4171
  • H4RDC0R3
    És mennyibe kerül egy sms innen küldve?
  • Aspyrin
    Tévedés, a T-Mobile nem küld reklám mms-t, csak az sms lehetőség adott, de természetesen ez is tiltható ;) Pofon egyszerű, a rendszer nem érzékeli a készüléket, így a kártyára megpróbálja "felpakolni" az alap szolgáltatásokat, többek között az mms lehetőségét is, ezért jön a hibaüzenet.
  • KranaZoli #591
    Ja, Én is erre gondoltam és több mint valószínű, hogy így is van.
    Ezért nem is foglalkoztam vele...
  • Gery85
    4. 2 napja ilyen smseket kapok valami 5030-as számról:
    "Tartalom: 'application/vnd.wap.mms-message"
    "Tartalom: .51.125.3/servlets/mms?message-id=mgoe2nh01nsn2x5t05"
    Ez meg mi a rák lehet?

Valszeg valami hülye reklám lehet ami mms-ben jönne.
  • H4RDC0R3
    Köszi a válaszokat KranaZoli, és Aspyrin.

Sztem attól nem kell parázni, hogy leveszik a korlátlan opciót, és kötbért kell fizetni, t-mobile oldalán korlátlan opciónál is csak ez van:

"

Fontos! Az internet-hozzáférés a felhasználók által megosztottan használt korlátos hálózati erőforrásokra (elsősorban rádióspektrum) épül. Ezeknek az erőforrásoknak a túlzott igénybe vétele minden más felhasználó számára negatív felhasználói tapasztalatokat eredményezhet a szolgáltatás igénybevétele során. A hálózati erőforrások túlzott igénybevétele ronthatja a hálózat teljesítményét és ezzel a szolgáltatás minőségét.

A fentiek figyelembe vételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által támogatott hálózathasználati irányelvekkel összhangban a T‑Mobile fenntartja magának a jogot az adatforgalom időszakos vagy állandó lassítására. A lassítás nem jelenti a letölthető adatforgalom mennyiségének korlátozását. A számlázási ciklusban fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata esetén a T‑Mobile rugalmasan, a hálózat aktuális terheltségétől függően lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás rendeltetésszerű használatát, az esetek 80 %-ában garantált le- és feltöltési sebességek biztosítását. A számlázási ciklus lezárultával a T‑Mobile megszünteti a forgalomlassítást."

Szóval egyértelműen írja, hogy lehet p2p-zni, de lehet, hogy lassítanak.

Ha meg valakivel mégis bejátszák, az megint nem túl jogos, én még direkt meg is kérdeztem a vásárláskor is.
  • Aspyrin
    Szia!

- T-email postafiókod felhasználónevét és jelszavát telefonos ügyintézés során tudod megváltoztatni.

- Az 5030-as üzenet a következő: mms üzenet érkezik a sim kártyádra, ha van kedved tedd át egy mms képes készülékbe, hogy megtekintsd az üzenetet (14 napig fogod kapni az 5030-at, annyi az mms lejárati ideje), illetve felhívhatod az ügyfélszolgálatot, hogy tiltsák a hívószámodon az mms csatornát, attól kezdve nem kapsz majd ilyen jellegű üzenetet.

További jókat!
  • KranaZoli #587
    Én azért ezt hinném, hogy ennyire 1xű :)
    Ja, 03.01-től "legfrissebb" infók szerint majd tölthetsz is 20GB-t/7 nap...

"2. Firefoxnál állandóan "kapcsolat megszakadt" "nem sikerült csatlakozni" stb.. üzenetekkel leáll weblap töltése, valakinek volt már ilyen?"

Igen, Nekem pl. ma is volt ilyen gondom, de csak a prohardver aprohirdetés rovatában...

"4. 2 napja ilyen smseket kapok valami 5030-as számról:
    Ez meg mi a rák lehet?"

Én is kaptam, már nem kapok...
    Passz!
  • axpte
    Szóval akkor nyugodtan lehet tölteni akár fájlmegosztóról is és nem fogják a korlátlan adat opciós szerződést felbontani és a kötbért kiszámlázni?
    Akkor mi a töknek írják ezt le a szerződésben?
  • H4RDC0R3
    Köszönöm, nem kell, nekem van gmailom, muteromnak gondoltam a téset, mert az össz létező normális variáció, amit szeretett volna muter mailnak, foglalt volt.
  • RajZoL
    Más
    Torrent gond ellen
    Már 1000ft-ért lehet bérelni szervert
    Onnan meg leszeded ftp-n
  • Fabio Capello
    kipróbálom, aztán meglátjuk :)
  • vohanyi
    Firefox a legjobb-semmi gond vele,DE--p2p mellett minden böngésző köhög ezzel a modemmel,tehát,ha nálam fut a LimeWare,mellette a Firefox is hibázik!Ez van!
    Felejtsd el a T-M--mailjét,és használd a G-Mailt!Szerverét önállóan is lehet használni!Küldjek meghívót?
  • axpte
    köszönöm a gyors választ
  • RajZoL
    Jelszint meg 1 pálca vagy egy se :)
  • RajZoL
    Érdekes én olyan helyról netezek vodával ahol ügyfélszolgálat szerint nincs 3g+, csak gprs
    Erre sebesség 2500 köröl van :) Már amig nincs fék :)

• vohanyi
    Nálad van a gond!Nekem 3 USB összedugva,és így van ideális helyen-jelszint 25,let.seb. 6Mbit/s. felett!
  • vohanyi
    Nem,sokan 50Gb-ot is töltöttek p2p-vel/én is/,semmilyen szankció nem volt,de ez most már lényegtelen,az egészet felülírja a március 1-i ASZF változás/olvass vissza/!
  • Fabio Capello
    no, nekem ez a problémám wnw stickkel max HSDPA lefedettségen, ilyen amióta megvettem (Szombat)

• axpte
    Sziasztok.
    És arra mit tudtok mondani ami a T-mobilos korlátlan opcióban van leírva.Mégpedig:
    idézem:
    "Extrém forgalom,vagyis olyanfájlcserélő,fájlmegosztó és egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során,amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között a szervertől függetlenül zajlik,lehetősége van a sávszélességet korlátozni,továbbá szolgáltató jogosult a korlátlan adatforgalom opció további nyújtásának megszüntetésére,mely esetben előfizető/számlafizető a b. pont szerint kötbérösszeget tartozik megfizetni szolgáltató részére.
    Az érdekelne hogyha egy percet is használsz valamilyen torrent oldalat akkor felbontják a korlátlan adat opciós szerződést és kifizettetik veled a 60000Ft-ot?
  • H4RDC0R3
    Nekem több dolog is lenne.

1. Senkinek se sikerült még aktívnak lenni p2p-nél? Ez így elég tré :( Valaki esetleg hívta őket ez ügyben? Esetleg APN váltással?
    2. Firefoxnál állandóan "kapcsolat megszakadt" "nem sikerült csatlakozni" stb.. üzenetekkel leáll weblap töltése, valakinek volt már ilyen?
    3. Valahogy meg lehet változtatni t-email-es emailt? Boltba kérdezte a csaj, hogy mi legyen? Mondom később meg lehet változtatni? Azt mondja igen de, de most muszály valamit megadni. Végül a tel szám@t-email lett, de most nem tudom megváltoztatni, legalábbis nemtalálom.
    4. 2 napja ilyen smseket kapok valami 5030-as számról:
    Ez meg mi a rák lehet?
    5. Valakinek van már e176 stickel kapcsolatban tapasztalata? Nekem ilyen van, még 4e ft volt, de 2 mbit a max feltöltés. Viszont sehol se találtam hozzá firmwaret még a huawei oldalán sem. Ötletek?

Bocsi ha kicsit sok a gond, de nem szuperál úgy a dolog ahogy kellene :)
  • KranaZoli #573
    Szerinted Én a SIM kártyára gondoltam?!
    Az már más kérdés, hogy meg kellene tanulnom fogalmazni
  • Aspyrin
    Nem a sim kártyának kell tudnia 3G-t, hanem a lefedettségnek, illetve a készüléknek kell ismernie ;)
  • vohanyi
    Most már minden oldal normálisan bejön,hóvastagság 7cm...
  • bcrics
    hát ez még nem jutott eszembe:d de gondoltam megkérderm..jah a telefon alkalmas lenne rá csak mintha mikor vettem a pultos csájje mintha makogott voln aevvel kapcsolatban vmit,,e felől akartam érdeklődni
  • KranaZoli #569
    Elméletileg ha a telefonodba beletehető a Pannon-os SIM kártya és tudja a 3G-t, akkor szerintem igen, tudsz vele NET-ezni.

De miért nem hívod fel a Pannon üszit?!
    (pfüjj, pfüjj,...)
  • bcrics
    szevasztok,,,én azt kérdezném hogy panonnos korlátlan internet simmmel, a telefonommal is minden plusz költség nélkül tudok e netezni?
  • KranaZoli #567
    Nálam meg ilyenek hullanak:

• KranaZoli #566
    Azért, mert Te mindig csalsz és biztos, hogy beköltöztél már vmelyik cellába
  • KranaZoli #565
    Jelszint Nálam is visszaállt, Nálam a prohardver fórum oldalai szarakodnak időtúllépéssel, de pl. Spy-Bot frissítés is hibát írt ki...

Ja! Kaotikusan, van rend :)
  • Gery85
    Nálam minden oké, pedig nagy pelyhekben hull a hó.
  • vohanyi
    Való igaz,egy pár oldal nem jön be-nálam pl. BDW fórum,NetMaffia,de pl.Warezlinks.eu bejön,tehát logikátlan a dolog...
    Jelszinttel semmi gond-25.
  • KranaZoli #562
    Naaa! Mi a pcsöm van?! Behavaztunk?!
    Nekem stabil 1 szintet esett a jelszintem és pár weboldal is rakoncátlankodott mostanában
  • H4RDC0R3
    én T-Orrent -ezek :D
  • Fabio Capello
    áhám, tehát lehet, de rálépnek a pöcsödre

na ezanemjó :D
  • H4RDC0R3
    Nyugodtan lehet torrentezni, nekem ezt oda is adták.

• Fabio Capello
    namostakkor felvilágosítást kérek, tegnap kötöttem szerződést, korlátlanra hogy vonatkozik a torrent téma?
  • Gery85
    próbáld meg:)
  • H4RDC0R3
    vajon ha felhívom őket kikapcsolják ? :)
  • Gery85
    Ja, én sem tudok aktív lenni, gondolom ez a mobilnet sajátossága...
  • H4RDC0R3
    Miért van az, hogy ha ki is van kapcsolva a tűzfal, utorrentnél a portátirányításos tesztre ERROR-t ír? És nem is nagyon tudok csatlakozni a felhasználókhoz. T-Mobil így korlátoz?