4171
  • djsylus
    A SIM szám az nem a telefonszám...ehhez a logikához elég 77 iq.egyéb fika van még?
  • Csak77
    Megnézném, hogy mire mész csak a telefonszámmal, te "szakember."... :)
  • RajZoL
    Én is megkaptam mindkét sms-t még dálután 5 körül fél órás eltéréssel

Mivel akkor éppen wifiztem fehérvron igy csak most vettem észre

Más

Érdekes hogy tmobil miatt egymást szidjátok
    Oszd meg s uralkodj
    Ismerös ?
  • Gery85
    Írtam nekik, ha gáz, akkor nem lesz
  • djsylus
    mert te kedves 77es iq nem vagy egy szarember ugye?tudod milyen vagy?mint egy büdös cigány.a viselkedésed olyan.
    Kedves adótorony ha megadod a SIM számodat akkor holnap szivesenmegnézem van-e korlát az elöfizudon.aki normális annak segitek.
  • vohanyi
    Ok,OK...akkor tényleg passzzzz
  • Adótorony
    sőt Ubuntu linux-on és Vistán is hogy teljes legyen a kép...
  • Adótorony
    napközben a munkahelyi gépen kipróbáltam,otthon két gépen, mindig ugyanaz a "sebesség". ja és 3 féle modemmel próbáltam.
  • Adótorony
    bár én csak 1 napja regiztem, de olvasni a fórumot a kezdetétől olvasom, úgyhogy részemről is OK.
  • vohanyi
    Mondom,hogy Nálad van a gond!Próbáld ki másik gépen!!
  • jamby19
    Én is támogatlak,sorold mik kellenek hozzá!!!
  • Adótorony
    éjjel amúgy maximumon ment a sebesség, tegyem hozzá
  • Adótorony
    jelszínt: kiváló jelerősség
    -hálózat: HSDPA-HSUPA
    -feltöltési seb. 1015 kbps, tehát nem a lefedettséggel lehet a gond
    -különféle gépeken próbáltam, más helyszíneken, mindenütt ugyanaz...
    -az ügyfélszolg. szerint nem volt itt technikai hiba
    - sms-t nem kaptam
    - műszakiakkal egyeztettem, visszahívást ígértek vagy 24 órája
    - a forgalmazott adat 6,7 giga márc 1-e óta vagyis gyakorlatilag március 1-én
    szóval nem értem, legalább akkor mondják azt, hogy korlátoztak, vagy valami!!!!
    de ami a legfurcsább kipróbáltam egy céges kártyával is, amin szintén rajta van a korlátlan, na annak 1 gbyte alatt volt a forgalma az elmúlt hónapban és az is ilyen tetűlassú!!!!
  • Csak77
    mi is
  • Fabio Capello
    támogatom.
  • Csak77
    djsylus magyarázd már meg, hogy most miért kaptam vissza? Te DJ... (tényleg eltakarothanál innen)
  • Csak77
    Tisztelt Ügyfelünk! Értesìtjük, hogy internetszolgàltatàsànak az Internet ÅSzF 3.5.1.(4)-en alapulò letöltési sebességcsökkentését megszüntettük! T-Mobile

Korrekt... mit csinálnak ezek a jómunkásemberek?
  • vohanyi
    Tuti,hogy nem Nálad van a gáz??Jelszint,lefedettség/HSDPA/ megvan?Adó kiesés?
  • vohanyi
    Minden OK!,megérdemled,hogy teljes jogod legyen!Nem gond,hogy nem vagy 1 éve regizve?
  • Adótorony
    ááááááá.... letöltés: 231 kbps feltöltés: 1015 kbps
    én meg ebbe fáradtam bele....
  • Gery85
    Házigazda jogokról itt olvashattok,kb a lap közepétől lefelé.
  • Adótorony
    bocs de mi az a házigazda? olyan admin féle? de ha te indítottad ezt a topicot, miért ne
  • vohanyi
    Ez természetes,de milyen támogatás kell?
    Te nyitottad a topicot,részemről támogatlak--légy keményebb!!-a beszólásokkal,aki nem ide való,másodszorra bann!-örökre!
  • Gery85
    Ha már mindenki így össze gyűlt, akkor szeretném felvetni egy kérdést:
    Szeretnék házigazda jogot igényelni a témához, ehhez szükségem van a támogatásotokra. Esetleg ha valami nem tetszik azt is szívesen veszem, valamint ha változtatni kéne valamin.
    Ki támogatna ebben engem?
  • Adótorony
    hát nekem nem állították vissza a sebességet, ugyanolyan tetűlassú...igaz én sms-t sem kaptam sem a korlátozásról sem a megszüntetéséről.
  • Petka
    Aki T alvállalkozónál dolgozik, sikeres ember nem lehet...
  • asiagyuri
    na végre van élet itt :D. a voda topikot is felkéne dobni fiúk :D
  • vohanyi
    Ezt azért nem kellett volna! :
    "rájöttem:itt 5 ember tartja a frontot akik segghülyék itt mindenhez"
    Milyen jogon??
  • kabirjedi
    Nyugi papi mindenkit elengednek....Egyébként mekkora kutya vagy....
  • djsylus
    rájöttem:itt 5 ember tartja a frontot akik segghülyék itt mindenhez.önkényesen korlátoz?nyugi azokat nem fogja lekorlátozni akik nem használják extrémre.és tudod az elmúlt idöszak engem igazol nem téged.megirtam a 20giga/7nap valódi "arcát".fikáztatok.most elmondtam azt hogy lesz ujabb korlátozás de azt nem lehet sajna hogy mi a tervezet.mert az titok.kedves krana zoltán engem a t nem rug ki mert nem ő a közvetlen munkaadóm.hanem alvállalkozó a bolt ami t-s termékeket forgalmaz.és biztosan felismert mindenki aki engem kirughat.tehát remegek valóban hogy ki ne rugjanak.ha bunkó modon értelmezitek a dolgokat sorry.de igenis sokat számit hogyha 1-2 ember nem esik tulzásokba havonta a gigákkal.ezt meg kell érteni mert igy mindig hazugnak tünik egy szolgáltató.jó a t-mobile csak egy kis spórolás kell skacok/flegma nélkül irom/és nem lesz korlát.legalábbis márciusban még tuti...nem sértődésböl hanem a viták elkerüléséböl nem irok ide többet.nem vagyok kötekedös tipus és utálom a vitákat.csáó
  • KranaZoli #883
    No, Én most fáradtam ebbe bele
  • Fabio Capello
    hozzászólásaidban megnyilvánul a tökéletes rosszakarás és gerinctelenség

tudod, a mondandódat szebben is meg lehet fogalmazni, nem kell mindjárt a másik torkának ugrani. Igen, magyarázat mindig van. De nem csak itthon, bárhol a világon. Csak tudod ez olyan dolog, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Ha a T önkényesen lekorlátoz emberkéket ezzel azzal, akkor vállalja ennek a következményeit. Magyar dolog az, amikor valaki nem képes a másik hibáiból tanulni, és újra és újra bejátssza ugyanazt a trükköt. Több cég tökéletes mottója lehetne hogy "szopassuk az ökör jónépet, hiszen mi úgyis ki tudjuk magyarázni, úgy hogy ne mi legyünk a hibásak"

És látod... a T is magyarázza a dolgokat... na akkor most miben különbözünk egymástól?

Tiszta szívemből kivánom hogy sikeres ember legyél, de a jelenlegi hozzáállásoddal a dolgokhoz ezt aligha látom megvalósíthatónak. Minden jót!
  • djsylus
    ja és nyugi más is olvassa a forumokat...hihetetlen mi?szerinted honnan csinálják a statisztikákat,okoskák..itt is voltam ti meg szopjatok sokat ha a segítség nem kell.pá
  • djsylus
    bunkó vagyok ezért szevasztok...érdekel is engem hogy kit miért fognak leállítani.magyarázat az van mindig.magyarság.
  • KranaZoli #879
    Nem tudom...

De Én kötve hinném, hogy Te egy T-nél dolgozó alkalmazott vagy, akit üzleti titoktartás kötelez és ilyen Fórumoktól való tartózkodás, vélemény nyilvánítás, stb...

Kérdezz már rá, hogy még valóban ott dolgozol-e?!
    ;)
  • Fabio Capello
    azér álljunk meg egy szóra

meglehet, hogy leforgalmazok mondjuk havi 80 gigát, de nagyon sok fontos dolgot vegyél figyelembe: 1. magyarország egyik legjobb kutatóintézetében dolgozom, több kutatásban is részt veszek, és az információinkat, megfigyeléseinket meg kell osztani egymással. kurvára nem azért vettem mobilnetet, mer ez olcsóbb mint bevezettetni, hanem mert rengeteget utazom, és ezalatt is tartani kell a kapcsolatot a kollégákkal. Vodának is megírtam anno, és most is megmondom neked, tudni kell különbséget tenni warez tevékenység és munka között
  • jamby19
    Jó a 250Gb tényleg sok.De ha leírja a 20Gb/7nap akkor azt tartsa,vállalja is be!!!!!!!!
  • vohanyi
    Én normálisan kérdeztelek,de Te tényleg bunkó vagy.
    Ehhez nincs mit hozzáfűzni....
  • KranaZoli #875
    No, Én azért annyit megkérdeztem, hogy miért ennyi az Én adatforgalmam. Annyit mondtak, hogy az első hét napban többnyire nem a valós adatmennyiséget kapja vissza az ember.

Számlazárás, stb...

7ike után érdemes lekérdezni, ill. még annyit tudtam meg, hogy 6 óránként frissül az innen kapott adatmennyiség.

No, akkor majd lekérdem 7e után :)
    Mert 1-től kemény 600MB-ot forgalmaztam...

Ill. beállították a hívószámomra a részletes számla küldést :) Ez ingyenes, csak kérni kell a hívószámhoz és akkor minden hónapban küldik, hogy melyik nap mettől-meddig, milyen adatforgalom, stb...

(ez később is jól jöhet még ;)

Ha a gyakorlatból, éles üzem lesz :)
  • Gery85
    Big Brother watching you