• H4RDC0R3
    Köszi a válaszokat KranaZoli, és Aspyrin.

Sztem attól nem kell parázni, hogy leveszik a korlátlan opciót, és kötbért kell fizetni, t-mobile oldalán korlátlan opciónál is csak ez van:

"

Fontos! Az internet-hozzáférés a felhasználók által megosztottan használt korlátos hálózati erőforrásokra (elsősorban rádióspektrum) épül. Ezeknek az erőforrásoknak a túlzott igénybe vétele minden más felhasználó számára negatív felhasználói tapasztalatokat eredményezhet a szolgáltatás igénybevétele során. A hálózati erőforrások túlzott igénybevétele ronthatja a hálózat teljesítményét és ezzel a szolgáltatás minőségét.

A fentiek figyelembe vételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által támogatott hálózathasználati irányelvekkel összhangban a T‑Mobile fenntartja magának a jogot az adatforgalom időszakos vagy állandó lassítására. A lassítás nem jelenti a letölthető adatforgalom mennyiségének korlátozását. A számlázási ciklusban fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata esetén a T‑Mobile rugalmasan, a hálózat aktuális terheltségétől függően lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás rendeltetésszerű használatát, az esetek 80 %-ában garantált le- és feltöltési sebességek biztosítását. A számlázási ciklus lezárultával a T‑Mobile megszünteti a forgalomlassítást."

Szóval egyértelműen írja, hogy lehet p2p-zni, de lehet, hogy lassítanak.

Ha meg valakivel mégis bejátszák, az megint nem túl jogos, én még direkt meg is kérdeztem a vásárláskor is.