sorrendben.
    Előre is köszi
  • Hiperwolf
    Megnézem, köszönöm. Tudnál adni egy linket az angol változathoz? Vagy ha neked megvan, akkor nagyon örülnék neki, ha a Data mappádat tömörítve feltöltenéd valahova, hogy letölthessem. Köszi
  • kHares
    Nem értem mi a probléma, a játék mind hivatalosan mind warezban megjelent, miért nem a teljeset töltöd a demó helyett?
    Itt a teljesből a file, remélem ez kell: loc_ses.kfs
  • Hiperwolf
    Van egy ötletem. Már töltöm a hivatalos angol demo-t abban csak lesz valami használható, mert pl az új dino-lények képességeit, nem tudom kimazsolázni a magyar Legend fordításából.