KB.Armored Princess
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó dolog..szórakoztató volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy frankó kis kampány volt, igazi kissé túlzóan rövid... szvsz simán abszolválható 2-3 óra alatt.
Na jöhet az Aréna Bajnoka :-)
Ti toltátok már ezeket?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én lehetetlen szinten meg 25-ös szintû vagyok a haragom meg 39-es szintû, aztán még csak veronáig van kitisztítva a terep.
Itt a statom, ISZONYAT mód szeretek szöszölni, tervezgetni, próbálgatni, remélem ez látszik a 127 napon :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én lehetetlen szinten nyomom.
Érdmes a gyíkemberekhez is menni, jó lények vannak, a Trex, és a szárnyas is nagyon jó...Trex 1000hp és jó a 'specje', a madár meg a kritikus sebzése miatt jó és elég jó a kezdeményezése is.
Aztán ott van a giliszta ami viszont über, valami 800-900 kis földtúrót ídéz minden második körben, és ekkora tömegben nagyon jól sebeznek...pláne ha 40% eséllyel kritikus a sebzésük. ...az anyagiliszta meg, bár nem tud mozdulni elég kemény ha betámadják.
A fekete sárkányom (16) kisebb erõt képviselt mint ezek...
Törpéket pl. nem is nagyon használtam, de jók a démonok is, a fõdémon felezése elég brutál.
Kár hogy nem tudtam a sárkányomat lvl 60-ra gyúrni, mert õ volt mindenek felett a legbrutálabb :)...csak hát a fõellenfelek ellen tétlenségre van kárhoztatva :(
Jó ez a játék nagyon. <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Aztán nemsokára meglett a fantom spell... tegnap egy "legyõzhetetlen" sereget úgy tettem zsebre, hogy meg sem tudtak ütni ^^
Debir, Skarlát szél, Verona, Dersu, Tekron, Bolo, Montreo már majdnem mind fullra ki vannak pucolva.
Elképesztõ, hogy az élõholtak mennyire durván döglenek tõlem... Mesmer-t is halálosnak írta, ott sem vesztettem egy egységet sem.
Mos' meg túl könnyû lett <#zavart2>#zavart2>
A sárkány iszonyat segítség..harcosként érdemes a haragra és a mannára is gyûrni (lehetõleg mannavisszanyerésre), és így én láváztam és felébresztettem a sárkányomat..azaz 3-4 ezreket sebeztem az ellenfél összes lényén minden körben (a láva 85 harag lett a végére, egy érbesztés meg 10 manna), és ja Baal ellen nagyon jól jönnek a lovagok, szent lovagok..a lovagok alapból jók mert démon ellen nagyon sebeznek, az inkvízítorok élesztenek, a szent lovagok meg új kört adnak a lovagoknak és élesztenek...meg ütnek is.
párszor megéri az inkvizítorokat fantomként is behozni hogy azok is élesszék a lovagokat...így Baal-nak semmi esélye nem volt.

De lenne 1 kérdésem:A játék végén a ranglistán mi határozza meg hogy hányadik vagy?
Azt tudom hogy pontoz a végén de hogy lehet felgyúrni a pontokat? Mert én általában nem végzek jó helyen<#falbav>#falbav>.
Ráadásul sajna a sztori sem vonz annyira mágnesként, mint anno az 1. rész esetében, a sok küzdelem rendesen kifáraszt és néha már csak amiatt is abbahagyom, mert végre lenyomok egy durva sereget, örömbódottá', de rögtön jönne a következõ durvulás :-/
De itt már Normal-on már az elején szenvedtem, fõleg jó pár sziget után egyre nehezebb lett,alig találtam olyan ellenfelet,aki legyõzhetõ :)
... s meguntam,h utazgatni kell folyamatosan, meg keresgélni a normális ellenfelet,utánpótlás feltöltésérõl meg nem is beszélve....
Ezért indítottam 1 új karit Könnyû nehézséggel, egybõl barátibb lett, bár ez meg túl könnyû volt,szóval sztem ezt nagyon elrontották.
Glory, Glory Man. United!
Már Verona is majdnem fullra ki van pucolva, de nagyon észnél kell lenni, mert hiába mehetek el 3 másik szigetre (Dersu, Montero, meg U... izé, ahol az állatok tudnak beszélni), kemény és HOSSZÚ csaták vannak.
Remélem ez késõbb változik, mert iszonyat mennyiségû idõt vesz el az életembõl a játék... Verona elõtt ráadásul voltak veszteségeim, rengeteget kellett mindig visszamennem utánpótlásért.
Persze mióta 100%-re feltoltam a feltámasztás skillt, + inkvizítor, + szent lovag, azóta rendszeresen 0 a veszteségem, de akkor is... ehhez a számhoz azért sok idõre van szükség :-/
Változik ez késõbb vagy még egy 50 órát így fogok eltölteni csiga tempóban? Amúgy paladinnal vagyok.
Bár lehet a másik 3 hadjáratnál már lesznek.
Egyébként el se tudom képzelni, h nehéz v- legnehezebb fokozaton milyen is valójában a játék,de nem is akarom :D
Tudja valaki, hogy a crossworlds-ben az eredeti kampány benne van e és vátoztattak e valamit a játékmenetén?
Nalam nem "szall fel" hogy mennyien haltak meg, lehet ez is valami harcos kepesseg?
Az egy képesség,amit meg lehet tanulni, Erõ-n belül van azt hiszem.
Amugy ebben a VIDEOBAN latni hogy ha meghal valamiennyi egyseg akkor az a szam is szel fel.
Amugy en is az R14-es droid utan vagyok nem sokkal, es nagyon tetszik a game.
Es az hogy csinalom meg hogy csata elott pakolgatom az egysegeket? Szinten e video elejen pakolgatja a katonakat a srac.
Meg en most easy-n tolom de mar a harmadik szigetnel meg torpantam. Magus vagyok amugy, es nem ertem hogy mit rontottam el.
A szinron gondolom csak azert van mert alapban ott nem lehet feliratozni, es egyszerubb csak ott alamondani a hangt es kesz. Bar en sem talakoztam az elejen kivul mashol.
Tessék tolni!
Engem mondjuk zavar a szinkron, azt meg is ölöm alatta hamarosan, de a feliratok, fordítások frankónérók nagyon!
Másrészt ha teljesítek egy fel nem vett küldit, akkor mi van?
Ugyhogy most zuztam le a maradékot.
Hardon lvl 58 paladin lett a végére. :)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ma elszortam 2 millát runákra.
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
hol van a "dragon necklace" ?
vagy 6 db dragon tooth om , azt elvileg akkor tudom használni ha megvan a nyaklánc vagy mi . de fogalmam sincs az hol lehet.
Ezt random dobja valahol vagy valami konkrét helyen van ?