T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery85
Egyenlõre nincsen semmilyen korlátozás. Én ilyen netet használok,és semmit sem tapasztaltam még, és másokról sem tudok.
De ez nem jelenti azt,hogy a jövõben nem lesz valamilyen szankció...

És a T-mobil nem csinál ilyet? (Mivel elég sokat torrentezek )

Ui: Ez a minimális sebeség akkora nagy f**zság, még annak idején megvettem a 8mb-os netet. 1 hét múlva nézem h csak 2mb-os net van. Bemék és azt mondják h teljesitik a minimális ssebeséget. Mondom a k***a anyátokat, ha 2mb-os net kell akkor olyat rendelek és nem fizetekk érte 10.000ft havonta...(invitel) Szóval azt is agyon kéne ütni fél téglával aki kitalálta ezt!!!

schrank
nekem nem tud ennyit a cselóm ennél drágábban b+ (hová fejlõdik ez a világ <#hehe>)

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Áh, és én vagyok a jóbarát az oltári nagy fassággal?<#rinya>
JAG1
Én tisztában vagyok a ping fogalmával, csak jóbarátunk írt oltári nagy fasságot.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Bocs OFF jön.
ch13 itt egy link pannonra.
Szerintem ne!!!
panni
Gery85
Én úgy hallottam,hogy a Pannon is erõsen lassítja a netet. De errõl Petka tudna neked segíteni, írj neki privátot.

A Pannon netje( mobil ) van -e valakinek mert az is korlátlan és 5900-ba kerül. (7,2mb/1,2mb) ---> vélemény?

Felõlem...😊<#vigyor2>
schrank
200 feletti ping az katasztrófális ott már a passians is laggol <#hehe>az optimális 50 alatti de nyugati szervereken én játszottam 140-sel is hibátlanul ...

Gery85
Szia.
Igen én is észre vettem,hogy mostanában csal a speedtest, de az én esetemben lefelé teszi ezt. Általában mindig 5mbit felett töltök átlag 680K szokott lenni, de a speedtest nem hajlandó kimérni ezt a sebességet. Nem tudom miért lehet.

Gery85
Idõzítés alatt a válaszidõre(késleltetés) gondolt, fõleg fps(lövöldözõs) játékok alatt van nagy hangsúlya, hiszen ha túl nagy a válaszidõ, akkor késik a lövés. Viszont ha túl nagy a válaszidõ, pl 200 felett, akkor már az oldalnyitásoknál is várni kell, mire a böngészõ elkezdi nyitni az oldalt.
Tulajdonképp a modem és a szerver közötti reakció idõ.

Gery85
Szia,
Itt tudsz utána olvasni: link

A Lényeg,hogy meg kell rendelned egy 5gbod csomagot, és ehhez tudod hozzá rendelni a korlátlan opciót, de minden le van írva az oldalon.

JAG1
Mi az, hogy idõzítése?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

schrank
ha megengeded akkor a hsz-ed linkelem itt pár fps topikba hát ha megnyered a legviccesebb ember címet az utolsó mondatoddal <#taps>

Melyik csomagot kell megrendelni a korlátlan mobilnethez?
Valami webcímet kaphatnék
köszi
akyyy
figyu ez a speedtest.net nem sokat ér, nagyon sokat csal.legalább 3 különbözõ helyen ellenõrizd a sebességet.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nagy az esély arra, hogy itt s t-nél is lesz majd lassítás, ha majd sokan átjönnek ide. Én speciel csak ftp-rõl töltök, és néha játszok a neten. De az elsõ hónapomban így is összehoztam több mint 200 GB-ot.
Most még stabil a sebessége, 500 kb mindig van, bár most azért éppen 750 körül is megy, de volt amikor felugrott 880-ra is. Múlt dec 02-án vettem a memória stick-es modemmel. Egy kicsit szívtam, mire rábírtam a mûködésre, de azért sikerült. Csak annyi jótanács, ha vki 64 bites vistát használ, az rögtön az üzletben frissítesse le, mert elvileg ezt csak a t pontban lehet megtenni. Én is kénytelen voltam másnap visszamenni és megtenni ezt, az más tészta, hogy még ezután sem akart menni, egy fórumon keresgélve találtam meg a gyári progiját és azóta is azt használom, semmi gond nincs velle. Az idõzítése is egész jó, ha vki esetleg cod4-ezne v hasonló játékra is szeretné használni, nálam olyan 120-150 között szokott lenni a pingem.
Jövõ héten kedden megyek én is elõfizetni egy ilyen csomagra; egyelõre még a vodafone-os is megvan...
Nagyjából szerintem mindenki tisztában van vele, hogy elõbb utóbb itt is korlátozva lesz a sebesség, de nagyon nem mindegy, hogy milyen módon tálalják azt és persze, hogy mennyire veszik vissza a sebességet. A Voda szerintem azzal hibázott a legnagyobbat, hogy sunyi módon, senkit nem tájékoztatva és drasztikusan csökkentett (4 MBit-rõl 200 KBit-re)

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

Gery85
Ma esti sebesség:

schrank
és a fejlesztés csak úgy megy hogy bemennek a központba aztán megnyomják a fejlesztés gombot és akkor egy pillanat alatt fejlõdött minden mint a güzü mi ? <#hehe>

Gery85
Tudom én, hogy itt is lesz majd valami, de nincs más lehetõségem.

Gery85
Nekem nem volt ilyen problémám. Bár én karácsony elõtt mentem és nagy volt amúgy is a hajtás. Semmi ilyet nem kérdeztek tõlem,hogy dolgozok e, meg hányan és hogyan élünk itt. Elõleget sem kellett fizetnem, sõt még ajándékokat is kaptam.

Dark Angel 666
a mobil internet az sose korlátlan , majd te is meglátod

értem. hát, mikor mi bent voltunk, magyarázott ott a csaj, hogy "hitelképességet" vagy ma a túrót vizsgálnak. õ kérdezget ilyen dolgozol-e, és hol, meg hányan laktok, és hol, meg mennyi pénzbõl stb. ilyen kérdezz-felelk. aztán majd õ felküldi, és a fentiek megmondják mi van. kérdeztem tõle kell-e számolni elõlegre, azt mondta nem tudja, mindig más. magyarán pofára megy.voda 2 <#gunyos1> ezért akarnék érdeklõdni, hogy nálatok mi volt a gyakorlat. vodának is be kellett csengetni anno 9000-et, de minek...
Gery85
Szia
Amikor én kötöttem akkor csak a személyi kellett + még 1 fényképes igazolvány, pl jogsi, valamint lakcímkártya. Lehet,hogy adókártya is kellett hozzá, de ebben nem vagyok már teljesen biztos. Közüzemi számlára nincsen szükség.
Kb 10-15 perc alatt megkötik a szerzõdést, nincsen különösebb elbírálási idõ, mint pl a vodánál, ahol 1 órát is várni kellett.

Gery85
Ma nyitottam ezt a témát és már tele offoltátok!!!
Szeretném ha vissza térnénk a tárgyhoz!!!

halihó! akinek ilyen netje van, tudna némi információval szolgálni, hogy mi a szerzõdéskötés feltétele/mikéntje? gondolok itt benyújtandó dokumentumokra, bírálatra, esetleg depozitra. kinek hogy volt?
miért ne bírnák? Csak fejleszteni kell...

stp4trick
nem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

schrank
ha az usa-ban kénytelenek p2p-t korlátozni akkor szerinted nálunk ?

Gery85
Ezek szerint neked T-mobile neted van?
Nálad milyen a sebesség és mik a tapasztalataid?

stp4trick
a bix nem bírná😞

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

schrank
digi sem bírná ha neki is fél milió elõfizetõje lenne az 50 ezer helyett ...

stp4trick
minek? a T-mobile nem elég sokat mondó név?

stp4trick
ebben az a fasza, hogy az ilyen kábelnetek, vagy digi vagy akármi az ország 1%-án elérhetõek, és azok verik a mellüket, hogy MÉ NEM EZT KÖTTETED, meg EZ A LEGJOBB MÉ A GAGYIT stb

azé b+, mert csak a sok majom nagyvárosban elérhetõ, ott se mindenhol, és van akinek csak a mobil internet elérhetõ, mert még adsl sincs

Petka
Kellett nekem a pannonhoz menni... <#falbav>

Gery85
1000ft/hó tehát egy év után 6990 lesz a net havidíjja
Annyi még kimaradt az elejébõl, hogy ha január végéig megkötöd a netet, akkor az elsõ 3 hónap díjját elengedik, tehát megtakarítasz 18ezer ftot. <#smile>

Petka
És 1 év után mennyi a korlátlan opció díja?

Gery85
Szeretném nyomatékosítani mindenkiben hogy T-mobile internetrõl van szó, nem T-onlineról! Nem összekeverendõ!!!

Nézelõdtem tovább, felvetült itt is korlátozás lehetõsége.
Egyenlõre nem beszéltem olyan emberrel akinek már korlátozták volna a netét,de ha még is elõfordulna, akkor ilyen sebességekre lehet számítani:
Forrás ph és t-mobile:

somdav95
Van egy DIGI NET-es topik, meg egy UPC - CHELLO-s szóval lehet válogatni😄

Atkamon
Olyan topik van, ahol a nem mobil netekrõl van szó? Mert nekem azzal kapcsolatban lennének kérdéseim.

schrank
ha nem írtam volna be akkor csak úgy záporoztak volna a "nekem diginetem van kurvagyors kurvaolcsó" lámák most így már tudják hogy mi a topik <#nezze>

Calver
téves, itt a példa az intelligencia halálára két mintapéldányon kapásból.

"The trees move. Do you not see it?"

schrank
itt a példa hogy te is sima netnek hitted

schrank

Szerintem a T-Mobil kurva drága. Én a TvNetwork-nél vagyok, és hát 20/10 Mbites netem van havi 6990 Ft-ért, ami szerintem egyáltalán nem drága ellenben a T-Online-nal, ahol a 25/4 Mbit-es azt hiszem 10 000 Ft.

schrank
ÍRD BE A TOPIKCÍMBE HOGY MOBIL INERNET

tigeroo
köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a közérdekû információt.
Fabio Capello