T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dugd be a modemet egy usb hosszabbító kábelbe és a kábel hosszának vonzáskörében több helyen próbálgasd letöltés közben, mert nekem is egy csak pá pont van ahol stabilan 750K körül megy a letöltés.
Különösen nézd meg a konnektorok közelében, nekem ott gyorsabb, bár gondolom semmi összefüggés nincsen benne.
Nálam így néz ki most <#nyes>#nyes>
Ha nem,akkor vagy netmeter vagy bitmeter. Nekem az utóbbi jobban bejön
Nálam 3 gépre van megosztva a T-mobile net, tehát ezzel semmilyen gond nem lehet nálad sem.
Nálam a voda is meg volt osztva,tehát elképzelhetõ,hogy mégis nálad volt valami gebasz.
NetMeter-hun,teljesen testreszabható,számlázási ciklus beállítható,stb...
/Üdv Gery,bocs az off-ért.....<#wave>#wave>
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Nekem nem azzal van a gond, hogy nem tudok USB-s netet megosztani nem vagyok hülye, ez ment Vodafone-nál is egy ideig, én azt kérdeztem, hogy tiltja-e a T-Mobile a megosztást?
sebességre kiváló a net, jelen helyzetben bõven kiváltja a vezetékeset. (persze, lefedettség, és egyéb viszonyok tükrében ez változhat!)
Az lenne a kérdésem felétek, hogy meg lehet-e oszatni ezt a mobil internetet vagy nem?
Egy évig a vodafone-nál voltunk, fél évig tök jól megosztottuk problémamentesen, azután valami úton-módon letiltották, nemtudom, hogy hogyan, még routerrel se tudtuk megosztani, se switchel, a beállítások ua-ok voltak. Vagy ezen vacillálunk vagy T-Home 2Mbit/s-os kábelneten. Nekünk a "végsebesség" számít és a megoszthatóság.
ADSL nem lehetséges, ez a kábelnet pedig 2Mbit-es szerényke.
Üdv
Letöltés:
Az alsó a feltöltés ami egy kis matekkal összeadható.(56,2kb/s)
speedtest:
Letöltés:
Még Tunéziába is majdnem megvan a sebesség...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
68.27 Mbps
ami azt jelenti, hogy 8.53 MB/sec. sebességgel töltött le a szerverünkrõl. "
Válassz másik szervert.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
11:12kor mértem 4,8 megabitet, utána elindítottam egy letöltést és itt az eredmény:
Átlag 732K-val jön ami 5856kb/s-nek felel meg...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Tudom,hogy az ADSLnél is szemétkednek, de pl én egy 150gigánál nagyon nem panaszkodnék mobilnetnél, de sokkal valószínûbb,hogyha lesz korlát az inkább 10-20 giga között lesz sajnos és nem 150nél...
Mindenesetre amíg nekem semmi gondom nincs vele, addig nem panaszkodom rájuk, mert egyenlõre nincsen miért.
Nem is használhatja ezt a szót a Nyomorék, amióta beperelték õket.
<#hehe>#hehe>
HP+
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3