659
King`s Bounty: Armored Princess
  • farferi
    Nehéz?Én 7. szintű vagyok és semmi gond.Akkor ezek szerint magasabb szinten keményebb?(el tudom képzelni, hogy vegyék az emberek a faces pénzt aztán abból építsenek sereget)
  • Carmageddon
    Mikorra várható az angol verziója?
  • Carmageddon
    Elkezdték az orosz verziót angolosítani.
  • Carmageddon
    Most nincsen emberem így nem tudok haladni a játékban.
  • Carmageddon
    Ez jó nehéz játék a legions.
  • Carmageddon
    Hát lehetetlen szinten kell tolni aztán úgy izgalmasabb.
    Játszatok a facebookos részével, nem tudja valaki mikor jön ki teljesben?
  • totya4
    Kicsit átalakított, például más egységek vannak, más jellemzőkkel, képességekkel... nem is toltam végig mert annyira ugyanaz volt.
  • duke81
    hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a crossworldsben az orkok menetelése egy teljesen új kampány vagy az alap armored princess teljes kampányának felturbózott változata?
  • Carmageddon
    15-ös szinten vagyok már benne.
  • Carmageddon
    Már csak 2 terület van hátra.
  • Carmageddon
    Igen arra gondolok.
    Az orosz verziójú rész mikor kezdik lefordítani magyarra?
  • Tinman #568
    Facebook-osra gondolsz?

Elvből nem vagyok semmilyen közösségi portálon, amúgy az összes KB-t letoltam közben :-)
  • Carmageddon
    Hanyas szintűek vagytok benne?
  • Carmageddon
    A facebookos kings hogy megy?
  • Carmageddon
    Ja hát igen, és lefordítani lehetséges?, a crosswords-nak a verziószáma nem stímmel, mivel 170 a vége nekem meg 71-es azt hogy állítom át 70-re?, hogy működjön majd ha le lesz fordítva magyarra?
  • Tinman #564
    Úgy tudom full orosz... csak 1 évet tanultam még anno, az kevés lenne asszem' :-/
  • Carmageddon
    Leszedte már valaki?
  • Carmageddon
    A red Sand-sot kipróbálta már valaki?, ha igen megírná hogyan telepítette fel?
  • b-type
    hát ja, másként kell játszani, mert egyfelől a sárkányra sem lehet igazán építeni az arénában, és a kövekből (rúnákból) sem lehet annyit összeszedni mint egy kalandtérképes kampányban.
    egész magas szintre fejlődött a hős, de korántsem volt annyi képessége mint a kampányos hősnek.
    Az aréna (1 kivétellel) elég laza szvsz, pedig a végére nem jó sereget vittem, mert berágattam az embereket...szal sárkányokkal mentem, ami nudli a végéhez (mint az alapjátékban is), de így is megvolt.
  • Tinman #560
    Tegnap játszottam vele 3-4 órát és azt hiszem rossz taktikát választottam... mindig, minden RPG-ben, vagy fantasy-ben paladin vagyok, na a Korona védelmezőjében, ez már nem volt olyan jó ötlet, mert ugye aki mindenben jó, az valójában semmiben sem jó igazán (paladin = szent harcos/varászló), így elég kemény harcaim voltak.

Az Aréna Bajnokát is így kezdtem... 3x kenték el a szám az első fejvadász küldin, akármilyen csapattal is mentem. Aztán 3.-ra hagytam, hogy a vesztettél felirat is bejöjjön,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és utána élőhalottként támadtam fel a veteránok céhébe.
    WOOW!

Na az élőhalott csapattal már iszonyat könnyű volt! Több egységgel fejeztem be a küzdelmet, mint amivel kezdtem ^^
    Rögtön mentem a teknőshöz, gyak. veszteség nélkül ment, de sajna a skill tree egyszerűen nem okés ehhez az előholt sereghez, szóval asszem' ma kezdem előröl sima harcossal :-/
  • b-type
    Az aréna bajnoka szvsz könnyű, eleinte volt pénzhiány..de a vadászós küldikkel ez nem akkora gond (sokat költöttem tárgyakra), az aréna az ismerős lesz...hasonló taktikával kell nyomni mint a játékban.
    Jó dolog..szórakoztató volt.
  • Carmageddon
    Igen csalással.
  • Tinman #557
    Tyűűű... most végeztem a Crossworlds - A korona védelmezője kampánnyal és azt kell mondjam ez aztán már komolyabb kihívás volt. Normalra tettem, mert sejtettem, hogy kiegnek nem lehet ez olyan könnyű, mint az alap volt, de jól tettem. A végső csata vagy 35 percig tartott és maradt 13 inkvizítorom, meg 3 Gonosz Beholderem ^^

Amúgy frankó kis kampány volt, igazi kissé túlzóan rövid... szvsz simán abszolválható 2-3 óra alatt.

Na jöhet az Aréna Bajnoka :-)

Ti toltátok már ezeket?
  • Carmageddon
    Milyen a facebookon való része?
  • Carmageddon
    http://rpgames.web4.hu/cikk/kings-bounty-legions-nyilt-beta-a-facebookon
  • Carmageddon
    Apámnak már most 57-es szinten van a haragja, aztán még ki sem nyírt mindenkit.
    Én lehetetlen szinten meg 25-ös szintű vagyok a haragom meg 39-es szintű, aztán még csak veronáig van kitisztítva a terep.
  • Tinman #553
    Abs. igazad van... sajnos már a béka előtt is kicsit éreztem, hogy túl erős vagyok, de most hogy legyőztem Baal-t, nulla szenvedéssel, be kell lássam a normal fokozat már nem nekem való, feljebb kellett volna tennem a nehézséget, mert így a játék utolsó 60%-ban, 99%-ban nulla veszteségre csináltam meg minden küzdelmet.

Itt a statom, ISZONYAT mód szeretek szöszölni, tervezgetni, próbálgatni, remélem ez látszik a 127 napon :-DDD

• Carmageddon
    Az könnyű kinyírni.
    Én lehetetlen szinten nyomom.
  • Tinman #551
    Ezt a xaros békát, úgy megöltem, hogy meg sem tudott ütni :-D
  • Tinman #550
    Dark Mistikus-t ki lehet nyírni a Névtelen szigeten anélkül, hogy a szolgájává válnék?
  • Tinman #549
    Semmiben, max a borítóban, meg az, hogy magyar nyelvű kézikönyvvel kapod...
  • jocika
    Meg tudná mondani valaki, hogy a KB:Crossworld gyémánt kiadás(amit nálunk lehet kapni) és KB:Crossworld Game of the Year kiadás között mi a különbség?
  • b-type
    érdemes (sztem) a kritikus ütésekre is rámenni, nekem a végére 40% esélyt adott...az meg a gyakorlatban elég nagy csapás az ellennek.
    Érdmes a gyíkemberekhez is menni, jó lények vannak, a Trex, és a szárnyas is nagyon jó...Trex 1000hp és jó a 'specje', a madár meg a kritikus sebzése miatt jó és elég jó a kezdeményezése is.
    Aztán ott van a giliszta ami viszont über, valami 800-900 kis földtúrót ídéz minden második körben, és ekkora tömegben nagyon jól sebeznek...pláne ha 40% eséllyel kritikus a sebzésük. ...az anyagiliszta meg, bár nem tud mozdulni elég kemény ha betámadják.
    A fekete sárkányom (16) kisebb erőt képviselt mint ezek...
    Törpéket pl. nem is nagyon használtam, de jók a démonok is, a fődémon felezése elég brutál.
    Kár hogy nem tudtam a sárkányomat lvl 60-ra gyúrni, mert ő volt mindenek felett a legbrutálabb :)...csak hát a főellenfelek ellen tétlenségre van kárhoztatva :(

Jó ez a játék nagyon.
  • Tinman #546
    Az a helyzet, hogy mikor végre hozzájutottam a szent lovagokhoz, onnantól a normal fokozat átment "can i play dady-be".

Aztán nemsokára meglett a fantom spell... tegnap egy "legyőzhetetlen" sereget úgy tettem zsebre, hogy meg sem tudtak ütni ^^

Debir, Skarlát szél, Verona, Dersu, Tekron, Bolo, Montreo már majdnem mind fullra ki vannak pucolva.

Elképesztő, hogy az élőholtak mennyire durván döglenek tőlem... Mesmer-t is halálosnak írta, ott sem vesztettem egy egységet sem.

Mos' meg túl könnyű lett
  • b-type
    Érdemes az elején beverekedni magad a 'szerelem templomához', Montero és Verona közötti hídon, mert ott a repülés képességével sok mindent össze tudsz szedni..én harcossal vittem végig, kedvem szerint játszottam mentem össze-vissza és a ranglistán harmadik helyet adott végül.
    A sárkány iszonyat segítség..harcosként érdemes a haragra és a mannára is gyűrni (lehetőleg mannavisszanyerésre), és így én láváztam és felébresztettem a sárkányomat..azaz 3-4 ezreket sebeztem az ellenfél összes lényén minden körben (a láva 85 harag lett a végére, egy érbesztés meg 10 manna), és ja Baal ellen nagyon jól jönnek a lovagok, szent lovagok..a lovagok alapból jók mert démon ellen nagyon sebeznek, az inkvízítorok élesztenek, a szent lovagok meg új kört adnak a lovagoknak és élesztenek...meg ütnek is.
    párszor megéri az inkvizítorokat fantomként is behozni hogy azok is élesszék a lovagokat...így Baal-nak semmi esélye nem volt.
  • gandrus
    Sokat számít, hogy milyen gyorsan viszed végig (hány nap alatt). Nekem se szokott általában túl jó helyezésem lenni, de engem nem érdekel, én szeretek elszöszmötölni, mindent bejárni, kipróbálni. Akkor is, ha már negyedszerre viszem végig (pl. a KB The Legendet. :).
  • patrikdg
    Tapasztalataim Baal fődémonnál: Nekem egyszeri próbálkozás után sikerült megölnöm. Amiket érdemes használni, hát nekem a szent és a sima lovag tette ki a seregem nagy ütőerejét. Nagyon szívósak és erősek is ezeket mindenképp ajánlom, ha mindkettöt viszed egyszerre mégjobb. Meg persze az inkvizítor Baal ellen nagyon hatásos azt is érdemes vinni, már csak azért is mert 1 távolságsebző mindenképp kell a csapatba. Én sárkányokat nem használtam a csatában mivel a fekete és és a vörös sárkány nem tűl előnyös Baal-nal. Tapasztaltam is fekete sárkány jóval kevesebbet ütött a többi egységemnél. Emerald Dragont viszont asszem érdemes vinni, csak én nem tudtam mert már nem volt honnan vásárolnom. Én 51-es szinten harcossal mentem neki Baal-nak és ezzel az összeálítással másodszorra már nem volt nehéz a csata. De akik nagyon szenveden a fődémonnál azok probálkozzanak minél többet, ugyanis Baal képességei(démonidézés,kardcsapás,stb.) nem egy megadott ütemben aktiválódnak hanem véletlenszerűen. Szóval az is lehet hogy valami szerencse fojtán egész könnyen lemegy ha pl. csak az egész csata alatt egyszer idéz démonsereget.Mert ilyen is előfordülhat.

De lenne 1 kérdésem:A játék végén a ranglistán mi határozza meg hogy hányadik vagy?
    Azt tudom hogy pontoz a végén de hogy lehet felgyúrni a pontokat? Mert én általában nem végzek jó helyen.
  • gandrus
    A sziget neve Umkas. Amúgy nekem varázslóval hardon nem túl nehéz, leszámítva némelyik ellenfelet. A Legendben végigvittem varázslóval(4x) és paladinnal(1x) is. Nekem a paladin mondjuk könnyebbnek tűnt egy kicsit. Az Armored Princesst csak varázslóval játszottam eddig. Egy bizonyos szint után (főleg, ha alacsonyabb szintű egységei vannak az ellenségnek) már a halálos, illetve a lehetetlen erejű ellenségek is könnyűek. Az első részben a harag ládája sokat segít, illetve némely varázslatok (pl. félelem, mágikus bilincs).
  • Tinman #541
    Igazából az a baj, hogy nem jól adagolja a nehézséget... amióta ezzel a játékkal játszom 95%-ban erős vagy erősebb csapatokkal találkozok. Néha vicc látni, hogy a szánalmas mennyiségű tagokból álló csapatok kiáll egy látszólag is sokkal ütősebb banda ellen, hordák vannak sok esetben 1-2 fajból, majd megérek mit kitalálni, hogy mire elérnek hozzám ne dögöljek meg egy csapástól.

Ráadásul sajna a sztori sem vonz annyira mágnesként, mint anno az 1. rész esetében, a sok küzdelem rendesen kifáraszt és néha már csak amiatt is abbahagyom, mert végre lenyomok egy durva sereget, örömbódottá', de rögtön jönne a következő durvulás :-/
  • Rash87
    Én is így voltam vele, alap sima volt ehhez képest, bár ott is volt 1-2 húzós harc.
    De itt már Normal-on már az elején szenvedtem, főleg jó pár sziget után egyre nehezebb lett,alig találtam olyan ellenfelet,aki legyőzhető :)
    ... s meguntam,h utazgatni kell folyamatosan, meg keresgélni a normális ellenfelet,utánpótlás feltöltéséről meg nem is beszélve....
    Ezért indítottam 1 új karit Könnyű nehézséggel, egyből barátibb lett, bár ez meg túl könnyű volt,szóval sztem ezt nagyon elrontották.