659
King`s Bounty: Armored Princess
  • Landor
    A magyaritás állapotáról tud valaki valami infót? :]
  • wantonly
    Hát még az imbossible. :)

Én már vagy 7 szigetet felfedeztem, lvl24. De nagyon lassan lehet haladni, viszont azért nem lehetetlen.

Én először mágussal nyomtam, de újrakezdtem egy palával. Abból csináltam egy pusztító varázslatokra koncentráló fél-mágust. Szerintem hard-on és impossible-n ez életképesebb.
  • Landor
    lol
  • Nos
    ez azért hardon tényleg hard :)
    legalábbis nekem mágussal a 2. és 3. sziget. Még csak itt járok.
    Valaki végigvitte a negyedik nehézségen?
  • sirkope
    Bakker, ha a fórumod működne, lenne. Mielőtt összeomlott volna, jelentkeztem, még február közepén.
  • Hiperwolf
    Helló!

Nekem nem jelezte, hogy fel akarsz venni, úgyhogy ha megadod az MSN-címedet privátban, akkor felveszlek. Egyébként a magyarítás még nem letölthető, mivel nincs aktív fordítónk. Aki szeretni fordítani (angol->magyar), az jelezze nekem.

Üdv: Hiperwolf
  • Blacek
    Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy honnan tudom letölteni az AP magyarítását, mert az eredeti játék nagyon tetszet, de gyak sajna magyarul érthető nekem.
    Hiperwolfot probáltam felvenni MSN-re de nem sikerült, ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • Cobra.
    Nagyjából véletlenszerűen adja be a lényeket a játék, de a törpéknél 90%, hogy lesz megint. Egyébként elég gyenge a Cyclops, plusz gyógyítani se lehet, ezért nem nagyon éri meg használni.
  • Lord RZA a PUNK
    Sziasztok, Bola-n kívül nem tudjátok hol lehet cyclopsot felvenni a csapatba? onnan már kifogytam.. vagy később érkezik " áru " ?
  • Cobra.
    Mehetett volna az alapjáték topicjába is...
    A varázstekercset ha jól rémlik annak a varázslónak kell megmutatnod, akitől a Rage ládát kaptad. Kapsz cserébe valami jutalmat.
  • Sheltem
    1, a tekercset / térképet add oda valamelyik faj vezetőjének az adott várban és kapsz valami értékes tárgyat (én a törpök királyának adtam mert adott egy durva +8 defense mithril shieldet).
    2. passz
  • Hektor123456
    Sziasztok
    Nekem 2 kérdésem lenne a Kings bounty the legend játékkal kapcsolatban
    1. Meglátogattam az összes obelisket és be is mentem a piramisba megtaláltam a térképet, azzal mit kell csinálni?
    2. Van nálam egy mágikus recept amire azt írja, hogy a tekercs furcsa sugárzást bocsát ki magából és mindenhol rúnák borítják.Talán mágusok kezébe szánták. Mit kell vele csinálni? A karakterem varázsló

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
    Viszont az armored princess magyarosítását már nagyon várom :)

Üdv nektek harcosok
  • Janoooo
    Már sikerült megoldani.
    A végére ezt a csapatösszeállítást választottam:
    Hunter, Evil Beholder, Giant, Cyclops, Anchient Ent
    Ezzel a csapattal sikerült megölni Baal -t.
  • jocika
    Találtam egy félmegoldást. A sámán gyógyítása, amikor a táncoló bárdokat idézi, hat rájuk is. Hátrány, ha valaki nem szereti a sámánokat, akkor az nem tudja használni, mert nem viszi őket.
  • 3P
    A #398-ra senki?
  • Cobra.
    Nem lehet, mivel semmilyen varázslat nem hat rá. Vigyázz rájuk, ha kevés a HP, akkor vissza kell hívni őket a háttérbe.
  • jocika
    Fekete sárkányt hogyan lehet gyógyítani? Nekem a varázsellenállás miatt nem engedi gyógyítani, se feléleszteni.
  • Cobra.
    Milyen fokozat? Én harcossal viszonylag könnyen megcsináltam, társnak a paladin volt és főleg ember harcosaim voltak. Paladin meg Inquisitor jól jön démonok ellen.
  • Janoooo
    Hali!
    Elakadtam a főellenségnél (Baal -nál).
    Mágus vagyok, 54. szintü.
    Milyen csapatösszeállítással támadjak?
    Olvastam a GamEmpire cikket, de azzal a módszerrel több okból nem megy.
    Légyszi segítsetek.
    Előre is köszi.
  • Jocisan
    Szia Wolf!
    Segítség lenne, ha lennél annyira gerinces, hogy válaszolnál a levelekre amit küldtem.
  • 3P
    A 368-ban van egy link a játék magyarításának állásáról. Ez valós állapot, vagy hol lehet megnézni, hogy hol tart, esetleg van-e becslés arra, hogy mikorra lesz meg?
  • Szid
    má mé lenne harag:)
    na szóval wariorral, min varazslattal(fantom, stb nincs még) nehezen ment.
    inkvizitor, royalsnake, lövösdroid, guarddal, meg a vöröskével azert voltak problémáim, így meg nincsenek, ugyazzal a csapattal szemben. (a droid helyett próbáltam a beholdereket is, csak elfogytak)
    Meguntam a "felesleges" pénzkidobást. A kedvencemig az óriásokig meg még nem jutottam el :(
    De kipróbálnám a trollt is :)
  • Grusalak
    Aki a "tudást" csalásnak minősíti ne olvassa el az alábbi szöveget:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Létezik egy kis program, ami kielemzi a mentésedet és megmondja, hogy pl x varázslatot, x egységet melyik szigeten tudsz majd venni. Ez nem juttat hozzá, csak növeli a lelkierődet, hogy már mindjárt megvan . Vagy épp ellenkezőleg, lehangol, hogy még milyen messze van . A program neve: KBScanner
  • Baelint
    Én is igyekszem minimális veszteségre törekedni, ami mondjuk egy Lethal ellenfél ellen (normalon játszom harcossal) nem mindig sikerül :D Jó, azoknak nem is sűrűn megyek neki, csak ha a sereg összetételéből úgy látom, hogy van sanszom.
    Apropó sereg: azt vettem észre, hogy eddig (lvl 18) gyakorlatilag ugyanolyan csapattal megyek, mint az előző részben, csak az assasin (?) került be plusz egységként (Kezdésnél mindig rányomok egy Phantomot, így 2 backstab-em van).
    Most értem át a hosszú hídon, itt már vannak új egységek, lesz mit kitapasztalni megint :)
  • Sheltem
    Ez elég szar tipp, remélem nincs harag :)

Sokkal jobb ha úgy válogatod össze a csapatodat a különböző lényekből, hogy egyik fajta lényből se legyen semmilyen veszteséged :)
    Kicsit mazochista így játszani, én valami lvl 12 ig vittem full veszteség nélkül aztán utána meguntam és minimális veszteségre mentem.
    Paladin / Resurrection / Sacrifice / Phantom al pedig csak kicsit kell odafigyelni, hogy minimálisra csökkentsd a veszteségeidet.
  • Szid
    egy tipp a spórolásra:
    lv 18-on, mar untam, h minden csata utan nagy vesztesegeim voltak Veronaban. Mindenki meghalt, csak a vörössárkányaim maradtak életben. Azóta csak velük harcolok - veszteség nélkül. Gyülik a pénz, a leadership, már 3 sárkányom van.

• Charadras
    Hát, az jó nagy pech, hogy 28-as szinten sincsenek még meg ezek a varázslatok - így tényleg nem lehet egyszerű!

Nekem meg (most már 21-es harcosként) pont az említett Phantom varázslat nincs meg, valamint Demonologist-ot nem tudok venni sehol, amket pedig úgy szerettem még a varázslómmal, és már Veronában megtaláltam - most meg nincsenek sehol...
  • Cobra.
    Lvl28 vagyok, se Fire Rain, Se Geyser, se ice Snake... Legalább Lightning van. Én harcossal is könnyen meg tudtam csinálni minimális veszteséggel miután meglett a Phantom varázslat meg a Demonologist. Most már könnyebb varázslóval is, de nagyon hiányoznak az erős területi varázslatok.
  • Charadras
    Meglátod, nagyon hamar könnyű lesz a varázslóval - Fire Ball, Fire Rain, Geyser, Ice Snake varázslatok segítségével több ezer damage-t tudsz kiosztani az ellennek, jó esetben körönként kétszer, és egyszerre 3-4 csapatnak is - ezt nincs, ami überelné!

Én 57-es szinten fejeztem be varázslóként, most pedig 15-ös szintű harcos vagyok - hát, hiába van sokkal nagyobb seregem, elég durva veszteségeket szenvedek a komolyabb csatákban, amiket varázslóval 0 veszteséggel zúztam le - hiába, semekkora sereg nem érhet annak a nyomába, ha egy harcot úgy kezdesz, hogy először egy Fire Rain-nel meghintesz pár csapatot, majd egy Geyserrel leamortizálod a maradékot

A sárkány egy varázslónál annyira talán nem is fontos; én kb. 20-as szintig csak arra használtam, hogy visszafocizzam a csapatokat 1-2 hellyel...
  • Cobra.
    Ja és ugye alig van rage-em (most 33), így még a sárkányt is alig tudom használni.
  • Cobra.
    Én szívok rendesen a varázslóval. Jó tárgyak alig jönnek, kevés a leadershipem, nincs erős támadóvarázslatom. Harcossal ilyenkor már lazán végigsétáltam mindenkin (lvl20), de a varázslóval elég nehézkes minimális veszteséggel leverni az ellenségek nagy részét.
  • Grusalak
    Szerintem meg pont a mágussal nagyon könnyű.
    Én most elkezdtem a legnehezebb szinten és egy olyan extra nehezítéssel, hogy nem engedek egyáltalán semmi veszteséget (idézett nem számít természetesen). Persze így végigvinni nem lehet, hiszen a bossoknál legkésőbb tuti veszítek egységeket. De ha ügyesen csinája az ember (és persze jól kap varázslatokat, sajna a gejzír még mindig nincs meg ) akkor lehet vele haladni. Persze a visszatöltést így használnom kell többször :-)

Legnehezebben szinten szerintem a harcos legnagyobb nehézségét az anyagi csőd okozza, mert főleg az elején egyszerűen siralmasan kevés a pénz, így nem nagyon lehet ugrálni és egységeket vásárolni.
    (Kedvencem a rabló hullafosztó képessége a játék elejére. Ez és a sárki kincskeresése sokat segít )
  • typhoon80
    Mikor lesz kész a magyarosítás hozzá
  • Cobra.
    Indítottam a harcos után most egy varázslót, hát elég szívás vele az első 10 szint. Semmi használható képesség, alacsony csapatlétszám, kevés rage miatt a sárkányt is alig tudom használni.
  • Tibor Princess
    A játék kb. a 20. szintig nehéz, utána már a hős szintjéből adódó tulajdonságokkal már nincs olyan csata, amelyből nem kerülhetnél ki győztesen.. Szerintem is jobb, mint az első rész, kidolgozottabbnak, összetettebbnek érzem a szabályrendszererét, az elsőnél is jobban lekötött. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem próbálta. :)

U. I: A nevemet nem én adtam, hanem a barátnőm.. Szóval a félreétések végett ebből a tanulság, ne csak a játék legyen mindig szem előtt.. :D:D

• Tibor Princess
    16 nap alatt úgy lehet megcsinálni, hogy minden szigeten azokat a seregeket toborzod be, amik ott helyben kaphatóak. Illetve hagytam, hogy felgyűljenek a küldetések, mivel egyes szigetek kapcsolatban álltak egymással, így 3 szigettel arébb kapott feladat visszaküldött az előző szigetekre, ez által több küldetést tudtam egyszerre elvégezni.
  • Tibor Princess
    Spellek közül inkább a támogató varázslatokat használtam, nem mágus esetén szerintem az a legjobb, mivel a sebző mágják nem ütnek eleget, de a klónozás, teleportálás, átkozás, vakítás, fit of energy, bless stb..
  • Tibor Princess
    Minden játék során random sorsolódik a lények, illetve a toborozható lények egy nagy része. Vörös sárkányt is több helyről lehet összeszedni, egy helyet biztosan tudok, amikor a hosszú hídon Veronából átérsz Montero-ba, ott van egy hegy jobb oldalt, ott lehet mindhárom sárkányból toborozni. Oda kicsit kacifántos eljutni.
  • Hiperwolf
    Igen készül a magyarítás és valós is a link, de már kicsit elavult, már több minden készen van. Ha valaki segíteni szeretne, az írjon a fórumomba: LINK
  • 3P
    Még készül.
    A készültségi állapotáról a #368-ban található linkre kattintva tudsz tájékozódni, de hogy az valós-e azt nem tudom.