659
King`s Bounty: Armored Princess
-
#458 Idézett, klónozott lényeket kell odaküldeni közelharcra, akkor ritkábban megy hátrébb. Én is csak komoly veszteségekkel tudtam legyőzni a régi játékban. -
#457 Ja az lenne de ez a gremlin drill legyőzhetetlen. Annak idején vhogy sikerült az AP-ben de most nem bírok vele. Ugyanis egy idő után sziklákat szór a hídra és ha az egyik egységem pont ott van akkor annak annyi.És sajnos mivel a lövősek igen ritkán kerülnek sora és akkor is keveset léphetnek ,a harmadik körre már az egyik tuti meghal.(nálam a küklópsz a vesztes ebben a helyezteb, a nekromanta még túléli. De mihelyt közelebb mek és próbálom sebezni mint állat a többiekkel azok sajna nem túl sokáig húzzák így mielőtt végeznék a monstrummal azok elhaláloznak :S -
#456 Annak a játékmódnak nem az a lényege, hogy végigmenj a Bossokon? -
Landor #455 :D -
#454 Nem akarod ezeket spoilerbe írni? -
#453 Sorry kicsit béna voltam és most már sikerült tovább jutnom. De meddig lesznek még ezek a bossok mer már kezd uncsi lenni.(most a robot gremlin-nél vok)Kb hány lesz még? -
#452 Sajnos ez az óriás gyíkos rész télleg nagyon reménytelen. Pedig sztem viszonylag jó csapatot állítottam össze ellen.(igaz nem sok féle lényt lehet toborozni, így nagyon nem is lehet rosszul választani.)A csapatom: fekete robot, nekromanta - az erősebb, jegesmaci, démon, küklópsz. De mindezek ellenére sem jártam eddig sikerrel, mivel kevesebb mint 10 kör után ismét előhív újabb szörnyeket és addigra még simán nem vertem le az előzőeket sem.(a t-rex veri ki nálam a biztosítékot, a többit hamar leverem de ez mit sem ér ha aztán lesz 5-6 1000 Hp-s Rexi+ a főboss)
-
#451 Most már jó lett. (leszedtem az ngol verziót ás azzal már ment normálisan) Viszont a lovaggal az elején amikor nyírni kell egymás után ki a bossokat az elég húzós. A nagy gyíkig jutottam az eléggé esélytelen, mivel még nem vok olyan erős, pedig a leadershipet is toltam fel meg sokat fejlődtem de akkor is. Folyamatosan hívja ugye bizonyos körönként a csatlósókat. Ez sem lenne baj ha nem T-rexeket is amik 1000 hp-sek és amik dögzabálással visszanyerik az energiájukat. -
Landor #450 :-D -
#449 Persze. Vedd meg, és működni fog... -
#448 Most szedtem le ezt a Crossworlds nevezetű kieget. Azonban nem működik normálisan. Az elején négy ilyen fejezet közül lehet választani: kettőnél az Armored Princess-ből ismert főhősnő van, egynél az alapjáték főhőse és egynél meg egy ork. Az orkos abszolút nem is töltődik be, másikoknál meg pl. nem jelenik meg semmilyen szöveg se. Írta az nfo-ba h fel kell tenni a KB:AP kieget hozzá de nekem sajnos az orosz van meg és lehet az nem tetszik neki. Valami ötlet? -
Jocisan #447 King's Bounty: Crossworlds - Német Teszt
Itt olvashatod! -
Jocisan #446 Sziasztok!
Nagyon várom a King's Bounty: Crossworlds megjelenést. Néhány infó:
King's Bounty: Crossworlds, képek,trailerek,infók,új egységek,skillek... -
RZednik #445 No, hivatalosan is bejelentették a Crossworlds megjelenési dátumát: szeptember 17. ;)
"1С Company gladly announces the release date for the next game to the King’s Bounty series – King’s Bounty: Crossworlds – September 17, 2010."
3 verzióban lát majd napvilágot:
• Platinum Edition – tartalmazza az Armored Princess-t és a KB: The Legend-et is
• Game of the Year Edition - tartalmazza az Armored Princess-t, és önállóan is "futtatható"
• "alap" verzió – szükséges hozzá a feltelepített Armored Princess -
boneyard #444 helló!
honnan lehet beszerezni olyan szemüveget? :) -
#443 Én néztem, és nagyon jó, ez a türkiz-piros szemüveg kell hozzá, amiből nekem kettő is van. -
#442 Véletlen egy régi hsz-re válaszoltam, de ide is pont beillik. -
#441 Szerintem 30-40 százalék lehet, nehéz megmondani. Most ott vagyunk, hogy küldenem kell a forditóknak utánpótlást. -
kbfan1 #440 Hiperwolf írta 2010.08.02-án:
"Még mindig készül.
Ha kész lesz, szólni fogunk. Most pár ember megint beszállt, de sajnos így elég döcögősen megy, de legalább haladunk." -
Train033 #439 Hali ha nem vagyok túl tolakodó megkérdezhetném, hogy áll a fordítás, és a fordítással kapcsolatos fejleményekről milyen oldalon lehet informálódni. -
bat777 #438 hali... néztem a beállításokat, és belehet kapcsolni a 3d-t.
nem tudom, h valaki nézte-e már 3d-s szemüveggel, h milyen a látvány, meg, h milyen szinű szemüveg kéne hozzá, vagy a játékoknál megvan, h milyen színösszeállítású szemüveg kell. ??? -
kbfan1 #437 Hiperwolf írta 2010.07.11.-én:
"A fordítás készül, fordítók jelentkezését még mindig várjuk.
Tesztelés a fordítás befejeztével, a kiadás előtt lesz, de valószínűleg nem fog menni a magyarországi kiadásokkal, mert le lehet védve abban az a fájl, vagy nem tudom, nekem nem ment, csak az orosszal és az angollal (nem Mo.-i)." -
#436 Ez azt jeletni, hogy nem is készül már hozzá a magyarítás? -
Harap100 #435 Hát szerintem nem lesz meg... -
#434 Az Armored Princess-hez mikorra várható a magyarítás megjelenése? -
Harap100 #433 Hali
A csapdásat én tudom, meg kell halnia az ellenfélnek. AZ idézet szörnyek nem érnek csak azok amik ott voltak az elejétől. Nagyon nehéz azt a medált megszerezni nekem első szinten van, de tán sikerül a 2 dikra de hogy a harmadikra fog e...
Nekem két kérdésem lenne:
1. Nem értem a ruha összepárosítást! nekem megvan a Princes Clothes vagyis a három ruhadarab de nem akarja megadni a pluszokat.. Miért??????,, HELP
2.valakinek meglet a sárkánymedál harmadikra fejlesztése? nekem másodikon van de 24000 haragot elhasználni.. eddig én 10 000 használtam ...
-
kenyeresdaniel #432 mert az assasinnak van egy sevant of death nevű képessége ami imunissá teszi ezekre a varázslatokra. -
Szid #431 kozlod is a megoldást?
:d -
kenyeresdaniel #430 ok . az assasin problémára rájöttem :)
de a csapdás dolgot még mindig nem értem -
kenyeresdaniel #429 üdv
lenne pár kérdésem .
-Assasin nevű egységre hiába rakom a haste varázslatot ,semmi hatása nincs ? ennek így kell lenni vagy ez vmi bug:P ?
-Van a csapdás medál amit a csapdaállításért kapna ez ember.
Na ez nekem nem akar jönni pedig szinte minden csatában használom a csapda varázslatot. Van valami kritérium ? pl bele is kell halnia ez enemynek a csapdába ,csak akkor kapok érte medált ?
nem értem ezeket .help
különben faja gáma , hardon tolom kb lvl.17 paladin a karim jelenleg -
NHLFAN #428 Valaki!Megvettem eredetiben,de nem indul el!Mondjuk nem volt benne semmilyen kód!Azt írja töröljem a daemont,de úgy sem indul?Van valakinek ötlete? -
#427 Termeszetesen az elfekrol beszelek, nem a szimpla kezdoijaszokra. -
#426 Akkor probald meg az ijaszok es varazslo kombinaciot. :D
Kb a csatak 99%-ban meg sebzest se kaptam mar meghalt az ellen a feluton. -
Charadras #425 Azért az AP-ben a Veteran Orc elég zúzós lett... én harcossal a közepe tájától a Sea Dog mellett velük irtottam a legjobban - különös tekintettel arra, hogy még egyet üt, miután visszatámadnak neki -
Shockwave #424 "megint. Egyébként elég gyenge a Cyclops, plusz gyógyítani se lehet, ezért nem nagyon éri meg használni. "
Time Back varázslat viszont működik rajta... :) Így még harcossal is lehet "veszteség nélküli" végigjátszást csinálni. Az AP szerintem sokkal jobb lett mint a Legends, igaz könnyebb is, és rövidebb. Hát, majd jön a pályaszerkesztő, azzal lehet majd jót szórakozni. Kár hogy multiplayer nincs még benne.
Én az AP-t amúgy a játék feléig vegyes, aztán mihelyst Rehára eljutottam, gyíkember sereggel vittem végig. Nagyon ajánlom őket, mindegyik brutális, de talán a Gorgul/Gorguana kombó a leginkább erős. Főként az a képességük hogy 50% eséllyel újra lépnek ha kinyírtak egy sereget, sokszor egy kör alatt vége volt a csatáimnak. És a Gorgul két mezős támadásával is lehet taktikázni (ne az erős lényt támadjuk hanem a mellette lévő gyengét).
Kíváncsi vagyok az ork kampányra a kiegészítőben, remélem kapunk pár hasznos ork lényt, szerintem a már a Legendsben is nagyon ütős sámán és
az APre felturbózott Ogre kivételével elég gyengék voltak az orkok eddig. -
Jocisan #423 Az expansion rögtön két kampányt tartogat számunkra, valamint az Armored Princess-hez tucatnyi küldetést, új tárgyakat, varázslatokat, és lényeket...
A többi infó:
King’s Bounty: Crossworlds -
#422 Új kegészítő a láthatáron
Jó lenne egy magyar fordítás APhez, a nyáron várható hogy elkészül? :) -
#421 Pedig lehet rá várni, mert készül, csak szinte senki sem akar segíteni, így meg lassan halad. -
Landor #420 időm, mint a tenger :D -
#419 Ne várj rá, mivel senki se csinálja.