T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez nem jelenti azt,hogy a jövõben nem lesz valamilyen szankció...
Ui: Ez a minimális sebeség akkora nagy f**zság, még annak idején megvettem a 8mb-os netet. 1 hét múlva nézem h csak 2mb-os net van. Bemék és azt mondják h teljesitik a minimális ssebeséget. Mondom a k***a anyátokat, ha 2mb-os net kell akkor olyat rendelek és nem fizetekk érte 10.000ft havonta...(invitel) Szóval azt is agyon kéne ütni fél téglával aki kitalálta ezt!!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Igen én is észre vettem,hogy mostanában csal a speedtest, de az én esetemben lefelé teszi ezt. Általában mindig 5mbit felett töltök átlag 680K szokott lenni, de a speedtest nem hajlandó kimérni ezt a sebességet. Nem tudom miért lehet.
Tulajdonképp a modem és a szerver közötti reakció idõ.
Itt tudsz utána olvasni: link
A Lényeg,hogy meg kell rendelned egy 5gbod csomagot, és ehhez tudod hozzá rendelni a korlátlan opciót, de minden le van írva az oldalon.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Valami webcímet kaphatnék
köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Most még stabil a sebessége, 500 kb mindig van, bár most azért éppen 750 körül is megy, de volt amikor felugrott 880-ra is. Múlt dec 02-án vettem a memória stick-es modemmel. Egy kicsit szívtam, mire rábírtam a mûködésre, de azért sikerült. Csak annyi jótanács, ha vki 64 bites vistát használ, az rögtön az üzletben frissítesse le, mert elvileg ezt csak a t pontban lehet megtenni. Én is kénytelen voltam másnap visszamenni és megtenni ezt, az más tészta, hogy még ezután sem akart menni, egy fórumon keresgélve találtam meg a gyári progiját és azóta is azt használom, semmi gond nincs velle. Az idõzítése is egész jó, ha vki esetleg cod4-ezne v hasonló játékra is szeretné használni, nálam olyan 120-150 között szokott lenni a pingem.
Nagyjából szerintem mindenki tisztában van vele, hogy elõbb utóbb itt is korlátozva lesz a sebesség, de nagyon nem mindegy, hogy milyen módon tálalják azt és persze, hogy mennyire veszik vissza a sebességet. A Voda szerintem azzal hibázott a legnagyobbat, hogy sunyi módon, senkit nem tájékoztatva és drasztikusan csökkentett (4 MBit-rõl 200 KBit-re)
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Amikor én kötöttem akkor csak a személyi kellett + még 1 fényképes igazolvány, pl jogsi, valamint lakcímkártya. Lehet,hogy adókártya is kellett hozzá, de ebben nem vagyok már teljesen biztos. Közüzemi számlára nincsen szükség.
Kb 10-15 perc alatt megkötik a szerzõdést, nincsen különösebb elbírálási idõ, mint pl a vodánál, ahol 1 órát is várni kellett.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
azé b+, mert csak a sok majom nagyvárosban elérhetõ, ott se mindenhol, és van akinek csak a mobil internet elérhetõ, mert még adsl sincs
Annyi még kimaradt az elejébõl, hogy ha január végéig megkötöd a netet, akkor az elsõ 3 hónap díjját elengedik, tehát megtakarítasz 18ezer ftot. <#smile>#smile>
Nézelõdtem tovább, felvetült itt is korlátozás lehetõsége.
Egyenlõre nem beszéltem olyan emberrel akinek már korlátozták volna a netét,de ha még is elõfordulna, akkor ilyen sebességekre lehet számítani:
Forrás ph és t-mobile:

"The trees move. Do you not see it?"