KB.Armored Princess

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiperwolf
Nem, én az oroszt és az angolt fordítom magyarra (a kettõvel egyszerûbb dolgozni).

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

bocsi , én abbol indultam ki , hogy az oroszt is ig foditottak le angolra , és én siman végig tudtam játszani.. vannak kivetni valók nyilvaén , de ez is szuper lenne már !
Hiperwolf
E-mail-em a profillapomon ott van, de nekem az eredeti Steam-es (mivel máshonnan nem lehet beszerezni) angol verziónak kell az angol nyelvi fájlja, aminek a helyét le is írtam.

Evin
Ezek szerint te nem nagyon használod. Fordítottam egy játékot, amihez ezt használtam, és 2különbözõ nem angol nyelv egyeztetésével fordítottam magyarra. És még így is az jött ki, hogy a feszítõvas = disznóláb!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

nem elég ha ráereszted a google forditót ? szerintem siman játszahtó lenne vele, de adj plz egy email es küldöm a filet
Hiperwolf
Hali! Valaki letöltötte Steam-rõl az angol verziót? Ha igen, az legyen olyan kedves és töltse fel a nyelvi fájlt ami alapértelmezésben itt van: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\kings bounty armored princess\sessions\addon Tényleg sokat segítene. Köszi. <#kacsint>

Hiperwolf
Köszi, nem tudtam, hogy van ilyen topik. Már írtam is oda. <#kacsint>

Szia! Én örülnék neki, mert nagyon tetszett az elsõ rész, fõleg mivel nem teljesen jól beszélem az angolt, így érthetõ volt a sztori is, ami nagyot dobott a játékon. Fordítás ügyben írj ide az sg-re a fordítós topikba, hátha ott tudnak neked segíteni. Sok sikert, és kitartást...én várom...

Hiperwolf
Van. Ha majd segítenek nekem megcsinálni a fodítást, mert egyedül a egy év múlva se leszek kész. Egyébként írtam egy E-Mailt a Seven-M-nek és azt írták, hogy nem õk fogják kiadni, szal lehet, hogy itthon meg se fog jelenni vagy lehet, hogy angolul fog megjelenni, ezért kérném mindenkinek a segítségét, hogy hamar kész legyen a fordítás.

Hali!
Van valakinek infója arról, hogy magyarul mikor jelenik meg?
Hiperwolf
Üdv! Kéne egy kis segítség a fordításhoz. Ez a Sheterre vagy Sheterra ki? Mert most egy Imp-pel való beszélgetést fordítok és itt tesz utalást rá. Köszi!<#kacsint>

Hiperwolf
Ok, mind1. Viszont sokaknak kell a magyar, mert nem tudnak angolul. Letöltöttem ezt a Skidrow-os angolt, most telepítem, de nem hiszem, sõt biztos vagyok benne, hogy ez nem hivatalos, mert még a telepítõje se eredeti, na mind1, legalább van valami. Azért köszi az angol loc_ses.kfs-t.

Többet nem tudok segíteni, magyarul meg nem érdekel, túl hozzászoktam már az angolhoz rpg-ben. Sok kifejezés, fogalom vagy akár szó van bennük ami egyszerûen sután hangzik magyarul

Hiperwolf
Oké, köszi. Nem néztem meg, hogy mekkora a mérete... De az angol szöveges reklámot és a menüben a KB-AP logot meg tudom csinálni a demo-bol, viszont valszeg a térképen a szövegek is képek, ezért vagy le fogom tölteni az angol játékot, vagy ha leszel oly kedves, akkor megmondom, hogy mi kell és odaadod. Szeretnél ízelítõ képeket a magyar játékból?

Mágus feleannyi leadershipet kap szintlépésnél mint a warrior, a paladin a kettõ között tehát nem lehet csak úgy összehasonlítani a classokat.
Egyébként 32. szinten fogsz kapni 320 xp-t, 33.-on majd 330-at stb. kb. 52-es szintig, onnan csak 250-eket ad. Nekem 56. szinten minden leadership növelõ tárgy nélkül 25,190 volt, majd a legvégén ezt egy +20% leadership scrollal meg lehet dobni.
Xp-t minden szinten ua.-t kapsz, kiegészítõrõl még nem hallottam, de mire kész lenne meg kiadnák angolul lehet nem érdemes várni

Nos a data mappa 1,3 giga környéke szóval nem fogom, de valami torrent oldalt javaslok, mondjuk btjunkie.org onnan biztos leszedhetõ

Sheltem
Sziasztok!

Lenne pár kérdésem:
Mágussal kezdtem el normálon a játékot, és 31. szinten van kb 9000leadershipem(holott az itemjeim között is van leadership növelõ sõt a 2. ágról is megvan a 3 skillpont a leadership tulajdonságra, valamint a leadership "medálom" is már 3. szintû). Normális ez ? Azért kérdem , mert a Hõstáblázatba és az általatok berakott képeken 40-55. szinten fejezitek/fejeztétek be a játékot 27-35000 leadershippel szóval nagyon keveslem.
Egyébként elkezdtem Impossible fokozaton Harcossal a játékot cél a no-loss játék, kíváncsi vagyok meddig jutok veszteség nélkül de érdekesebb sokkal így a játék az biztos. Egyébként Impossible fokozaton több xp jön a csaták végén vagy csak nehezítésként jelentkezik ?
Olvastam, hogy elképzelhetõ egy 2. kiegészítõ a játékhoz ez igaz vagy csak pletyka(mert akkor majd gyûjteményes csomagban veszem meg a 3at együtt)?
Erre a 3 kérdésre keresem a választ fontossági sorrendben.
Elõre is köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hiperwolf
Megnézem, köszönöm. Tudnál adni egy linket az angol változathoz? Vagy ha neked megvan, akkor nagyon örülnék neki, ha a Data mappádat tömörítve feltöltenéd valahova, hogy letölthessem. Köszi

Nem értem mi a probléma, a játék mind hivatalosan mind warezban megjelent, miért nem a teljeset töltöd a demó helyett?
Itt a teljesbõl a file, remélem ez kell: loc_ses.kfs

Hiperwolf
Van egy ötletem. Már töltöm a hivatalos angol demo-t abban csak lesz valami használható, mert pl az új dino-lények képességeit, nem tudom kimazsolázni a magyar Legend fordításából.

Hiperwolf
Hát jó lenne valami normálisat megszerezni, mert a Google-ös nem valami jó...

Hiperwolf
Na végre sikerült leszednem azt az angol fordítást ami a Gamempire-ra is felkerült.

steamen nem hiszem hogy google angollal árulják van pár kép is

http://store.steampowered.com/app/3170/

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hiperwolf
Pff... Nem hiszem, hogy ez hivatalos angol lenne, de valaki fel tudná tölteni az angol fordítást? Néhány kifejezést nem tudok lefordítani, hiányosan meg nem szeretném megcsinálni. Kértek ízelítõ képeket?

Kandurex
hoppá,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mármint november 20.-án már lehetett tölteni az angolt, Skidrow mint lentebb is írták. Angolról csak egyszerûbb magyarra fordítani

zó?

...és basszus, neked van igazad!

Most újra megnéztem (kb. 6x), és tényleg csak kristályt ad, nem rúnát...

Ezesetben a kérdés tárgytalan, én nem voltam elég figyelmes. Köszi az infót! 😊
Sajnos nem... most direkt visszatöltöttem egy korábbi állást: Bolo szigetén van a "beszélõ fejsze" (ld. Unruly Axe küldetés), amit le kell gyõzni (supress), mintha egy upgrade-elhetõ tárgy lenne. Ezért cserébe Olaf,a barbár adna valamennyi pénzt, XP-t és 6 db magic RÚNÁT.

Hiába csinálom meg a küldit (fejsze legyõz, Olaf-nak odaad), a pénzt és az XP-t megkapom, de a rúnákat nem 😞
rTp
Szerintem valamit elnéztél, mert magic crystals-ról van szó, nem pedig rúnákról. Azt pedig megadja... Jó is lenne, ha minden küldi adna 2-3 rúnát 😄

|_O_|

Hiperwolf
Nincs. Csak egy nem hivatalos "angolosítás" van ami Google Translate-tel lett angolra fordítva oroszról. Most már van egy angol nyelvû demo is.

Nem kristályt adnak? Abból lesz elég a végére, nem tapasztaltam hogy lecsalná a rúnákat

UI:

A Skidrow-féle game 1.2-es verziójú;
tariner=trainer <#email>
Sziasztok!

Olyat tapasztaltatok már, hogy egyes elvégzett küldikért nem kapjátok meg a "beígért" rúnákat?
Én jelenleg 17-es mage vagyok, és már 3 ilyen küldibe is belefutottam (pl. Bolo-n a tahó viking férj küldije, ugyanitt az egyik barbártól sem kaptam meg a rúnákat stb.). Ez annyiban gáz, hogy így már kb. 20 magic rúnával kevesebb van, ami mage létemre elég nagy szívás <#falbav>

A Skidrow-féle normál, angol nyelvû változattal zúzok.

Ha valakinek van ötlete, javaslata (vagy olyan tariner, amivel vissza tudom pótolni a "meg nem kapott" rúnáimat), akkor hálás lennék! <#worship>

azóta van már angol verzió is ha nem tévedek

Kandurex
Minden elismerésem,...de félek kevés oroszost fogsz találni a célra 😞

Hiperwolf
Üdv! Asszem rászánom magam és nekilátok folytatni a magyarítást. Aki még nem tudja, én és Szkaga elkezdtük fordítani az orosz játékot, de idõ közben Szkaga eltûnt én meg egyedül nem folytattam, viszont, ha valaki szeretne segíteni (pls segítsen valaki), annak örülnék. És most nem arra gondolok, hogy ezt az "angolosítást" fordítsa át angolra, mert az Google Translate-tel lett lefordítva és abból iszonyatos dolgok születnének. Ha valakit érdekel, hogy besegítsen, az írjon privátban. <#kacsint>

balee4
Simán kiadnék rá én is annyit, ha magyarul jönne.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

16 nap? Én mindig visszamásztam mindenhova lett is vagy 45 nap. Nézem páran impossible szinten megcsinálták veszteség nélkül, durva.
A Baal csatával megizzadtam, addigi taktikám nem nagyon mûködött (vörös sárkány + armageddon + timeback aztán pár taktikai deathstar), kénytelen voltam magas physical resiste-û lényekkel nyomulni. Hard mage volt a hero, fölvásároltam végül minden tárgyat és szétbontottam, néha kifogytam a kristályból de több mint elég volt a végére minden spell 3-as szinten. Rúnákat is hozott kb. két tucatot de lehet más classnak nem éri meg belefektetni.

Sajnos lemaradtam pár jó mage fölszerelésrõl így csak 67-es int lett meg, azért deathstar a maga 10k sebzésével hasznos volt. Geysir-t lehet használni vagy csak enemy heronak megy? Sehol nem láttam pedig szinte minden csata helyszínen 3x ástam.

40-es szinten meg amikor a követõm ellenem fordult na az szép, közvetlen egy csata után megint 1 csak varázsló lényekkel, akkor váltottam a csak fekete sárkány partira, jó az a mágia immunitás. Amúgy ha immunis meg 95% resist magicra és olyan 80% körül a tûzvédelem mi a fenéért sebzi az armageddon? Ezt nem teljesen értettem, túl táp lenne?

Azt kell mondjam jobban tetszik mint az elõzõ rész. Sok apróság lett belerakva, skillek is jobban balance-olva lettek, néhol fogcsikorgatóan nehéz volt küzdeni pláne varázsló eleje de pont ezért szeretjük az orosz játékokat.

rTp
Elég hihetetlen, hogy 16 nap alatt végigtoltad... Nagyon pro lehetsz, grat 😄

|_O_|

Kandurex
Spell -bõl 1 százalék? Az szép...

Idén már nem lesz. Talán jövõre.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

bélanéni
Az a kérdésem, hogy mi a jelenlegi álláspont magyar kiadással kapcsolatban? Készül, nem lesz, stb...?

Év elején megvettem az alap játékot, a Witcher mellett nekem az elmúlt pár év legnagyobb pozitív meglepetése volt. 6000-7000 Ft-ot nagyon megérne.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Gratulálok! Hardon meg minden. Én easyn tolom, nekem úgy kellemes.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

hol találtál ennyi pris sárkit ? melyik szigeten vagy hogy ?
Itt a másik kép is, csak a másik hozzászólásban nem adja be. 😊 Sorry..

Hát jah.. a barátnõm kitolt Velem, mert sokat kellett nélkülöznie a játék miatt, és így bosszulta meg.. 😊
Itt a nyerõ hõsöm:

(Ha egy admin ki tudná törölni a két hozzászólásomat, akkor azt megköszönném, mert én nem találtam sehol sem azt, hogy hozzászólás törlése.) 😊
Tibor Princess, nájszos neved van lol

Itt a nyerõ hõsöm:

😊