659
King`s Bounty: Armored Princess
  • JackSparrow88
    Egyébként varázslóval kezdtem és eddig nagyon is bejött minden harcban. Am meg már 40-es szint felett vok és már az ellenségek 98 %-át kinyírtam szal nincs nagyon mit ölni már de akkor megpróbálom ezekkel amiket írtál.
    Ha télleg mindenütt jártam, márpedig igen, akkor már csak a towerben lévő szörny ill. a Rehán található nagy gyíkszörny nincs kinyírva...
  • Jocisan
    Nem tudom mit indítottál, pala, harcos, vagy varázsló?
    Ezeket ajánlom, Távolsági egységeknek : Beholder, Evil Beholder, Inquisitor.Tankoknak: Fekete Sárkány, Paladin. Vagy: Fekete Sárkány, Zöld Sárkány.Vagy Paladin, Royal Griff. Vagy Necromancer (még egy távolsági), Csontsárkány.

Persze rengeteg variáció létezik. Próba cseresznye. Ha nagyon nem menne lépjél egy pár szintet, utána biztos menni fog.
  • JackSparrow88
    A mirror's Tower-ben lévő szörnyet milyen sereggel lehet kinyírni a legkisebb veszteséggel? Mert én próbáltam már két fajtával is de smi esély, nagyon erős. Távolságiakkal kéne gondolom mivel közelharcban mindig visszatámad és sokat vesztek így. De akkor melyek a legjobb lövész egységek ellene? Please help! thx
  • totus
    THX!THX
  • Jocisan
    Igen, és nem is egy helyen van ilyen "beragadás", de addig addig kell mozogni amíg sikerül. Elég szívás.

Jó szenvedést!

Remélem sikerülni fog, ha nem próbálj vissza tölteni hátha akkor jó lesz.
  • Frankus
    Van egy problémám.

Uzala szigetén összeszedtem a három hiányzó gyöngyből még kettőt. Az utolsó viszont egy csónak mellett van és képtelen összeszedni. Kezecske kapálózik, de csak forog összevissza a hölgyemény és nem szedi fel.

Másnál is jelentkezett ez?
  • Jocisan
    No problemo!!!!
  • Jocisan
    AZ!
  • Mahamoti
    És a Tolvaj az Robber vagy mi...
  • Frankus
    Félreérthető voltam bocs.

Úgy értettem, hogy az 50 -t nem viheted két félben oda.... :)
  • Jocisan
    HELLo!
    Nem kell egyszerre odavinni!
    ISLAND WIND SCARLET - Kalóz
    DEBIR ISLAND - íjász
    CONTINENT VERONA - Tolvaj

• Frankus
    Egyszerre kell odavinni!

Ha azon a szigeten nincs, akkor hajózz vissza az előző szigetekre.
    Íjász az induló várban tuti van. Kalóz pedig az induló szigeten a kalózos küldetésnél szintén....
  • totus
    Hello!

A 4. szigeten van ez a sohaty gyerek,kell neki 50 kalóz, 50 tolvaj meg 50 íjász.Kalót találok,de nem találok se tolvajt se íjászt!
    Ja és egyszerre kell odavinni ezeket vagy hogy,?!?!!?!
    valaki segítsen!!
  • Jocisan
    Elona-ban ahova behajózol, onnan északra felmész, ott járőrözik egy egység, vagy levered, vagy be sunnyogsz a barlangba, na ott van a fekete, és zöld sárkány barlang.
  • JackSparrow88
    Ja télleg oda egyszer elmentem de akkor még gyenge voltam és beijedve visszafordultam. Most már sokkal erősebb vok, biztos ki tom nyírni.
    Am én most ezzel a sereggel hódítok: Guardman és Swordsman, Droid (a nem lövős fajta), zöld és fekete sárkány. Nincs különösebb gondom, hacsak h a két "kardosból" szinte mindig vesztek, bár ugyanúgy vissza is tom tápolni, szal nem gond, jelenleg 32-es szinten vok...
  • farferi
    Jut eszembe Monteron tuti van, a pálye elején van egy lift fenn meg egy mozgó platform ami pont egy dragons lairba visz...csak azt hiszem előtte le kell győzni az őrzőit.
  • farferi
    Attól függ milyen erős vagy..sokat segítettem?Na de komolyan.Eleinte én is kerültem őket a szigetek közt hajókázva kerestem gyengébbeket.Egy idő után viszont hiába erősödsz a lethal at lethal marad pl. 42 szintű hős.A saját csapatodat nézd, meg a kézisárkány erejét.Én minden szigetet kipucoltam csak a nagyon erőseket hagytam, aztán később visszamentem.Ja, és ahogy korábban írtam egy rakat palával simán megoldható veszteség nélkül vagy minimálissal minden csata.Még egy tanács: ha az ellenfélnél mérgező, tűzsebző lények vannak azokat lassítsd le, küldj rá tojáslényt vagy fantomot mert irreálisan nagyot sebez a hatásuk(20-30 pala,60 griff meg hasonlók.)
  • JackSparrow88
    Elona-ban van egy dragon's lair, de ott csak zöld sárkány van. Montero-n még szétnézhetek, bár már ott is szinte mindenütt jártam. Egyébként ha ilyeneket látok piros felirattal h "very strong", "lethal"...stb. akkor azokat télleg nem célszerű megtámadnom?
  • Jocisan
    Hogy mit hol találsz az véletlenszerűen generálja gép, de valószínű Monteró: Dragons Lair-ban, Elonában az észak-nyugati barlangban: Zöld, és Fekete sárkányok.
  • farferi
    Végignyomtam harcossal, majd ha lesz honosításkipróbálom mással is mert így a játék felétől már túl könnyű volt.Ha van a seregben 50 paladin akkor szinte veszteség nélkül nyerhetők a csaták.Persze nehezebb fokozaton biztos más de akkor meg az eleje túl izzasztó.
  • farferi
    A játék elején én nem nagyon találtam.Később Monteroban vagy Elonán biztos tudsz venni.Mondjuk én nem nagyon favorizáltam a sárkányokat inkább a nagyobb mennyiségben vehető de ütős csapatokat szedtem fel pl. jegesmaci, griff, sea dog.
  • JackSparrow88
    Hali, van két fekete sárkányom, amit asszem még a Rusty Anchor szigeten vettem. De már lehetne plusz kettőt de sehol sem találok olyan helyet ahol vehetnék. Vki tud esetleg, nagyon megköszönném...
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Nekem is jobban tetszik az A.P., mint a Legends, de várom már a második részt, hogy abban milyen finomságok lesznek.
    Végigjátszás frissült, SHAKHTY MONTERO-ig. Térképekkel, Boss leírással, Help.....
    Jó játékot!
    * King`s Bounty: Armored Princess Végigjátszás *
  • farferi
    Van benne valami, hát még ha magyar lenne.
  • Mahamoti
    Véleményem szerint az Armored Princess jobb, mint az alap játék.

• mnorbi
    ez igaz csak nem 64 bites op re.... sajnos
  • RZednik
    Hát, én nem gondolnám, h lenne másik verzió (oroszból meg sz'tem csak 1 van). Majd ha kijön a gém angolul, akkor biztosan lesz...
    A Starforce-al sincs egyébként tökölés, kb 20mp amíg felrakod, és onnantól megy a cucc.
  • mnorbi
    van aki olyan verzioval jatszik ahol van rendens crack ? nem pedig ez a starforcos tökölés ?

Ha igen irjatok mar le mi pontos neve annak verzionak

koszi
  • Zóanagyvarázsló
    Így volt, de természetesen nem tart a varázslat hatása örökké.

farferi: Viszont az a varázslat ami növeli a védelmet meg mannát ad ha megütnek szintén hibás, mert elvileg 3 körig kéne tartania és egy ütés után eltűnik nállam.

Az alapjátékban sérülésenként csökkent a varázslatból hátra lévő körök száma, valószínűleg erre gondolhatsz. Ez viszont teljesen normális.
  • farferi
    Ezt én is észrevettem.Mondjuk én harcossal nem szórom őket, meg nincs is így értelme általában csak 1 lényre ha van elég mannám.Régiben nem így volt, szerintem bug.Mint a tűz vagy sav sebzés.Tegnap 10 alkimista dobott savat az 50 paladinomra és az utólagos sebzés 10 palát vitt el.Ne már. Viszont az a varázslat ami növeli a védelmet meg mannát ad ha megütnek szintén hibás, mert elvileg 3 körig kéne tartania és egy ütés után eltűnik nállam.
  • Frankus
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a "Frightened" nevű varázslat vagy bugos, vagy übertáp lett.

Az történik most nálam, hogy csupa 4-5 szintű egységgel rohangálok. Jön az ellen, kidobálom a lényeire kettesével a varázslatokat. Ha van nagyobb szintű lénye, akkor azokat lövöm, aztán a végén az addig türelmesen félőket is leszedem. Ugyanis ha nem tud ütni és te sem ütöd, akkor a félős lények nem csinálnak semmit!! és nem 3 vagy négy körig, hanem effektíve addig amíg csak akarod....

Ez így volt régen is?
  • Jocisan
    THX az infót!
  • Aradebil2
    sima kb topicba írt egy muki a kiadótól,hogy most fogják megkapni a szöveget,és amint megvan elkezdik fordítani,és magyarul fog itthon megjelenni
  • Jocisan
    Üdv Jakuza!
    Tedd amit jónak látsz, én nem bírtam kivárni főleg hogy Q.4-re tették az angol kiadást, magyar verzió megjelenéséről nem hallottam még hírt sem, mindenki csak abból indul ki, hogy a Legends-nek volt honosított verziója. A HOMM sorozatot én is végig vittem 1-3-ig, valamint az 5. részt. A 4. rész katasztrófa. Az 1991-es New World Computing kiadású King's Bounty viszont nagy kedvencem volt (szerintem neked is). Az hogy látatlanban nem érdekel a HOMM 6, az megint egyéni szoc. probléma, nulla információ birtokában. Én nagyon remélem a harmadik rész színvonalán mennek tovább a fiúk a fejlesztéssel, és pazar hangulatú, remek kis játékot fejlesztenek. Nagy vágyam, hogy a rajzfilm stílus helyett, darkosabb (Diablo) stílust preferálnak. Szerintem egy ilyen játék neked is tetszene, főleg ha valamit bele csempésznének a King's Bounty Legends-ből. Jó várakozást a honosított verzióhoz, várjuk együtt ezt a gyöngyszemet.

Bocsi a sok OFF-ért!

• Jocisan
    RE OFF:

Szia RZednik

Nincs megerősített hír a kiadásról, csak annyi bizonyos, hogy az Ubisoft a HOMM legújabb részéhez keres embereket. PC GURU 12. oldal. A hír valódiságát 70%-ra taksálták.
  • [Jakuza]
    En inkabb meg se merem nezni, megvarom a rendes magyar kiadast. Az eredeti jateknal is renben volt, profi munkat vegeztek a honositok.

A HoMM6 pedig nem erdekel, mert tul sotlan lett az egesz a 3. resz ota es a King's Bounty ezerszer jobb nala.
  • RZednik
    OFF:
    Jocisan: a HoMM6-ról merre találtál infót? Én csak pletykákat találtam, hivatalos bejelentést nem.
  • Aradebil2
    Veronán érkezéskor a jobb oldali kalóz házában nekem kidobott 1300at,van még belőle bőven:)
    illetve Dersun is az ork faluban van kb 300 db:) szerencsés voltam ezek szerint?
  • Jocisan
    Nem, a többi gyöngyöt Uzala szigetén találod!
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Veronáig kész a végigjátszás, és feltettem egy tippözön leírást azoknak akik elakadtak a harmadik szigetnél. Ezt Verona kontinens leírásában találjátok!
    Itt lehet nézelődni!