4171
  • Szolnokboy1
    köszi!
  • jamby19
    Szerintem még így is jó,hogy legalább 1 szolgáltató meghatározza a korlátozás szintjét,elérését. Eddig ugye mind3 szolg. az "extrém" szavat szajkózta.Most legalább kifejti a T.
    Én max 1nap 1GB LE-FEL megegyezem,ezzel a márciusi korlátozással el se fogom érni a heti 20Gb-ot szóval...
    Havi 80Gb torrent-el még csak ugyan jó.
  • ktem
    Én úgy értelmezem, hogy 7 nap alatt nem lehet több mint 20 GB.
    Tehát havonta kb. 80 GB -ig "korlátlan" a korlátlan opció.
    Akkor is ez a legjobb ajánlat idáig. (a többihez képest)
  • fiman28
    Hát a t-seknek ennyi idő kellett, hogy kiértékeljék mit bír a rendszerük.De ez a korlátozást legalább ki lehet játszani, 6 napig töltesz utána 1 napig nem,aztán így tovább. Na majd meglátjuk.
  • Gery85
    Számold mondjuk úgy,hogy 1mb egy oldal. Akkor 1600oldal megjelenítésére.
  • Gery85
    Azt mondta a nő,hogy egyenlőre nincsenek információik erről,mert nagyon új még ez a dolog. Nekem azt mondta,hogy érdeklődjek majd február közepe felé.
  • KranaZoli #307
    A korlátozás mértékét is konkrétan meg kellene ám fogalmazniuk!
    ;)

• Szolnokboy1
    én egy 3900 Ft-os, 3 G korlátos netre gondoltam. Nekem nem letöltésre kell a net, de havonta 4x350 (=1400 MB) megát biztosan letöltök, de ennyi. a fennmaradó 1600 mega mennyire elég egy hónapban (4x5 nap), ha csak böngészek?
  • Gery85
    18 számú mellékletben írják a célértékeket.

Az esetek 80%-ra garantált le/feltöltési sebesség technológiák
    szerint
    GPRS coding scheme 2:
    30 kbit/s / 8 kbit/s
    3G (R99): 150 kbit/s /150 kbit/s
    3G/HSDPA/HSUPA: 2000
    kbit/s/800 kbit/s

Tehát, he lekorlátoznak akkor is gondolom 2mbitre, szerintem az még mindig tök jó!

Kranazoli: elsőre úgy értelmeztem,hogy naponta nem szabad 20 giga fölé menni, mert ha meghaladod,akkor 7 nap múlva kasza.
  • KranaZoli #304
    Gery!

Ezt nem teljesen értem.
    Hogyan számoltad Te a 140GB-ot?!
    Vagy most akkor pontosítottál a 2. pontban?!
    :)

Be kell állítani ezekben az adatforgalom mérő progikban, hogy jelezzenek, stb...
    Azért 20GB/7 nap

Végül is várható volt, hogy bevezetnek vmi "komolyabb" korlátot. Persze ezt sem lehetne, de legalább aki előtte kötötte meg, majd erre lehet hivatkozni, kötbér nélküli felmondásnál

• Gery85
    hát én relatív sokat töltök, ha látok valamit tuti leszedem.
    És így sem haladtam még 50 giga fölé. Mondjuk én a munkahelyemen is tudok tölteni,tehát nekem nem gond ez.
  • atila4
    na ez sztem is betartható :) bár aki töltöget annak nehéz kíbirni...
  • Gery85
    Na beszéltem velük,egyenlőre még nincsen információjuk,de azt el tudta mondani,hogy 1 hét alatt nem szabad túllépni a 20 gigát. Szerintem ez betartható, akkor is van havi 80gigád. Ami azért elég jó.
    Kicsit lejjebb ha olvasod,akkor írja,hogy:
    "Új le- és feltöltési sebesség célértékek kerülnek bevezetésre a 3G/HSDPA/HSUPA rádiós átviteli technológiákra."
    Erre is rákérdeztem,hogy tud e valamit, de sajnos még erről sincsen információ.
    De már ez is tök jó,hogy gondolom emelik ezt a sebességet, tehát,ha belecsúszol a korlátba,akkor se baszod meg teljesen a netedet tejszínhabon.
  • Gery85
    A hálózat korlátos erőforrásainak a túlzott mértékû igénybevétele esetére vonatkozó rendelkezés módosul: Szolgáltató a hálózat túlzott mértékû használatának minősíti, ha az Előfizető
    adatforgalma hét egymást követő naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot. Túlzott mértékû használat esetén a Szolgáltató jogosult 14 napra az Előfizető letöltési sebességét lassítani.

Ez van pontosan írva.
    Szerintem ez teljesen elfogadható.
    Ha rendesen elolvasod, akkor 140GBot kell letöltened,ahhoz,hogy korlátozzanak, mivel 7 egymást követő naptári meghaladja a 20gbot,de majd mindjárt felhívom őket.
  • atila4
    ezek is basszák meg akkor <_<
  • RajZoL
    Ezt néztétek már

http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/20090128_20080129.pdf

Korlátozás március 1-töl ha a forgalom 7 naptári napon több mint 20 giga
  • ktem
    A T hálózat maximális feltöltési sávszélessége 1.44 mbps
    Tehát ennél gyorsabb nem is lehetne. Hiába tud az adatkártya 2mbps-t.

A letöltési sebesség pedig itt Rákoscsabán a mi házunkban ennyi.

Közben rájöttem, hogy a wnw manager újraindításakor a statisztika skálája is nullázódik. Tehát a használat alatt elért legmagasabb értéket mutatja.
  • ktem
    Igen szoktam, de mostanában leginkább a 17.kerületben vagyok.
    Majd megnézem máshol is.

Nektek a wnw manager-ben a statisztikánál a grafikon bal oldalán meddig van skálázva?
    Nekem 2400
    Nem lehet, hogy itt a bibi?
  • Gery85
    Van lefedettségi térkép a T oldalán. Le kell tölteni PDFben.
    PDF letöltés linkje
  • Gery85
    Ejha,akkor nem nyertél a feltöltéssel semmit, nálam is ennyivel megy. Pedig azt hittem,hogy több lesz.
    Ha viszont ilyen gyászos az adatkártya letöltési sebessége az gáz, sajnos nem tudod bedugni hosszabbító kábelbe,hogy máshol is kipróbáld.
    Szoktál ingázni települések között?
    Én a helyedben máshol is kipróbálnám!
  • fiman28
    Hát úgy néz ki mégsem halt be a stick. Tegnap próbáltam, nem ment. A munkatársam modemével egyből kapcsolódott. Az én sim kártyámmal az ő modemével ment 2 gépen is. Az én modememmel egyiken se. Kivittem ma t-hez, náluk érdekes módon kapcsolódott, s most nálam is. De tegnap meg se nyikkant.
  • Aspyrin
    Fel kell hívni az ügyfélszolgálatot(1430), utca alapján tudnak keresni.
  • asiagyuri
    "T-nek van Internet-en megtekinthető lefedettségi térképe?!
    Ami jól átlátható!!! ;)" --- ja ez engem is érdekelne. ami részletesebb mint ami az oldalukon van. pl. utca névre részletes...
  • ktem
    köszi!
    Budapesten vagyok!
  • KranaZoli #289
    T-nek van Internet-en megtekinthető lefedettségi térképe?!
    Ami jól átlátható!!! ;)
  • ktem
    Oké köszi!
    Egyébként nekem elég is!
  • vohanyi
    Nem kell állítani semmit,nekem átlag 6Mbit/s-al jön le,lehet,hogy nálad nincs 7.2-es lefedettség!
  • ktem
    Web'n'Walk Managerben kell valamit átálítani?
    Vagy az alapértelmezett beállítások a jók?
    2400 kb/s fölé nem akar menni!
  • ktem
    Mértem sebességtesztet az adatkártyával:
    Download: 2338 kb/s
    Upload: 1258 kb/s
  • jamby19
    Mondom én,hogy gyorsítottak. 10.13kor
  • RajZoL
    Upsz
    Nem ide gondoltam
  • RajZoL
    Én csak annyit irtam nekik hogy korlátoztak, nem szóltak, napilap elöfizetés nem volt feltétel a nethez.
    Erre felajánlották a bontást :)
  • KranaZoli #281
    Néha teljesen balfasz vagyok!
    Nyilván, ha ua. a fájlt indítom Vista alatt és Seven alatt is, akkor ugyanabba fog log-olni :)

De most találtam egy olyan progit, hogy NetWorx.
    Ez jobban tetszik, mint a NetMeter :)
    Többféle Export-ot ismer...
  • Csak77
    Ja! A memory stick a sony dolgokba való memória kártya...
  • fiman28
    web'n'walk Stick, az usb-s
  • KranaZoli #278
    Akkor még egy kérdés ezzel kapcsolatban, bár lehet, hogy ebben benne volt a válasz is, de még nem volt azóta időm jobban megnézni.

Be lehet-e állítani úgy, hogy pl. Én(!) jelenleg 2 OS van a gépemen. (Vista 64bit és WinSeven) Mindegyiken a 64 bites Web n Walk manager NET, ill. NetMeter.

Azt szeretném, hogy a Szumma adat, az mind2 OS által bonyolított adatforgalmat tartalmazza. (vagyis 1 fájl, amit a 2 OS használ...)

Persze lehet, amit írtál, az éppen erről szól!!!
    Vagy, erről is szól.
  • Csak77
    Milyen Memória stick?
  • fiman28
    Memória stick, egyszerüen nem kapcsolódik a hálózathoz.Majd holnap tudom csak cseréltetni.
  • Aspyrin
    Ja, estére letisztul a hálózat.
  • jamby19
    Debrecen,főváros szélén lakom 1,8M USB. 13.0 jelszint. De sajna csak este jön elő ez.Nappal csúcsidőben 2-3MBit,de nem is használom ki ezt se.