4171
  • jamby19
    Remélem akkor a héten le lehet netezni 20Gb-ot, nem az óránként,félóránként figyelünk rendszer lesz.
  • djsylus
    1.től érvényes a korlátozás...tehát 1.én már lehet korlátozni..naná hogy beleszámít a február vége.ki mondta hogy a februári forgalmat nem számolja?én is tudok olyat aki bejött mert korlátozva lett.mert sokan nem tudnak olvasni vagy már bocsi de igen hülyék.emlékszem amikor kezdett jönni mindenki a t-hez a pannontól egy valag hsz-t lehetett olvasni hogy:"nem akarok én torrentezni" meghogy "nekem elég lenne BŐVEN ennyi és ennyi...mostmeg?ideírja a gyökér hogy 250gigánál tart ftp meg torrent stb...hát mi a faszt vártok?ezekmiatt lesz a korlátja lassan mindenkinek...ezek miatt viszi le a t-mobile az értékeket..mi már egy promo anyagot kaptunk ujabb szigorrol elmondanám.lehet itt okoskodni,fikázni,magyarázkodni,meg dobálózni a szavakkal hogy ászf igy meg ugy...kurvára be kell látni hogy a mobilnet nem korlátlan LETÖLTÉSRE van,hanem korlátlan NORMÁL HASZNÁLATRA..és igen bazdmeg a havi 250giga/vagy 80giga/nem éppen normál használat!!!a UPC is 300 gigánál leveszi a sávszélt.hát ennyi.
  • user2009
    na, látom beindult a gépezet mint az eddigiekből kiderül, valami félreértés volt itt a dolgokban, egyelőre. hát, én nem fosok a napi kb. 800 megámmal, meg az 1-es jelszintemmel persze, azért, mert nekem gyengusz a jel, meg mert mostanában keveset vagyok itthon, még idegesítőek a hírek. főleg, mert -mint azt írtátok is- 20GB/7 nap, az 20GB/7 nap, és ne kezdje már el senki előírni, hogy ezt a mennyiséget ki milyen formán használja fel panniéknál volt ez gyakorlat, hogy mindegy volt minden, ha épp rosszkor töltöttél, hali volt pár mega után is de, bízzunk benne, hogy ez csak valami "műbalhé" volt, vagy ilyesztgetés...
  • Gery85
    Ha kiépítik veszek az e-bayről,azon már nem múlik
  • vohanyi
    Gond van a billentyűkkel?
    Eszköz van hozzá?Mármint a 14.4-hez?
  • Gery85
    Akkor ha nézik a fórumot szeretném kezdeményezni a 14,4mbit kiépítését a környékünkön
    Szia kedved T-mobileos ember aki nézel
  • vohanyi
    Szerintem egyszerűen arról van szó,hogy tévedtek,a sok reklamálásnál a "fejükhöz" kaptak...stb...amúgy tutira képben vannak fórumot illetően!!
    'Djsylus'--vélemény????--nagy volt a szád
  • KranaZoli #866
    Én még arra gondoltam, hogy ebben van vmi bibi és esetleg fals értéket ad és ezért kerültek rá a sebesség korlátok.

• vohanyi
    Az Ön GPRS adathìvàsainak aktuàlis egyenlege 2009.03.03 idöpontban 4606770 kbyte forgalmazott adat.

Stimmel!Netmeter-4.4Gb.
  • KranaZoli #864
    Fijjugok!

Megtennétek, hogy lekéritek egy G paranccsal az forgalmazott adatmennyiséget?!
    Ui. 03.01-el annak is nullázódnia kell(ene).

Kíváncsi lennék, hogy most 3-ig mennyire fedi Nálatok a visszakapott adatmennyiség azt amit valóban forgalmaztatok is?!?!

Fizikálisan és mindenhogyan képtelenség, hogy 1,7GB-ot forgalmaztam eddig...
    Érdekes ez a mai du-n
  • Gery85
    Tesztelték a hibás működést,hogy később is mondhassák,hogy csak hiba volt
  • vohanyi
    Érdemes volt beszólni,vagy olvassák a fórumot!!!
    SMS után bontani kellett,utána:

• jamby19
    Ahha jó lett.
    Nem tudom mire vélni ezt a délutáni akciójukat.
  • Gery85
    Sebesség?
  • Petka
    Még azt se mondhatnánk, hogy hétfő van...
  • Gery85
  • vohanyi
    Tisztelt Ügyfelünk! Értesìtjük, hogy internetszolgàltatàsànak az Internet ÅSzF 3.5.1.(4)-en alapulò letöltési sebességcsökkentését megszüntettük! T-Mobile
  • Gery85
    És jó lett a sebesség?
  • Petka
  • jamby19
    Tisztelt Ügyfelünk! Értesìtjük, hogy internetszolgàltatàsànak az Internet ÅSzF 3.5.1.(4)-en alapulò letöltési sebességcsökkentését megszüntettük! T-Mobile Ezek gyógyszerre ittak vagy mi van??????????
  • Petka
    Pang a ping... Mivan bekattant a T is? Nálam még egész jó a helyzet, napi 1gigát nemigazán lépem túl.
  • vohanyi
    Pingnek kutya baja,nálad van valami gáz!!!

• djsylus
    hehe...te tényleg hülye vagy...nem vagyok dj...
  • Gery85
  • jamby19
    Szerintem,csak pár ember nem hitt neked, azok ne érdekeljenek.Inkább jobb lenne ha maradnál itt,segíteni nekünk ebből a mostani ügyből kiutat.De azt hogy "naptárihónapoznak" 20Gb akkor azt úgy lehessen felhasználni már ahogy akarjuk.Nem fognak elengedni senkit a másik 2szolgáltatónál is így volt,mégis többen kötbér nélküli felbontással jöttek T hez.Szal. ez idő kérdése.
    A ping nincs is rá szó....
  • Csak77
    Mennyél te már a picsába vissza a szarkeverő pultod mögé, te idiójta dj!
  • KranaZoli #847
    Neeeem! Az nem ez az ország ;)
    Ne bosszankodj ezen.
    De senki ne tegye, nem éri meg... (ezért öregedni ;)

Szerződés felbontása azonnali hatállyal, de nem e-mail.
    Személyesen kell bevinni T-be, ott megkérni, hogy fax-olják el annak az osztálynak, aki ezzel foglalkozik és mindezt nyugiban.

Attól mert vki vmit hangosabban mond nem biztos, hogy több értelmet nyer a mondandó :)

Nekem pl. ezzel pöcsölni (ha Rám is Rám teszik a bilincset) nem éri meg, egyszerűen nem éri meg...
  • Fabio Capello
    bocsi, tévedtem az egy korábbi ügy volt
  • Fabio Capello
    a vodáét lezárták
  • KranaZoli #844
    Na várjál, azért ez nem ennyire egyszerű :)

1.) EHT

2.) Szerződés megkötésekor életben lévő ÁSZF. De az csak felhasználó és T között. Az EHT a tv. Az ÁSZF csak egy szerződés. Az EHT taxatíve felsorolja, hogy mikor lehet sebesség korlátozást bevezetni. Egyetlen Mobile NET szolgáltató ÁSZF-jében lévő pontok sem szerepelnek az EHT-ben.

3.) Egy később meghozott egyoldalú(!) szerződés módosítást nem lehet ráerőszakolni senkire. Ez a monopol helyzettel való visszaélés. De ennek eldöntése nem a Te(Ti) feladatod. Erre vannak a közig. szervek (GVH, Fogyasztóvédelem, NHH, stb...)

Az azonnali hatállyal történő szerződés felbontást Nekik is meg kell küldeni és természetesen belevenni ezt a sort is a felbontási kérelembe.

Az Ő feladatuk és hatáskörük eldönteni, hogy a T, Voda, Pannon ÁSZF-je megfelel-e a tv-i előírásoknak, tv-ese, vagy sem?!

Az ügyfélnek megvannak a Maga jogai és kötelességei, ui. a Szolgáltatónak is. Ügyfélnek joga van panaszával, személyes sérelmével legyen az erkölcsi, anyagi állami szervekhez fordulni.

4.) Szvsz az, hogy elengednek-e, vagy sem, azért nem egy olyan döntés, hogy nem engedjük el és kész ;)

Majd alakul ez.

Azonban egy vmit el kell fogadni és meg kell érteni.
    Egy több milliós ügyfélkörrel rendelkező multi cégnek, semmi érdeke nincs abban, hogy többet nyújtson, mint amit a tv-i minimum előír.

Sajnos, kúrvára nem értünk vannak!!! Ezt senki ne gondolja!

Mondjuk azt Én sem néztem még, hogy milyen médiában hozták le az ÁSZF változást, de legalább 2db írott médiában le kell hozni, közölni kell.
    Ezzel élni is szoktak, vagyis lehozzák 2db napilapban, aztán jóccakát. Jó esetben ezt nem tették meg, akkor ennek a tv-i minimumnak sem tettek eleget.

• Gery85
    Én egyenlőre nem tudok nyilatkozni a sávszélesség ügyben,mert nem leszek ma otthon,csak holnap este felé.
    Én az utolsó héten sem töltöttem szinte semmit,mert már akkor is a melóhelyemen töltöttem le a cuccokat amik kellenek.
    Majd holnap megnézem,hogy kaptam e én is vagy sem.
    Nem értem amúgy én sem,hogy miért számítják bele a februári hónap utolsó napját?!?
  • Adótorony
    Igen, én is ezt tervezem, a szerződés azonnali felbontását. Lehet rászánom az estét hogy megírjam.
    Csak az fáj, hogy miért nem lehet egyszer , legalább egyszer valamelyik rohadt multicégnek tisztességes magatartása, miért nem lehet az ügyfeleket nem hülyének, hanem egyenrangú partnernek, sőt annál többnek is nézni(hisz belőlünk élnek)? Miért nem????
  • vohanyi
    Ez így,ilyen formán nem igaz!Lsd. az előző hsz-eket!
    Voda,pannon ellen GVH eljárás van folyamatban,T-Mobil is be akar szállni...!
  • KranaZoli #840

Fuck!

Mi a PCSA folyik itt?!?!?!

Délután még melóban ránéztem erre a topic-ra, semmi.
    Erre hazajövök, éreztem, hogy rá kell pillantanom.

Fuck! Inkább ne tettem volna :(

1.) 500 pénz?! Nekem a Pannon szarakodására olyan 20ezres telcsi számla jött ki! Most meg még kiküldtek egy uccsó csekket is. 500 az nem pénz.

2.) No, most vagy az van, hogy vmi gánya van ebben a korlátozó alkalmazásban, szoftverben, vagy vmi olyan amire még gondolni sem akarok :(

3.) Mondjuk Én gondoltam, hogy ez sem lesz egy Kánaán és fenékig tejfel, de az utóbbi HSZ-ek KÚVA aggasztóak Mindenkinek át tudom érezni a helyzetét, ugyanis dettó ugyanezt szívtam végig Pannon-al is. Hát szépen nézek ki, ha most cirka 1-1,5 hónap után beszívja az ember itt is. Én vmennyire sejtettem, hogy ez naggyon nem fog menni, hogy több száz GB-os korlát, ...

Amire Én gondolok, hogy ebben a "próba" időben monitorozták, hogy kik azok, akik ebben az időszakban kimagaslóan nagy adatforgalmat produkáltak és amikor eljött az ideje, hogy lehet rögtön satu, mert nem biztos, hogy kedves felhasználó fog tudni arról, hogy változás van(lesz) és töltöget tovább... Így meg rögtön satu, legfeljebb később feloldják a korlátot(korlátozásokat)...

Szvsz Én még azt is el tudom képzelni, hogy semmit nem néztek, csak akinek kimagaslóan magas volt az adatforgalma, annál egyszerűen bevezették a sebesség korlátozást, hogy megszűnjön az orrba-szájba töltögetés...

4.) DE! Pannon még akkor is korlátozott, ha nem volt nagy adatforgalom, csak pl. mint Én ha gép bekapcs és NET-ezek, vagy nem a gép előtt ülök, szól egy NET rádió, akkor rányomják a sebesség korlátozást, mert folyamatos a letöltés (mégha kicsi sávszélen, akkor is) Ebbe a túlzott igénybevétel megfogalmazásba azt vesznek bele, amit akarnak.

5.) Hát nem mondom azt sem, hogy nem az lesz, hogy aki állandóan pl. 25-ös jelszintel van fent, annak is rányomják, mert 90%, hogy asztali géphez csatlakoztatott Modem-ről van szó, ami nem "mobil".

Kúrva sok formája van a felhasználói NET-ezési szokások monitorozására. Pl. ez is...

Ha ezeket a korlátokat nem fogják feloldani, akkor ez sem lesz hosszú életű.

De Én már leszarom. Ezzel nem érdemes foglalkozni és bosszankodni sem rajta és telefonnak sincs semmi értelme Üszire, ui. Nekük nem ez a dolguk... Ők vannak az első frontvonalban, az Ő feladatuk más.

Annak sincs semmi értelme, hogy rájuk dönteni az asztalt, stb...

Aminek értelme van az annyi, hogy megírni egy felbontási szerződést azonnali hatállyal, azt személyesen bevinni és kérni a szerződés felbontását, mindenféle "agresszió" nélkül.
  • djsylus
    Remélem most adtok egy kicsit a szavamra.én voltam aki felhívta a figyelmeteket arra hogy a 7 nap nem heti ciklus...emlékszik mindenki ugye?akkor elég aktívan le lettem fikázva többek közzött a csak77 nevű felhasználó által...azóta kiderült hogy szerintem ez a te iq-d lesz...mármint a müvészneved utalása.na mindegy...azért is lefikáztak itt egy páran/többek között csak77 ugyebár.../amikor közöltem hogy egy nagyon jó barátom t-nél dolgozik és őt tájékoztatták hivatalosan...jött a fika hogy haver mi?hát azóta én is a t-mobile ezen üzletének alkalmazásában állok mert az előző illető áttért más munkahelyre...ezt a napot vártam komolyan hogy mikor jön rá a sok fikázó hogy reális dolgokat mondtam...ja...és mivel szinte mindent tudni vélek a t-mobile dolgairól/ami rám tartozik/ezért megnyugtatok mindenkit hogy senkit nem fognak elengedni a központisok!!!evvan
  • jamby19

Ki ne találják már,hogy 1nap 1Gb.Mi van akkor 1héten csak 7Gb lehet???
    Február utolsó hetét beleszámolják,MINEK,MIÉRT???ha márc.1től módosították az ÁSZF-t???
    Kezdik azt csinálni mint a pannon,Voda össze vissza betanult szövegeket mondatnak a ügyfélszolgálatossal...Ami ellentmond mindennek..
  • Csak77
    Azt hiszem az utcsó mondattal mindenki egyettért...
  • Adótorony
    ez sehol nem szerepel az ÁSZF-ben (lásd 829 hsz.) tehát erre nem hivatkozhatnak. ami egyedül meg van határozva, az a 20 giga/7 nap.
    Na valahogy ezektől is meg kéne szabadulnom, azt hittem a Voda-nal rosszabb már nem lesz. Felszívták a rengeteg ügyfelet, és most kib..nak velünk.
  • vohanyi
    Nekem is azt mondta,hogy nem 1-től számítják a 7 napot,pedig ez nem igaz,március 1-én lépett életbe az ASZF!Ráadásul vodás kártyáról hívtam--500Ft...
    NO COMMENT!
    Gery??
  • Csak77
    Na meg azt is mondta, hogy naponta 1 gigát lehet kb tölteni... szar szar szar