KB.Armored Princess
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Van valakinek infója arról, hogy magyarul mikor jelenik meg?
Egyébként 32. szinten fogsz kapni 320 xp-t, 33.-on majd 330-at stb. kb. 52-es szintig, onnan csak 250-eket ad. Nekem 56. szinten minden leadership növelõ tárgy nélkül 25,190 volt, majd a legvégén ezt egy +20% leadership scrollal meg lehet dobni.
Xp-t minden szinten ua.-t kapsz, kiegészítõrõl még nem hallottam, de mire kész lenne meg kiadnák angolul lehet nem érdemes várni
Lenne pár kérdésem:
Mágussal kezdtem el normálon a játékot, és 31. szinten van kb 9000leadershipem(holott az itemjeim között is van leadership növelõ sõt a 2. ágról is megvan a 3 skillpont a leadership tulajdonságra, valamint a leadership "medálom" is már 3. szintû). Normális ez ? Azért kérdem , mert a Hõstáblázatba és az általatok berakott képeken 40-55. szinten fejezitek/fejeztétek be a játékot 27-35000 leadershippel szóval nagyon keveslem.
Egyébként elkezdtem Impossible fokozaton Harcossal a játékot cél a no-loss játék, kíváncsi vagyok meddig jutok veszteség nélkül de érdekesebb sokkal így a játék az biztos. Egyébként Impossible fokozaton több xp jön a csaták végén vagy csak nehezítésként jelentkezik ?
Olvastam, hogy elképzelhetõ egy 2. kiegészítõ a játékhoz ez igaz vagy csak pletyka(mert akkor majd gyûjteményes csomagban veszem meg a 3at együtt)?
Erre a 3 kérdésre keresem a választ fontossági sorrendben.
Elõre is köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Itt a teljesbõl a file, remélem ez kell: loc_ses.kfs
http://store.steampowered.com/app/3170/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Most újra megnéztem (kb. 6x), és tényleg csak kristályt ad, nem rúnát...
Ezesetben a kérdés tárgytalan, én nem voltam elég figyelmes. Köszi az infót! 😊
Hiába csinálom meg a küldit (fejsze legyõz, Olaf-nak odaad), a pénzt és az XP-t megkapom, de a rúnákat nem 😞
|_O_|
A Skidrow-féle game 1.2-es verziójú;
tariner=trainer <#email>#email>
Olyat tapasztaltatok már, hogy egyes elvégzett küldikért nem kapjátok meg a "beígért" rúnákat?
Én jelenleg 17-es mage vagyok, és már 3 ilyen küldibe is belefutottam (pl. Bolo-n a tahó viking férj küldije, ugyanitt az egyik barbártól sem kaptam meg a rúnákat stb.). Ez annyiban gáz, hogy így már kb. 20 magic rúnával kevesebb van, ami mage létemre elég nagy szívás <#falbav>#falbav>
A Skidrow-féle normál, angol nyelvû változattal zúzok.
Ha valakinek van ötlete, javaslata (vagy olyan tariner, amivel vissza tudom pótolni a "meg nem kapott" rúnáimat), akkor hálás lennék! <#worship>#worship>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A Baal csatával megizzadtam, addigi taktikám nem nagyon mûködött (vörös sárkány + armageddon + timeback aztán pár taktikai deathstar), kénytelen voltam magas physical resiste-û lényekkel nyomulni. Hard mage volt a hero, fölvásároltam végül minden tárgyat és szétbontottam, néha kifogytam a kristályból de több mint elég volt a végére minden spell 3-as szinten. Rúnákat is hozott kb. két tucatot de lehet más classnak nem éri meg belefektetni.
Sajnos lemaradtam pár jó mage fölszerelésrõl így csak 67-es int lett meg, azért deathstar a maga 10k sebzésével hasznos volt. Geysir-t lehet használni vagy csak enemy heronak megy? Sehol nem láttam pedig szinte minden csata helyszínen 3x ástam.
40-es szinten meg amikor a követõm ellenem fordult na az szép, közvetlen egy csata után megint 1 csak varázsló lényekkel, akkor váltottam a csak fekete sárkány partira, jó az a mágia immunitás. Amúgy ha immunis meg 95% resist magicra és olyan 80% körül a tûzvédelem mi a fenéért sebzi az armageddon? Ezt nem teljesen értettem, túl táp lenne?
Azt kell mondjam jobban tetszik mint az elõzõ rész. Sok apróság lett belerakva, skillek is jobban balance-olva lettek, néhol fogcsikorgatóan nehéz volt küzdeni pláne varázsló eleje de pont ezért szeretjük az orosz játékokat.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Év elején megvettem az alap játékot, a Witcher mellett nekem az elmúlt pár év legnagyobb pozitív meglepetése volt. 6000-7000 Ft-ot nagyon megérne.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

(Ha egy admin ki tudná törölni a két hozzászólásomat, akkor azt megköszönném, mert én nem találtam sehol sem azt, hogy hozzászólás törlése.) 😊
😊