659
King`s Bounty: Armored Princess
  • Hiperwolf
    Hát jó lenne valami normálisat megszerezni, mert a Google-ös nem valami jó...
  • Hiperwolf
    Na végre sikerült leszednem azt az angol fordítást ami a Gamempire-ra is felkerült.
  • Micsu
    steamen nem hiszem hogy google angollal árulják van pár kép is

http://store.steampowered.com/app/3170/
  • Hiperwolf
    Pff... Nem hiszem, hogy ez hivatalos angol lenne, de valaki fel tudná tölteni az angol fordítást? Néhány kifejezést nem tudok lefordítani, hiányosan meg nem szeretném megcsinálni. Kértek ízelítő képeket?
  • Kandurex
    hoppá,
  • kHares
    Mármint november 20.-án már lehetett tölteni az angolt, Skidrow mint lentebb is írták. Angolról csak egyszerűbb magyarra fordítani
  • Micsu
    zó?
  • Charadras
    ...és basszus, neked van igazad!

Most újra megnéztem (kb. 6x), és tényleg csak kristályt ad, nem rúnát...

Ezesetben a kérdés tárgytalan, én nem voltam elég figyelmes. Köszi az infót! :)
  • Charadras
    Sajnos nem... most direkt visszatöltöttem egy korábbi állást: Bolo szigetén van a "beszélő fejsze" (ld. Unruly Axe küldetés), amit le kell győzni (supress), mintha egy upgrade-elhető tárgy lenne. Ezért cserébe Olaf,a barbár adna valamennyi pénzt, XP-t és 6 db magic RÚNÁT.

Hiába csinálom meg a küldit (fejsze legyőz, Olaf-nak odaad), a pénzt és az XP-t megkapom, de a rúnákat nem :(
  • rTp
    Szerintem valamit elnéztél, mert magic crystals-ról van szó, nem pedig rúnákról. Azt pedig megadja... Jó is lenne, ha minden küldi adna 2-3 rúnát :D
  • Hiperwolf
    Nincs. Csak egy nem hivatalos "angolosítás" van ami Google Translate-tel lett angolra fordítva oroszról. Most már van egy angol nyelvű demo is.
  • kHares
    Nem kristályt adnak? Abból lesz elég a végére, nem tapasztaltam hogy lecsalná a rúnákat
  • Charadras
    UI:

A Skidrow-féle game 1.2-es verziójú;
    tariner=trainer
  • Charadras
    Sziasztok!

Olyat tapasztaltatok már, hogy egyes elvégzett küldikért nem kapjátok meg a "beígért" rúnákat?
    Én jelenleg 17-es mage vagyok, és már 3 ilyen küldibe is belefutottam (pl. Bolo-n a tahó viking férj küldije, ugyanitt az egyik barbártól sem kaptam meg a rúnákat stb.). Ez annyiban gáz, hogy így már kb. 20 magic rúnával kevesebb van, ami mage létemre elég nagy szívás

A Skidrow-féle normál, angol nyelvű változattal zúzok.

Ha valakinek van ötlete, javaslata (vagy olyan tariner, amivel vissza tudom pótolni a "meg nem kapott" rúnáimat), akkor hálás lennék!

• Micsu
    azóta van már angol verzió is ha nem tévedek
  • Kandurex
    Minden elismerésem,...de félek kevés oroszost fogsz találni a célra :(
  • Hiperwolf
    Üdv! Asszem rászánom magam és nekilátok folytatni a magyarítást. Aki még nem tudja, én és Szkaga elkezdtük fordítani az orosz játékot, de idő közben Szkaga eltűnt én meg egyedül nem folytattam, viszont, ha valaki szeretne segíteni (pls segítsen valaki), annak örülnék. És most nem arra gondolok, hogy ezt az "angolosítást" fordítsa át angolra, mert az Google Translate-tel lett lefordítva és abból iszonyatos dolgok születnének. Ha valakit érdekel, hogy besegítsen, az írjon privátban.
  • balee4
    Simán kiadnék rá én is annyit, ha magyarul jönne.
  • kHares
    16 nap? Én mindig visszamásztam mindenhova lett is vagy 45 nap. Nézem páran impossible szinten megcsinálták veszteség nélkül, durva.
    A Baal csatával megizzadtam, addigi taktikám nem nagyon működött (vörös sárkány + armageddon + timeback aztán pár taktikai deathstar), kénytelen voltam magas physical resiste-ű lényekkel nyomulni. Hard mage volt a hero, fölvásároltam végül minden tárgyat és szétbontottam, néha kifogytam a kristályból de több mint elég volt a végére minden spell 3-as szinten. Rúnákat is hozott kb. két tucatot de lehet más classnak nem éri meg belefektetni.

Sajnos lemaradtam pár jó mage fölszerelésről így csak 67-es int lett meg, azért deathstar a maga 10k sebzésével hasznos volt. Geysir-t lehet használni vagy csak enemy heronak megy? Sehol nem láttam pedig szinte minden csata helyszínen 3x ástam.

40-es szinten meg amikor a követőm ellenem fordult na az szép, közvetlen egy csata után megint 1 csak varázsló lényekkel, akkor váltottam a csak fekete sárkány partira, jó az a mágia immunitás. Amúgy ha immunis meg 95% resist magicra és olyan 80% körül a tűzvédelem mi a fenéért sebzi az armageddon? Ezt nem teljesen értettem, túl táp lenne?

Azt kell mondjam jobban tetszik mint az előző rész. Sok apróság lett belerakva, skillek is jobban balance-olva lettek, néhol fogcsikorgatóan nehéz volt küzdeni pláne varázsló eleje de pont ezért szeretjük az orosz játékokat.

• rTp
    Elég hihetetlen, hogy 16 nap alatt végigtoltad... Nagyon pro lehetsz, grat :D
  • Kandurex
    Spell -ből 1 százalék? Az szép...
  • tomcsa4
    Idén már nem lesz. Talán jövőre.
  • bélanéni #316
    Az a kérdésem, hogy mi a jelenlegi álláspont magyar kiadással kapcsolatban? Készül, nem lesz, stb...?

Év elején megvettem az alap játékot, a Witcher mellett nekem az elmúlt pár év legnagyobb pozitív meglepetése volt. 6000-7000 Ft-ot nagyon megérne.
  • tomcsa4
    Gratulálok! Hardon meg minden. Én easyn tolom, nekem úgy kellemes.
  • mnorbi
    hol találtál ennyi pris sárkit ? melyik szigeten vagy hogy ?
  • Tibor Princess
    Itt a másik kép is, csak a másik hozzászólásban nem adja be. :) Sorry..

• Tibor Princess
    Hát jah.. a barátnőm kitolt Velem, mert sokat kellett nélkülöznie a játék miatt, és így bosszulta meg.. :)
  • Tibor Princess
    Itt a nyerő hősöm:

(Ha egy admin ki tudná törölni a két hozzászólásomat, akkor azt megköszönném, mert én nem találtam sehol sem azt, hogy hozzászólás törlése.) :)
  • Micsu
    Tibor Princess, nájszos neved van lol
  • Tibor Princess
    Itt a nyerő hősöm:

:)
  • Tibor Princess
    Itt a nyerő hősöm:

• Tibor Princess
    Itt a nyerő hősöm:

• Zóanagyvarázsló
    Még az angol nyelvű dobozosd megjelenésről sem tudni semmit. Valószínűleg a Cenega adja ki nálunk, de maygarországi irodájuk már egy jó ideje nincsen.
  • Tinman #305
    DE MIKOR? Nem bírom már :-(
  • tomcsa4
    Előhalottakat tudsz venni a második szigeten.
  • mnorbi
    nekem az lenne a kérdésem hogy nézegetem a recordokat , és vannak akik undeadekkel toltak végig vagy démonokkal ... hogy lehet ez mikor az eleljén még undead sincs sehol.. nem vágom
  • balee4
    vandyke azt írta sevenm-en, hogy ugyan nem tuti, de valszeg a 1C saját cége adja ki nálunk a játékot, ez nem tudom, hogy ár, illetve magyarítás szempontjából jót jelent-e...
  • tomcsa4
    Köszönöm!
  • RZednik
    Ha még aktuális a kérdés: beszállsz a hajóba, ekkor aktuálissá válik egy kis hajókormány ikon (a képernyő jobbra alsó sarkában található panelen). Arra kattintva a "világtérképre" jutsz, ahonnan minden "megszerzett" sziget elérhető!
  • tomcsa4
    Hú nem találom, hogy kell átmenni a második szigetre. Természetesen a map megvan.