4171
  • Csak77
    Február utcsó hete is beleszámít, nem elsejétől... azt mondta a telefonos nő.
  • Adótorony
    ezek basszus mindenkit lekorlátoznak aki weblapok megnézésén és levelek fogadásán-küldésén túl másra is használta a netet!!!!
  • Csak77
    300 mega volt a forgalmam 1-e óta... dedurva. Olyan ez mint a pannon...
  • Csak77
    Srácok, engem is lekorlátoztak... 1-óta nem is töltöttem semmit. BAZMEG, fel kellett volna mondani, amikor még lehetett. :(((
  • vohanyi
    Erre hivatkozik-3.5.1/4 :
    4) A Szolgáltató Internet hozzáférés szolgáltatása a felhasználók által megosztottan használt korlátos
    hálózati erőforrások felhasználására (elsősorban rádióspektrum) épül. Ezeknek a korlátos
    erőforrásoknak a túlzott igénybe vétele, akár egy Előfizető részéről is, minden más felhasználó
    számára negatív felhasználói tapasztalatokat eredményezhet a szolgáltatás igénybevétele során. A
    korlátos hálózati erőforrások túlzott igénybevétele leronthatja a hálózat teljesítményét és ezzel a
    szolgáltatás minőségét. A fentiek figyelembevételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által
    támogatott hálózathasználati irányelvekkel összhangban, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot
    a korlátlan adatmennyiséget biztosító opció esetén az adatsebesség – időszakos, vagy állandó –
    lassítására. A lassítás nem jelenti a letölthető adatforgalom mennyiségének korlátozását.
    Fájlcserélő, fájlmegosztó vagy egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás
    túlzott mértékű használata esetén a Szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális terheltségétől
    függően lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás esetén sem csökkenhet a sebesség jelen ÁSzF 18.
    mellékletében a 3G (R99) technológiára vállalt le és feltöltési sebesség célérték alá az esetek
    80%-ban. Szolgáltató a hálózat túlzott mértékű használatának minősíti, ha az Előfizető
    adatforgalma hét egymást követő naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot. Túlzott mértékű
    használat esetén a Szolgáltató jogosult 14 napra az Előfizető letöltési sebességét lassítani.

Március 3-a van,4.4Gb-nál járok!Fel kell,hogy hívjam őket!
  • Adótorony
    én nem tudom mi folyik itt, de szerintem mindenki hívja az ügyfélszolgálatot, aki ezt tapasztalja, hogy magukhoz térjenek!
  • Adótorony
    kipróbáltam közben egy másik kártyával (céges) amelyen tuti nem volt semmi letöltés az utóbbi egy hónapban 1 gigánál több, az is ugyanilyen tetűlassú!!!!
  • Adótorony
    ezek még genyábbak mint a Voda, lassan kiderül.
  • Fabio Capello
    nálam egyelőre no problem

de ne hagyjátok hogy ezt csinálják, adatforgalom-összesítőt nyomtatni, és irány a T-pont. Az ÁSZF szerint 20 giga az 20 giga...

ugyanakkor van egy másik tippem: nem amiatt kaptátok, mert elértétek a limitet, hanem mondjuk mert magas volt a forgalmazásod az elmúlt fél napban, 1 órában vagy hasonló...
  • Adótorony
    na úgy látom nem én vagyok egyedül...csak nekem sms-t sem küldtek. mocskok ezek is, pénzleszívó piócák!!!!!!
  • jamby19
    Nem tudom mit képzelnek. Még ha hétfőn leneteztem volna 19-20Gb-ot azt mondom Ok,de így
  • jamby19
    wááááááááááááááááááá
    Ezt nem hiszem el.Kúrva jó Tré mobil. Minden nap direkt este megnézem napi adatforgalom vas.2,9Gb,hétfő:2,9Gb,kedd eddig 1,9Gb....Most 5perce SMS.
    Tisztelt Ügyfelünk! Internetszolgàltatàsànak letöltési sebességét tùlzott mértékü hasznàlat miatt az Internet ÅSzF 3.5.1.(4) alapjàn csökkentettük. T-Mobile Gratulálok!!!!!
  • Adótorony
    Hát nem tudom mi van az én netemmel, de ha ezt csinálja még egy napig ez a k. Tré Mobil, én visszaviszem az egészet és addig nem megyek el az üzletükből, amíg szerződést nem bontok!!!!!!!!

A tényállás: egészen március 2-ig kitűnő sebeséggel, megbízhatóan tudtam használni a netet, mind a Huawei 272 modemmel, mind pedig a kis fekete trés kütyüvel. Átlagos letöltési sebességem 5-6000 kbps volt, a feltöltés pedig kütyütől függően 342-1015 kbps. Nagyon jó helyen élek lefedettségi szempontból, tetőtérben, a jelerősséggel most sincs gond, végig a HSDPA-HSUPA hálózaton vagyok, "kiváló jelerősséggel". ÁMDE:

Hétfő reggeltől egész mostanáig a letöltési sebességem átlagban 120-160 kbps-ra zuhant, a feltöltésivel nincs gond, az változatlan. Mondanom sem kell, ez a sebesség egy szégyen, és nem értem miért van ez. Beszóltam telefonon a Tré műszakisaihoz, azok távgyógyítással próbáltak valamit csinálni, de nekik sincs fogalmuk arról, mi lehet a gond. A kiscsaj halványan tett fel ilyen kérdést az elején: "ugye p2p-re nem használta" hát nem, viszont igaz ami igaz, március 1-ig igencsak kihasználtam a valódi korlátlansáégot és ftp-ről az utolsó héten lehet hogy húsz gigánál többet töltöttem le, de ez sem biztos. Abban maradtunk, hogy kivizsgálásra tovább küldik a problémát, hát azóta is vizsgálják, semmi visszajelzés és mondanom se kell, semmi javulás!!!!
    Ami érdekes volt: tegnap éjjel elég szarul aludtam és olyan hajnaltájt unalmamban tettem egy próbát és megnéztem a sebességet: minden a maximumon volt, mint egy álom!!!! 6400-1015 kbps!!!! Már majdnem megnyugodtam, de reggelre ugyanígy visszaállt a csiganet "sebesség".
    Ma tovább kísérletezgettem, más helyről, más gépeken próbáltam, de semmi változás, tehát a hiba a kártyához köthető.
    Nem tudom mi ez, lehet hogy lekorlátoztak???? Bár megkérdeztem, és azt mondta a műszakis, ez nem valószínű, mert március 1-től számítják a korlátozási periódust, tehát akármennyit töltöttem le addig, márc 1-től tiszta lap!!!! De akkor mi van? Néma csend, a netem csiga, a Tré b..szik foglalkozni a problémámmal.
    Mit gondoltok mi lehet a hiba? Amúgy Nyíregyháza belvároasában használom a netet...

tessék, ez a pár perccel ezelőtti eredmény:
  • vohanyi
    Azért érdekes!! : jött egy SMS,kapcs.megszakadt,újracsatl.-korlátozás kb. 400Kbit/s.-ra,de MIÉRT??
    Tisztelt Ügyfelünk! Internetszolgàltatàsànak letöltési sebességét tùlzott mértékü hasznàlat miatt az Internet ÅSzF 3.5.1.(4) alapjàn csökkentettük. T-Mobile

• KranaZoli #819
    Én most speciel teljesen jól, ui. semmi nagyobb cuccot nem áll szándékomban tölteni :)
    Ha meg vmi kell, akkor meg legalább van értelme bejönni melóhelyre :D

Nálunk ma utalták a fizut
    Meg is rendeltem új házikóm

Mondjuk Én amikor Pannon-os voltam sem töltögettem sokat, 1 hónapban cirka 20GB-t szerettem volna, nem 7 nap alatt.
    De ott egy Vista update közben is ráment a korlátozás.

Nekem az a fontos, hogy legyen 31 napból 31 nap széles sáv.

NET-ezés közben ami Nálam "megdobja" a forgalmat az annyi, hogy közben általában NET rádiót hallgatok :) Ez mondjuk kb. 300-400MB eddigi méréseim alapján...
  • Gery85
    Én még sehol, mert melóban vagyok, de ma este haza se megyek, tehát egész jól
  • Fabio Capello
    én 2,3 gigánál tartok
  • RajZoL
    Na hogy meg van a korlátozás ki hogy bir magával, illetve a gigákkal?
  • KranaZoli #815
    Nem hinném, hogy ez volt az utolsó akció
  • lac556
    ennyire kevesen vettek korlátlant vagymi?
    ejj ebben az országban ami jo lenne azt hamar befejezik..
  • H4RDC0R3
    Van már megoldás arra, hogy a különféle gyári programok nélkül lehessen az SMSeket olvasni?

Ha esetleg valakinek kellene Huawei e176 driver: http://rapidshare.com/files/204805895/e176_Driver.rar
  • Gery85
    Már senkinek sem lehet korlátlan, mert megszűnt a korlátlan opció
  • lac556
    dominosoknak nem lehet korlátlan a mobilnet? mert azt tudom h 3 gb 5gb os csomag van de korlátlan?
  • KranaZoli #810
    Az lehet, hogy a T NET-je nagyon ott van, de azért nagy örömödben szedd már össze Magad 1 picit ;)
  • messzála
    Csak mértem eggyet nagy jó ! T-MOBIL Internet nagyon ott van.
  • messzála
    Csak mértem eggyet nagy jó ! T-MOBIL Internet nagyon ott van.
  • messzála
    Elnézést kérek ,de nem ma vettem a t-mobil korlátlan netet.
    Hanem február 27 -én.
    A szöveget amit írtam azt 27 írtam ,mert új regisztráló vagyok és nem engedte meg berakni a szöveget. Valami 1 napot kellet várni valami biztonság miatt és csak most szurtam be a szöveget. Ha jól tudom akkor február 28 -ig lehetett előfízetni erre a korlátlan netre.
  • Gery85
    Milyen csomagot vettél? Mert tudtommal a korlátlan opciót már nem lehet megrendelni, az 5gbos csomag ami 5790ftba kerül,viszont ha azzal lehúzol 30 gigát, akkor rosszul fog érinteni a számla.
  • messzála

Szevasztok.
    Majdnem 2 évig voltam a voda mobil internet előfízetője.
    1,5 évig nem is volt gond vele ,de tavaly decemberben annyira lelassitották hogyaz má nem

emberi(DL:20kbit/s). Sikerült lemondanom a hűség idő elött kötbér díj nélkül. És elő akartam

fízetni a t online nál. Vezetékes netet. Megjött a válasz ;technikailag nem megoldható !!!
    Hozzáteszem az alsó szomszédomnak volt vezetékes internete !
    Na de sebaj akkor vissza a vodához újra mobilos internetet 1 évre.
    Hazaértem remegve raktam össze ,mert már 2 hete nem volt netem. (Nem vagyok függő :)) És

olyan szar volt mint állat. Hát a mobilon a wap gyorsabban ment mint ez a voda net.(9 kbit/s

és 1 órán bellül 3 szor megszakadt a kapcsolat) Visszavittem mert még benne voltam a 72 órán

bellül. Írány a t mobil internet és most azóta ezt használom vagy is mától. Azért itt is van

egy két érdekes szitú, mit gondoltok ?
    1.- Rapidról 25 kbit/s töltök ?! (A jel erőségem kiváló) Miért ?
    2.- Youtube ről meg tölti be 1000 el és egyszer csak megáll 70 % nál és nem tölt tovább ?!

Miért ?
    De még így is sokkal jobb mint a vodafone net.

Kérdeztem az ügyfélszolgálattol ha én 30 gigát töltök akkor is csak 5790 forintot fizetek,

azt mondta a hölgy hogy igen. (Ez jól cseng a fülemnek) Ténleg a t-mobil a legjobb !
  • KranaZoli #804
    Szerintem is ez inkább!

AsiaGyuri!

• vohanyi
    Szerintem NEM nullázódik,tolódik +1 nappal mindíg...
  • jamby19
    Telnek a napok....Szerintetek hogyan,mikor fog nullázódni???? vasárnap 0h hétfő 0h ???????
  • asiagyuri
    kössz szépen :)
  • KranaZoli #800
    Legalábbis az Én(!) víruskergetőm szerint nem vírusos :)
    /McAfee VirusScan Enterprise Edition 8.7.0i/

Én egyszerűen beírtam az Astalavista-ba, nem pöcsöltem vele ;)
    Előkeresem az előzményekből...

Tessék Én ezt töltöttem le és másoltam vele felül az eredeti EXE-t. Teljesen jól működik!
  • asiagyuri
    megadod azt a linkent, ahonnan nem vírusos, működő crack-et lehet letölteni ehez a netmeter 3.6-hoz? köszi
  • KranaZoli #798
    Hijj! De jó kis progi ez!!!
    Naon baba
  • KranaZoli #797
    Le is szedtem hamar gyorsan ill. egy törést mert látom, hogy ez nem free :(
  • RajZoL
    http://www.hootech.com/NetMeter/

Net Meter 3.6
  • KranaZoli #795
    Ez most melik progi?!

1ébként NAON

Engem baromira hidegen hagy, hol angol, vagy magyar