T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery85
speed

Gery85
Tipp:
Dugd be a modemet egy usb hosszabbító kábelbe és a kábel hosszának vonzáskörében több helyen próbálgasd letöltés közben, mert nekem is egy csak pá pont van ahol stabilan 750K körül megy a letöltés.
Különösen nézd meg a konnektorok közelében, nekem ott gyorsabb, bár gondolom semmi összefüggés nincsen benne.
Nálam így néz ki most <#nyes>

Gery85
Ha felteszed a frissebb firmwire-t akkor van benne mérõ.
Ha nem,akkor vagy netmeter vagy bitmeter. Nekem az utóbbi jobban bejön

Gery85
Szia
Nálam 3 gépre van megosztva a T-mobile net, tehát ezzel semmilyen gond nem lehet nálad sem.
Nálam a voda is meg volt osztva,tehát elképzelhetõ,hogy mégis nálad volt valami gebasz.

vohanyi
Adatmennyiség és állandó seb.mérésre,mint már írtam szerintem a legjobb a
NetMeter-hun,teljesen testreszabható,számlázási ciklus beállítható,stb...
/Üdv Gery,bocs az off-ért.....<#wave>

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

hát, ha technikailag meg tudod oldani, nem hiszem, hogy gond lehet. de, ha tutira akarsz menni, 1230, kérsz egy ügyintézõt, és megkérdezed. mert elõfordulhat, hogy maga a rendszer lõ ki, ha egy kártyával megpróbálsz két ip címmel bejelentkezve lenni.
Szia!
Nekem nem azzal van a gond, hogy nem tudok USB-s netet megosztani nem vagyok hülye, ez ment Vodafone-nál is egy ideig, én azt kérdeztem, hogy tiltja-e a T-Mobile a megosztást?

jelenlegi tudásom szerint a netet (modemes, usb-vel kapcsolódva) nem tudod megosztani. vagy, ha mégis, esetleg hálózati híddal, a két gép közti wireless, vagy egyéb vezeték nélküli kapcsolatokon keresztül, esetleg kábelen lan, illetve usb kapcsolattal. most kb. annyit mondtam, hogy igen, meg nem <#vigyor2> ilyen jellegû fórumokon biztosan kapsz segítséget ezügyben.
sebességre kiváló a net, jelen helyzetben bõven kiváltja a vezetékeset. (persze, lefedettség, és egyéb viszonyok tükrében ez változhat!)
Dobnátok egy linket errõl az 1 éves hûség alatt korlátlan adatforgalmi csomagról egy linket? Köszi!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem felétek, hogy meg lehet-e oszatni ezt a mobil internetet vagy nem?

Egy évig a vodafone-nál voltunk, fél évig tök jól megosztottuk problémamentesen, azután valami úton-módon letiltották, nemtudom, hogy hogyan, még routerrel se tudtuk megosztani, se switchel, a beállítások ua-ok voltak. Vagy ezen vacillálunk vagy T-Home 2Mbit/s-os kábelneten. Nekünk a "végsebesség" számít és a megoszthatóság.

ADSL nem lehetséges, ez a kábelnet pedig 2Mbit-es szerényke.

Üdv

de durva. jelerõsség: alacson, hálózat: hsdpa, letöltési sebesség: 380-480 kB/s. jeee! <#worship>
ebbe a t-s software-be meg lehet nézni valahol az adatmennyiséget? jól el van dugva, vagy nincs is? nekem nem sikerült megtalálni.
hát, nekem így nyomja. umts, meg hsdpa váltakozik a software szerint. a térerõm az sajna csak 2 pálca, gondolom azért csak ennyi a sebesség. elvileg beltéri lefedettségem van. mindegy, nekem ez bõven jó, ha így is marad.

[HUN]FaTaL
Ez másodszorra a cachebõl mér.. A speedtest pontosan mér.

http://goo.gl/gd6Zi5

Gery85
Remélem minden így marad ahogy most van.
Ha nem, akkor ezt is leharcoljuk <#vigyor1>

Akkor még pár mérés:

Letöltés:

Az alsó a feltöltés ami egy kis matekkal összeadható.(56,2kb/s)

Ezt meg mutatja😄😄😄😄

Ez LoOoL.

Akkor úgyebár:
Speedtest.net mérése:

Akkor még pár mérés:

Akkor a letöltés:

nnna! vodát leharcoltam, pannon-t leharcoltam, holnap belépek ebbe a táborba, remélem nem mostantól kezd el itt is valami beugrani... <#ticking>
Köszi mindkettõtöknek pár perc és összerakom.

Gery85
Vagy letöltöd a screenhunter nevü pogit és akkor az F6 megnyomása után ki tudsz jelölni egy területet amit lement, csak mentés elõtt állítsd át,hogy jpgbe mentse, aztán már csak fel kell tölteni ide.

bocs, nem szóltam... 😊 vagyis: mentendõ képnél PRINT SCREEN billenytû, majd egy képszerkesztõ megnyit (paint, photoshop...) szerkesztés(edit)->beillesztés(paste), majd kivágod a kívánt részletet, azt egy új képbe illeszted, és elmented. ha ez kész, feltöltöd egy tárhelyre, majd megadod a pontos címét a képnek. 😊 ebbõl úgysem ért senki semmit, de azért szívesen 😄
nem kell kép mentés, sebességmérés után az eredmény alatt találsz fórum link-et, azt kell csak bemásolni ide. 😊
Ha megmondod h kell képmentést csinálni akkor megmutatom...

Gery85
Most lefele jót mért, de felfelé meg hülyeséget,mert 384 körül kellene lennie.
speedtest:

Letöltés:

JAG1
Érdekes, hogy nekem miért mér pontosan? Mik vannak...

Még Tunéziába is majdnem megvan a sebesség...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Gery85
És amúgy letöltésben kijön a 8 megabit? tehát tudsz tölteni 1MB/seccel?

Vissza néztem a régi méréseket, nah ezen basztam fel anno az agyam:

Ponotosan...

Jedi a Te kedvedért:

Pár perccel késõbb:

Hát kicsit hasonlobb, de még mindig köze nincs a 8 mb-hoz.

Gery85
nem kellene ugyan azt mérnie, de legalább hasonló lehetne...

Sir Quno Jedi
Izé, ott alul két különbözõ városban lévõ szerverre mértél, ugye. Mibõl gondolod, hogy ugyanazt fogod mérni???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szóval inkább a speedtest.net mér félre...

A www.seedserver.hu mérése alapján: "Az Ön számítógépe és a szerver között elért sebesség:

68.27 Mbps

ami azt jelenti, hogy 8.53 MB/sec. sebességgel töltött le a szerverünkrõl. "

Pár percel késõbb. (Jelzem 8mb-s netem van(lenne))

1 Teszt

JAG1
Nem mér az negatív irányba semmit. Az FTP-rõl ennyivel tudsz szedni, a speedtestes szerverrõl meg annyival...
Válassz másik szervert.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Gery85
Itt a példa, hogy nekem negatív arányba mér a speedtest.
11:12kor mértem 4,8 megabitet, utána elindítottam egy letöltést és itt az eredmény:

Átlag 732K-val jön ami 5856kb/s-nek felel meg...

Gery85
Ma kora délutáni sebesség:

Még nem kérdeztem. Egyenlõre várok a vezetékes hûségidejének lejártára.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Gery85
Én úgy tudom,hogy T-mobilenál a saját sim kártyádra is kérheted a netet, ha rendelsz rá 5gb csomagot és utána hozzá rendeled a korlátlan opciót. Biztos a pannonnál is megoldható ez a dolog, de gondolom ebben inkább az ügyfélszolgálat tudna segíteni. Õk mit mondanak erre?

Nekem egy általános kérdésem lenne egy technikai ráadásul. Kedves Apósjelöltöm vett 2 iPhone-t azzal a csomaggal amiben árulják. Õ azt mondta, hogy azért csak azzal az egyel, mert a többiben nincs korlátlan net. A következõ állításának megcáfolására szeretnék példákat. A szélessávú korlátlan mobil-internetet a telefonod SIM kártyájára nem kérheted. Ehhez adnak egy másik kártyát. Namármost én a Pannonos PDA-mra szeretnék korlátlan netet és azt használnám modemként. Így az asztali PC-t is ezzel látnám el nettel. Várnám a tapasztalatokat, véleményeket.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Gery85
Én nem gondolom egy szóval se,hogy ez örökké így lesz, nem hiszek én már a csodákba, de egyenlõre még õk a legnormálisabbak. Hangsúlyozom egyenlõre.
Tudom,hogy az ADSLnél is szemétkednek, de pl én egy 150gigánál nagyon nem panaszkodnék mobilnetnél, de sokkal valószínûbb,hogyha lesz korlát az inkább 10-20 giga között lesz sajnos és nem 150nél...
Mindenesetre amíg nekem semmi gondom nincs vele, addig nem panaszkodom rájuk, mert egyenlõre nincsen miért.

JAG1
T-nyomnál az a szó, hogy korlátlan nem létezik. A korlátlan ADSL is 150GB korlátos, mibõl gondolod, hogy a mobil netet nem korlátozza?. Naná, hogy fogja.

Nem is használhatja ezt a szót a Nyomorék, amióta beperelték õket.
<#hehe>

Petka
Az esetek nagy részében nem azért választja valaki a mobilnetet, hogy töltögessen, hanem vagy a munkájához kell neki, vagy egyszerûen csak nincs más a lakóhelyén. A pannon adatforgalomtól függetlenül korlátoz...

jelenleg mind a három mobil net szolgáltató korlátoz és fog is mindig, aki töltögetni szeret az maradjon a vezetékes megoldásnál (legalább nem döglik ki az összes méh meg velük együtt mi is)

HP+

Sir Quno Jedi
Nekem a tréhóm+externet 8-as megy 6 felett valamivel. Ez van, ennyit bír a szar telókábel/messzi központ sima adsl-nél.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gery85
nem

geri777
Ha lefrissítem a weben walk ot akkor a garancia elveszik ???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD