4171
  • Petka
    Pannon után nekem ez is csoda. Otthon teljesen jó csúcsidőben is 4-5mbit/s. Kocsiban, menet közben 2-3, szóval megvagyok elégedve ezzel. Csak furcsállottam, hogy pont torony alatt volt ennyi...
  • KranaZoli #632
    Passz!
    Ilyenkor lehet még az, hogy sokan használják(nák).
    Nade, ennyire?!

Szerintem érdemes bevinni T-Mobile-ba és rákérdezni, nem hinném, hogy elküldenek a búsba. Sajnos, azonban az is lehet, hogy nem sok mindent csinálnak mert azt is mondhatják, hogy ez is szélessáv :(

De csak nem!

Bár mondjuk, ha otthonról meg jó, akkor probléma nincs :)
    De csak ott volt olyan kaki?!

Máshol gondolom, csak nem ;)
  • Petka
    Elmentem tegnap a helyi t-mobile bázisállomáshoz, közvetlenül alá álltam. 30-as térerő mellett 2mbit/s. Othhon, a toronytól kb 300méterre 15-ös térerő mellett 5-6mbit/s...
  • user2009
    a BM végű az, elírtam, bocs
  • vohanyi
    Nem ok!...Nekem ezek vannak : tcpip,tcpip6,tcpipBM
  • vohanyi
    Igen ezt már én is olvastam,de azt is,hogy maradt minden a régiben---azért kipróbálom--kösz!
  • user2009
    fujitsu siemens amilo mini ui 3520...

vohányi! megtaláltam a megoldást a neten... c:\windows\system32\drivers és onnan töröld ki a tcpipdb.sys fájlt. ha ez megvan, restart, és láss csodát, nuku kékhalál. óóóó jeeee
  • Fabio Capello
    gyárilag jött vele az XP? Ill milyen típusú a masina?
  • user2009
    hát, nekem gyárilag sp3-as már a winfos
  • vohanyi
    Nem,ma húztam újra az XP-t,más,SP3-al integrált-ról,idáig nyugton van.Nem jöttem még rá a "titokra"!
  • user2009
    heló-haló! vettem ma új tiptopot, ezen gyárilag xp van. meg is kaptam a kékhalált modem install után. vohányi! te találtál megoldást anno? bocs a lustaságért...
  • Aspyrin
    Több helyen vérzik az iromány :)

Csak pár példát említek:

-A részletes számla akár telefonos ügyfélszolgálaton keresztül (hívószám+jelszó segítségével), akár személyes ügyintézés esetén kérhető (ebben az esetben aláírási címpéldány + meghatalmazás segítségével be kell fáradni egy T-Pontba, és helyben megtekinthető a részletező), mindössze bruttó 600Ft-ot kell kicsengetni érte. Abban aztán tényleg minden megtalálható, amivel bizonyítani lehet, hogy a szegény ügyfélnek igaza van ..:D

-Amikor az ügyfelet tájékoztatják a tartozásról, azt is elmondják, mi a fizetési határidő, tehát fals duma csekkre várni és a Postára fogni mindent, a bankszámlaszámot nagyon szívesen elárulják az illetékesek

Ezen kívül még egy rakás félreinformáltság van a mesében :)
  • Fabio Capello
    Hujujuj

szegénykémet jól megszivatták
  • lac556
    nekem van egy elado modemem ha kell vkinek
    eladó!
    T mobile web n walk netkártya pcmcia csatlakozású
    mobilinternet segitségével bárhol bármikor szélessávon internetezhet
    - használt, hibátlan állapotú

- eredeti dobozában, magyar nyelvű leírásával, telepítőlemezével

- akár 10-szer gyorsabb, mint az egyszerű modemes kapcsolat

- hozzáférést biztosít a T-Mobile hálózatához - GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA kompatibilis

- csatlakozás: PCMCIA aljzatba

- rendszerigény: Windows XP, min. Pentium II, 64 MB RAM, 50 MB szabad tárhely, Internet Explorer 5.5 vagy újabb

BÁRMILYEN t mobile SIM kártyával működik (domino, előfizetéses)
    elado v cserélhető
  • KranaZoli #619
    "Megpróbálom ráfizetés nélkül kiharcolni,elvégre ez a mostani modem már forró felpúposodott rajta a matrica"

Egy igai HardCore felhasználó...

Nyárra Nekem is ki kell vmit találnom, mert az ablaknál meg fog főni a Stick.
    Majd kiadnak rá vmi cooler-t
  • Petka
    Helyi T viszonteladó. 1 volt nekik összvissz...
  • jamby19
    Mondjuk erre a kékhalál+XP van megoldás C:\WINDOWS\system32\drivers\tcpipBM.sys fájl végleges törlése. De nem segített nekem
  • jamby19

Modem elkezdte azt csinálni,hogy uTorrent+mozzila 5PERC freemail töltés 5PERC!!!!!!!! aztán zene megakad kékhalál,vinyók leállnak, POST, vinyók felpörögnek BOOT 1nap 1* eljátssza ezt nagyon végét járhatja a cucc.De rajta vagyok a cserén csak ahol vettem ott nem foglalkoznak vele,szal volt 1felesleges utam.Holnap pedig főtér T-PONT és Huawei-t akarok én is...Megpróbálom ráfizetés nélkül kiharcolni,elvégre ez a mostani modem már forró felpúposodott rajta a matrica...pfffffff
  • Csak77
    Milyen poén lenne már ha kiszámláznák azt a 1milliós számlát... :)
  • KranaZoli #614
    És honnan van Neked olyan?!
  • Aspyrin
    Az utca 98%-ban beltéri lefedettség van, a maradékban kültéri, ez nem okozhat gondot.
  • Petka
    Na Huawei E176
  • KranaZoli #611
    Szerintem ne a sebességet nézd a mobil net-ben... (egyelőre)
    Most még talán van értelme annak, hogy 5-6 Megabit.

De 03.01-től (a nyakunkon :) 7nap/20GB.
    Nem tökmindegy, hogy 3.6 vagy 7.2 ?!

Nekem akkor lesz ez "nyerő", ha már 1x Voda (először Tőlük dobbantottam :) ha nem az lesz, hogy 5 ill. 10GB/hó és korlátoznak.

A Pannon elmebetegségéről nem is beszélve. (ad-hoc korlátoz)

Olyan kúrva nagy adatforgalmat úgyse fogsz tudni produkálni, hogy annyira számítson a sebesség.

DE! T üszit nem hívtad még?!
    Ill. notid nincs, hogy ki tudnád prószálni máshol is?!

• Gery85
    Privát ment
  • Fabio Capello
    annyira nem, arra merőleges a csongrádi nagyjából
  • Gery85
    Én szegeden mértem a Római körúton, nekem ott ment 5-6 megabit körül. Ez messze van tőled?
  • Fabio Capello
    Szeged-csongrádi sugárút
  • vohanyi
    Tudom,hogy ez nem segít,de ha már a Speedtestet használjátok tesztelésre--a Nyíregyházi szerver pontosabb--szerintem...
  • Gery85
    Én csak itt tartok. 208 032 Ft. Jó gyerek voltam ebben a hónapba.

Fabio Capello: Tartók tőle,hogy a torony lehet a gond.
    Merre felé laksz te?
  • Fabio Capello
    egy gecinagy tétorony van itt három sarokra :D

Krana: csak azért irritál, mert ezt a sebességet a 3,6os voda modem is tudta, talán érthető hogy egy 7,2estől többet várok....
  • KranaZoli #603
    Írtam már!
    Nekem se nagyon megy 3xxx fölé, de olyan is van, hogy a 3000-t sem éri el. És igen panel....

De már olyan is volt, hogy majdnem 4000 volt :)
    Próbálgasd még...
  • Gery85
    nincs a közeledben reptér? vagy valamilyen nagyobb adótorony ami zavarhat?
  • vohanyi
    Próbál ki az ablak közelébe-kívűl kiváncsiságból...!
  • Fabio Capello
    nempara, szotyipénz :D

viszont én csak nem tudok túllépni ezen a sebesség-ügyön, megpróbáltam amit mondtál, de így is csak 2,5 mbps-re ment fel... ennyire lekorlátozná a panel? :S
  • vohanyi
    Azért elég durván számláz a TM.,ha ki kéne fizetni--01-től :
    116Gb--Telefonszám: +36 30 544****
    Aktuális egyenleg* (netto): 1 080 680 Ft
  • Aspyrin
    Igazán nincs mit :)
  • H4RDC0R3
    36,48 Ft.. szép.. köszi amúgy.. Csak én az internet csomagok alatt kerestem.. :)

Általában az a baj az ilyen hosszú dokumentumokkal, hogy túl gyorsan futom át őket :D
  • Aspyrin
    Dehogynem, 17-ik oldal ;)
  • H4RDC0R3
    5gb-os csomag korlátlan opcióval, smsre vonatkozóan nem találtam az pdf-ben semmit.
  • Aspyrin
    Nem tudom, milyen díjcsomagod van, ezért javaslom az általános előfizetői díjszabás olvasgatását, vagy a 1430-at :)