KB.Armored Princess

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Az aréna bajnoka szvsz könnyû, eleinte volt pénzhiány..de a vadászós küldikkel ez nem akkora gond (sokat költöttem tárgyakra), az aréna az ismerõs lesz...hasonló taktikával kell nyomni mint a játékban.
Jó dolog..szórakoztató volt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Igen csalással.
Tinman
Tyûûû... most végeztem a Crossworlds - A korona védelmezõje kampánnyal és azt kell mondjam ez aztán már komolyabb kihívás volt. Normalra tettem, mert sejtettem, hogy kiegnek nem lehet ez olyan könnyû, mint az alap volt, de jól tettem. A végsõ csata vagy 35 percig tartott és maradt 13 inkvizítorom, meg 3 Gonosz Beholderem ^^

Amúgy frankó kis kampány volt, igazi kissé túlzóan rövid... szvsz simán abszolválható 2-3 óra alatt.

Na jöhet az Aréna Bajnoka :-)

Ti toltátok már ezeket?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Milyen a facebookon való része?
http://rpgames.web4.hu/cikk/kings-bounty-legions-nyilt-beta-a-facebookon
Apámnak már most 57-es szinten van a haragja, aztán még ki sem nyírt mindenkit.
Én lehetetlen szinten meg 25-ös szintû vagyok a haragom meg 39-es szintû, aztán még csak veronáig van kitisztítva a terep.
Tinman
Abs. igazad van... sajnos már a béka elõtt is kicsit éreztem, hogy túl erõs vagyok, de most hogy legyõztem Baal-t, nulla szenvedéssel, be kell lássam a normal fokozat már nem nekem való, feljebb kellett volna tennem a nehézséget, mert így a játék utolsó 60%-ban, 99%-ban nulla veszteségre csináltam meg minden küzdelmet.

Itt a statom, ISZONYAT mód szeretek szöszölni, tervezgetni, próbálgatni, remélem ez látszik a 127 napon :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az könnyû kinyírni.
Én lehetetlen szinten nyomom.
Tinman
Ezt a xaros békát, úgy megöltem, hogy meg sem tudott ütni :-D

Tinman
Dark Mistikus-t ki lehet nyírni a Névtelen szigeten anélkül, hogy a szolgájává válnék?

Tinman
Semmiben, max a borítóban, meg az, hogy magyar nyelvû kézikönyvvel kapod...

Meg tudná mondani valaki, hogy a KB:Crossworld gyémánt kiadás(amit nálunk lehet kapni) és KB:Crossworld Game of the Year kiadás között mi a különbség?
b-type
érdemes (sztem) a kritikus ütésekre is rámenni, nekem a végére 40% esélyt adott...az meg a gyakorlatban elég nagy csapás az ellennek.
Érdmes a gyíkemberekhez is menni, jó lények vannak, a Trex, és a szárnyas is nagyon jó...Trex 1000hp és jó a 'specje', a madár meg a kritikus sebzése miatt jó és elég jó a kezdeményezése is.
Aztán ott van a giliszta ami viszont über, valami 800-900 kis földtúrót ídéz minden második körben, és ekkora tömegben nagyon jól sebeznek...pláne ha 40% eséllyel kritikus a sebzésük. ...az anyagiliszta meg, bár nem tud mozdulni elég kemény ha betámadják.
A fekete sárkányom (16) kisebb erõt képviselt mint ezek...
Törpéket pl. nem is nagyon használtam, de jók a démonok is, a fõdémon felezése elég brutál.
Kár hogy nem tudtam a sárkányomat lvl 60-ra gyúrni, mert õ volt mindenek felett a legbrutálabb :)...csak hát a fõellenfelek ellen tétlenségre van kárhoztatva :(

Jó ez a játék nagyon. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tinman
Az a helyzet, hogy mikor végre hozzájutottam a szent lovagokhoz, onnantól a normal fokozat átment "can i play dady-be".

Aztán nemsokára meglett a fantom spell... tegnap egy "legyõzhetetlen" sereget úgy tettem zsebre, hogy meg sem tudtak ütni ^^

Debir, Skarlát szél, Verona, Dersu, Tekron, Bolo, Montreo már majdnem mind fullra ki vannak pucolva.

Elképesztõ, hogy az élõholtak mennyire durván döglenek tõlem... Mesmer-t is halálosnak írta, ott sem vesztettem egy egységet sem.

Mos' meg túl könnyû lett <#zavart2>

b-type
Érdemes az elején beverekedni magad a 'szerelem templomához', Montero és Verona közötti hídon, mert ott a repülés képességével sok mindent össze tudsz szedni..én harcossal vittem végig, kedvem szerint játszottam mentem össze-vissza és a ranglistán harmadik helyet adott végül.
A sárkány iszonyat segítség..harcosként érdemes a haragra és a mannára is gyûrni (lehetõleg mannavisszanyerésre), és így én láváztam és felébresztettem a sárkányomat..azaz 3-4 ezreket sebeztem az ellenfél összes lényén minden körben (a láva 85 harag lett a végére, egy érbesztés meg 10 manna), és ja Baal ellen nagyon jól jönnek a lovagok, szent lovagok..a lovagok alapból jók mert démon ellen nagyon sebeznek, az inkvízítorok élesztenek, a szent lovagok meg új kört adnak a lovagoknak és élesztenek...meg ütnek is.
párszor megéri az inkvizítorokat fantomként is behozni hogy azok is élesszék a lovagokat...így Baal-nak semmi esélye nem volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gandrus
Sokat számít, hogy milyen gyorsan viszed végig (hány nap alatt). Nekem se szokott általában túl jó helyezésem lenni, de engem nem érdekel, én szeretek elszöszmötölni, mindent bejárni, kipróbálni. Akkor is, ha már negyedszerre viszem végig (pl. a KB The Legendet. :).

Tapasztalataim Baal fõdémonnál: Nekem egyszeri próbálkozás után sikerült megölnöm. Amiket érdemes használni, hát nekem a szent és a sima lovag tette ki a seregem nagy ütõerejét. Nagyon szívósak és erõsek is ezeket mindenképp ajánlom, ha mindkettöt viszed egyszerre mégjobb<#wink>. Meg persze az inkvizítor Baal ellen nagyon hatásos azt is érdemes vinni, már csak azért is mert 1 távolságsebzõ mindenképp kell a csapatba. Én sárkányokat nem használtam a csatában mivel a fekete és és a vörös sárkány nem tûl elõnyös Baal-nal. Tapasztaltam is fekete sárkány jóval kevesebbet ütött a többi egységemnél. Emerald Dragont viszont asszem érdemes vinni, csak én nem tudtam mert már nem volt honnan vásárolnom<#duhos2>. Én 51-es szinten harcossal mentem neki Baal-nak és ezzel az összeálítással másodszorra már nem volt nehéz a csata. De akik nagyon szenveden a fõdémonnál azok probálkozzanak minél többet, ugyanis Baal képességei(démonidézés,kardcsapás,stb.) nem egy megadott ütemben aktiválódnak hanem véletlenszerûen. Szóval az is lehet hogy valami szerencse fojtán egész könnyen lemegy ha pl. csak az egész csata alatt egyszer idéz démonsereget.Mert ilyen is elõfordülhat<#nyes>.

De lenne 1 kérdésem:A játék végén a ranglistán mi határozza meg hogy hányadik vagy?
Azt tudom hogy pontoz a végén de hogy lehet felgyúrni a pontokat? Mert én általában nem végzek jó helyen<#falbav>.
gandrus
A sziget neve Umkas. Amúgy nekem varázslóval hardon nem túl nehéz, leszámítva némelyik ellenfelet. A Legendben végigvittem varázslóval(4x) és paladinnal(1x) is. Nekem a paladin mondjuk könnyebbnek tûnt egy kicsit. Az Armored Princesst csak varázslóval játszottam eddig. Egy bizonyos szint után (fõleg, ha alacsonyabb szintû egységei vannak az ellenségnek) már a halálos, illetve a lehetetlen erejû ellenségek is könnyûek. Az elsõ részben a harag ládája sokat segít, illetve némely varázslatok (pl. félelem, mágikus bilincs).

Tinman
Igazából az a baj, hogy nem jól adagolja a nehézséget... amióta ezzel a játékkal játszom 95%-ban erõs vagy erõsebb csapatokkal találkozok. Néha vicc látni, hogy a szánalmas mennyiségû tagokból álló csapatok kiáll egy látszólag is sokkal ütõsebb banda ellen, hordák vannak sok esetben 1-2 fajból, majd megérek mit kitalálni, hogy mire elérnek hozzám ne dögöljek meg egy csapástól.

Ráadásul sajna a sztori sem vonz annyira mágnesként, mint anno az 1. rész esetében, a sok küzdelem rendesen kifáraszt és néha már csak amiatt is abbahagyom, mert végre lenyomok egy durva sereget, örömbódottá', de rögtön jönne a következõ durvulás :-/

Rash87
Én is így voltam vele, alap sima volt ehhez képest, bár ott is volt 1-2 húzós harc.
De itt már Normal-on már az elején szenvedtem, fõleg jó pár sziget után egyre nehezebb lett,alig találtam olyan ellenfelet,aki legyõzhetõ :)
... s meguntam,h utazgatni kell folyamatosan, meg keresgélni a normális ellenfelet,utánpótlás feltöltésérõl meg nem is beszélve....
Ezért indítottam 1 új karit Könnyû nehézséggel, egybõl barátibb lett, bár ez meg túl könnyû volt,szóval sztem ezt nagyon elrontották.

Glory, Glory Man. United!

Tinman
Normalon tolom a játékot, mint anno az alap KB-t, de meg kell mondjam ez nehezebbre sikeredett.

Már Verona is majdnem fullra ki van pucolva, de nagyon észnél kell lenni, mert hiába mehetek el 3 másik szigetre (Dersu, Montero, meg U... izé, ahol az állatok tudnak beszélni), kemény és HOSSZÚ csaták vannak.
Remélem ez késõbb változik, mert iszonyat mennyiségû idõt vesz el az életembõl a játék... Verona elõtt ráadásul voltak veszteségeim, rengeteget kellett mindig visszamennem utánpótlásért.

Persze mióta 100%-re feltoltam a feltámasztás skillt, + inkvizítor, + szent lovag, azóta rendszeresen 0 a veszteségem, de akkor is... ehhez a számhoz azért sok idõre van szükség :-/

Változik ez késõbb vagy még egy 50 órát így fogok eltölteni csiga tempóban? Amúgy paladinnal vagyok.

Már megoldottam a problémát. Kössz a segítséget.
Akkor az enyémhez kell az alap AP-is?
Daell Drow
A crossworldben igazabol 2 fele AP van, sima es bovitett. Nekem a steames verziora siman ment a magyaritas. Ahogy olvasom te warez verziot tolsz, ott lehet az alap nincs benne.
Nekme a crosswolrdsban van benne az ap és nincs fent külön de így is fut a játék. De akkor leszedem valahonnan akkor az ap-ot. Kössz azért a helpet.
Daell Drow
A Crossworld kiegeszitohoz szukseges az armored prines game meglete is. Igy a magyaritasnal is.
Csõ all lenne 1 kis problémám a magyarítással. Fent van a gépemen a crossworlds de az a verzió amiben benne van az armored princess is (1.3.1 es verzión van), de viszont a sima Armored Princess nincs fent. leszettem a magyarítást és ott azt írtha hogy az armored princes mappába másoljam be a magyarítást ezért nekem nem mükszik pedig már mindenhogy megprobáltam bemásolni vagy felülírni a magyarításos fájlokat. Szóval akkor kell az armored princess is hozzzá hogy mennyen a magyarítás , és így kéne kinézni mikor az armored princess után telepítem a crossworldsot? : 1Company/KB armored princess (ide kéne bemásolni a magyarítást) /Crossworlds. Help please
Rash87
Végigvittem... minden szigetet kipucoltam,de a bevezetõn kívül nem volt más bevezetõs szinkronos dolog :)
Bár lehet a másik 3 hadjáratnál már lesznek.

Egyébként el se tudom képzelni, h nehéz v- legnehezebb fokozaton milyen is valójában a játék,de nem is akarom :D

A Crossworlds egy kieg, kell hozzá az eredeti játék amúgy nem is települ. Nem hinném hogy az eredeti játék a kieg miatt ne lenne játszható, a GOTY változatban ki lehet választani mivel akarsz játszani.
Hi!

Tudja valaki, hogy a crossworlds-ben az eredeti kampány benne van e és vátoztattak e valamit a játékmenetén?
Daell Drow
Enyim is 1.3.1 steames verzio.
Nm hiszem, esetleg más verzió, az enyém 1.3.1
Daell Drow
Igen, megtalaltam a pakolgatost. De en magus vagyok igy azt nem fogom mostanaban kifejleszteni, mert az utolsok kozott van a harcosnal.
Nalam nem "szall fel" hogy mennyien haltak meg, lehet ez is valami harcos kepesseg?
Nekem is "száll fel" hogy mennyi halt meg. Az egységpakolgatás erõ képesség, legalul.
Rash87
"Es az hogy csinalom meg hogy csata elott pakolgatom az egysegeket? Szinten e video elejen pakolgatja a katonakat a srac."

Az egy képesség,amit meg lehet tanulni, Erõ-n belül van azt hiszem.

Daell Drow
Ááá igen, az alt-al lehet elohozni a csikot. koszi.
Amugy ebben a VIDEOBAN latni hogy ha meghal valamiennyi egyseg akkor az a szam is szel fel.
Amugy en is az R14-es droid utan vagyok nem sokkal, es nagyon tetszik a game.
Es az hogy csinalom meg hogy csata elott pakolgatom az egysegeket? Szinten e video elejen pakolgatja a katonakat a srac.
alt-ra jelenik meg az életerõ csík, az nem látszik mennyi halt meg. Esetleg valami moddal. Nekem normálon harcossal nem gond a játék...
Daell Drow
Amugy hol lehet be allitani hogy csata kozben reszletessen latszodjanak az egyseg tulajdonsagai. Pl eetero csik illetve hogy mennyi halt meg. Mer a simaban nalam igy van de a AP-ben csak azt latom hogy mennyit csapott ra.

Meg en most easy-n tolom de mar a harmadik szigetnel meg torpantam. Magus vagyok amugy, es nem ertem hogy mit rontottam el.
Daell Drow
Ki fogom birni. XD
Tinman
Még lesz átvezetõ ;-)

Daell Drow
Na en is elkezdtem az AP, es meg kell mondani eleg jo lett a szoveges forditas. Pl a reszeges vagy tajszolasban beszelo NPC-k nagyon megdobjak a hangulatot. 10/10 a magyaritas nalam.

A szinron gondolom csak azert van mert alapban ott nem lehet feliratozni, es egyszerubb csak ott alamondani a hangt es kesz. Bar en sem talakoztam az elejen kivul mashol.
Rash87
Olyan sok szinkron nincs alatta, vagyis én nyomom jó pár napja(Armored P.),de az intron kívül eddig nem akadt máshol :)

Tinman
Néhány napja kint van a King's Bounty Crossworlds (Armored Princess is!!!) magyarítása, SZINKRONIZÁLVA is!

Tessék tolni!

Engem mondjuk zavar a szinkron, azt meg is ölöm alatta hamarosan, de a feliratok, fordítások frankónérók nagyon!

Helló, valamelyik tipp vagy súgó azt írta, ha túl sokáig nem kerül teljesítésre egy küldetés, akkor törlõdik a listából. Na most ez igaz lenne? És ha eltûnik akkor mi van, újból felvehetem? Kényelmetlen lenne úgy játszani ,hogy a küldetéseket felvenni rohangászni kellene, meg emlékezni melyik küldi kinek kéne ha felvettem volna... Pont arra (is) van a küldetéslista, hogy ne kelljen memorizálni ezeket.
Másrészt ha teljesítek egy fel nem vett küldit, akkor mi van?
Decemberben úgy töröltem le a gamet h még 3 csata volt hátra :)
Ugyhogy most zuztam le a maradékot.
Hardon lvl 58 paladin lett a végére. :)
Kmarha
Hja olvastam már akartam írni, hogy van életjel :) Remélem egyszer majd elkészül. Angolul már megvolt, egyszer magyarul is végig fogom vinni :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nemsokára végigjátszom :).
Ma elszortam 2 millát runákra.
Hiperwolf
Még készítem, jó lenne, ha lennének még emberek. LINK

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

gandrus
A sárkányfogakból (dragon tooth) lehet sárkány nyakláncot (dragon necklace) készíteni, ha meg van a kellõ mennyiség (nem emlékszem mennyi, valószínûleg hat).

üdv
hol van a "dragon necklace" ?
vagy 6 db dragon tooth om , azt elvileg akkor tudom használni ha megvan a nyaklánc vagy mi . de fogalmam sincs az hol lehet.
Ezt random dobja valahol vagy valami konkrét helyen van ?