4171
  • Gery85
    Kis infó e-mail beállítással kapcsolatban:

Outlook esetén szükség lehet az smtp címre a kimenő levelek elküldése miatt:
    t-mobile smtp cím: mail.t-email.hu

• Gery85
    Majd máskor úgy fotózok,hogy csak az látszódjon amit láttatni szeretnék
  • ch13
    Engem a monitor foglalt el nem az ,hogy hol van a net. :D:D:D
  • user2008
    okay, akkor elrakom a wc papírt, köszi
  • Gery85
    Igen küldenek, én is megijedtem az elején, fel is hívtam őket. Mondták,hogy nem kell vele foglalkozni.
    5 gigánál is fogsz kapni.
  • user2008
    te, gery! neked is küldtek sms-t 2,5 gigánál? mert nekem jött, hogy átléptem a 2500 mb-ot. nemám nekem 5 gigás csomagot számolnak, aztán kiküldik a plusszot...
  • Gery85
    Igyekszik az ember
  • user2008
    elekrotechnika értelemben nem biztos, hogy hülyeség a konnektor közelsége. a konnektorból ugyanis kilóméternyi vezeték megy el mindenfelé, ami ráadásul bír némi mágneses képességgel, tehát, mint egy kvázi inaktív antenna hasznosítható. mint pl. a tv-be dugott darab vezeték, ami aztán a radiátorhoz csatlakozik. bár, az kicsit más, de az elv ugyanaz. persze, a konnektorból nyerhető jelerősség, az inkább a nano kategória
  • BenceYCE
    Hogyne lenne összefüggés a konektorokkal.
  • user2008
    egész szép kis lokátor állomást állítottál fel körbejártam a szobát, nekem 3 pálca a max. így 450-520kB/s. elég az
  • Gery85
    speed
  • Gery85
    Tipp:
    Dugd be a modemet egy usb hosszabbító kábelbe és a kábel hosszának vonzáskörében több helyen próbálgasd letöltés közben, mert nekem is egy csak pá pont van ahol stabilan 750K körül megy a letöltés.
    Különösen nézd meg a konnektorok közelében, nekem ott gyorsabb, bár gondolom semmi összefüggés nincsen benne.
    Nálam így néz ki most

• Gery85
    Ha felteszed a frissebb firmwire-t akkor van benne mérő.
    Ha nem,akkor vagy netmeter vagy bitmeter. Nekem az utóbbi jobban bejön
  • Gery85
    Szia
    Nálam 3 gépre van megosztva a T-mobile net, tehát ezzel semmilyen gond nem lehet nálad sem.
    Nálam a voda is meg volt osztva,tehát elképzelhető,hogy mégis nálad volt valami gebasz.
  • vohanyi
    Adatmennyiség és állandó seb.mérésre,mint már írtam szerintem a legjobb a
    NetMeter-hun,teljesen testreszabható,számlázási ciklus beállítható,stb...
    /Üdv Gery,bocs az off-ért.....
  • user2008
    hát, ha technikailag meg tudod oldani, nem hiszem, hogy gond lehet. de, ha tutira akarsz menni, 1230, kérsz egy ügyintézőt, és megkérdezed. mert előfordulhat, hogy maga a rendszer lő ki, ha egy kártyával megpróbálsz két ip címmel bejelentkezve lenni.
  • ludsimon
    Szia!
    Nekem nem azzal van a gond, hogy nem tudok USB-s netet megosztani nem vagyok hülye, ez ment Vodafone-nál is egy ideig, én azt kérdeztem, hogy tiltja-e a T-Mobile a megosztást?
  • user2008
    jelenlegi tudásom szerint a netet (modemes, usb-vel kapcsolódva) nem tudod megosztani. vagy, ha mégis, esetleg hálózati híddal, a két gép közti wireless, vagy egyéb vezeték nélküli kapcsolatokon keresztül, esetleg kábelen lan, illetve usb kapcsolattal. most kb. annyit mondtam, hogy igen, meg nem ilyen jellegű fórumokon biztosan kapsz segítséget ezügyben.
    sebességre kiváló a net, jelen helyzetben bőven kiváltja a vezetékeset. (persze, lefedettség, és egyéb viszonyok tükrében ez változhat!)
  • ludsimon
    Dobnátok egy linket erről az 1 éves hűség alatt korlátlan adatforgalmi csomagról egy linket? Köszi!
  • ludsimon
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem felétek, hogy meg lehet-e oszatni ezt a mobil internetet vagy nem?

Egy évig a vodafone-nál voltunk, fél évig tök jól megosztottuk problémamentesen, azután valami úton-módon letiltották, nemtudom, hogy hogyan, még routerrel se tudtuk megosztani, se switchel, a beállítások ua-ok voltak. Vagy ezen vacillálunk vagy T-Home 2Mbit/s-os kábelneten. Nekünk a "végsebesség" számít és a megoszthatóság.

ADSL nem lehetséges, ez a kábelnet pedig 2Mbit-es szerényke.

Üdv
  • user2008
    de durva. jelerősség: alacson, hálózat: hsdpa, letöltési sebesség: 380-480 kB/s. jeee!
  • user2008
    ebbe a t-s software-be meg lehet nézni valahol az adatmennyiséget? jól el van dugva, vagy nincs is? nekem nem sikerült megtalálni.
  • user2008
    hát, nekem így nyomja. umts, meg hsdpa váltakozik a software szerint. a térerőm az sajna csak 2 pálca, gondolom azért csak ennyi a sebesség. elvileg beltéri lefedettségem van. mindegy, nekem ez bőven jó, ha így is marad.

• [HUN]FaTaL
    Ez másodszorra a cacheből mér.. A speedtest pontosan mér.
  • Gery85
    Remélem minden így marad ahogy most van.
    Ha nem, akkor ezt is leharcoljuk
  • ch13
    Akkor még pár mérés:

Letöltés:

Az alsó a feltöltés ami egy kis matekkal összeadható.(56,2kb/s)
  • ch13
    Ezt meg mutatja:D:D:D:D
  • ch13
  • ch13
    Ez LoOoL.
  • ch13
    Akkor úgyebár:
    Speedtest.net mérése:

Akkor még pár mérés:

Akkor a letöltés:
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2009_01/ScreenHunter_07Jan.05 20.jpg[/IMG]

• user2008
    nnna! vodát leharcoltam, pannon-t leharcoltam, holnap belépek ebbe a táborba, remélem nem mostantól kezd el itt is valami beugrani...
  • ch13
    Köszi mindkettőtöknek pár perc és összerakom.
  • Gery85
    Vagy letöltöd a screenhunter nevü pogit és akkor az F6 megnyomása után ki tudsz jelölni egy területet amit lement, csak mentés előtt állítsd át,hogy jpgbe mentse, aztán már csak fel kell tölteni ide.
  • user2008
    bocs, nem szóltam... :) vagyis: mentendő képnél PRINT SCREEN billenytű, majd egy képszerkesztő megnyit (paint, photoshop...) szerkesztés(edit)->beillesztés(paste), majd kivágod a kívánt részletet, azt egy új képbe illeszted, és elmented. ha ez kész, feltöltöd egy tárhelyre, majd megadod a pontos címét a képnek. :) ebből úgysem ért senki semmit, de azért szívesen :D
  • user2008
    nem kell kép mentés, sebességmérés után az eredmény alatt találsz fórum link-et, azt kell csak bemásolni ide. :)
  • ch13
    Ha megmondod h kell képmentést csinálni akkor megmutatom...
  • Gery85
    Most lefele jót mért, de felfelé meg hülyeséget,mert 384 körül kellene lennie.
    speedtest:

Letöltés:
  • JAG1
    Érdekes, hogy nekem miért mér pontosan? Mik vannak...

Még Tunéziába is majdnem megvan a sebesség...
  • Gery85
    És amúgy letöltésben kijön a 8 megabit? tehát tudsz tölteni 1MB/seccel?
  • ch13
    Vissza néztem a régi méréseket, nah ezen basztam fel anno az agyam: