KB.Armored Princess
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ehhez hozzájön az, hogy Gaudit beállítottam magamhoz a 2* Crit chance miatt 😄
-tRs-Landor
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ugyan így, nekem is megvolt a pcguru által a sima (múlt héten adtam kölcsön a haveromnak), de most ez tökjóó! 😊)
-tRs-Landor
igaz a történetet így nem is nagyon nézem, de jól elvagyok vele 😊)
-tRs-Landor
btw akinek hianyoznak az alapjatek modjai azok Tessenek ide faradni ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A crossworlds ben van egy olyan skill ami azt csinálja hogy ha összetörsz egy tárgyat akkor kristályt kapsz érte. (nemtudom már mi a neve)
A kérdésem az lenne hogy a kapott kristályok száma az függ a skill szintjétõl ?
Mert ha igen akkor ugye célszerû 3.szinten széttörni mindent.
De ha nem akkor már amikor csak megvan a skill ,már lehet is bezuzni a felesleges dolgokat.
Nem szeretnék 😊
Köszi szépen sokat segítettél.
Öcsém kapta szülinapjára , de én játszok vele XD
adj egy emailt és elküldöm
Újrakezdtem az AP t a crossword ork kieggel .
Sajnos megint az van mint az elsõ részben.
Ha mindenkit fel akarok támasztani akkor nagyon sok ideig tart a csata.
Viszont a végtelen mana,rage simán elérhetõ ha van fantom varázslat , inkvizitor, és a sárkány manalerakó varázslata.
Volt olyan csata ahol 800 raget használtam el mire mindenki feltámadt XD
Így napi 1-2 csata bõven elég. Lessz karácsony mire végigjátszom ezt.
Tipp.:
Tárgyak fejlesztését meglehet csinálni abban a varázstoronyban hol mindig csak 1 egységet tarthatsz meg. Így ha a csata végére rajtuk kívül mindenki meghal akkor sincs semmi baj ,mert ingyen voltak.
Nem tudnátok megmondani, hogy a Crossworlds játékszerkesztõ kézikönyvét hol találom, mert a felhasználói kézikönyvben azt irják a DVD-n van, de ott sehol sem találom.
A Game.ini file-t kellett megmódosítani. A felbontást kellett átírni benne 1920x1080 ra és egybõl elindult. De azért hogy ne legyen ilyen egyszerû ezt megcsinálni nem a játék mappájában lévõ game.ini-t kellett átirni hanem a dokumentumok/my games/kings bounty-ban lévõ game.ini-t.
Szerintem a videokártyádal van valami.
Nekem Ati van 5750 es és tökéletesen megy vele.
Nvidiád van.mert én is olvastam hogy azokkal probléma lehet.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Tudna nekem valaki segíteni? Nem indul el nekem az Armored Princess.
Valószinûleg az a gond hogy windows 7 64bit es rendszer van a gépemen.
Van erre valami megoldás hogy ne kelljen emiatt másik windows-t felraknom?
/Hozzáteszem még anno amikor felraktam akkor is win 7 64bit es rendszer volt a gépen és akkor ment, csak vártam a magyarításra és nem játszottam vele, de most meg az istennek sem akar elindulni./
Remek taktikus csaták várják a bajnoki övre hajtó Arthurt!
King’s Bounty: Crossworlds II.-rész – A „Champion of the Arena” Kampány
Spoiler Veszély! Képek,Térkép, Végigjátszás Tipp
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
végigtolom az AP t és utánna valami folytatás ? további questek stb ?
vagy ez most valami mód az AP hez ?
Láttam egy képet a crossworld kampányinditójárol.
abban több kampányt lehet inditani, ezek most 1. szintrõl játszható kampányok ?
valaki világosítson fel
thx
Armored Princess fordításának nekiálltak, de hírt nem hallunk felõlük.
-tRs-Landor
King’s Bounty: Crossworlds I.-rész – A „Defender of the Crown” Kampány
Spoiler Veszély! Képek,Térkép, Végigjátszás Tipp
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
amugy! a "maradek kampanyreszben" mint te is lathatod vannak uj extrak!!!
sooot! en megvarom az egysegfejlodos(erosodnek es minden "15ik szinten" kapnak egy speci plusz kepesseget) modot is, hatha a keszito megirja ez ala... (sajnos csak 1.2-es APhez jo)
Úgy néz ki akkor ennyi is volt, mert a maradék kampány rész az már gyakorlatilag az AP, azt meg most nincs kedvem végigtolni megint...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
a harmadikat meg nem kezdtem el, mert ugye az 1-1-ben a princess csak vannak benne extrak 😊 De azt is letolom, most szakitani fogok a power varazslos felallasommal es lehet ilyen mind kozpontu vagy full warrior leszek ^^
Pedig ez nekem jobban tetszett, mint a hercegno miniquestje 😊
És teljes mértékben ember egységekkel öltem meg: lovagok, paladinok, íjászok, inkvizítor, az 5-re már nem emlékszem!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még mikor meghaltam akkor is maradt kb 11 és 12 ezer közötti hp-ja, a többi lényrõl nem is beszélve amiket ugye szintén ki kéne nyírni. Inkább megpróbálkozok a másik küldikkel azok talán könnyebbek és jobbak is...
-fejlesztettel targyakat?
-lenyomtal minden hunteres szerzodest?
-beszeltel a tobbi guild vezetojevel? (onekik az kell ugye, hogy a koztes fobossokat lenyomd, utana meg dobjak a jobb unitokat!)
-es ami a legfontosabb: volt gejzir varazslatod?
en a vegen a gejzirrel(sebzi a fobosst is!!) eliminaltam a fobossnal az idezett lenyeket... bar a lenyeim is eleg jokat sebeztek a demonba 😊
nem lehetetlen! so"t megkockaztatom hardon sem lehetetlen! 😊
szerk: leirom mivel mentem neki a foellenfelnek! 😊
-12 Black Dragon
-15 Red Dragon
-175 Horsemen (Armor ability!!!) + stone armor + holy armor lvl3 kepesseg kombo odab*sz 😊
-197 Knights (Steel Armor ability!!!) +stone armor + holy armor lvl3 kepesseg kombo odab*sz 😊
-22 Cyclops
tudom-tudom! most a hozzaertok zughatnak kanonban, hogy miert vittem veres sarkanyt a demonok ellen?! miert? az okat en sem tudom... ez a resze a csapatnak szimplan erzelmi jellegu (igy is belefert) 😄DD amugy viccen kivul nem akartam nagyon kavalkadot... a sarkanyok+kuklopsz az neutralis frakcio ugye+2 human, igy kijott 2 frakciora, slussz... ez meg szvsz belefer... ilyen tierben nem nagyon van meg a zold sarkanyon kivul mas(igen tudom azt kellett volna, mivel az is neutral es jobb demonok ellen!... de en veres sarkany fan vagyok 😄) amugy ha nagyon lemegyunk hardcore strategiaba, akkor a foellenfel ellen jobb a veres sarkany lehellete a zold sarkany manaszivasa elleneben! hogy miert? mert a zold sarkanynak oda kell fernie az ellenfelnek(jelen esetben a foboss) es a kor elejen jol "lecsippant" a sarkanyokbol 😞 mig a veres sarkany szepen tisztes tavolbol fuj 1-et 'oszt hali 😊) ja meg van a royal thorn... az meg sajnos joval torekenyebb, mint egy sarkany 😊
2 sarkany+kuklopsz takaritott a gejzir utan... a ket agyonpancelozott unitcsomag meg pufolte a fobosst... (ha keves ellen maradt a gejzir utan, akkor meghajigaltam cyclops-szal a fobosst 😊
frenzy rulez!
lvl 3 holy armor rulez!
lvl3 gejzir: 1180-2255-ot sebzett ugye (8 unitcsomagra)
+amit lehetett targyakat/kepessegeket ugy kombinaltam, hogy demonoknak jobban sebezzek 😊
LEVEL 62 VARAZSLO (ezert szeretem! 6x mehet support spell+pusztitas! gyk 2x varazslas) voltam! (es lehettem volna jobb is minden tekintetben, de mar turelmetlen voltam fejlodni tovabb)
semmi csalas! gyulolom! inkabb ujrakezdem+ordibalok egy jo egeszsegeset... a cheat megoli a jatekot 😊
jelige: csak okosan! :]
amire erdemes figyelni
-Ne tegyel a csapatba ossze-vissza egysegeket 😊 (moral sokat szamit!)
-ugye nehany targyat is ki lehet maxolni 1-1 kemeny csata aran... aminek a hozadeka a jo sok tapasztalati pont! 😉
-Rengeteg csatat lehet vivni az arena bossokon kivul (hunters guild+targyakat fejleszteni!)!
-Konzekvensen epitsed a karakteredet! Ne tegyel tok ossze-vissza pontokat. (persze van hasznos skill mindharom oldalrol, de...) Menjel ra egy stilusra es azt fejleszt tokig! ***
-Varazslatokkal szinten banj igy!
-Jo ha ismered a fobossoknak a kepessegeit! Mikent sebeznek (tipusura gondoltam!) miegymas! (valamék ellen tok hasznosak a human armoros egysegek pl.! a drillernel meg mielott tamadsz, mindig lepkedj elore MINDEN karakterrel, hasonlo lesz a foellenfelnel is, csak ott lajtosabban)
-Hunterekhez csatlakozz es ott folyamatosan szisztematikusan haladj elore a "szerzodesekkel" ***** ... -> garantalt szintorgia!
-Probalj meg ugy sakkozni, hogy tobb frakciohoz csatlakozol a hunterek utan es probald meg a neked tetszo erosebb lenyeket toborozni ezutan (figyelembe veve, hogy meg mindég nem erdemes kavalkad csapatot epiteni a moral miatt)
-Azert is jo ha azt a kepesseget maxolod ki koran ami a zsakmanyolt aranyat megdobja eleg erosen, mert a boltokbol megtudsz venni minden olyan targyat amit lehet fejleszteni! (miert is jo, meg ha nem is kell? fentebb kifejtettem! utana meg el lehet adni/elpusztitani ha van olyan skilled ami kristalyt, runakat ad... ^^)
hmmm kb ennyi
diclaimer:
ebben a jatekban a kedvencem az a varazslo aki kimaxolja a frenzyt a harcos osztalybol, a krikitus talalatot a "mind" osztalybol es mehet maxra mind3 szfera+disztráksön max+2 varazslat egy korben maxon+mana regen harcban maxon... a tobbit mindég varialom (altalaban meg a kincseket is kimaxolom, hogy doljon a lovetta 😄)
huuu a metamorfos szerzodeses ellenfelet amit a hunters guildben tudsz legyozni szpojlerbe teszem, mert nem szeretnem elrontani mas jatekat! amugy b*sz*rsz, ha elolvasod 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de jelentem kimaxoltam azt az alkiegeszitot, amivel te szivsz most! Arena bajnok lettem 😊
remelem segitettem! 😉
szerk: az a "baj" evvel a jatekkal, hogy ha az elejen nem jol osztod a pontokat es eleg rossz lenykombinacioval dolgozol (+ nem hasznalod ki a fenti kiskapukat), akkor ido utan frusztraloan nehez tud lenni a jatek! anno amikor kijott az alap legend, en is beleestem ebbe a hibaba! Sajnos elotte eleg regota nem nyomtam ilyen tipusu TBS gamet es elszoktam tole... de ha turelmes vagy (magyaran sz*psz az allando ujrakezdessel) akkor megeri a faradsagot, mert meg mindig szvsz az 1ik legjobb jatek amivel jatszottam eddig az eletem soran! (ez nagy szo 😄 akik regi motorosok, tudjak mirol hadovalok 😄)