659
King`s Bounty: Armored Princess
  • mnorbi
    én azt nem értem hogy miewrt nincs nekem paladinnal resurection spellem ? vagy azt kivették és majd csak a talent ág alján lévö passive skill lesz ? úgy emléleztem hogy az rögtön volt a sima kb be... lehet rosszul emlékszem
  • Aradebil2
    Apropó térkép: rohadt idegesítő hogy nagy nehezen lenyomok egy lethal szörnyet a térképért,erre azt adja oda,ami már meg volt...
  • Jocisan
    Használj "Kalandozó" varázslatokat!
    2 csatáig vagy 10 percig felpumpálja a hősöd. Lehetőleg olyan egységet támadj akinél van térkép! Sok sikert!
  • mnorbi
    köszi , sikerült.

aki végigtolta melyik játéknak van több játékideje ?
  • Aradebil2
    Paladint nem lehet sacrifice-al termelni,pedig nem is magic immune :(
    amúgy lehet hogy én vagyok a béna,de leöltem mindent az első 3 szigeten,már csak ilyen 14-17-es hősök vannak,az újabb szigeteken meg lethal az összes :(
  • Jocisan
    Szia!
    Angolosítás!
    Nekem W-XP sp.3 van telepítve.
    Jó játékot, és sok szerencsét!

Felkerült az első térkép az oldalra Debir.
  • mnorbi
    nem akar elindulni , vista 64 em van ott nem ismeri fel starforct amikor hozza akarom adni hardwerknet. Irjatok mar le plz melyik op rendszeren mukodik ez a starforceos ... akkor azt feltelepitem.

koszi szepen
  • mnorbi
    ok elolvastam , de ami ott van link azt nem lehet tiolteni // plz kuldjetek mar el az angol forditast [email protected] re koszi szepen!!
  • mnorbi
    tenyleg van angol forditas ??
  • Aradebil2
    Nah elkezdtem az AP-t,és nagyon sok apróság van,amitől sokal pörgősebb,és kevésbé unalmasabb lett a játék!Pl. leggyakrabban használt spellek,térképen jelöli a hajód helyét,a vendorokat,sokat segít a játékosnak:)A very weak ellenek menekülése is tetszik:)
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Elkezdtem a végigjátszást írni. Az első sziget leírása kész van, de folyamatosan bővül majd az információ.
  • Jocisan
    Szia Hiperwolf!
    Én most próbáltam, tökéletesen letölti a file-t. De lehet attól még másnál is basz@kszik, köszi az észrevételt! Nincs most időm a fordításra, de köszi hogy gondoltál rám (amúgy csak fordító progival szoktam).

STARFORCE INFO:

Following a next steeps: Go to the Control Panel>>Printers and other Hardware>>add Hardware>>
    Next>>Yes,I have already connected the hardware>>Next>>Add New Hardware>>Next>>
    Install The Hardware that I manually select from a list (advanced)>>next>>Show all devices>>
    Have disk>>click browse>> search file in Starforcefolder/dev000.inf>>Open >>OK >>Next>>Finish

Starforce, után, mount mini game:(Deamon Tools Lite 4.3 van nálam telepítve)
    Remélem megy már a game!
    Sziasztok!
  • RZednik
    Hát, ha friss rendszered van, akkor fel kell(ene) tenned egy Starforce drivert, és azt követően mountolni a miniimage-et (nekem XP-n és Vistán is ez kellett, de vkienk ugyanez volt a problémája korábban, néhány kommentel lejjebb megtalálod miért is dob a game kékhalált). Ha jól rémlik ez ott van a letöltött cucc mellett is, de ha nincs (és neten se találsz), akkor írj, aztán elküldöm.
  • Hiperwolf
    Helyesbítek, nem az dob kékhalált, csak nem fogadja el eredetiként.
  • Hiperwolf
    Hali mengint én. (Opsz most vettem észre, hogy Jocisan nevét véletlen elírtam. Bocsi.) Elég furcsa helyzetbe kerültem... Most XP van a gépemen és a mini-obraz nevű akármi, amivel eddig indítottam Daemon Tools segítségével a játékot kékhalált dob. Eddig Windows 7 alatt játszottam, azért eléggé meglepődtem ezen... Aki XP alatt játszik az mondja már el nekem, hogy hogyan indította el a játékot. Köszi!
  • Hiperwolf
    Hocisan! Hibás a letöltés. loc_ses.kfs és nem oc_ses.kfs, és amikor letölteném, akkor a szekuriti szisztemed baszakszik és kapok egy angol-német szöveget... Kérlek javítsd vagy tedd a rapidshares linked fel vagy az 1c forumáét. Köszi!
  • Hiperwolf
    Hát a magyarítás állna, ha szkaga nem tűnt volna el... De most már úgy érzem, hogy nem is fog visszajönni, úgyhogy Jocisan vagy valaki kérlek, hogy vagy az angol alapján vagy az orosz alapján netes forditóval, ha van kedve és türelme, segítsen. Akit érdekel, az vegyen fel MSN-en vagy írjon e-mailt vagy itt PÜ-ben írjon. A címeim rajta vannak az adatlapomon. Köszi!
  • hegege
    Nekem is müxik szépen ez alapján meg is taáltam mmajdnem minden követ már ..:)
  • Jocisan
    Köszi Frankus!

Feldobtam az oldalra isinnen lehet tölteni az angolosítást.+infó
  • Frankus
    Ezt nekem is csinálta egyszer! Nem tudtam megoldani csak úgy, hogy újra feltettem. Persze botor módon nem mentettem el a mentéseket, úgyhogy kezdtem az elejétől... :)

Amúgy oda tettem ahova mondta, és működik... előtte csináltam egy full biztonsági másolatot (egész könyvtárat átmásolva) meg külön a nyelvi fájlról is
  • farferi
    Áááá, nem ez lehet a gond az orosz sem indul el, hibát észlel.Pedig 3 hete még ment amikor kipróbáltam.
  • farferi
    Hogy raktad fel? Mert én bemásoltam oda ahova írta(sessions, addon) és nem indul el.
  • Frankus
    opsz bocs az lemaradt :)
    ebben a fórumban találtam:

angolosítás

elvileg nekem működik, de csak arra elég, hogy ne legyen az ember teljesen elveszve...
  • farferi
    Linket adnál?
  • Frankus
    Megoldva a probléma.
    Találtam egy angolosítást a ruszki verzióhoz :)
    Nem tuti, de jobb mint a semmi...
  • Frankus
    A negyedik szigeten van egy zöld ruhás muki a sárkány barlangjánál.

Amikor legyőzöm a sárkányt akkor vagy eltűnik, vagy ha más szöveget választok ott marad.

Mi a különbség? Mi történik amikor eltűník?

Azok közül aki végigjátszotta, vagy játszott a játékkal, nem tudná valaki megmondani?
  • Aradebil2
    magyarítás még mindig áll?
  • Hiperwolf
    Tudom, de egyszerűen se MSN-en se itt privátban nem érem utól Szkagát... Lehet, hogy elutazott, és éppen ezért az oldalt csinálom. Most ott tartok, hogy a szövegeket forditom rajta. Igérem, amint sikerül beszélnem vele folytatni fogjuk.
  • Kmarha
    a magyaritás jobban kell :)
  • RZednik
    Nah, szuper! Akkor jó játékot! ;)
  • farferi
    Nagyon köszi, megy.Még a páromat is leültettem mellé mert ő tud valamennyire oroszul.
  • RZednik
    Mail ment! Remélem összejön így! ;)
  • farferi
    [email protected] Nagyon köszi.
  • RZednik
    Azért indul újra, mert benne is van a figyelmeztető üzenetben, h ha emuláló cuccot talál a gépeden (az a "betett lemez" nem megy át az eredetiségvizsgálaton), akkor kékre fagyasztja a gépedet (ezen, amikor először olvastam, néztem is egyet :)), vagy ha úgy van beállítva a Windowsod akkor újraindítja (Sajátgép\Tulajdonságok\Speciális fül\Indítás és Helyreállításnál a Beállítások gomb és ott van egy pipálható automatikus újraindítás hiba esetére -> ezt célszerű kivenni, h lásd miért is fagyott kékre a gép).
    Amúgy én továbbra is azt mondom, h csak ez a Starforce driver hiányzik, mert utána már végigfut a játék saját ellenőrzője.
    Írd meg az e-mailcímed, átküldöm (pár kbyte, és egyszerű telepíteni).
  • farferi
    Köszi a gyors segítséget, de sajna a helyzet ugyanaz.Bemountolom és kiadja hogy figyelem emulátor van a gépen, kapcsoljam ki.Francokat, nyomom a nextet erre checking disc majd újabb üzenet az emulátorrol és nem lehet mit csinálni.Ja, a poén hogy ezután kb. 10-15 másodpercel mindig újra indul a gép.
  • Hiperwolf
    Tessék: LINK. Ezt mountold be Daemon Tools-szal (elég a Lite is) és menni fog.
  • farferi
    Nyavajás védelem.Nem tudom elindítani.
  • Hiperwolf
    És megtudhatnám, hogy hol van az az oldal?
  • andrej
    Szerintem, nem kell új oldal, már van egy hasonló témájú. A fórumok számát sem érdemes növelni szerintem.
  • Hiperwolf
    Jah, és aki ért swf szerkesztéshez, vagy képeken szépen át tudja irni a szöveget és van kedve segiteni az oldalban az irjon pü-t és kap munkát.