4171
  • Aspyrin
    A korlátlan opció február 28-ig vehető igénybe, a többi fontos infóért olvass vissza kicsit.
  • Ed82
    Sziasztok!

Én arra keresem a választ,hogy március 1-ét követően kedvezőbb,vagy kedvezőtlenebbül alakul a helyzetünk a netezést illetően?
    Ennek két oka is va!

Egyrészt azért kérdezem,mert igen csak buta ember vagyok....

Másrészt mert nemrégiben fedeztem fel a korlátlan opcio lehetőségét. A szerződést megkötöttem, annak tartalmát megismertem. Ugyanakkor továbbra is torrentezek annyi különbséggel, hogy korábban megfontoltan,most pedig 1000-el!
    Kihágásaim ellenére viszont semmilyen szankciót nem foganatositottak (eddig).
  • baca01
    Értem, köszi!
  • vohanyi
    Ezt mindíg,mindenhol ugyanúgy számolják--összeadódik a le+fel-töltés!
  • baca01
    Sziasztok!

Én arra szeretnék választ kapni, hogy a nem korlátlan csomagoknál, pl egy 5gigás csomagnál a szolgáltató összeadja a le- és feltöltött adatmennyiséget, és ezek együttese nem haladhatja meg egy hónapban az 5gb-ot, vagy csak a letöltés?
    Mindhárom szolgáltató ugyanúgy számolja?
  • KranaZoli #668
    Látod, "ez szép" ebben a magyar nyelvben :)

Így érthetőbb és világosabb.
    A T-s pedig olyan, hogy azon embereknek fórumokon kelljen társalogni, hogy vajon mire is gondolhattak :)
    Az Ő megfogalmazásuk inkább jogi nyelvezetű ;)
  • Petka
    Szerintem egyszerűbb megfogalmazás lenne, hogy az aktuális és az elmúlt 7 nap adatforgalma összesen nem haladhatja meg a 20GB-ot.
  • KranaZoli #666
    Sok-sok alkalmazás van, amit be tudsz arra állítani, hogy figyelje X nap adatforgalmát és különféle módon "reagáljon", ha túlléped, eléred ezt a határt.

Figyelmeztető üzi, hang, vonal bontás :)
  • Gery85
    Egyéni szociális probléma
  • asiagyuri
    ohh.szegényeknek milyen szar a netük itt:D. 74ms ping, 6,5 mbit letöltés... szivem megszakad :D
  • Gery85
  • Gery85
    Legalább hallunk majd tapasztalatokat is
  • user2009
    hát, ha ez valóban így lesz... okos fogalmazás. jó sokan beugranak majd a korlátba, mert azt hiszik heti ciklus van.
  • Ed82
    Bocsánat Vohányi! Az 1-es lemaradt a 4-es elől..... Sajnálom!!!! :(
  • vohanyi
    "hét egymást követő naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot"-tehát /szerintam/ 8-a törli 1-ét...stb...stb..
  • vohanyi
    A hálózat korlátos erőforrásainak a túlzott mértékû igénybevétele esetére vonatkozó rendelkezés módosul: Szolgáltató a hálózat túlzott mértékû használatának minősíti, ha az Előfizető
    adatforgalma hét egymást követő naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot. Túlzott mértékû használat esetén a Szolgáltató jogosult 14 napra az Előfizető letöltési sebességét lassítani.

Korlátozás 150Kbit/s-ot jelent!
  • vohanyi
    Ezt nem tudom honnan veszed---az a 4 nem 14 nap??!!!
  • Ed82
    A 20 Giga/7 nap fölötti korlátozás úgy történik majd,hogy a normális netezés a korlátozás ideje alatt is biztosított. Mindez 4 álló napig tart,aztán a korlátozás feloldásra kerűl.
  • Petka
    Szerintem nincs olyan sok ügyfél, hogy ezt ne lehessen kivitelezni.
  • Fabio Capello
    és a korlátozás mit takar? mennyire dobják vissza a sebességet, és mennyi időre?
  • user2009
    no, hát akkor...
    elviekben akkor pl. nyomom hétfőtől vasárnapig, aztán az azt követő hétfőn kilövik az 1 héttel azelőtti hétfőt... ááá lehetetlen. legalábbis ahogy én gondolom. ez esetben az összes ügyfél minden egyes napi forgalmát jegyezni kéne, hogy aztán napra lebontva tudják kukába dobni az 1 heti mennyiségeket. pl. hétfő 10 giga, a többi napokon 1-1. az azt jelenti, hogy lesz vasárnapig 16 giga, de hétfőn már nem 4 lesz vissza, hanem 14, mert ugye az előző hétfő kimegy. hát, ha ezt így ügyfelenként meg tudják csinálni... ajój!
  • histvan15
    Lassan, de biztosan jön ide is a korlátozás. Ez a 20gb/7nap egész tűrhető, de szerintem ez se marad sokáig. :)
  • KranaZoli #651
    A másik, amit meg Én használok az ez:

NetWorx

Mindegyik jó!
    Egyiket legalább tedd fel. Kettő úgysem kell :)
  • vohanyi
    Én maradok a Netmeter113_hun-nál!
  • atila4
    egyet tudnál mondani?
  • KranaZoli #648
    Nem, sajnos még nem jött válasz.
    Ha jött volna(jönne) első dolgom, hogy post-olom ide.

Nem tudom mit pöcsölnek ennyit 1 válasszal.

Mindenesetre, mindenki figyeljen oda, tegyen fel vmi segédprogit, amivel tudja kontrollálni az adatmennyiséget... Ezekről is volt pár HSZ.
  • Ed82
    Ezt csak megerősíteni tudom! :)
  • Petka
    Erről kéne már valami prezentációt vagy animációt csinálni, hátha könnyebben érthető vizuálisan :)
  • Gery85
    tpontba azt mondta a nő,hogy minden nyolcadik nappal az első nap törlődik.
  • Gery85
    t-mobilosok szerint nem
  • Fabio Capello
    ciklikusan hét nap?

értsd: ha hat nap alatt letöltök 19 gigát, de a hetediken semmit, akkor törlődik? avagy van egy bizonyos időtartam ami alatt ez nullázódik?
  • Gery85
    jövőhét vasárnaptól mindenki csak 20giga 7nap alattig villoghat:)
  • jamby19
    Kranazoli.Nem jött még esetleg e-mail tőlük lassan márc.
    Szerintem lassan az a gond,hogy jönnek szépen át a Pannon,Voda ügyfelek szépen terhelni a hálózatot.Szerinted hányan villognak vele,hogy megveszik és első dolguk a szpídteszt.
  • Gery85
  • Gery85
    Egy pár hete küzdöttem már sebesség ingadozással, 3-5 megabit között ugrált a sebesség. Eleinte azt hittem,hogy az E272 miatt van, pakolásztam jobbra balra a modemet,de sehol nem volt jó neki.
    De úgy tűnik csináltak valamit,mert most le sem mozdul a a töltés 791Kb/secről.
  • user2009
    de le ám. panniéknak már több esze volt, mint vodáéknak, hogy számlát adjon 1 ft-ról, hogy megvette az ember...
  • vohanyi
    Ja látom panni,ott le kell????
  • vohanyi
    Modemet nem kell leadni,ha vodáról beszélsz!...!
  • Petka
    Pont ma jött meg a levél, hogy engedélyezték a kötbér nélküli lemondást. Holnap viszem vissza a modemet és bevágom a kirakatba...
  • KranaZoli #634
    Passz!
    Aaaaz biztos, Pannon után 1 erekcióval felér a T Mobile NET-je ;)