659
King`s Bounty: Armored Princess
-
Normalon tolom a játékot, mint anno az alap KB-t, de meg kell mondjam ez nehezebbre sikeredett.
Már Verona is majdnem fullra ki van pucolva, de nagyon észnél kell lenni, mert hiába mehetek el 3 másik szigetre (Dersu, Montero, meg U... izé, ahol az állatok tudnak beszélni), kemény és HOSSZÚ csaták vannak.
Remélem ez később változik, mert iszonyat mennyiségű időt vesz el az életemből a játék... Verona előtt ráadásul voltak veszteségeim, rengeteget kellett mindig visszamennem utánpótlásért.
Persze mióta 100%-re feltoltam a feltámasztás skillt, + inkvizítor, + szent lovag, azóta rendszeresen 0 a veszteségem, de akkor is... ehhez a számhoz azért sok időre van szükség :-/
Változik ez később vagy még egy 50 órát így fogok eltölteni csiga tempóban? Amúgy paladinnal vagyok. -
patrikdg #538 Már megoldottam a problémát. Kössz a segítséget. -
patrikdg #537 Akkor az enyémhez kell az alap AP-is? -
A crossworldben igazabol 2 fele AP van, sima es bovitett. Nekem a steames verziora siman ment a magyaritas. Ahogy olvasom te warez verziot tolsz, ott lehet az alap nincs benne. -
patrikdg #535 Nekme a crosswolrdsban van benne az ap és nincs fent külön de így is fut a játék. De akkor leszedem valahonnan akkor az ap-ot. Kössz azért a helpet. -
A Crossworld kiegeszitohoz szukseges az armored prines game meglete is. Igy a magyaritasnal is. -
patrikdg #533 Cső all lenne 1 kis problémám a magyarítással. Fent van a gépemen a crossworlds de az a verzió amiben benne van az armored princess is (1.3.1 es verzión van), de viszont a sima Armored Princess nincs fent. leszettem a magyarítást és ott azt írtha hogy az armored princes mappába másoljam be a magyarítást ezért nekem nem mükszik pedig már mindenhogy megprobáltam bemásolni vagy felülírni a magyarításos fájlokat. Szóval akkor kell az armored princess is hozzzá hogy mennyen a magyarítás , és így kéne kinézni mikor az armored princess után telepítem a crossworldsot? : 1Company/KB armored princess (ide kéne bemásolni a magyarítást) /Crossworlds. Help please -
Végigvittem... minden szigetet kipucoltam,de a bevezetőn kívül nem volt más bevezetős szinkronos dolog :)
Bár lehet a másik 3 hadjáratnál már lesznek.
Egyébként el se tudom képzelni, h nehéz v- legnehezebb fokozaton milyen is valójában a játék,de nem is akarom :D -
totya4 #531 A Crossworlds egy kieg, kell hozzá az eredeti játék amúgy nem is települ. Nem hinném hogy az eredeti játék a kieg miatt ne lenne játszható, a GOTY változatban ki lehet választani mivel akarsz játszani. -
duke81 #530 Hi!
Tudja valaki, hogy a crossworlds-ben az eredeti kampány benne van e és vátoztattak e valamit a játékmenetén? -
Enyim is 1.3.1 steames verzio. -
totya4 #528 Nm hiszem, esetleg más verzió, az enyém 1.3.1 -
Igen, megtalaltam a pakolgatost. De en magus vagyok igy azt nem fogom mostanaban kifejleszteni, mert az utolsok kozott van a harcosnal.
Nalam nem "szall fel" hogy mennyien haltak meg, lehet ez is valami harcos kepesseg? -
totya4 #526 Nekem is "száll fel" hogy mennyi halt meg. Az egységpakolgatás erő képesség, legalul. -
"Es az hogy csinalom meg hogy csata elott pakolgatom az egysegeket? Szinten e video elejen pakolgatja a katonakat a srac."
Az egy képesség,amit meg lehet tanulni, Erő-n belül van azt hiszem. -
Ááá igen, az alt-al lehet elohozni a csikot. koszi.
Amugy ebben a VIDEOBAN latni hogy ha meghal valamiennyi egyseg akkor az a szam is szel fel.
Amugy en is az R14-es droid utan vagyok nem sokkal, es nagyon tetszik a game.
Es az hogy csinalom meg hogy csata elott pakolgatom az egysegeket? Szinten e video elejen pakolgatja a katonakat a srac. -
totya4 #523 alt-ra jelenik meg az életerő csík, az nem látszik mennyi halt meg. Esetleg valami moddal. Nekem normálon harcossal nem gond a játék... -
Amugy hol lehet be allitani hogy csata kozben reszletessen latszodjanak az egyseg tulajdonsagai. Pl eetero csik illetve hogy mennyi halt meg. Mer a simaban nalam igy van de a AP-ben csak azt latom hogy mennyit csapott ra.
Meg en most easy-n tolom de mar a harmadik szigetnel meg torpantam. Magus vagyok amugy, es nem ertem hogy mit rontottam el. -
Ki fogom birni. XD -
Még lesz átvezető ;-) -
Na en is elkezdtem az AP, es meg kell mondani eleg jo lett a szoveges forditas. Pl a reszeges vagy tajszolasban beszelo NPC-k nagyon megdobjak a hangulatot. 10/10 a magyaritas nalam.
A szinron gondolom csak azert van mert alapban ott nem lehet feliratozni, es egyszerubb csak ott alamondani a hangt es kesz. Bar en sem talakoztam az elejen kivul mashol. -
Olyan sok szinkron nincs alatta, vagyis én nyomom jó pár napja(Armored P.),de az intron kívül eddig nem akadt máshol :) -
Néhány napja kint van a King's Bounty Crossworlds (Armored Princess is!!!) magyarítása, SZINKRONIZÁLVA is!
Tessék tolni!
Engem mondjuk zavar a szinkron, azt meg is ölöm alatta hamarosan, de a feliratok, fordítások frankónérók nagyon! -
totya4 #516 Helló, valamelyik tipp vagy súgó azt írta, ha túl sokáig nem kerül teljesítésre egy küldetés, akkor törlődik a listából. Na most ez igaz lenne? És ha eltűnik akkor mi van, újból felvehetem? Kényelmetlen lenne úgy játszani ,hogy a küldetéseket felvenni rohangászni kellene, meg emlékezni melyik küldi kinek kéne ha felvettem volna... Pont arra (is) van a küldetéslista, hogy ne kelljen memorizálni ezeket.
Másrészt ha teljesítek egy fel nem vett küldit, akkor mi van? -
kenyeresdaniel #515 Decemberben úgy töröltem le a gamet h még 3 csata volt hátra :)
Ugyhogy most zuztam le a maradékot.
Hardon lvl 58 paladin lett a végére. :)
-
Hja olvastam már akartam írni, hogy van életjel :) Remélem egyszer majd elkészül. Angolul már megvolt, egyszer magyarul is végig fogom vinni :D -
kenyeresdaniel #513 Nemsokára végigjátszom :).
Ma elszortam 2 millát runákra.
-
Még készítem, jó lenne, ha lennének még emberek. LINK -
A sárkányfogakból (dragon tooth) lehet sárkány nyakláncot (dragon necklace) készíteni, ha meg van a kellő mennyiség (nem emlékszem mennyi, valószínűleg hat). -
kenyeresdaniel #510 üdv
hol van a "dragon necklace" ?
vagy 6 db dragon tooth om , azt elvileg akkor tudom használni ha megvan a nyaklánc vagy mi . de fogalmam sincs az hol lehet.
Ezt random dobja valahol vagy valami konkrét helyen van ?
-
most van egy emberke megint, aki állítólag neki akar állni.. kérdéses hogy neki is áll és hogy mikor unja meg. -
híre s hamva se látszodik :D ha dolgozik is rajta valaki, mélyen hallgat róla. -
Landor #507 Egyébként itt egy nagyon jó FAQ arról, hogy ki-milyen társad lehet.
-
Landor #506 Na level 37el van végre megfelelő mennyiségú Knight-om és Paladinom, hogy ne szívjak Paladin kaszttal, végre tudok gyakni rendesen! Főleg undead/demont :D
Ehhez hozzájön az, hogy Gaudit beállítottam magamhoz a 2* Crit chance miatt :D -
Azt egyáltalán lehet tudni, hogy halad a magyarítása? Esetleg valahol megnézni? -
Landor #504 húú de jó hogy szóltál!! már csak 1 óra volt hátra:DD
ugyan így, nekem is megvolt a pcguru által a sima (múlt héten adtam kölcsön a haveromnak), de most ez tökjóó! :)) -
A Steamen most akcióban van a King's Bounty Platinum Edition (Legend, Armored Princess, Crossworlds). 7,05 € vagy Angliában 7,5 £. Én most vettem meg, annak ellenére, hogy a Legend már megvolt lemezes változatban (PC guru), mert kb. 2500 Ft-ért nagyon megéri. Az akció csak ma érvényes. -
Landor #502 én meguntam és elkezdtem játszani vele angolul :D
igaz a történetet így nem is nagyon nézem, de jól elvagyok vele :)) -
Magyarítás hogy áll hozzá? -
level 5-os targynal dobhat runakat is! :]
btw akinek hianyoznak az alapjatek modjai azok Tessenek ide faradni ^^