659
King`s Bounty: Armored Princess
  • Frankus
    Van egy kis gondom az egyik küldetéssel.

Az ork szigeten, ahol a béka is van, van egy küldi, hogy szedj össze 5 gyöngyöt. Kettőt össze is szedtem azon a szigeten, de utána el kellett jönnöm mert túl erősek voltak. Pár szint után most visszamentem, kipucoltam a szigetet de nincs több gyöngy! valaki látott gyöngyöt másik szigeten? Vagy ez egy bug? Valami ötlet valakinek?
  • Jocisan
    Sok a hiba valóban!
    Azzal kell boldogulni ami van. De várom már az eredeti angol verziót, és a honosítottat is(ha lesz). Ja és az új Heroes részt, amit már elkezdtek készíteni. Kíváncsian várom az újításokat!
  • farferi
    Újabb közvéleménykutatás,ez talán hasznosabb mint a csapatösszeállítás: Ki, melyik rage "erőt" favorizálja és miért?
  • farferi
    Royal snaket a kezdő szigeten kívül találtál, mert nekem elfogytak sajnos?
    Az én csapatom jelenleg jeges maci, kalóz, griff, paladin, lovas(tartalékban inkvizitor, assasin)-harcossal.Lövő egységem most nincs, kíváncsi vagyok így mire megyek.
  • [Jakuza]
    Eleg lol angolositas :S

"- This is a Google Translator job, so the quality of the English grammar is pretty bad."
  • Jocisan
    Mage Level.26
    Paladin, Beholder, Evil Beholder, Rofal Griff, Inguisitor
    Majd biztos lesz még csere, sárkány, küklopsz, Troll ?

Mindenki a saját játék stílusához, stratégiájához választ csapatot, sőt az ellenségtől is függ, miként állítasz össze egy jó csapatot. Azért kíváncsian várom, hogy ki, mire esküszik.
  • Aradebil2
    royal snake,paladin fix,később fix lesz egy sari is,valszeg zöld,a maradk kettő/három helyre pedig 2 íjász(beholder,ranger,cannoneer,ami van) és egy életszhető kicsitank(veteran ork,foreman,dwarf,unicorn stb.)
  • farferi
    Közvéleménykutatás: Ki, milyen sereggel nyomul?
  • Frankus
    A célpont csapat lény nagyságától függ elsősorban. Tehát hiába teszed ki te egy kis csapat lényre, nem fog annyit sebezni mint mondjuk az ő tűzsebzése a te nagy létszámú csapatodra.
    Ezt még csökkenti a resistence de növelheti pl. a növények tűzsebzésre való érzékenysége.
    Ha például a Royal Thorn -ra lövik akkor az nagyon brutálist kap...

Ha te lövöd akkor még növeli az a medál is ami égést és poison sebzésre nagyobb százalékot ad. Mindent összevetve érdemes leszedni, de azt hiszem egy sima 1 manás gyógyítás is elég például a méregre....
  • Aradebil2
    jaja,mostmár írtónagy százalékot sebeznek,rögtön le is szoktam dispellezni,nem éri meg szívni vele
  • farferi
    Nállatok is irreálisan nagyot sebeznek a tűzsebző/mérgező hatások? PL: Belém lő egy csapat íjász és a következő körben irtó sok lényt veszítek a tűzsebzés miatt.Én persze több íjásszal feleannyit sem sebzek a következő körökben.
  • gandrus
    Köszi szépen! Azt hiszem holnap az otthoniakkal vetetek egy PC Guru-t. :)
    Ha jól látom, csak 1895 Ft.
  • Aradebil2
    hoppá
  • Mahamoti
  • Jocisan
    A játékban egy térképből több is lehet. Ha ugyan olyat találtál a gép automatikusan ad egy kalandozó varázslatot. Általában Titan Sword (+ 10 attack 2 harcig).
  • Aradebil2
    az hagyján,én még palát sem tudtam vele csinálni -.-
  • mnorbi
    van ez sacrafice , mosttalan victim nevu spell evvel regen sian lehetett 5 szintu egysegekt nevelni. msot semmit se sajnos .. nem ertem miert nem mukodik vagy mi valtozott
  • Frankus
    Azt nevezem annak, amikor a Kissacival ellövöd a kincskereső tulajdonságot csata közben. Csatánként két ládát is lehet ásni. Egyrészt jár érte egy jó reward. Másrészt elég sok pénz, kristály, később rúna és tárgy szerezhető belőlük...
    Nekem dobott már 55k -t érő kardot is például.
  • mnorbi
    mi aza kincsgyártás ?
  • Frankus
    Még valami.

Érdemes elhúzni a csatákat. Azaz ha sikerül egy-két darab íjász egységre redukálnod az ellent, akkor ásd ki a kincseket, tegyél védekező varázslatot az egységeidre (mana gyártás rulez) harag pedig az inkvizítorral millió van....

A kincsgyártás nagyon fontos. A harmadik szigetre már megvolt a hármas szintű amulettem belőle.
  • Frankus
    Amit szerintem botorság kihagyni az az Inkvizítor. Az első szigetre vittem kardosokat golyófogónak, royal snaket (amint tudtam), papot és Inkvizítor, íjászt. Kezdésnek snake helyet tökéletes a Köpős növény is.

Aztán még az első szigeten találtam Royal köpős növényt, és vettem egy phantom spellt. Na onnantól easy win volt. Phantom az Inkvizítorra. Gyártasz pillanatok alatt millió raget, és ütögeted vele vissza a gyalogos egységeket. Ha találsz csapda spellt akkor még tápabb a dolog.

Amúgy azzal nem érdemes törődni, hogy ő lehetetlent ír. Azt nézi mekkora az ellen lényeinek a leadership összege szerintem. Ha viszont tele van gyalogos egységgel, te pedig lecsapdázod őket, vagy haraggal visszapöckölgeted, esetleg gyártod a köpős királynővel az egységeket amiket betolsz elé folyamatosan, akkor sosem fog odaérni velük és nulla veszteséggel csinálod meg a csatákat...

Ha pedig kiizzadja az ember a nulla veszteséges csatákat akkor nagyon jól jön a +leadership

Tény, hogy nehezebb a játék, de ha nem érdekel az idő, akkor nem olyan gáz, mert a szigetek között utazgatva lehet jó cuccokat és gyengébb ellenfeleket találni, aztán visszamész a korábbi szigetekre és begyűjtöd a nulla veszteséges csatákat.

Én már 17 napnál tartok és még csak most találtam meg a 7. szigetet.
  • farferi
    Aztán olyat hol lehet venni?Mert az első 3 szigeten ilyen nem volt, a negyedikre meg csak benéztem tegnap aztán sipirc vissza, szinte minden lehetetlen volt.A seregem amúgy nem rosz szerintem, van benne royal snake, ósi medve, sea dog csak hát harcosként óhatatlanul van veszteségem mert kevés a mannám és mindig szaladgálnom kell vissza erősítésért.Ez ami szokatlan az alaphoz képest.
  • mnorbi
    van egy tipp : Troll 5 ös szintö egység ha este csatázol vele minden kör elején fullra gyogyul magátol 800 hpt azért nem egyszerü leverni , nagyon jo front egység
  • farferi
    Nagyon lassan...
  • farferi
    Lassan azért erősödök, bár még mindig a második szigeten erőlködök.
  • Aradebil2
    Nekem zöldet lehetett,fekát csak Monteron,illetve az U betűs szigeten:)
  • mnorbi
    ja paladinnal is ez van , nem egyszeru... de azt se vagom hogy 3. szigettöl lehet fekete sarkanyt venni...
  • Aradebil2
    mage-el ugyanez a problémám van már a második sziget óta,mégis eljutottam valahogyan Monteroig,de egyre gázabb lesz,lethal cuccokat nem ritkán kell beütnöm :(
  • farferi
    Nem tudom hogy vagytok vele, kicsit erős lett a kiegészítő.Az alapot kétszer lenyomtam de itt nagyon nehezen haladok.A kisebb seregeket ütöm, gyűjtök ahol lehet de nagyon sok a jóval erősebb sereg.A második szigetnél vagyok harcossal, lassan már csak jóval erősebb seregek vannak.Az alapban lehetett szépen erősödni, itt nem tudom hoyan fogok.Azért próbálkozok.
  • Jocisan
    Sziasztok!
    VÉGIGJÁTSZÁS
    Három térkép,leírása már kész van.
    Erre tessék!
  • Mahamoti
    Annyira jó az angolosítás, hogy végig lehet játszani.
  • Aradebil2
    Cirill nem marad,egy-két orosz szó benne marad pl. assasinov egyik tárgy leírásában:) meg az egyik spellnek nálam ??????? a neve,és nem sikerült még rájönnöm hogy melyik spell lehet az,a képe nem ismerős a Kb-ből.Amúgy teljesen játszható az angolosítással!
  • lammaer
    Gratz. Látom angolul toltad (gondolom angolsitással) - minden rendben volt vele, nem maradtak cirill szövegek?
  • Aradebil2
    Transmutationre nem raktál?Igaz én még az elején vagyok,de egyik leghasznosabb skillem:)
  • Jocisan
    Gratula!
    Nagyon szép csapat.
  • Mahamoti
    Itt a nyerő hősöm:

Most nem váltottam sárkányokra, de a Beholderek most is stabil csapattagok voltak. :)
  • mnorbi
    valakinek sikerult elinditani már 64 bit es op rendszeren ?
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Két sziget, és két map már kész!
    Itt lehet pislogni!
    Jó játékot!
  • RZednik
    Aradebil2:
    Hát, ez érdekes, én ilyennel nem találkoztam. Nem lehet, h nem térképet, hanem mapon elnyomható spellt kaptál?

mnorbi:
    Hogy alapból kéne-e lenni resurrectnek, azt én sem tudom, de biztosan fogsz tudni venni majd az egyik várban/házikóban/egyéb helyen (kérdés persze, h milyen hamar találsz ilyet). Amúgy a játék egyik data fájljában elvileg benne van, h mik lesznek adott karakternél alapból (tárgyak, tekercsek, alapból megtanult spellek), de AP-nél ezt nem néztem meg.
  • lammaer

Spellek - elvileg - akárcsak az, hogy milyen csapatok vannak az egyes várakban/házakban vélelenszerűen generáltak. Ergo lehet, hogy az adott játékban éppen csak szerencsétlenül jártál.

Nem nagyon hallottam hogy ez változott volna a KB:AP-ben...