659
King`s Bounty: Armored Princess
  • balee4
    Remélem megjelenik nálunk is és ismét magyarul, bár erre sztem nem sok esély van, most hogy kiesett a sevenm. :( Kiadhatná a CD Projekt mondjuk, akár 10k-t is kiadnék érte, ha magyarul kihoznák. :D
  • tomcsa4
    Isten legyen veled az utadon! Nagyon király leírásokat rittyentettél össze.
  • RZednik
    Hm... azt írják a SeVeN M honlapján (link), h nem náluk jelenik meg a gém... Vki tudja, h akkor nálunk ki forgalmazza majd? Vajon így lőttek a kedvező árnak (az első rész megjelenésekor ugye 5k volt, később újságmellékletként kettőért is hozzá lehetett jutni), illetve a magyar verziónak is?
  • mnorbi
    http://www.impulsedriven.com/kbap

itt sokkal olcsobb..
  • valaminick
    egyébként meg "PRE-LOAD The pre ordered game will be available for download six hours before the release."
  • valaminick
    Jólvan baba, akkor olvasd el mit írtam.
  • mnorbi
    ott az van hogy 20th tehat pentek...
  • valaminick
    Sziasztok!

Elvileg megjelent tölthető az angol verzió nemsokára.
    http://www.gamersgate.com/DD-KBAP/kings-bounty-armored-princess
  • RZednik
    Thx! ;)

Gyanítom ugyanaz lesz, mint az orosz demó volt annó, de azért megnézem. Elvégre oly' rég volt az már... :)
  • Zóanagyvarázsló
    angol nyelvű demó
  • Micsu
    jaja
  • Zóanagyvarázsló
    Elvileg novenber 20-án, de egyelőre csak a GamersGate-en lehet előrendelni, ez ugye nem dobozos változat, és még jó drága is. A TL is drága volt EU-ban (egy éppen csak felbontott francia CE-t sikerült megvennem emberi áron), és a UK változatra sokat kellett várni, szóval egyelőre nem túl jók a kilátások.

Mondjuk én személy szerint ennél a játéknál hajlandó vagyok az árcédulára firkantott szám felett elsiklani, csak kaphassam meg normális formában.
  • Micsu
    európában mikor jelenik meg a gáma?
  • Tinman #285
    Hát szerintem repülni csak úgy lehet, ha minden egységed repképes...
  • Jocisan
    Sziasztok!
    99%-os a végigjátszás leírás, ha gondotok van, küldetés nem megy stb...nézzetek fel. Boss-leírás, tippek, térképek, hogy lehet repülni (wilike-nek), stb.

Nagyon tetszett a játék, sajnos a kevés idő, és a folyamatos leírás miatt (a napok száma sok lett) csak IX-dik lettem a listába. Jó játékot, és nézzetek fel.

King's Bounty: Armored Princess - Végigjátszás!!!
  • willike
    Lehet valami felett elsiklottam de hogy lehet repülni, a ló helyett??? lassan 50 lvl vok azt hiszem meg is küzdöttem érte a segitőnőm ellen még sem kaptam meg a repülés lépességét, és van egy sziget ahol enélkül nem jutok tovább a hajóm beragad, csak repülni lehet azt meg nem tok...
  • kavaro
    tegnap az unnamed szigeten egymás után kaptam meg mind2 varázslatot.

a gyöngyöt én is ilyen 3 perc után tudtam felvenni, de csak kattintgatni kell, és meglesz.

Üdv Misi
  • Frankus
    Teljesen random. Az elején kisorsolja az egész pályát előre....

Amúgy nem feltétlen kellenek ezek a direkt sebző varik. Én remekül elvoltam a phantomokkal és a csapdákkal, illetve a lassítással nagyon sokáig. Aztán a vége felé, amikor már elég brutál Iq volt akkor visszatértem a jó öreg sebzőkre. Nem is volt olyan nehéz már a játék.

Viszont abbahagytam mert böki a csőröm, a gyöngyös bug amit beszívtam :(
    Újrakezdeni meg nem akarom, megvárom a rendes angolt inkább...
  • kavaro
    sziasztok.

az a bajom a varázslóval, már 33 szinten vagyok, de se gejzir, se metkoshower, semmi ilyen igazán pusztitó varázslatom nincs.

ezeket hol lehet beszerezni, vagy csak véletlenül jön be???

Üdv Misi
  • JackSparrow88
    Na csak sikerült végigvinnem,de nem sok kellett volna a kudarchoz sem.
    Mondjuk a gyíkot úgy nyírtam ki h már csak 1 db fekete sárkányom maradt, így azzal kellett zúznom a gyíkféle teremtményeket, miután a nagyot már megöltem. Már szinte feladtam, amikor hirtelen már alig maradtak, aztán végül diadalmaskodtam.
    A démon sokkal nehezebb volt és még jó h besegített a Legend főhőse, különben tutira elvéreztem volna. A legvégén az ő paladinja és az én néhány démon portálból megidézett lényem hozták meg a sikert.
    Itt a végeredményem:

• Mahamoti
    http://www.kings-bounty.com/eng/
  • JackSparrow88
    Thx, de mivel nem igen akar így meg beindulni a game, ráadásul f*szom tudja mért, ilyenkor újraindul a gép, ha sokat buzulok annál az ablaknál, ezért inkább kihagyom azt a két küldit, nem érdekel, megölöm azt a gyíkot oszt jólvan, kit érdekel, am is volt egy küldi ami "fail" lett, szal már úccse lehetne minden egyes küldi complete...
  • Mahamoti
    1.2 patch és hozzávaló mini-image:
    http://rapidshare.com/files/276394613/Armored_Princess.zip
    Orosz patch én felraktam simán.
  • JackSparrow88
    Ok az oldal már bejön, le is szedten a patch-eket (1.1 és 1.2)
    De mit kezdjek velük? Mert amikor elindítom akor bejön egy kis ablak azon ilyen kérdőjelek vannak, aztán mintha vmit csinálna de végül megáll és kész. Neked h sikerült megcsinálni?? Lécci segíts, mer addig nemtok vele jáccani sem...
  • JackSparrow88
    Vagyis megtaláltam azt az oldalt ahol le lehet tölteni a patch-et, csak k*rvára nem akarja betölteni...
  • JackSparrow88
    Na és akkor h lehet feljavítani ezt a verziót 1.2-re? Mert már csak ez a két küldi + gyík kinyírása maradt
  • Mahamoti
    Ja és a morál, a különböző egységek hatással vannak a többi moráljára. Pl. az undead-eket sokan utálják vagy az elf-dwarf utálat.
  • Mahamoti
    Easy-n játszod, de nem baj, majd érdemes megpróbálkozni keményebb nehézségen.
    Voice of the dragon képesség max-ra fejlesztve +2 morale animal-oknak és sárkányoknak.
    2. Defeating soldiers small cattery. Ez egy 1.0-ás bug, 1.2-ön megcsinálták.
    3. Erre nem emlékszek, lehet ez is 1.0-ás bug

Azzal amivel te vagy ki lehet végre nyírni a tower-ben lévő szörnyet és a gyíkot is? Igen, a tower könnyű volt, a gyík kegyetlen kemény.

És végén a hősödről: ha már varázsló vagy érdemes az intelligenciát tápoló tárgyakat rárakni a hősre, pl. van egy botod, ami kifejlesztve +5-öt ad.
  • JackSparrow88
    Azóta már az egyes-re rájöttem de a 2. és 3.-ra még nem...
  • JackSparrow88
    OK, most már sikerült végre legyűrnöm, legalábbis az egyiket, a tower-est.
    Azok a scroll-ok télleg sokat segítettek, most nem is vesztettem sok egységet, úgy sikerült kinyírnom.(minden bizonnyal akkor most már a gyík is menni fog) Viszont van pár mellékküldi amikbe nemtom mit kell csinálni:
    1. Dig treasures of the famous pirate in Alom Wind. (ilyen szigetről nemtok h lenne)
    2. Defeating soldiers small cattery. (fogalmam sincs, csak annyit tok h Rehán kéne keresnem de már mindent bejártam)
    3. Ezt meg azért nem értem mer amikor visszamek a fickóhoz Veronára (Duke of Delaware) akkor csak azt írja ki h "leave" pedig a küldi azt írja h menjek vissza ide és meséljem el neki az igazságot...
  • JackSparrow88
    itt a linkje
  • JackSparrow88
    Megnéztem a tiedet és pár dolgot nem értek: 1. Mik azok ott jobb oldalt??
    Nekem ott nincsen semmi se.
    2. Hogy lehet h minden lényednek a morálja "jó"? (nekem a legjobb eset is csak "semleges" volt, akárhogy variáltam is)
    3. Azzal amivel te vagy ki lehet végre nyírni a tower-ben lévő szörnyet és a gyíkot is?
    Am én 53-as szinten vagyok...
    Majd megpróbálom feltölteni vhova az állásomat.
  • Mahamoti
    Nekem pl. azért is tetszik jobban mert néhány harc igazi kihívás. Az alap játék még lehetetlen fokozaton is gyerekjáték volt varázslóval.

Töltsd fel az állásodat valahova, ránézek milyen hőst hoztál össze.

Itt az enyém (lehetetlen nehézség és csak az utolsó két harc van hátra):
    http://rapidshare.com/files/275507253/3.sav
  • JackSparrow88
    A Reha szigetén lévő gyíkszörny sem könnyebb semmivel se. Azt gondoltam hátha picivel könnyebb mivel ő legalább nem rak le tornyokat csak lényeket idéz. De sajnos nem jártam sikerrel itt sem, mert ő meg egy rakás szörnnyel védve még a tornyosnál is nehezebbnek bizonyul...
  • JackSparrow88
    Ja am azért léptem ki mer már csak 2 feketesárkányom volt és mondjuk azzal lezúzni 2 tornyot, plusz 4-5 megidézett lényt még, aligha lehetséges...
  • JackSparrow88
    Na jól van elmehetnek a k*rva anyjukba. Most direkt úgy mentem neki h alapból a tornyokra mek, és a nagy darab köcsögöt csak akkor sebeztem ha épp nem volt torony a harctéren. Egy ideig be is vált ez a taktika de sajnos a végefele már akárhogy is próbálkoztam, nem tudtam megakadályozni h ne klónozzon. Bár ez még nem is lett volna baj ha nem kellett volna azokat is kinyírni. Mert végülis nagyon nagy kínok árán sikerült kinyírnom a nagy dögöt de rögtön kiléptem a játékból amikor nem lett vége a harcnak mer ugye ez azt jelentette h szó szerint mindenkit el kell pusztítani a harctéren, beleértve a tornyokat és a klónozott lényeket is. Ez az egyetlen logikus taktikám volt de ez sem vált be. Innestől kezdve nagyon reménytelen a helyzet, nem valószínű h lenne olyan sereg amivel győzedelmeskedhetnék. Igazán sajnálom h ilyen viszonylag apró dologgal kellett elszúrni a játékot...(ráadásul tudomásom szerint csak normálon nyomom szal ennél nehezebb fokozaton képtelen vok elhinni h vki képes volt megcsinálni, pedig én is gépbuzi vok és mégse ment...
  • Mahamoti
    Milyen nehézségen játszol?
    6 boss-ból 3 könnyű és 3 nehéz van, rásegítő scroll-okat kell tartalékolni rájuk (+10 támadás/védekezés/intelligencia, +20% leadership stb.)
    Hard-on:
    törpe ágyús, zöld sárkány, király kigyó, royal griff, white unicorn
    Nem a legideálisabb csapat (törpe utálja az elf egységeket, royal griff
    utálja a sárkányokat) de a fireball, tűzeső páros nyeri meg a harcot.
    Impossible-ön:
    törpe ágyús, zöld sárkány, király kigyó, fekete sárkány, vörös sárkány
    Talán még könnyebb volt mint hard-on . Számomra a kulcs egységek: törpe ágyús (nagyokat sebez tornyok ellen), zöld sárkány (termeli a manát), király kigyó (nem ütnek vissza neki).

De impossible nehézségen nem tudom megölni a főellenfelet. 260000 HP , brutálisakat sebez, 2-3 körönként 5 démon csapatot idéz és a szövetséges AI olyan hülye mint a segg...
  • JackSparrow88
    Hát sorry de nekem sehogyse sikerül levernem azt a buzit. Pedig háromszor is megpróbáltam, különböző összeállítású sereggel de mindig akkor vesztek amikor már 10 ezer alatt van az energiája. Ha meg a tornyokat amiket mindig lerak nem piszkálom nagyon, akkor egy idő után már simán lesz 3-4, azok meg ha elkezdenek klónozni akkor onnastól kezdve esélyem sincs. Tehát enyhén szólva is eléggé esélytelennek tűnik...
  • Jocisan
    Az orosz verzióval, amit angolosítottak (úgy ahogy)!
    Magyarul kb. November, vagy 2010.-re jön ki.
  • Kandurex
    Ti hogy játszotok a játékkal? Nem is látom a boltokba! :(