4171
  • Fabio Capello
    na pont az ilyenek miatt van nekem egy 1 TB-s hordozható vinyóm :D
  • jamby19
    Viszzavittem a modemet.Szoftverfrissítés,szoftverfrissítés,csak ezt hajtogatják,az más kérdés mi lehet ha a modem hardver hibás,túlmelegedés(mint esetemben)Elhiszem én,hogy sok dolgot megold.Kérdeztem esetleg más modemet nem tudnának adni,más milyet (mintha nem tudnák a Huawei-ről),más gyártójút.NEM!!! Mindeggy hazahozom,dettó kékhalál.pffff.Holnap települ vissza az SP2 csak nem tudom 300Gb saját feltelepített cuccot hova fogok tenni.Meg kimásolgatni a torrentneveket,visszaillezgetni,összes játék szintem is törlődik,ragyogó..December óta 5* van XP elepítésem.
  • user2009
    majd lesz
  • RajZoL
    Érdekes szintén Amilo mini, Xp Sp3-al
    Ma raktam fel t-mobil web-walkot semmi gond
  • Ed82
    Én vizsont csak azzal zárom ezt a vitába torkolló témát,hogy bizonságot tettél arról,kis pukkancs vagy és egyáltalán nem tartozol az Úriemberek kategóriájába!
    Javasolt lelkiismereti és önvizsgálatot végezni!
  • Csak77
    legalább hejesen írd le a "termékmenedzser" szót...
  • RajZoL
    Remélem nem ügyfélszolgálatos vagy :)
  • Aspyrin
    Jól van öcsi, legyen igazad.
    Az ne zavarjon, hogy 15:22h-kor beszéltem a termékmenedzserrel.

Részemről lezárva, ostoba bunkó.
  • Fabio Capello
    viszont, most volna egy gondom

nagyon sok letöltésem egyszercsak megszakad (még msnen is!)... mi lehet a baj?
  • H4RDC0R3
    Jah, és felelősséget nem vállalok :)
  • Petka
    De jó lesz majd 1 év múlva, ha addigra mindenki elfelejti, hogy csak egy opció a korlátlanság, aztán mennek majd ki a nagy számlák, amikor lejár. :D
  • H4RDC0R3
    OFF

Valaki azt hisztem kérdezte itt, hogy lehet e220-at függetleníteni.
    Itt egy link, leírással (jpg-ben), nekem imént sikerült függetleníteni, működött T-s net régi vodás modemmel.

http://rapidshare.com/files/202019237/huawei_e220_unlock.rar

OFF

Más: még jó hogy nekem vásárláskor a csaj azt mondta, hogy a korlátlan opció 2 évig van ingyen, csak újra kell aktiválni 1 év letelte után. (direkt megkérdeztem)
  • Ed82
    Aggodalomra semmi ok!!!
    A február 28.-a után aktivált opcio már nem élvezi a 0Ft-os havidij kedvezményt,tehát a promóció szűnik meg.
    Tehát ha valaki március 1. után kivánja igénybe venni a szolgáltatást,annak havi +1000Ft opcios dijat kell fizetni.
    Ugyan ezt az összeget fizeti majd a február 28.-a előtt aktivált előfizető is a hűségidő (1 év) eltelte után.

Aggodalomra inkább az ad okot,hogy hiányos-és téves ismereteidből adódóan félre informálod az embereket.:(

Részemről ezzel a téma lezáratott!
  • Aspyrin
    Pontosan.
  • vohanyi
    Ez ilyen formán....legfeljebb szerződéskötéskor nem vehető igénybe!
  • KranaZoli #698
    Én csak 1x próbáltam vonaton Bp-Tapolca szakaszon, sajnos voltak olyan helyek, ahol totál leesett a térerő. Elhallgatott a NET rádió :)

De szerencsére nagyobb városoknál minden OK volt.

Ami viszont kellemes csalódás volt, hogy Tapolcán volt az eddigi legmagasabb jelszintem:
    25 :)

És mindez lakáson belül :)

(itt Bp-n meg panelban az ablak mellett tudok max. 22-23-t elérni...)
  • Fabio Capello
    meg kell vallani, elég jó a lefedettség... Most tartok pestről szegedre, itt a vonaton eddig egyszer sem szakadtam le... (na majd kecsó-kkfháza szakaszon... :D)

azt kell mondjam meg vagyok elégedve, bár ne jönne ez a korlátozósdi
  • Aspyrin
    Kezdek aggódni :|
    Próbálok mégegyszer, érthetőbben fogalmazni:
    A korlátlan opció március 1-től NEM VEHETŐ igénybe.
    Köszönöm.
  • Ed82
    Részemről nem probléma,de az alapkérdés röviden az volt,hogy február 28-án megszünik-e az opcio (röviden: termék,szolgáltatás vásárlásának joga)
    Na ez nem szünik meg!
    Megszünik viszon a promóció, ami az opció népszerüsitését jelenti.Jelen esetben az 1 éves dijmentességet jelenti hűségnyilatkozat megtétele esetén.
    ( Bocsánat ha okoskodó voltam,de a két fogalom keverése félre informáláshoz vezethet. :)
  • Aspyrin
    A mi részünkről promóció, csak lusta voltam fogalmazni ;)
  • Ed82
    Egy "T-mobile-os jómunkásember" miért keveri össze az opcio és a prmóció fogalmát?
  • Aspyrin
    Nincs biznisz, lakcímemen csak a upc szolgáltat :D
  • Petka
    Bizniszeljünk! Én inviteles jómunkásember vagyok :D
  • Aspyrin
    Nekem korlátlan, és ingyenes a netem ... ;)
  • Fabio Capello
    előbb bizonyítsd, hogy képes vagy rá... :D
  • Aspyrin
    Ajánlatokat privátban kérek :)
    (férfiaktól CSAK anyagi javakat fogadok el!:DDD)
  • Fabio Capello
    akkor már kezdhetsz is hozzálátni a korlátozó program hekkeléséhez, telefonszámokat majd adjuk, hogy melyikekre nem kell korlátozás :D
  • Ed82
    Értettem!
    Ennek tudatában kénytelen vagyok Neked hinni! :)
  • Aspyrin
    Nem vita kérdése, T-Mobile-os jómunkásember vagyok ;)
  • Ed82
    Nem szeretek vitázni,de mikor aláirtam a szerződést (január közepén)az én kijelentésem volt olvasható a T-mobile honlapján és ugyanezt mondta az ügyintéző is.Persze azóta már változhatott a helyzet.
  • Aspyrin
    A jelenlegi akció:

50%-os havidíj promóció 2009. február 1 – 2009. április 30. között:
    Egy év hűség vállalása esetén a szerződéskötés hónapjában és a következő 3 hónapban 50%-os havidíjkedvezmény jár, valamint ha két évre vállalja, akkor 6 hónapon át 50%-nyi kedvezmény jár.
  • Aspyrin
    Nem igaz, február 28 után véget ér a promoció, hidd el.. Az 1000Ft azoknak szól, akik a hűség lejárta után szeretnének hosszabítani.
  • Ed82
    Meg lehet február 28 után is rendelni a korlátlan opciót,de az már havi +1000 Ft. Aki február 28-ig megrendeli, annak 1 évig díjmentes.
  • asiagyuri
    "A korlátlan opció február 28-ig vehető igénybe" --- vagyis febr. 28 után, már nem lehet előfizetni a korlátlan T-mobile netre? maradnak a gigás csomagok?
  • Ed82
    Jól van na...
  • vohanyi
    Nem olyan régen van a korlátlan opció....---sokat gondolkozol,sokat kéne visszaolvasni?...? :-)
  • Ed82
    Azon gondolkodom,hogy a korlátlan opcio rendszerben az 5Gigás csomagommal ugyanazt kapom mintha 8Giga,15Giga,stb csomagom lenne, akkor mi értelme van egyeseknek a magasabb gigatartalommal bíró és drágább csomagra előfizetni?
  • Ed82
  • vohanyi
    Hát,ha a "normál netezés"--150Kbit/s-al.....
  • Ed82
    Köszi a választ! :)

Most kissé zavarodott lettem!
    Én ugy értelmeztem a korlátlan opcio szerződésben foglaltakat,hogy a számlázási időszakban normál netezés esetén korlátlan a le- és feltöltés,de a szolgáltató a torrentezést nem támogatja.Ha a felhasználó mégis ilyen szörnyűségre adná a fejét,a szolgáltatónak jogában áll a le- és feltöltési sebességet lassitani. (Amennyire én tudom eddig ezzel a jogával nem nagyon élt a szolgáltató.)

A március 1-én életbe lépő változások-értelmezésem szerint-arra terjed ki,hogy ha 7 egymást követő napi forgalmam összege meghaladja a 20 Gigát,úgy automatikusan életbe lép a sebesség korlátozás,de a normál netezés továbbra is korlátlanul biztositva marad.
    Ami pedig a 20 Giga/7nap-ot illeti úgy vélem ezen kereten belűl azt csinálhatok amit akarok. Tehát torrentezhetek is!

Valyon helyes az elgondolásom?