659
King`s Bounty: Armored Princess
-
kenyeresdaniel #499 ebben bíztam , köszi
-
A skill szintje csak azt határozza meg, hogy mekkora szintű tárgyakat tudsz betörni. -
kenyeresdaniel #497 Üdv
A crossworlds ben van egy olyan skill ami azt csinálja hogy ha összetörsz egy tárgyat akkor kristályt kapsz érte. (nemtudom már mi a neve)
A kérdésem az lenne hogy a kapott kristályok száma az függ a skill szintjétől ?
Mert ha igen akkor ugye célszerű 3.szinten széttörni mindent.
De ha nem akkor már amikor csak megvan a skill ,már lehet is bezuzni a felesleges dolgokat.
-
finalmac #496 OK.
-
kenyeresdaniel #495 Szívesen.
Nem szeretnék :)
-
e-mail cimet kitoroltem, csak a te erdekedben... gondolom nem akarsz millionyi spamet :) -
finalmac #493 Megkaptam.
Köszi szépen sokat segítettél. -
kenyeresdaniel #491 Jah igen, nekem eredeti van.
Öcsém kapta szülinapjára , de én játszok vele XD -
kenyeresdaniel #490 14 mega
adj egy emailt és elküldöm -
finalmac #489 Mindenhol néztem, nekem nincsen rajta, én nem találom. Milyen kiadásod van mert én az itthon forgalmazottat vettem meg. -
kenyeresdaniel #488 112 oldalas editor.pdf , a feltelepített játékmappában van.
Újrakezdtem az AP t a crossword ork kieggel .
Sajnos megint az van mint az első részben.
Ha mindenkit fel akarok támasztani akkor nagyon sok ideig tart a csata.
Viszont a végtelen mana,rage simán elérhető ha van fantom varázslat , inkvizitor, és a sárkány manalerakó varázslata.
Volt olyan csata ahol 800 raget használtam el mire mindenki feltámadt XD
Így napi 1-2 csata bőven elég. Lessz karácsony mire végigjátszom ezt.
Tipp.:
Tárgyak fejlesztését meglehet csinálni abban a varázstoronyban hol mindig csak 1 egységet tarthatsz meg. Így ha a csata végére rajtuk kívül mindenki meghal akkor sincs semmi baj ,mert ingyen voltak. -
finalmac #487 Pontosan hol,mert én nem a manualra gondolok ahol csak pár bekezdésben írnak a szerkesztőröl. -
kenyeresdaniel #486 A crossworlds dvd n van, én átlapoztam , tuti ott van . -
finalmac #485 Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani, hogy a Crossworlds játékszerkesztő kézikönyvét hol találom, mert a felhasználói kézikönyvben azt irják a DVD-n van, de ott sehol sem találom. -
docsgeri #484 Na sikerült elindítanom!
A Game.ini file-t kellett megmódosítani. A felbontást kellett átírni benne 1920x1080 ra és egyből elindult. De azért hogy ne legyen ilyen egyszerű ezt megcsinálni nem a játék mappájában lévő game.ini-t kellett átirni hanem a dokumentumok/my games/kings bounty-ban lévő game.ini-t. -
docsgeri #483 Semmilyen hibaüzenetet nem dobott ki, csak rándult egyet a kép és kilépett. -
derboy #482 Tökéletesen megy win 7 64biten.
Szerintem a videokártyádal van valami.
Nekem Ati van 5750 es és tökéletesen megy vele.
Nvidiád van.mert én is olvastam hogy azokkal probléma lehet. -
Zóanagyvarázsló #481 Talán ez segít. -
kenyeresdaniel #480 Kicsit konkrétabban, milyen hibaüzenetet dob ?
-
docsgeri #479 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Nem indul el nekem az Armored Princess.
Valószinűleg az a gond hogy windows 7 64bit es rendszer van a gépemen.
Van erre valami megoldás hogy ne kelljen emiatt másik windows-t felraknom?
/Hozzáteszem még anno amikor felraktam akkor is win 7 64bit es rendszer volt a gépen és akkor ment, csak vártam a magyarításra és nem játszottam vele, de most meg az istennek sem akar elindulni./ -
Jocisan #478 Sziasztok!
Remek taktikus csaták várják a bajnoki övre hajtó Arthurt!
King’s Bounty: Crossworlds II.-rész – A „Champion of the Arena” Kampány
Spoiler Veszély! Képek,Térkép, Végigjátszás Tipp -
hegege #477 Nu van egy Champion of arena..Ott egy férfi karakterrel kell a föbossokat legyözni(elsö szintröl indul és ugyanugy szintet lépve egységeket vásárolva skilleket tolva kell elöre haladni). A másik az Armored princess után játszódik ahol Amelie-nek meg kell védenie az országot a Lizardok támadásától.A 3. A Crossworld meg az Armored Princess kibövítése ..Uj küldetésekkel uj felszerelésekkel uj egységekkel, uj varázslatokkal, uj skillekkel és pár ujabb küldetéssel (Marc of the orks v mi meg még pár bekerült a felvehetö listába). Tudsz választani az alap Armored princest v a "bövített" Armored Princess-t(Crossword) tolod végig az elejétöl. -
kenyeresdaniel #476 ez a crossworlds ez most micsoda ?
végigtolom az AP t és utánna valami folytatás ? további questek stb ?
vagy ez most valami mód az AP hez ?
Láttam egy képet a crossworld kampányinditójárol.
abban több kampányt lehet inditani, ezek most 1. szintről játszható kampányok ?
valaki világosítson fel
thx -
hegege #475 Nu a 2 kieget végigjátszottam ,de az "ork" kampámy lesz az érdekes sztem ugyhogy ujra el is kezdtem tolni a gammát :) Már az elején vannak benne uj skillek uj unit-ok, szal érdemes végigjátszani még1x :) -
az alap King's Bounty.
Armored Princess fordításának nekiálltak, de hírt nem hallunk felőlük. -
Landor #473 Tudja valaki hogy magyarul mely KB érhető le most? -
Jocisan #472 King’s Bounty: Crossworlds I.-rész – A „Defender of the Crown” Kampány
King’s Bounty: Crossworlds I.-rész – A „Defender of the Crown” Kampány
Spoiler Veszély! Képek,Térkép, Végigjátszás Tipp -
Grat! :) Latod, megerte a szenvedest! :)
amugy! a "maradek kampanyreszben" mint te is lathatod vannak uj extrak!!!
sooot! en megvarom az egysegfejlodos(erosodnek es minden "15ik szinten" kapnak egy speci plusz kepesseget) modot is, hatha a keszito megirja ez ala... (sajnos csak 1.2-es APhez jo) -
Csoda történt. Sikerült legyőznöm a fődémont. (valszeg jól taktikáztam és nagy szerencsém is volt:)Még annak ellenére is simán győzni tudtam hogy a nekromantámat elvesztettem mert az a köcsög lesemmizte alóla a talajt. Ezekkel vertem meg: nekromanta, küklópsz, fekete és vörös sárkány, T-Rex.
Úgy néz ki akkor ennyi is volt, mert a maradék kampány rész az már gyakorlatilag az AP, azt meg most nincs kedvem végigtolni megint... -
Sajnos akkor az o:n keszulekeben van a hiba, mert a masodik kiegben nagyon laza volt a vege :D nagyon sok unitom maradt :P csodalkoztam is, hogy ilyen konnyu volt meg normalon is :)
a harmadikat meg nem kezdtem el, mert ugye az 1-1-ben a princess csak vannak benne extrak :) De azt is letolom, most szakitani fogok a power varazslos felallasommal es lehet ilyen mind kozpontu vagy full warrior leszek ^^ -
Affene az az orkos meg nem is új, az valójában a Armored Princess :S -
Na már kezdtem azt hinni hogy a másik részben is lehetetlen a vége de épphogy sikerült elfoglalnom azt a várat.(alig pár egységem maradt mindössze és kicsit csodálkoztam is hogy utána már vége is volt)Meglesem azért még azt az orkosat is :D -
Sajnalom :(
Pedig ez nekem jobban tetszett, mint a hercegno miniquestje :) -
ratgab #465 Hát ha még át tudsz menni más helyekre is, akkor ott van a bibi, hogy még fejletlen vagy! Én a démont azután öltem meg, hogy minden küldetést megcsináltam:
És teljes mértékben ember egységekkel öltem meg: lovagok, paladinok, íjászok, inkvizítor, az 5-re már nem emlékszem! -
Gratulálok neked h sikerült de asszem én feladom. Próbáltam hasznosítani a trükkjeidet de akkor is esélytelen. Sztem erről a részről lerí hogy csak a profik bírják megcsinálni.(sztem én meg azért nem vagyok benne az)
Még mikor meghaltam akkor is maradt kb 11 és 12 ezer közötti hp-ja, a többi lényről nem is beszélve amiket ugye szintén ki kéne nyírni. Inkább megpróbálkozok a másik küldikkel azok talán könnyebbek és jobbak is... -
azert mert nagyon szivosak! rengeteg hp-vel es magas té/vé-vel rendelkeznek... es atfujnak 1 egysegen :) takaritasra tokeletesen alkalmasak... jah es a fekete sarkany kompletten magiaimmmunis... bemegy 3-4 ellen koze es lehet diszkozni (lovoldozni a teruletre hato csili-vili varazslatokat) vele :DDD veres sarkanyt meg irtam, hogy erzelmi okokbol... :) (tudom a zold sakranynak fizikai sebzese van, de csak 1 ellenfelre... inkabb legyen egy kicsit csokkentett de 2re) -
Démon ellen tűz??(fekete és vörös sárkány) Fogalmam sincs ezzel hogy sikerülhetett, biztos én vok béna. Lovagot honnét szereztél mer ahonnan lehetne oda én nemtok átmenni. Illetve még az orkokhoz és törpökhöz sem tok átmenni, a többihez igen. Mind1 majd még próbálkozok vele...
-
felhivom a figyelmedet az elozo hszem utolso bekezdesere :) en NORMALON legyoztem a vegen, 2ik probalkozasra(elsonel ugye a kepessege miatt elveszett eleg sok unitom... elveztem -.-) :)
-fejlesztettel targyakat?
-lenyomtal minden hunteres szerzodest?
-beszeltel a tobbi guild vezetojevel? (onekik az kell ugye, hogy a koztes fobossokat lenyomd, utana meg dobjak a jobb unitokat!)
-es ami a legfontosabb: volt gejzir varazslatod?
en a vegen a gejzirrel(sebzi a fobosst is!!) eliminaltam a fobossnal az idezett lenyeket... bar a lenyeim is eleg jokat sebeztek a demonba :)
nem lehetetlen! so"t megkockaztatom hardon sem lehetetlen! :)
szerk: leirom mivel mentem neki a foellenfelnek! :)
-12 Black Dragon
-15 Red Dragon
-175 Horsemen (Armor ability!!!) + stone armor + holy armor lvl3 kepesseg kombo odab*sz :)
-197 Knights (Steel Armor ability!!!) +stone armor + holy armor lvl3 kepesseg kombo odab*sz :)
-22 Cyclops
tudom-tudom! most a hozzaertok zughatnak kanonban, hogy miert vittem veres sarkanyt a demonok ellen?! miert? az okat en sem tudom... ez a resze a csapatnak szimplan erzelmi jellegu (igy is belefert) :DDD amugy viccen kivul nem akartam nagyon kavalkadot... a sarkanyok+kuklopsz az neutralis frakcio ugye+2 human, igy kijott 2 frakciora, slussz... ez meg szvsz belefer... ilyen tierben nem nagyon van meg a zold sarkanyon kivul mas(igen tudom azt kellett volna, mivel az is neutral es jobb demonok ellen!... de en veres sarkany fan vagyok :D) amugy ha nagyon lemegyunk hardcore strategiaba, akkor a foellenfel ellen jobb a veres sarkany lehellete a zold sarkany manaszivasa elleneben! hogy miert? mert a zold sarkanynak oda kell fernie az ellenfelnek(jelen esetben a foboss) es a kor elejen jol "lecsippant" a sarkanyokbol :( mig a veres sarkany szepen tisztes tavolbol fuj 1-et 'oszt hali :)) ja meg van a royal thorn... az meg sajnos joval torekenyebb, mint egy sarkany :)
2 sarkany+kuklopsz takaritott a gejzir utan... a ket agyonpancelozott unitcsomag meg pufolte a fobosst... (ha keves ellen maradt a gejzir utan, akkor meghajigaltam cyclops-szal a fobosst :)
frenzy rulez!
lvl 3 holy armor rulez!
lvl3 gejzir: 1180-2255-ot sebzett ugye (8 unitcsomagra)
+amit lehetett targyakat/kepessegeket ugy kombinaltam, hogy demonoknak jobban sebezzek :)
LEVEL 62 VARAZSLO (ezert szeretem! 6x mehet support spell+pusztitas! gyk 2x varazslas) voltam! (es lehettem volna jobb is minden tekintetben, de mar turelmetlen voltam fejlodni tovabb)
semmi csalas! gyulolom! inkabb ujrakezdem+ordibalok egy jo egeszsegeset... a cheat megoli a jatekot :)
jelige: csak okosan! :] -
Kösz az infókat de már azóta eljutottam az uccsó boss-hoz, a démonhoz. Na az vmi eszméletlen erős, tűz varázslatoktól logikusan kisebb sebzést szenved mint más lények.(sajnos pont csak ilyen pusztító varázsigéim vannak, szal itt most nem használnak nagyon)Aztán ugye bizonyos körönként démoni lényeket hív amik közül az arch demon igen erősnek bizonyul. De leginkább az az 52 ezer HP zavar, mert csatlósókkal fűszerezve kinyírni a boss-t igencsak esélytelennek tűnik.(még legkönnyebb fokozaton is) Na erre írjon vki vmi tuti trükköt... -
Engem nem az idegesitett fel, hanem a Lizard "hallhatatlan" oriasmonszter... ha egy kicsit figyelmesen jatszol akkor meg lehet csinalni! En is a Ktahunal meg a fobossnal leptem ki nem kicsit idegesen(meg a szpojleres reszen amit lentebb kifejtek)... aztan kicsit gondolkoztam es megcsinaltam :)
amire erdemes figyelni
-Ne tegyel a csapatba ossze-vissza egysegeket :) (moral sokat szamit!)
-ugye nehany targyat is ki lehet maxolni 1-1 kemeny csata aran... aminek a hozadeka a jo sok tapasztalati pont! ;)
-Rengeteg csatat lehet vivni az arena bossokon kivul (hunters guild+targyakat fejleszteni!)!
-Konzekvensen epitsed a karakteredet! Ne tegyel tok ossze-vissza pontokat. (persze van hasznos skill mindharom oldalrol, de...) Menjel ra egy stilusra es azt fejleszt tokig! ***
-Varazslatokkal szinten banj igy!
-Jo ha ismered a fobossoknak a kepessegeit! Mikent sebeznek (tipusura gondoltam!) miegymas! (valamék ellen tok hasznosak a human armoros egysegek pl.! a drillernel meg mielott tamadsz, mindig lepkedj elore MINDEN karakterrel, hasonlo lesz a foellenfelnel is, csak ott lajtosabban)
-Hunterekhez csatlakozz es ott folyamatosan szisztematikusan haladj elore a "szerzodesekkel" ***** ... -> garantalt szintorgia!
-Probalj meg ugy sakkozni, hogy tobb frakciohoz csatlakozol a hunterek utan es probald meg a neked tetszo erosebb lenyeket toborozni ezutan (figyelembe veve, hogy meg mindég nem erdemes kavalkad csapatot epiteni a moral miatt)
-Azert is jo ha azt a kepesseget maxolod ki koran ami a zsakmanyolt aranyat megdobja eleg erosen, mert a boltokbol megtudsz venni minden olyan targyat amit lehet fejleszteni! (miert is jo, meg ha nem is kell? fentebb kifejtettem! utana meg el lehet adni/elpusztitani ha van olyan skilled ami kristalyt, runakat ad... ^^)
hmmm kb ennyi
diclaimer:
ebben a jatekban a kedvencem az a varazslo aki kimaxolja a frenzyt a harcos osztalybol, a krikitus talalatot a "mind" osztalybol es mehet maxra mind3 szfera+disztráksön max+2 varazslat egy korben maxon+mana regen harcban maxon... a tobbit mindég varialom (altalaban meg a kincseket is kimaxolom, hogy doljon a lovetta :D)
huuu a metamorfos szerzodeses ellenfelet amit a hunters guildben tudsz legyozni szpojlerbe teszem, mert nem szeretnem elrontani mas jatekat! amugy b*sz*rsz, ha elolvasod :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!'ssszem az utolso elotti szerzodeses varazslo egy metamorf ellenfel lesz! na oda eloszor bementem eleg nagy mellennyel meg eleg szep szamu Cyclops-szal!... erre a 3ik korben minden egyse'ge't lekopirozta a Cyclops-ra... szerinted??? (meg a tier1-es haromszazakarhanyas egysegcsoportjat is!) azt hittem beszarok... idegbeteg modon kileptem (konkretan szoszerint uvoltoztem es csapkodtam magam korul...) miutan lenyugodtam, utana kitrukkoztem... a rohadekot ugy gyoztem le, hogy CSAK tier1 lenybol bevittem 3000-et es mivel szambelileg felulmultam, nem nagyon tudott az az 1 szerencsetlen lenyen kivul mast lekopirozni ezert agyonvertem! az idiota a jobb lenyeit is lekopirozta az enyimre :DDDDD
de jelentem kimaxoltam azt az alkiegeszitot, amivel te szivsz most! Arena bajnok lettem :)
remelem segitettem! ;)
[Kings bounty HC nerd]
szerk: az a "baj" evvel a jatekkal, hogy ha az elejen nem jol osztod a pontokat es eleg rossz lenykombinacioval dolgozol (+ nem hasznalod ki a fenti kiskapukat), akkor ido utan frusztraloan nehez tud lenni a jatek! anno amikor kijott az alap legend, en is beleestem ebbe a hibaba! Sajnos elotte eleg regota nem nyomtam ilyen tipusu TBS gamet es elszoktam tole... de ha turelmes vagy (magyaran sz*psz az allando ujrakezdessel) akkor megeri a faradsagot, mert meg mindig szvsz az 1ik legjobb jatek amivel jatszottam eddig az eletem soran! (ez nagy szo :D akik regi motorosok, tudjak mirol hadovalok :D)